|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Grzywka po raz eNty :)
Witam
Padnięta jestem, poł dnia przesiedziałam na forum i oglądałam zdjęcia i czytałam Pani porady p.s. włosów skracać bardzo nie chcę |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Grzywka po raz eNty :)
Trudno mi powiedziec, ktora grzywka najbardziej by ci pasowala, ale dam ci rade, bo sama sobie przedwczoraj grzywke zrobilam (zapuszczam wloski, wiec nosze teraz spiete i grzywka sprawila ze ten fryz nie jest jush nudny
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A dzięki, faktycznie, zwrócę na to uwagę, dluższa moge podciac w domu jakby było trzeba a za krótka by mnie chyba doprowadzila do szału
![]() A co do spiętych włosów to ja ich nie noszę :/ wydaje mi się, że noooooooooooooooooooos mam wtedy taaaaaaaaaki, chociaż i tak mam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie widze opcji "edytuj" :| tak czy inaczej jeszcze cos znalazlam ale dalej mam wrazenie ze szukam po modelkach a nie wiem co do mnie pasuje
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Janet na świetna fryzurke, ale często są to też doczepiane włoski, a ja cie widzę w takiej fryzurce....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Hmm myśle że pasowałaby ci najbardziej grzywka na przed ostatnim zdjeciu.. a jeśli masz proste włosy i ci się nie wywijają proponuje tą z 3 zdjecia od końca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.