Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 21:40   #2101
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ma, ale nie korzysta
To przepraszam
Mogę jakoś jutro odebrać Seche Vite od Ciebie z pracy?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:43   #2102
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Dukające - w internetowym empiku jest wyprzedaż kilku książek Dukana.
moja mama kupiła kiedyś "Nie potrafię schudnąć" i stwierdziła że to nie dla niej - ja zresztą mam podobne zdanie. mogę bez problemu pożyczyć, bo się kurzy na półce tylko

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Nigdy nie zrozumiem jak na tak maciupciej powierzchni jaką jest powieka można coś takiego wymalować Chyba, że zobaczę to na własnej powiecie
a ja takie artystyczne malowanie powiek rozumiem (chociaż jak widzę niektóre cudeńka to rzeczywiście ciężko uwierzyć), ale gorzej z paznokciami

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
jakoś tak z każdą minutą czuję się co raz bardziej beznadziejnie i samotnie
mogę tylko przytulić trudno mi pocieszyć, bo jakoś dziś mój humor kiepski też

Cytat:
Dziewczyny potraficie jeszcze dzielić pod kreską? Takie np. 287:14 ... nie w głowie, nie na kalkulatorze tylko pod kreską, jak w podstawówce
ostatnio coś dzieliłam, dało radę

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Trzeci dzień z rzędu czuję się jakoś nie tak, co więcej bezsenność też robi swoje - jak nic się nei zmieni i będę po kardio szła do lekarki pierwszego kontaktu to nie pozostanie mi nic innego jak się poskarżyć na brak snu, bo już dłużej nie dam rady [...]
oj, to źle zapytaj o to koniecznie, bo skoro takie 'zwykłe' sposoby nie pomagają...

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Fajnie, że się podoba Myślę, że za chwilę powinna pojawić się notka z kolejnym makijażem, w cieplejszych kolorkach. Jutro za to będzie coś graficznego, a w samą sobotę pewnie klasyka
czekamy z niecierpliwością! ja i moja miłość do Twoich makijaży
na sylwestra ubieram się w dość skromną czarną sukienkę z koronkowym dołem, biżuteria będzie raczej srebrno-czarno-szklana, wiec zastanawiam się, czy zainspirować się tym czarno-srebrnym może.... hm...

pytanie kosmetyczne - dostałam na święta Duraline (bo chciałam) i teraz próbuję go oswoić, ale póki co nie umiem. jak go używacie i czy tylko do kresek?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:51   #2103
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Rozświetlacze Diora a Mmmmmm i Shiru jeszcze po różu. Plus standardowo milion rzeczy dla Hiper

Jakbyś spotkała jakimś cudem Meteoryty to bierz bez wahania! Tylko masz świadomość, że musisz być przed 11 i ustawić się w kolejce przed drzwiami?
a moge spytać po ile wychodziły cenowo takie rozświetlacze i roże?

czyli jak dorwę meteoryty to mam brać hurtowe ilości ?
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 21:53   #2104
Malla
Nie depcze krokusów

Wciąż nadrabiam...
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31280331]Czuje się dzisiaj beznadziejnie, jestem zapłakana i niewyspana.[/QUOTE]
Choroba postąpiła bardzo szybko, ale przynajmniej nie cierpiał długo. Życzę Tobie i Tacie dużo siły
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Mam czerwone włosy !!!
Marchewaith
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Słyszałam też że w lutym podbijacie Wa-we
Granatku, wyprowadzasz się?
Cytat:
Tłumów nie ma, ale i tak jesteście dobre
Okazuje się, że zdecydowana większość polskich obywateli nie umie już tego robić (i nie mówię o analfabetach )
Ja umiem. I wielomiany też
Nie uczą już tego w szkole? Zapytałabym kuzynkę nauczycielkę, ale właśnie mi napisała, że urodziła dziecko
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Cytat:
Mogę jakoś jutro odebrać Seche Vite od Ciebie z pracy?
Jasne, pracuję do 17, Lubicz.
Stary 2011-12-29, 21:59   #2105
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeci dzień z rzędu czuję się jakoś nie tak, co więcej bezsenność też robi swoje - jak nic się nei zmieni i będę po kardio szła do lekarki pierwszego kontaktu to nie pozostanie mi nic innego jak się poskarżyć na brak snu, bo już dłużej nie dam rady - kiedyś kładlam się o 23 i moglam usnąć, teraz nie mgoę usnąć nawet do 2, czasem 3 w nocy, a jak trzeba wstać na 8mą (czyli autobus 6.40) to rozpoczyna się dramat (...)
jak znajdziesz na to jakiś sposób albo lek, to daj mi też znać.. męczyłam się dzisiaj do 4, przewracałam z boku na bok, włączyłam nawet internet w telefonie, bo już nie mogłam wytrzymać. nie mogę zasnąć, no nie mogę..

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Nie ma FB
jak nie ma fejsa, to nie istnieje!!!

jakby ktoś jutro wyczaił jabłuszko zielone albo marry me, to proszę o zakup albo znak [nawet sygnał, to oddzwonię ;p]

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:02   #2106
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
czekamy z niecierpliwością! ja i moja miłość do Twoich makijaży
na sylwestra ubieram się w dość skromną czarną sukienkę z koronkowym dołem, biżuteria będzie raczej srebrno-czarno-szklana, wiec zastanawiam się, czy zainspirować się tym czarno-srebrnym może.... hm...

pytanie kosmetyczne - dostałam na święta Duraline (bo chciałam) i teraz próbuję go oswoić, ale póki co nie umiem. jak go używacie i czy tylko do kresek?

Duraline to ogółem ciężki kosmetyk. Ja zazwyczaj daję go ociupinkę na wierzch dłoni i mieszam z większą, bądź mniejszą ilością cienia i nakładam na powiekę jako kreska, albo w całości. Trzeba uważać, żeby nie przesadzić, bo może się zrobić skorupka. No i blendowanie na Duraline to istna mordęga... Ale można go nałożyć na całą powiekę (np. jasny cień) i wewnętrzny i zewnętrzny kącik przyciemnić jakimś ciemniejszym cieniem, może ciekawie wyglądać taki efekt

Co do makijażu, myślę, że ten srebrny może Ci pasować, może nie w takiej przesadzonej formie jak ja zaprezentowałam (z tym dalekim wyciągnięciem), a raczej podkreślić samo załamanie i obwieść oko czarnym eyelinerem

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:05   #2107
nicRu
maszyna, nie człowiek

Powiem, dzis jeszcze zaparzę melisę, ale parzę z dówch torebek i nic, przewracam się z boku na bok i irytuję się jeszcze bardziej. Może kota porwę do spania, ale nie wiem czy to pomoze, bo od razu ucieka do drugiego pokoju...
Stary 2011-12-29, 22:11   #2108
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

nicRu, a może porządnie poćwiczyć przed snem? Albo pojedz. Zazwyczaj takie rzeczy działają

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:15   #2109
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jedzenia próbowałam, moze faktycznie ćwiczenia jakieś... Sama już nie wiem Nie minie, to będę się martwić
Stary 2011-12-29, 22:15   #2110
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Powiem, dzis jeszcze zaparzę melisę, ale parzę z dówch torebek i nic, przewracam się z boku na bok i irytuję się jeszcze bardziej. Może kota porwę do spania, ale nie wiem czy to pomoze, bo od razu ucieka do drugiego pokoju...
Bardzo Ci współczuję
Jeśli i zioła, i łóżkowe migracje i czytanie/oglądanie nie pomaga to jeszcze spróbowałabym wywietrzyć pokój a w międzyczasie iść się zmęczyć fizycznie. 20-30minut joggingu, szybka (ciepła) kąpiel i do łóżka z melisą i nudną książką

Malla, żadne wyprowadzki póki co (studia muszę skończyć ), wyjazd turystyczno-imprezowy
Jeszcze tylko GG i wszystko wróci do normy
Stary 2011-12-29, 22:18   #2111
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
a moge spytać po ile wychodziły cenowo takie rozświetlacze i roże?

czyli jak dorwę meteoryty to mam brać hurtowe ilości ?
Rozświetlacz 80 zł, róż 60. Niecałe

Meteoryty na pewno, masa osób chciała
Cytat:
Jasne, pracuję do 17, Lubicz.
Hm, tylko jeszcze nie wiem, czy dam radę, ale mogłabym prosić, żebyś wzięła ze sobą? Chyba, że to problem, to nie bierz
Cytat:
Biednaś

Tak właśnie.
Stary 2011-12-29, 22:24   #2112
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedzenia próbowałam, moze faktycznie ćwiczenia jakieś... Sama już nie wiem Nie minie, to będę się martwić
jesli o mnie chodzi, to jedzenie wywoluje wrecz przeciwny efekt

Stary 2011-12-29, 22:37   #2113
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

Duraline to ogółem ciężki kosmetyk. Ja zazwyczaj daję go ociupinkę na wierzch dłoni i mieszam z większą, bądź mniejszą ilością cienia i nakładam na powiekę jako kreska, albo w całości. Trzeba uważać, żeby nie przesadzić, bo może się zrobić skorupka. No i blendowanie na Duraline to istna mordęga... Ale można go nałożyć na całą powiekę (np. jasny cień) i wewnętrzny i zewnętrzny kącik przyciemnić jakimś ciemniejszym cieniem, może ciekawie wyglądać taki efekt

Co do makijażu, myślę, że ten srebrny może Ci pasować, może nie w takiej przesadzonej formie jak ja zaprezentowałam (z tym dalekim wyciągnięciem), a raczej podkreślić samo załamanie i obwieść oko czarnym eyelinerem
mhm, bo ja w sumie często kreski robię, i chciałam niekoniecznie czarne, ale z pierwszej próby zadowolona nie byłam

mam inny kształt oka niż Ty (nie widać mi tak powieki), więc inaczej się muszę malować, ale takie czarno-srebrne ładnie wyglądają tylko nie mam takiego cienia szarego błyszczącego

Stary 2011-12-29, 22:41   #2114
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Baby, Na Sylwestra przyjeżdża do mnie znajomy. Ponad 190 cm, kulturka, miły, fajny, cacy Komuuuuuu?
190?! To ja poproszę!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:48   #2115
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Hiper, nie znam Twojego i wujka podejścia do religii, ale ja wierzę, że śmierć jest początkiem nowego, lepszego życia w Krainie Wiecznej Szczęśliwości. Gdy odchodzi ktoś bliski zawsze wyobrażam sobie, jaka radość maluje się na jego twarzy, gdy spotyka swoich bliskich - rodziców, dziadków, przyjaciół, których Pan zawołał do siebie wcześniej. My tu na ziemi wspominamy tę osobę ze łzami na policzkach a ona tonie w opowieściach co się u niej działo i jak jej było na ziemi.
Noc przed śmiercią mojej babci śniło mi się jej spotkanie z dziadkiem, który nie żył już od 15lat. Jacy byli uśmiechnięci, jak żartowali... naprawdę wspaniały obraz! I coś w tym musi być

Mama mojej przyjaciółki chorowała na raka. Miała częste nawroty choroby i przerzuty. W którymś momencie przeżyła nawet śmierć kliniczną i kilka dni później poprosiła mnie o rozmowę. Sam na sam. Nie wiem czemu wybrała mnie, ale będę Jej za to zawsze wdzięczna, bo zasiała w moim sercu ogromny spokój.

Mianowicie opowiedziała mi, że widziała ogromną jasność, że czuła niesamowite ciepło, nie tyle na zewnątrz co w sobie. Że zdawała sobie sprawę z tego, że na ziemi zostawia 4 dzieci, gdzie najmłodsze ma 9 lat, męża i swoją mamę a i tak przepełniona była radością i... i nie chciała wracać, mimo, że kochała swoich bliskich i przez całe życie była im oddana. To był standardowy przykład Matki Polki.
Powiedziała mi, że jest już pogodzona ze śmiercią, ze swoim losem i że szczęście, radość i ciepło, które poczuła w trakcie śmierci klinicznej utwierdziło ją w przekonaniu, że w Niebie jest wspaniale i że chce i nie boi się tam iść.
A ja dzięki tej rozmowie, tak jak pisałam, sama zaznałam ogromnego spokoju i jestem pewna, że w Niebie wszystkim się podoba i każdy jest szczęśliwy
Hiper
, teraz to wujek Wam (i Nam) współczuje, że jeszcze musimy tu swoje odsiedzieć
To co napisałaś dało mi naprawdę dużo do myślenia i nastawiło mnie znaczniej pozytywniej do rzeczywistości. Oczywiście pobeczałam się czytając to... Dziękuję

Cytat:
Hiper, nie wiem co i jak dokładnie, ani jakie masz podejście w zyciu, ale sama staram sobie tłumaczyć, że wszystkie trudne chwile sa po to, by je przeżyć i byc mocniejszymi, zresztą mialam w nocy sen o moim śp dziadku i ukochanej kotce mamy, jak się obudziłam tak już ze snem koniec... Może to plakie, durne i proste, ale są w życiu rzeczy, na które wpływu się nie ma i trzeba po prostu "jakoś" je znieść, ewentualnie przetrwać pomagając tym, którzy znoszą je gorzej. Trudne i niefajne, neistety prawdziwe i niestety sprawdzone...
Dziękuję To naprawdę miłe, że jesteście, że mnie wspieracie i że mam się komu wygadać.

Cytat:
Rozświetlacze Diora a Mmmmmm i Shiru jeszcze po różu. Plus standardowo milion rzeczy dla Hiper
Wypraszam sobie To zabrzmiało jakbym była chora na jakieś zbieractwo czy innego typu mentalno-brutalne problemy... Chciałam zauważyć że dla mnie był TYLKO bronzer Dior, bronzer Lancome, podkład Lancome i rozświetlacz Dior. Cała reszta była dla mamy (czyli podkład, tusz i błyszczyk )

Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Czas edycji: 2011-12-29 o 23:12
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:54   #2116
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
190cm to jest wzrost większość facetów jakich poznaje jest mojego wzrostu lub pare cm wyższych przez co rzadko chodze na szpilkach, a uwielbiam
To tak jak ja! Przy moich 174 moge sobie pozwolić tylko na malusi obcas.

Cytat:

Ślicznie wyglądasz po przytyciu, naprawdę. Śmiało tnij włosy.
Naprawdę?! Dziekuje!

A jakie polecasz ścięcie?

Cytat:

Ja w Krzywczy widziałam już zgarniane wraki aut... Kobiecie w 8 m-cu ciąży od razu przeprowadzono cesarkę, bo nie było wiadomo, czy przeżyje. Przeżyła ona i dziecko. Cuda się zdarzają

Mogłaś pisać, cholero

O matko!

Człowiek nie pomyślal... Myślałam, że w końcu nie pojechałaś!

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

A, Malla , pytalas o to spotkanie.
Chyba jednak nic z tego nie wyjdzie. Jak zwykle zrobił mi nadzieje. Nie odzywa się od wtorku. Ja tez nie bede sie narzucac. Jutro cały dzień mam zajety, wiec może mnie w tyłek pocałować! :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:01   #2117
cholernarejestracja
Copyraptor

Hiper, trzymaj się. Musisz teraz na spokojnie przeżyć okres smutku...ja jestem zdania, że smucimy się dla nas samych - osobie, która odeszła, na pewno jest już lepiej - skończyło się cierpienie.

Panda zaprzecza, nikogo nie trącał
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:04   #2118
ola_gie
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31300395]
Wypraszam sobie To zabrzmiało jakbym była chora na jakieś zbieractwo czy innego typu mentalno-brutalne problemy... Chciałam zauważyć że dla mnie był TYLKO bronzer Dior, bronzer Lancome, Podkład Lancome i rozświetlacz Dior. Cała reszta była dla mamy (czyli podkład, tusz i błyszczyk )[/QUOTE]

Oj no przecież się śmieję
Zbieractwo

Tak właśnie.
Stary 2011-12-29, 23:16   #2119
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hiper, trzymaj się. Musisz teraz na spokojnie przeżyć okres smutku...ja jestem zdania, że smucimy się dla nas samych - osobie, która odeszła, na pewno jest już lepiej - skończyło się cierpienie.

Panda zaprzecza, nikogo nie trącał

Staram się trzymać. Jutro już pogrzeb o 13, więc muszę się wziąć w garść i tak.

Cytat:
Oj no przecież się śmieję
Zbieractwo
Od razu jak przyszłam do domu to rozpakowałam rozświetlacz... Jest boski

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Shir oczywiście kasę Ci już dawno przelałam (zapomniałam napisać). Jeszcze raz dziękuję dziewczyny
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:25   #2120
ola_gie
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31301156]
Staram się trzymać. Jutro już pogrzeb o 13, więc muszę się wziąć w garść i tak.

Od razu jak przyszłam do domu to rozpakowałam rozświetlacz... Jest boski

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Shir oczywiście kasę Ci już dawno przelałam (zapomniałam napisać). Jeszcze raz dziękuję dziewczyny [/QUOTE]
Trzymaj się jutro mocno! Wypłacz się, jeśli Ci to pomoże

Ja jeszcze nie odpakowałam, czekam jak już się z nim oswoisz to napisz, jak go stosować

Shiru, ja też przelałam doliczyłam 7 zł za chińczyka

http://pl.strawberrynet.com/makeup/g...tional/118689/ miałam to dziś w rękach

Tak właśnie.
Stary 2011-12-29, 23:26   #2121
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31300395]To co napisałaś dało mi naprawdę dużo do myślenia i nastawiło mnie znaczniej pozytywniej do rzeczywistości. Oczywiście pobeczałam się czytając to... Dziękuję
[/QUOTE]
Tak po prostu było. To historie wzięte z mojego życia. Lubię do nich wracać, bo one uspokoiły mnie i utwierdziły w przekonaniu, że Niebo jest rajem i każdy musi się tam czuć dobrze. Zresztą bądźmy szczerzy... należy nam się po tym co tu mamy na ziemskim padole
Pamiętaj o tym jutro!
Stary 2011-12-29, 23:38   #2122
kasiencja
Pani Buka

dla mnie kosmetyki kosztujące po kilkaset zł (a bywa, że i ponad 1000) są totalną abstrakcją... mogą być świetne, ale tak sobie myślę, na miłość Boską, przecież to TYLKO puder, krem czy tam szminka! nie wiem jak bardzo musiałabym s...ć kasą żeby kupować takie rzeczy
jedyna rzecz z kosmetyków, która wg mnie musi trochę kosztować (ale też - bez przesady) i kojarzy się z luksusem, to prawdziwe, trwałe perfumy

Stary 2011-12-29, 23:43   #2123
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
dla mnie kosmetyki kosztujące po kilkaset zł (a bywa, że i ponad 1000) są totalną abstrakcją... mogą być świetne, ale tak sobie myślę, na miłość Boską, przecież to TYLKO puder, krem czy tam szminka! nie wiem jak bardzo musiałabym s...ć kasą żeby kupować takie rzeczy
jedyna rzecz z kosmetyków, która wg mnie musi trochę kosztować (ale też - bez przesady) i kojarzy się z luksusem, to prawdziwe, trwałe perfumy
Ej no dokładnie. Jak można dać za takie prasowane coś z wytłoczonymi pszczółkami 600 zł?

Tak właśnie.
Stary 2011-12-29, 23:49   #2124
MyLastHope
Rozeznanie

Ale poszalałyście

Będę jutro w godzinach popołudniowych w okolicach centrum- może któraś będzie chciała odebrać swoje zamówienie zakolanówkowe? Czy już na spokojnie po Nowym Roku?

I po moich planach sylwestrowych Zostaje opcja w łóżku i z winkiem. Sama

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 00:00   #2125
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Ej no dokładnie. Jak można dać za takie prasowane coś z wytłoczonymi pszczółkami 600 zł?
ja tez tyle nie wydaje na kosmetyki.. za to na ciuchy.. hmm

Stary 2011-12-30, 00:03   #2126
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
600zł na jedną rzecz?

Tak właśnie.
Stary 2011-12-30, 00:28   #2127
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Ale poszalałyście

Będę jutro w godzinach popołudniowych w okolicach centrum- może któraś będzie chciała odebrać swoje zamówienie zakolanówkowe? Czy już na spokojnie po Nowym Roku?

I po moich planach sylwestrowych Zostaje opcja w łóżku i z winkiem. Sama
Odwiedź mnie

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 07:09   #2128
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
Ja więcej wydaję na kosmetyki niż na ciuchy ale ze względu na ilość kupowanych produktów. 600 zł za puder bym nie dała ale np. 300 za podkład czy krem już tak. Nie zapłaciłabym nigdy więcej niż 150 zł na tusz. Uważam,że jeśli już płacę tyle to powinnam kupić produkt którego będę używać często i długo a nie np za taki który po 3 miesiącach trzeba wymienić.
Uważam, że jest wiele dobrych tanich produktów ale są też te drozsze, naprawde warte swojej ceny.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:09   #2129
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
22:49 ----------

A, Malla , pytalas o to spotkanie.
Chyba jednak nic z tego nie wyjdzie. Jak zwykle zrobił mi nadzieje. Nie odzywa się od wtorku. Ja tez nie bede sie narzucac. Jutro cały dzień mam zajety, wiec może mnie w tyłek pocałować! :/
Ja tam nie bardzo jestem w temacie, ale małe pytanie/zagadanie po 3 dniach milczenia, to chyba nie jest narzucanie?! Nie rozumiem takiego podejścia .

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Nie zapłaciłabym nigdy więcej niż 150 zł na tusz. Uważam,że jeśli już płacę tyle to powinnam kupić produkt którego będę używać często i długo a nie np za taki który po 3 miesiącach trzeba wymienić.
Uważam, że jest wiele dobrych tanich produktów ale są też te drozsze, naprawde warte swojej ceny.
Co prawda bardziej w tym siedzisz, ale czytałam, że tusz i tak powinno się wymieniać co 3 miesiące od otwarcia . Tak tylko piszę bo nie znam nikogo, kto tak robi .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 09:50   #2130
2016070953
Konto usunięte

ja też bym nie dała 150 zł za tusz, a 300 zł za krem to też abstrakcja
a tuszu nie wymieniam co 3 miesiące

Hiperku trzymaj się będzie dobrze
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości