|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
Swoją drogą zapach idealnie pasuje do bieli, to nie wiem po co te fuksje i inne gady. A w ogóle to gratuluję wszystkim pięknych flaszeczek. ![]() Ja zaś po raz kolejny nie upolowałam Glorii 50ml. Dostałam grzecznościowy cynk z wizażu (dziękuję raz jeszcze "cynkowi" |
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Kropko, do mnie leci 50tka Glorii (nówka sztuka) kupionej w ciemno-ale nie tej "Twojej"
, nie z Allegro po prostu, nie wiem czy się polubimy więc jeśli chcesz to w razie co dam znać |
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet wiem kto mi ją rąbnął - jak na ironię - kobieta u której kupuję próbki. Ale aż tak bardzo nie cierpię. Parę dni temu Secco zaraziła mnie J'adore EDP, więc mam czym się pocieszyć za te brakujące 20ml. A Gloria Ci się spodoba. Jest przesympatyczna. |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci bardzo, że Gloria przepadła, na pewno jeszcze Ci się uda ją upolować
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Wtajemniczenie
|
Leci do mnie Rose Essentielle Bvlgari
Dawno nie strzelałam w ciemno i trochę sie denerwuję, bo nie każda róża mi pasuje...
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, aby to był przedwczeny pesymizm |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flowerbombkę na własność.
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mi marzy się mały flakonik Pi,jak sprzedam trochę kolczyków,które ostatnio zrobiłam to może uda mi się kupić
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za różem generalnie nie przepadam, a biały, jak pisałaś, najbardziej pasuje kolorystycznie do zapachu, ale flakon jest tak piękny, że nawet różowy może być ![]() a z tymi listonoszami jest tak zawsze, wystarczy wyjść na 5 minut, a on przyjdzie dokładnie wtedy
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, prosze pięknie
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowowalam Theoreme edp, a dostalam dzis w paczce Theoreme esprit d'ete
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę właśnie z nosem w nadgarstku i stwierdzam jednoznacznie,że Klasyk jest przepiękny.Mocniejszy,bar dziej obezwładniająco-jaśminowy.No i bardziej trwały.Jestem Ci bardzo wdzięczna,że narobiłaś mi apetytu na Pure Poison bo dzięki temu zyskałam w swojej kolekcji coś naprawdę wyjątkowego,dołączam do grona jego wielbicielek.A Elixir cały czas mam pod ręką bo ostatnio moja mama stała się jego posiadaczką(tak ją oczarował mój,że zapragnęła mieć własny )Still to również bardzo udany zakup.Choć w ciemno to okazuje się,że są takie jakie myślałam,że będą.Bardzo herbaciane i kojące z lekko wiercącą nutką pieprzu. Bardzo jestem zadowlona z moich nabytków.Teraz tylko zafunduję sobie Pi(no i może jeszcze Bright Crystal ) i moja kolekcja będzie kompletna |
|
|
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Burn kochana, narobiłaś mi apetytu na ten elixir
A tak w ogóle to chciałam tylko optymistycznie zaprotestować-perfumowa kolekcja z definicji nigdy nie jest kompletna raczej zawsze "prawie-kompletna" ustawicznie i przewlekle "prawie-kompletna"...
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno równie piękna, tylko troszkę nietrwała, ja jednak jej nie poznałam.A już całkiem serio muszę stwierdzić, że to chamstwo (a może roztargnienie?) i rozumiem Twoje rozczarowanie i złość
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zasiała niepotrzebnie ziarno zwatpienia w nasza kochana Poczte i teraz grzecznie sie pochwali co upolowala
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wiem, moge powiedziec ;P? moge powiedziec ,ze Shalimar?
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak to nie znasz???????? A to dlaczego nic nie mówiłaś???
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na poczatku byla zlosc... [chociaz nie zamierzalam sie bawic w odsylanie (jakos nie mam nerwow ostatnio, a kolejki na poczcie mnie rozbrajaja )] ale sie z ta wersja dzisiaj wieczorem oswoilam, jest piekna, chociaz na mnie zupelnie inna od edp. Mniej piernikowa, bardziej smietankowa, aksamitna.Trzyma sie calkiem niezle, jak na Theoreme
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostalam od szwagra sliczne Elizabeth Arden "Green Tea" - super świeżutki zapach! Oraz zestaw perfum Caroliny Herrery. Przerozne zapachy, mocne i ciezkie oraz slodkie, orzezwiajace. Malenka kropelka za ucho i na wnetrzu nadgarstka a zapach unosi sie wszedzie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
No tak Zaszczytny tytuł Paplusa Roku wraz z honorową odznaką Długi Jęzor 2006 otrzymuje Evee Odbiór nagrody odbędzie się w ramach masowego przewąchiwactwa w Q. Czas jeszcze nie ustalony ![]() Przed festiwalem chwalipięctwa chciałam przede wszystkim podziękować Osobie, od której kupiłam te perfumy. Powalczyłam dla odmiany ze skrzynką pocztową na wp (czy jeśli coś nazywa się poczta, musi wykazywać względem mnie wrogie zamiary? )Ale już, mogę, oficjalnie i z dumą powiedzieć, że zasilam wizażowy klub wyznawców kultu Shalimar na zasadach pełnoprawnego członkowstwa z uiszczoną opłatą w postaci "psików aż do pępka", a nie jak dotychczas jako anonimowy wzdychacz-wieloletnie wokółpółkowy dreptacz ![]() ALe mi dobrze Pławię się w ogromnej aromatycznej chmurze. Nos przyrósł mi do nadgarstka
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
No dobra dobra,to tylko żart był
![]() Cytat:
.Obie wersje Pure Poison jak najbardziej polecam.A Flowerbobmkowy zestaw też chętnie bym przygarnęła,tu skolei Kasiulka mi na Flowerbomba narobiła apetytu. Tak naprawdę kolecja niegdy nie jest kompletna,zawsze jest coś,za czym się goni
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję dziewczyny wszyskich nowych nabytków
" Tobie Toccato Shalimara. Ja upolowałam tylko (a może aż) miniaturkę Shalimara, bo już nie mogę go nie mieć. A na wymianie upolowałam Smoczusia - nowe zwierzątko domowe.PS. Niestety ktoś mi wczoraj buchnął na aukcji używkę Venezii. Wrrrr...
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim nowych nabytków
Margot, PannaNikt, Nebraska, Llilly, Eiri, Mskladaczek, Tulipanka (Tulipanko, wg mnie fuksja najładniejsza a ja wciąż czekam na mój skarb i nie wiem, czy przez te strajki sie doczekam Czy nie powinno być tak, że skoro listonosze strajkują, to poczta powinna zorganizować innych dostarczycieli listów i przesyłek To chyba żadna łaska, bo przecież ludzie za przesyłki zapłacili Ale poczta ma w swoich klientów głęboko w
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też już słów brak na tą pocztę. Czekam na Shalimara Light już 10 dni
Codziennie chodzę na pocztę spędzając tam prawie godzinę i nici z tego. Paczka priorytetowa którą wysłałam do Warszawy 14 listop. doszła dopiero 22. To skandal. Ja rozumiem desperację listonoszy ale na Boga, nie rozumiem dlaczego poczta przetrzymuje moją własność. Ostatnio odebrałam próbki - koperta była jak psu z gardła wyciągnięta a fiolki potłuczone.
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, bo ja taka nieśmiała jestem...
.A korzystając z chwilowej okazji do pisania nie na temat, też muszę ponarzekać na pocztę . Od zeszłego poniedziałku nie znalazłam w skrzynce żadnego listu i żadnego awiza , choć spodziewałam się kilku przesyłek poleconych pod adresem domowym, dostałam nawet od nadawców numery tych przesyłek.Poczta w mojej miejscowości czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8-15 (albo 7-15, dla mnie to nie ma większego znaczenia, bo o 7 wyjeżdżam z domu, a wracam najczęściej ok. 17-18), w związku z czym poprosiłam teścia, by udał się tam w ciągu dnia. Okazało się, że przesyłki w ogóle nie docierają do mojej miejscowości! Prawdopodobnie wszystko jest na poczcie w miasteczku gminnym . Prawdopodobnie... Jakiś czas temu znalazłam sposób na moją pocztę i proszę wizażanki, by przesyłały pachnące listy pod adresem firmy mojego męża. Okazało się jednak, że i do jego biura nie docierają żadne przesyłki Jestem wściekła, a jednocześnie czuję się bezradna . A Poczcie Polskiej wróżę początek jej końca. Winszuję.--- A wracając do tematu wątku - GRATULUJĘ WAM wszystkich zdobyczy
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Homyczku, Tymeno, wczoraj wdałam się w pogawędkę na pcozcie i prawdę mówiąc sytuacja wygląda nieciekawie
Od tego poniedziałku "paczkonoścy" co prawda noszą paczki, ale jeśli nie zastaną adresata w domu, awizo nie jest zostawiane. Stąd, jeśli się nie wie, że leci do nas przesyłka polecona, to będzie sobie leżeć na poczcie.Mój urząd pocztowy na przykład jest filią innego. Przestają właśnie przyjmować paczki, które trzeba będzie sobie odbierać w tym drugim urzędzie. W godzinach - uwaga! - między 7.30 a 15.00. Czyli wtedy, kiedy normalni ludzie są w pracy. Jeśli strajk nie skończy się do przyszłego poniedziałku, poczty w ogóle przestaną przyjmować paczki. Zainteresowani będą musieli jechać do centrali na Służewcu (to dla Warszawiaków). Oszaleć można. Ja czekam jeszcze na 2 książki i zastanawiam się jak to będzie Maju79, doskonale Cię rozumiem. Ja się wokół Shalimara kręciłam przez kilka lat (tak już mam, że wiele z zapachów, które znam i cenię niezmiennie od dłuższego czasu wciąż czeka na swoją kolejkę wyprzedzane w biegu po miejsce na półce przez chwilowe fascynacje Ale w tamtym tygodniu buszowałam w perfumerii wśród klasyków - Shalimar, czarna Coco, Poison, etc. i poczułam, że nadszedł czas Shalimar. No i... "klikło" się EDT Teraz zaczynam kombinować, czy by się nie "klikło EDP do kompletu, a już marzeniem byłby ekstrakcik. To musi być coś
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

będę zamykać oczy wyjmując je z szafeczki
Dostałam grzecznościowy cynk z wizażu (dziękuję raz jeszcze "cynkowi" 

Ja nawet wiem kto mi ją rąbnął - jak na ironię - kobieta u której kupuję próbki.

zasiała niepotrzebnie ziarno zwatpienia w nasza kochana Poczte
)] ale sie z ta wersja dzisiaj wieczorem oswoilam, jest piekna, chociaz na mnie zupelnie inna od edp. Mniej piernikowa, bardziej smietankowa, aksamitna.
a ja wciąż czekam na mój skarb i nie wiem, czy przez te strajki sie doczekam