Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 22:48   #991
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Zgubiłam trop po wspólnym mierzeniu:P Ale patrząc na tą suknię to wyglądasz w niej dobrze ( w sensie figury) wiec się cieszę, że może niedługo będzie Twoja!
no bo widziałaś, że jak razem chodziłyśmy, to mi było niby ładnie w tamtych, ale ciągle coś nie pasowało Więc jeszcze parę takich przymierzyłam, ale jednak czuję się w nich niekomfortowo, sztywno. A w falbankach muślinowych czuję się lekka jak piórko i wygodnie bardzo.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że wszystkie Wasze suknie są sto razy lepsze od mojej
Ale pierdzielisz Wzięłaś piękną suknię, która przemówiła do Ciebie, więc naprawdę nie panikuj teraz, będziesz wyglądać cudnie i kropka!

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
no to czekamy na fotki oryginału w którym salonie znalazłaś tę suknię? bo coś mi sie kojarzy, że i ja w nim kiedyś byłam
Margarett na Czerniakowskiej w Panoramie. Ja tam byłam pierwszy raz i pojechałam tylko dlatego, że na stronie znalazłam tę kieckę. Zobaczymy jutro w tych Jankach, mam nadzieję, że tam będzie już taka, jak w katalogu i uda mi się pokazać Wam, jaka jest piękna.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie mialam taka cicha nadzieje ze to jednak nie beda takie typowe falbanki I dobrze Mysle ze ta ostatnia jesli bedzie ladnie dopasowana, to bedzie pieknie lezec. Ta z oryginalanego zjecia jest faktycznie zupelnie inna. No to czekamy zatem na jutrzejsze fotki Tylko juz sie tak z nami nie drocz jak dzis, dobrze
ej, ja się naprawdę nie droczyłam, tylko wróciłam do domu i zaczęłam tradycyjnie nadrabiać wszystkie te Wasze strony No i zeszło trochę, zresztą TŻ i tak marudził, że zamiast Go przytulać ja na wizażu siedzę

nie wiem kurcze, czy jutro uda się zrobić fotki, bo z Rodzicami jadę No, ale może Mamę jakoś uda mi się nauczyć zrobić fotki z tela

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:48   #992
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

idę popłakać w poduszkę, papatki
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:50   #993
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja mieszkam w powiecie TG, mozna wiedziec ile bierze Twoja fryzjerka? i czy jest sprawdzona? bo ja tez jeszcze nie mam, nie wiem czy w ogole brac bo jak mam szukac i wydawac kase na probne to wole sobie sama zrobic, ale jakby byla jakas sprawdzona to moze bym sie skusila:P

wooow kurcze tez bym tak chciala

prze-sli-czna!

pokaz butki jak przyjda

u nas tez dosc duzo dzieci, ale wybor zostawiamy rodzicom czy chca je zabrac, jak ktos nie ma komu oddac to nie bede zmuszala zeby przyszli bez... wiec zostawiam to im, mam nadzieje ze przypilnuja jak cos sie bedzie dzialo.

jesli to prawda to ja tez nosze 34 przy tym samym wzroscie tyle ze ja waze 43kg

jak myslicie, nada sie ta torebka na slub? dostalam kiedys i nie mam kiedy jej wykorzystac, tak sobie lezy i moze bym na slub wykorzystala, ale nie wiem czy pasuje?
ale piekna torebunia!! chce taka!!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wychodzi na to, że znają lepiej, niż Ty

No więc ma rację marylka i przykro mi MagdziuS, że Cię zawiodłam, ale to właśnie ostatnia jest moją faworytką. I wiem, że ona na tych fotkach wygląda koszmarnie, a ja w niej jeszcze gorzej, ale naprawdę - na żywo jest piękna. Jest to ta, którą Wam tu już wklejałam, tylko w właśnie w gorszej, pogrubiającej wersji (w sensie, że jest więcej i drobniej falbanek. W tej wersji, co bym szyła wyglądałoby to jak na zdjęciu katalogowym). Wiem, że nie brzmię przekonująco i fotki nie wyglądają dobrze, ale jutro mam nadzieję przymierzyć już tę prawdziwą, zobaczyć, czy ja się jej zwęzić dół, żeby swobodnie spływał, zamiast tak się majtać pod nogami i zmienić dekolt i wtedy zdecyduję.

Widać jesteś mocniejsza ode mnie Bo dla mi ona bardzo ciążyła i choć naprawdę ślicznie wyglądała, to jednak dla mnie osobiście za dużo tego było

Tak, byłam w Dianie, ale nie było nic dla mnie. Twoja kieca dalej wisi na honorowym miejscu widzę
No tak, wiadomo, że lepiej kupić dalej piękne mieszkanie, niż warszawską kawalerkę

W tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325191438 w sumie nawet się sobie podobałam, ale chyba nie na tyle, by ją kupić
W załączniku więcej kiepskich fotek i oryginał, który jednak sporo odbiega od tego, co dziś mierzyłam. Nie wiem zupełnie, czemu w salonie 3mają jakiegoś starocia, skoro teraz szyją ją zupełnie inaczej.
tak myslalam ze to ta na drugiej pozycji obstawialam
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325191438 - ma sliczna gore, ale ja nadal jestem zakochana w Kindziowej ktora na Tobie wyglada rownie pieknie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:51   #994
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Kochana! Nie ma co płakać i ja uważam, że Twoja kieca jest super. Pasuje do Ciebie, figury, nakrycia głowy, stylu przyjęcia. No i te Twoje buty, których Ci zazdroszczę!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:53   #995
evoonia86
Zakorzenienie

chyba załącza mi się instynkt macierzyński http://superbobas.tv/1146/Majka-
http://superbobas.tv/1297/Niewinne-o...da-dziewczynka
Stary 2011-12-29, 22:55   #996
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana co się stało??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 22:57   #997
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
ejj, bejbe, co tam się stanęło?

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tak myslalam ze to ta na drugiej pozycji obstawialam
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325191438 - ma sliczna gore, ale ja nadal jestem zakochana w Kindziowej ktora na Tobie wyglada rownie pieknie
Kindzia wygląda w niej duuużo lepiej, rewelacyjnie Ja co najwyżej ok
Ciekawa jestem bardzo, jakby wyglądała na Tobie

Powiem Wam, że strasznie jestem zawiedziona tym, jak te zdjęcia wyglądają, po prostu gruba baba w bezie a na żywo naprawdę było zupełnie inaczej, moja Przyjaciółka, która ogólnie falbanek nie trawi stwierdziła, że ta jest piękna. Więc zupełnie nie jarzę tych fotek. no nic, zobaczymy jutro, nie ma co gdybać.

Stary 2011-12-29, 22:58   #998
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem Wam, że strasznie jestem zawiedziona tym, jak te zdjęcia wyglądają, po prostu gruba baba w bezie a na żywo naprawdę było zupełnie inaczej, moja Przyjaciółka, która ogólnie falbanek nie trawi stwierdziła, że ta jest piękna. Więc zupełnie nie jarzę tych fotek. no nic, zobaczymy jutro, nie ma co gdybać.

zdecydowanie aparat miał zły dzień

Stary 2011-12-29, 23:00   #999
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
ej, no co Ty widzę, że większość przeżywa rozterki co do wybranej sukni. ja na początku żałowałam, ze tak mało sukien przymierzyłam i w ogóle, ale powiem Wam, że ilekroć patrzę na fotki swoje to coraz bardziej ją kocham mam nadzieję, że nie najda mnie zwątpienia ( zwłaszcza, jak już zaczną mi ją szyć )
Twoja jest śliczna, wyglądasz w niej cudnie

Cytat:
co się stało?
Cytat:
słodkoooooo

Chatko, Twój wybór również mi się podoba, nie jest to mój faworyt, ale to zapewne wina zdjęć, tak jak mówisz. Chętnie obejrzę jutrzejsze foty
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:03   #1000
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

nie martw sie te fotki w ogóle nie oddają Twojej figury. poza tym wiesz, robione po cichu, w pośpiechu to już nie jest to zobaczysz, że jak będziesz mogła już na legalu robić fotki to suknia będzie zupełnie inaczej wyglądała

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Twoja jest śliczna, wyglądasz w niej cudnie
dziękuję to była miłość od pierwszego założenia
Stary 2011-12-29, 23:04   #1001
Anulka_p
Zakorzenienie

Witajcie kochane Jestem ostatnio jakaś rozleniwiona i nie dałam rady was dokładnie nadrobić, tylko pobieżnie, więc jeśli jakieś opinie do cytowanych są już nieaktualne, to przepraszam.

Cytat:
dzień dobry

mi najbardziej podobasz się w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325054535

Chatka
Wiktusiaczek
menippe
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta

gratuluję 7 miesięcy do ślubu
Dziękuję bardzo Przez to lenistwo, aż zapomniałam, że powinnam była wczoraj świętować

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
nie uwierzycie TŻ zaczął intensywnie szukać mieszkania
WOW, super Bardzo dobrze, że tak się stara.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A na deser nasze obrączki - zwykłe, klasyczne, okrągłe .
Gratulacje. Bardzo ładne.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknię!!!
Przymierzyłam kilka modeli, na sam początek poszła suknia w której byłam zakochana i była po prostu cudowna! Jednak gdy przymierzyłam drugą, na której mojej mamie zależało to stwierdziłam, że moja faworytka chyba nie była nią. Potem przymierzyłam kilka kolejnych jednak ciągle wracałam do tej nr 2. No i w końcu podjęłam ostateczną decyzję, ale było naprawdę ciężko. Dostanę gratis do niej welon w kwocie 220zł, suknia będzie kosztować 2650zł. Przymierzałam ją w kolorze ecru jednak ja będę miała białą z srebrnym paskiem ;D.

Oto i ona jednak na zdjęciu nie wygląda tak jak na żywo- tutaj jest taka nijaka, a na żywo- CUDOWNA:
Piękna.

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
ojoj ja to przerabiałam przed świętami... już mi przeszło (3 dni w łóżku) gorączka, kaszel, katar. Został mi kaszel i katar... ;/

POMOCY !!!!! Muszę się zdecydować na suknię... i mam 3 do wyboru... dosłownie głupieje a chcę jutro kupić
http://www.mysticbridal.pl/

z tej stronki z kolekcji 2011 suknia Norica lub Nunari

albo alexis (załączam zdjęcie)
Mnie najbardziej podoba się Alexis Wszystkie są w moim stylu, ale Alexis podoba mi się najbardziej.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja dalej w klimacie przebrania na sylwka...
Wiecie co, dorwalam dzisiaj boską suknię na sylwestra. Jak może pamiętacie wybieramy się na bal przebierańców i mam trzy koncepcje. Nie wiem, którą wybrać:
1) przebranie za cygankę - długa warstwowa spódnica, do tego chustka na głowie i duuużo bransoletek, pierścionków, naszyjników - styl gypsy
2) przebranie za Marilyn monroe (mam perukę ala marilyn, makijaż to nie problem, pieprzyk czarną kredką, czerwona szminka i sztuczne rzęsy). Do tego mam własnie tą suknię o której pisałam wyżej - różowa z wielkimi bufkami, kokardkami i tiulowym spodem. Mam od mamy z pracy - bo u nich często sa różne przedstawienia itp.
3) przebranie a'la woźna z PRLu. - takie fartuszki są za grosze
Co mi doradzicie??
przyznam, że najbardziej pasuje mi marilyn, ale boję się że się wystroję za bardzo no i nie będę pasować do Tżta - bo on przebiera się za murzyna z afro w dresie ze złotym łańcuchem
Zdecydowanie stawiam na MM
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:06   #1002
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

w przyszlym tygodniu mam nadzieje ze przymierze cos w tej stylistyce, ale niestety tylko te ktore znajde w Krk dla kontrasu beda falbanki w polaczeniu z ciemnymi wlosami
i mysle ze mocno przesadzasz bo wcale nie wygladasz grubo!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:16   #1003
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

W załączniku więcej kiepskich fotek i oryginał, który jednak sporo odbiega od tego, co dziś mierzyłam. Nie wiem zupełnie, czemu w salonie 3mają jakiegoś starocia, skoro teraz szyją ją zupełnie inaczej.
teraz ciężko cokolwiek ocenić, bo zdjećia nie oddają niczego najwyraźniej czekam wiec na jutrzejszą relację
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ewusia patrz Twoja kieca http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...010370999.html

i tym razem pisze już jaki model ale to juz pewnie wiesz
ooo faktycznie i nawet z tego samego salonu, gdzie ja kupowałam Jaki to model to faktycznie już gdzieś w końcu wypatrzyłam, ale to nie zmienia faktu ze żadnych jej zdjęć katalogowych w necie nie znalazłam, więc wtedy co szukałam to i tak bym się nie doszukała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 23:17   #1004
evoonia86
Zakorzenienie

ja powoli zbieram się do łóżeczka. dobrej nocki
Stary 2011-12-29, 23:24   #1005
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
zdecydowanie aparat miał zły dzień
Telefon i tak, zdecydowanie beznadziejny miał dzień

Cytat:
w przyszlym tygodniu mam nadzieje ze przymierze cos w tej stylistyce, ale niestety tylko te ktore znajde w Krk dla kontrasu beda falbanki w polaczeniu z ciemnymi wlosami
i mysle ze mocno przesadzasz bo wcale nie wygladasz grubo!!
Wyglądam, wyglądam, na tych fotkach w tej sukni jak kaszalot Ale ona na żywo naprawdę wygląda o niebo lepiej, zresztą Nika potwierdza, bo ją w Lublinie widziała

Czekamy więc teraz na Twoje relacje

A tu coś w temacie podróży poślubnych naszych: http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,..._2012_rok.html

I ja się już zbieram do spania, dobrej nocki

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-12-29 o 23:25
Stary 2011-12-29, 23:25   #1006
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
ja powoli zbieram się do łóżeczka. dobrej nocki
dobranoc
Stary 2011-12-29, 23:53   #1007
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja mialam za cyganke sie ubrac ale wchodze do lupmu i patrze a tu stroj ksiezniczki

jak to w lumpie trzeba go podrasowac, ale co to jest 18zł
zakupilam peruke, pare pierdół do doszycia i opaske na głowe do tego
Załącznik 4410908Załącznik 4410909
Ta kreacja jest genialna koniecznie musisz się pokazać

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

A ja mam cały czas problem z wyborem świadkowej i zaczyna mi to już spędzać sen z powiek
Cytat:
ja tez jeszcze nie mam swiadkowej i kazda ktora potencjalnie wydaje sie byc odpowiednia w jakis sposob przestaje byc i tak za kazdym razem gdy sobie kogos wymysle
Dokładnie to samo mam! Jak już sobie umyślę którąś to musi zrobić coś co sprawia, że zastanawiam się czy na pewno:/ Nawet nie mam z kim sukien pooglądać

Cytat:
niestety, mnie również ona się nie podoba.
Mierzyłaś już jakieś suknie? Mi też się sporo nie podobało, w końcu jak zmierzyłam, to te co mi się podobały na mnie wyglądały źle, i odwrotnie.
Właśnie jeszcze nie przymierzałam, nawet nie oglądałam na żywo:/
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
najbardziej podoba mi sie 2

czy ktoras decyduje sie na slub bez welonu (i bez toczka)? ostatnio bylam na 2slubach w moim kociele zeby popatrzec jak to u nas wyglada i obie PM byly bez welonu.. sama sie zastanawiam nad ta opcja bo przynajmniej bedzie widac moja fryzure i tyl sukni, i nie bedzie mi nic przeszkadzalo, ale nie wiem czy wypada
Ja zamierzam mieć po prostu opaskę. A oczepiny to bede rzucać kwiatami
Stary 2011-12-29, 23:54   #1008
(kicia)
Zakorzenienie

też lecce spać dobranoc

Stary 2011-12-30, 00:37   #1009
magdziaS
Podróżniczka

Chatko,zagladnelam jeszcze spejalnie,zeby zobaczyc jaka suknie wybralas,i generalnie podtrzymuje swoje zdanie,zna tym zdjeciu nie wyglada za ciekawie Ale wierze,ze wygladasz w niej rewelacyjnie,bo masz swietna figure i we wszystkim Ci jest dobrze,ale czekam.na jutrzejsze zdjecia na Tobie

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 00:52   #1010
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Poza tym ta pani już zna i mame i mnie, mama jest zawsze zadowolona, ostatnio świetne loki jej zrobiła prostownicą na krótkich włosach, no i wolę się oddać w ręce znajomej osoby
Do kogo idziesz ?
I pochwal się butami koniecznie. Ja będę miała problem bo jak na razie w sklepach widzę tylko wysokie, a ja potrzebuję zupełnie płaskie
Wprawdzie w necie jest sporo płaskich butów, ale ja bez mierzenia nie mogę butów kupić.

Chatko
Z tych co wkleiłaś to jak dla mnie 2, pięknie Ci w niej, pasuje do Ciebie. 3 6 i 7 mogą być, ale już bez takiego szału. Natomiast reszta jak dla mnie nie do przyjęcia.
Zobaczymy czy jutro uda Ci się zrobić nowe zdjęcia, ale niestety w tej ostatniej na zdjęciu wyglądasz niekorzystnie. W ogóle nie widać Twojej figury i nie wiem czy to kwestia rozmiaru, wydaje mi się, że to raczej kwestia fasonu.
Ta nr. 2 z obniżonym stanem pięknie podkreśla figurę
Stary 2011-12-30, 01:24   #1011
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wiecie co wam powiem na dobranoc? 610 dni No to dobranoc.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 07:31   #1012
Karolina_83
Raczkowanie

A Wy jeszcze śpicie???
Dzień Dobry
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 07:41   #1013
MARGIDA
Wtajemniczenie

no nie wiem, czy taki dobry
nie opuścił mnie od wczoraj mój smuteczek
wklejacie tu swoje suknie, uśmiechnięte śliczne buzie, a ja co?
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

idę dalej płakać ( nie żeby od tego przybywało mi urody )
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:09   #1014
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień dobry Wczoraj znów chciałam każdej z Was odpisać i zasnęłam przed laptopem - nie ma to, jak pisać leżąc w łóżku...

Model upatrzonej przeze mnie sukni to: Sincerity 3621; nie mogę przez nią spać, ciągle o niej myślę i uśmiecham się, gdy sobie przypominam, jak w niej wyglądałam W załączniku fotka

Chatko: ja wiedziałam, że to ta suknia, bo jako jedyna dawała efekt ciążowego brzucha Ale ta inaczej szyta, w sensie nowszy model na pewno będzie idealna

Jagodziu: jeżeli Ty jesteś brzydka to ja jestem mężczyzną Co za wstrętna kobieta z tej kierowniczki!!

Nowe suknie super- za chwile wszystkie będziemy ubrane

A teraz jedziemy z TŻem, Jego siostrą i kuzynem do Krynicy na wycieczkę Już jestem spóźniona, ale po prostu musiałam Wam w końcu ujawnić moją suknię ślubną!!:love :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3621_a.jpg (19,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3621_SIN_SP_S_F_B_0070m.jpg (40,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sincerity - 3621.jpg (18,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sincerity - 3621_1.jpg (83,9 KB, 47 załadowań)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:14   #1015
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wczoraj znów chciałam każdej z Was odpisać i zasnęłam przed laptopem - nie ma to, jak pisać leżąc w łóżku...

Model upatrzonej przeze mnie sukni to: Sincerity 3621; nie mogę przez nią spać, ciągle o niej myślę i uśmiecham się, gdy sobie przypominam, jak w niej wyglądałam W załączniku fotka

Chatko: ja wiedziałam, że to ta suknia, bo jako jedyna dawała efekt ciążowego brzucha Ale ta inaczej szyta, w sensie nowszy model na pewno będzie idealna

Jagodziu: jeżeli Ty jesteś brzydka to ja jestem mężczyzną Co za wstrętna kobieta z tej kierowniczki!!

Nowe suknie super- za chwile wszystkie będziemy ubrane

A teraz jedziemy z TŻem, Jego siostrą i kuzynem do Krynicy na wycieczkę Już jestem spóźniona, ale po prostu musiałam Wam w końcu ujawnić moją suknię ślubną!!:love :
no nareszcie się ujawniłaś i o ile mnie pamięć nie myli mamy już taką zakupioną suknię na wątku tak czy siak jest piękna a jak się w niej czułaś??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:19   #1016
ewika19
Zadomowienie

ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:20   #1017
kindziulindzia
Zakorzenienie

dziewczyny pomocy

poszukuję kobaltowych kryształków wiecie gdzie mogę tego szukać ??

chatko
czekam na dzisiejszą relację bo bardzo bym chciała żebyś już miała swoją wymarzoną, zwróciłam uwagę na kokardkę z tyłu sukni tak dziewczęco wygląda
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:35   #1018
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja też pierwsze słyszę, nigdy się z takim czymś nie spotkałam
u mnie też takiego zwyczaju nie ma ale jak byliśmy na Śląsku na weselu to własnie było to trzaskanie łyżkami po rękach

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:37   #1019
_kamea_
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny pomocy

poszukuję kobaltowych kryształków wiecie gdzie mogę tego szukać ??
Może w pasmanteriach popytaj albo w empiku w tym dziale co są koraliki do robienia bizuterii

Ostatnio pisałam maile do salonów z pytaniem, czy jest możliwość przymiarki mojej upatrzonej sukni i nigdzie nie ma kilka miesięcy temu widziałam ja w salonie we wrocku i głupia nie przymierzyłam, bo był bardzo duży rozmiar żałuję teraz strasznie
Stary 2011-12-30, 08:49   #1020
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Jagodzia, przykro mi bardzo. Ale ja nie widzę, żebyś była brzydka... śliczna dziewczyna z Ciebie
pójdziesz pogadasz i może coś się wyjaśni a jak nie to deb*le są i tyle...

: jupi:
wszystkie mają suknie... MAM I JA

i było WOW
pojechałam po inna, wróciłam z inną i normalnie fruwam

jest idealna

kolor ecru, zamierzam dodać do niej koronkę zdobną ale to jeszcze do ugadania
nie chciałam trenu ale ten mnie rozbroił i się zakochałam
Bardzo ladna gratulacje i dalszych slubnych inspiracji

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No tez bym na to nie wpadla, ale to jedyna ecru z tych co przymierzala, wyglada jakby byla w ciazy, zdjecie w dziwnej pozycji, no i czegos za duzo na dole...wiec to tylko moze byc ta
Ja takimi samymi kategoraiami myslalam i obstawialam ostatnia
Cytat:

Muslinowa suknia leciutka, zwiewna, nie dziwie sie ze Cie zachwycila Ja po zalozeniu takiej sukni stwierdzialam, ze nie chce z innego materialu Sliczna jest, falbanki delikatne i tak jak pisalas nie wygladaja tak sztywno... czekamy na nowe fotki, niech mama sie postara

Cytat:
no nie wiem, czy taki dobry
nie opuścił mnie od wczoraj mój smuteczek
wklejacie tu swoje suknie, uśmiechnięte śliczne buzie, a ja co?
ani ładna,
ani młoda,
ani panna

idę dalej płakać ( nie żeby od tego przybywało mi urody )
Oj nie plakusiaj juz bo piszesz glupoty przez te lezki! stara i brzydka to jestes z tej strony, z ktorej Cie nie widac, a ze nie panna to co za niedlugo wszystkie nimi nie bedziemy I na poprawe humorku
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości