Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 10:04   #4201
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Polski Bus?

GETRY! ja za dziecka miałam czarne świecące getry z ”uchwytem” na piętę - były w kolorowe geometryczne wzory
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:06   #4202
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
nooo
ee już nie chcę. Znalazłam sobie stronkę do konwertowania plików online Dzięki za szczere chęci
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:07   #4203
butterfly20
Zakorzenienie

Heeej hoooo

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawuś właśnie chyba będę musiała odejść od koncepcji kolorowych butów. Też ich do tej sukni nie widzę. Suknia jest śmietankowa Na pewno chcę buty z zakrytymi palcami. Szampański kolor? Ciekawe Nie wpadłabym na to. Tylko pewnie ciężko takie znaleźć...
Ja do mojej tez nie widziałam śmietankowych butków...
A co z butami to też chodziłam za jakimiś szampańskimi czy srebrnymi i oprócz sandałów nie znalazłam nic dobrego

Takie fale w stylu retro też byłyby super!!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Glenisławie wszystkiego dobrego. samych pomyslnosci, szczesliwego rozwiazania , pociechy z małza i czego sobie życzysz

dziewczyny co sadzicie o tych butach http://lukamo.pl/wieczorowe/1114-menbur-4096-66.html i kropeczki sa i wogole i wtedy moze dalabym czarny pas w sukni , tylko jaki kolor sukni ?? moze taka ecru bardzie no nie wiem waniliowa ?? poczekam na przecene tych butow najpierw
Super butki

Gleń wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i pomyślnych rozwiązań (wszelakich )

Ile to lat kończysz?
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:09   #4204
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Heeej hoooo

Ja do mojej tez nie widziałam śmietankowych butków...
A co z butami to też chodziłam za jakimiś szampańskimi czy srebrnymi i oprócz sandałów nie znalazłam nic dobrego

Takie fale w stylu retro też byłyby super!!

Super butki

Gleń wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i pomyślnych rozwiązań (wszelakich )

Ile to lat kończysz?
dziękuję

22 aż sama nie wiem, czy się śmiać czy płakać
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2011-12-30, 10:10   #4205
butterfly20
Zakorzenienie

Moja koleżanka była na filmie "Sylwester w Nowym Jorku".Pytam ja o obsadę, a ona na to:
: A z młodszego pokolenia to była ta Jessica Biel i ten młody od Demi... Ashton Karcher(KARCZER)"
Stary 2011-12-30, 10:10   #4206
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Glen Wszystkiego Najlepszego Sukcesów na studiach Pociechy z Męża i spokojnych radosnych miesięcy w oczekiwaniu na Bobaska Najlepszego

Już jutro Sylwester
dziękuję
Karinka
Maleństwo

Stary 2011-12-30, 10:11   #4207
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

http://lukamo.pl/wieczorowe/1114-menbur-4096-66.html dziewczyny ale jaki kolor kiecki do tych butow i jaki kolor paska ?? czarny atlasowy i suknia ecru ?? na bucikach sa perelki weic moje pierly beda pasowac napewno

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:11   #4208
Zuzik06
Wtajemniczenie

ej piszę pracę zaliczeniową o Bibliotekach dla Kobiet. W zeszłym roku pisałam o Glasgow Womens Library, a teraz mam zrobić porównanie i dobrałam sobie Bibliotekę dla Kobiet z Opola - wiedziałyscie ze cos takiego istnieje?
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:12   #4209
justyna_dt
Zakorzenienie

Gieniu najukochańsza, życzę Ci mnóstwo zdrowia, szczęścia, miłości i wszystkiego najlepszego dla wiesz kogo

Cytat:
jaki? i jakie bajery? też nie lubię dotykowych. co mnie zdziwiło, mój facet powiedzial, że dotykowe telefony są fajne i przy przedłużaniu umowy taki weźmie. że też ja mentalnie starsza od niego i bojkotuję te telefony, to normalnie kto by pomyślał
No ze mnie braciak (który ma starą nokię ) się nabijał, że się starzeję, bo juz nie nadążam za techniką a wzięłam Samsunga Wave http://www.samsung.com/pl/consumer/m...GT-S8500GAAXEO fajny jest, bo ma super łatwy dostęp do maila, do neta w ogóle, rozbudowane menu i fajne widgety. No ale dotykowy...
Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
ja to nie umiem sobie trafić w literki na tych telefonach dotykowych, strasznie mnie to wkurza, poza tym najczęściej piszę sms-y nie patrząc na klawiaturę, więc dotykowy to w ogóle dla mnie odpada i strasznie są dla mnie wkurzające.:P
A jaie bajerki ma telefon?
O bajerkach napisałam wyżej a z klawiaturą mam ten sam problem! Nie trafiam w literki i też piszę zawsze bez patrzenia w większości, więc teraz jest dramat...
Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
ja mam Samsunga Galaxy Ace - dotykowy w całośći i jest super ale ja mam fioła na punkcie telefonów, nowości technicznych, Androida :P
Miałam kiedyś takiego fioła, ale mi przeszło lubie mieć fajny telefon, dobrego kompa, jestem gadżeciarą, ale trochę mnie przeraża taka niepraktyczność...
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Tysiek dali CI dobre warunki?

mąż pojechał do pracy. w galowym mundurze wygląda tak
Eeeeej... zazdroszczę Ci chłopa w mundurze!
A warunki ok, tzn. przeniosłam się do Play'a abonament mam 65 zł, pakiet internetowy, darnowy dostęp do fejsa i nk (z tego drugiego akurat nie korzystam), darmowe dl Play, w abonamencie dużo minut do innych sieci i na stacjonarne, smsów, powinno wystarczyć a jak nie, to nie jest drogo, 29 gr/minuta, 18 gr/sms, więc przeżyjemy

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
ej piszę pracę zaliczeniową o Bibliotekach dla Kobiet. W zeszłym roku pisałam o Glasgow Womens Library, a teraz mam zrobić porównanie i dobrałam sobie Bibliotekę dla Kobiet z Opola - wiedziałyscie ze cos takiego istnieje?
Łotafak!?

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:18   #4210
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Dobry Na opłatku było super, jestem wygadana i podniesiona na duchu za wszystkie czasy.
I @ w końcu się odnalazła
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:20   #4211
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
dziękuję

ale tys młoda

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 10:21   #4212
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
http://lukamo.pl/wieczorowe/1114-menbur-4096-66.html dziewczyny ale jaki kolor kiecki do tych butow i jaki kolor paska ?? czarny atlasowy i suknia ecru ?? na bucikach sa perelki weic moje pierly beda pasowac napewno
dobry pomysł

Wzruszyłam się: http://www.joemonster.org/art/18990/...mtych_rodzicow
naprawdę niektóre rzeczy są takie prawdziwe - ja też chodziłam tylko do zerówki, parę razy znalazłam ”miękki kamień” i żyję, jadłam niemyte owoce, bawiłam się nawet trutką na szczury pasem dostałam raz (a raz mnie mama spoliczkowała) i zapamiętałam te sytuacje tak, że w życiu takiego czegoś bym nie powtórzyła, czyli zadziałało tak, jak miało zadziałać (choć nie popieram bicia dzieci, ale kto wie, czy w takich nerwach, w jakich była wtedy moja mama, też bym nie zareagowała w podobny sposób...), rodzice mi nie wszywali chorób i nie wysyłali do psychologa, a na dodatkowe zajęcia chodziłam, bo chciałam. ach jestem patologią!

Zuzia, ja wiedziałam

Józia, to ”nieumienie pisać na telefonie dotykowym” kojarzy mi się z tym, jak moja mama się uczyła pisac na zwykłej starej nokii - nie umiałam pojąć, że ona nie umie tego ogarnąć. wkurzała się co chwilę. A dziś to my jesteśmy w tym wieku już, że technologicznie 10-latek nas bije na głowę i pewnie on nie rozumie, jak można mieć z tym problem mój P. twierdzi, że ”tak naprawdę używanie tel. dotykowych jest intuicyjne”. akurat
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:26   #4213
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
dobry pomysł

Wzruszyłam się: http://www.joemonster.org/art/18990/...mtych_rodzicow
naprawdę niektóre rzeczy są takie prawdziwe - ja też chodziłam tylko do zerówki, parę razy znalazłam ”miękki kamień” i żyję, jadłam niemyte owoce, bawiłam się nawet trutką na szczury pasem dostałam raz (a raz mnie mama spoliczkowała) i zapamiętałam te sytuacje tak, że w życiu takiego czegoś bym nie powtórzyła, czyli zadziałało tak, jak miało zadziałać (choć nie popieram bicia dzieci, ale kto wie, czy w takich nerwach, w jakich była wtedy moja mama, też bym nie zareagowała w podobny sposób...), rodzice mi nie wszywali chorób i nie wysyłali do psychologa, a na dodatkowe zajęcia chodziłam, bo chciałam. ach jestem patologią!

Zuzia, ja wiedziałam

Józia, to ”nieumienie pisać na telefonie dotykowym” kojarzy mi się z tym, jak moja mama się uczyła pisac na zwykłej starej nokii - nie umiałam pojąć, że ona nie umie tego ogarnąć. wkurzała się co chwilę. A dziś to my jesteśmy w tym wieku już, że technologicznie 10-latek nas bije na głowę i pewnie on nie rozumie, jak można mieć z tym problem mój P. twierdzi, że ”tak naprawdę używanie tel. dotykowych jest intuicyjne”. akurat
Obawiam się, że masz rację i trochę mnie to przeraża. To nie my już jesteśmy najbardziej do przodu... a ten link, co wrzuciłaś - czytałam to kiedyś na kwejku chyba, nawet na FB wrzucałam... I tęskni mi się za tamtymi czasami, naprawdę tyle razy otarliśmy się wszyscy o kalectwo i śmierć, nikt nie pilnował, nie chuchał i dmuchał - i żyjemy. Aż strach pomyśleć, jak nasze dzieci dadzą sobie radę w przyszłości.

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2011-12-30 o 10:27
Stary 2011-12-30, 10:27   #4214
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
mój P. twierdzi, że ”tak naprawdę używanie tel. dotykowych jest intuicyjne”
I ma rację
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:28   #4215
upadly_aniol00
Zakorzenienie

witam
anix ja bym wybrała 1 ładnie Ci w niej ew. 3 ale te ramiączka mi się nie podobają i mam wrażenie , że będą nie wygodne ale wiadomo każda z nam ma inne gusta .
3 odpada za dużo w niej się dzieje
Glenia najlepszego i spełnienia marzeń Ha jaka Ty młodziutka jesteś prawie tak jak ja
Kawka a może jakaś kremowa suknia a do tego pas pod biustem czy w pasie ( nie wiem jak Ci lepiej) w kropki jak buty i z tyłu kokarda czy coś w ten deseń .

Ha jutro sylwester a ja w ogóle tego nie czuję .... tak jak świąt mam wrażenie , że nawet świąt nie było .... a planów na sylwester nie mamy żadnych spędzimy go razem we dwoje i już .
W końcu i tak 7 mamy bal firmowy więc po co wydawać kasę skoro za tydzień idziemy za free na bal do super miejsca
Stary 2011-12-30, 10:28   #4216
butterfly20
Zakorzenienie

Gleń cicho być!Mam prawie 4 więcej i jakoś żyję!:P
Stary 2011-12-30, 10:30   #4217
kkasia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
ja to nie umiem sobie trafić w literki na tych telefonach dotykowych, strasznie mnie to wkurza, poza tym najczęściej piszę sms-y nie patrząc na klawiaturę, więc dotykowy to w ogóle dla mnie odpada i strasznie są dla mnie wkurzające.:P
A jaie bajerki ma telefon?
Jak miałam starą nokię to już na pamięć znałam rozkład klawiatury i pisałam bez patrzenia i kiedyś mnie babka zaczepiła na przystanku bo nie mogła się napatrzeć jak ja piszę bez patrzenia. A w dotykowym już nie ma opcji muszę patrzeć.

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Carmi
śliczna sukienka

W ogóle byłam dzisiaj u koleżanki, która ma 11 dniową córeczkę... Mała jest cudna, grzeczna i w ogóle.
A wieczorkiem mój TŻ zabrał mnie do kina. Na szybko wybraliśmy film "Coś". Polecam dla ludzi o mocnych nerwach...
Na sali byliśmy tylko my. TŻ palnał, że pewnie ktoś chce się oświadczyć . Zaczął gadać, że chciał abym założyła sukienkę, pytał się czemu jeszcze nie mam prezentu od niego ( ja się zaczęłam nakręcać... ) a na końcu stwierdził, że żartuje .
Też bym się nakręciła i czekała aż wyjmie pudełeczko.

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
paczka jedzie kurierem. Tylko dlaczego dzwonia o 6:40 ja wstaje o 8mej...
Do mnie ostatnio dzwonił o 6 i kompletnie się dogadać nie mogliśmy bo ja taka zaspana byłam.
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

mąż pojechał do pracy. w galowym mundurze wygląda tak
To później możesz mu pomóc zdejmować ten mundur

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
dziękuję

Oczywiście że śmiać

Gleniusia Wszystkiego co Najlepsze, Najsłodsze, Wymarzone i Wyśnione.

Nie mogę się wbić. 12-latka absorbuje cała moją uwagę i zabiera mój cenny czas.
Getry też miałam świecące z miejscem na pięty

Edytowane przez kkasia007
Czas edycji: 2011-12-30 o 10:31
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:34   #4218
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Obawiam się, że masz rację i trochę mnie to przeraża. To nie my już jesteśmy najbardziej do przodu... a ten link, co wrzuciłaś - czytałam to kiedyś na kwejku chyba, nawet na FB wrzucałam... I tęskni mi się za tamtymi czasami, naprawdę tyle razy otarliśmy się wszyscy o kalectwo i śmierć, nikt nie pilnował, nie chuchał i dmuchał - i żyjemy. Aż strach pomyśleć, jak nasze dzieci dadzą sobie radę w przyszłości.
no i żaden sąsiad nie wzywał opieki społecznej, jak usłyszał,że mama na nas krzyczy, grożąc, że dostaniemy po tyłku, jak natychmiast nie pójdziemy spać ostatnio mama mi mówi: ”biorąc pod uwagę dzisiejsze realia, to powinni mi Was odebrać co najmniej kilkakrotnie...” zostawiała nas samych bez opieki, jak szła do sklepu itp.
Ach, gdzie te czasy stara jestem
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
I ma rację
ja mam inną intuicję jednak ale niestety, chcąc nie chcąc, trzeba iść do przodu.
gdzieś czytałam, że na telefonach dotykowych jest o wiele więcej bakterii (w tym E. coli) niż na klasycznych telefonach. obrzydliwe
Stary 2011-12-30, 10:36   #4219
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
a po ślubie będę mogła
nie no - na romans nie ma szans, choćby mnie błagał ja po prostu lubię wiedzieć, że się mogę podobać, dla podbudowania własnego ego a dawno tego nie miałam nie licząc adoracji ze strony żuli i panów po 75. roku życia
czy jestem złą kobietą?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Najeczka ty mi zawsze humor poprawisz

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 10:38   #4220
majasn
Zakorzenienie

hej

Gleniu, życzę Ci mnóstwo szczęścia i radości, aby wszystko szło po Twojej myśli a nowe życie się pięknie rozwijało

siedzę w pracy i czekam na 12:45 żeby z niej wyjśc
poza tym ja tez mam problem z zagubioną @..ostatnia była u mnie 2 miesiące temu..a mogłaby przyjść, bo średnio się z tym czuję..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:38   #4221
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
no i żaden sąsiad nie wzywał opieki społecznej, jak usłyszał,że mama na nas krzyczy, grożąc, że dostaniemy po tyłku, jak natychmiast nie pójdziemy spać ostatnio mama mi mówi: ”biorąc pod uwagę dzisiejsze realia, to powinni mi Was odebrać co najmniej kilkakrotnie...” zostawiała nas samych bez opieki, jak szła do sklepu itp.
Ach, gdzie te czasy stara jestem

ja mam inną intuicję jednak ale niestety, chcąc nie chcąc, trzeba iść do przodu.
gdzieś czytałam, że na telefonach dotykowych jest o wiele więcej bakterii (w tym E. coli) niż na klasycznych telefonach. obrzydliwe
Mmmmm, pycha
To samo u mnie. Pamiętasz ślizgawki? Myśmy chodzili pod sąsiedni blok na taką mega, niejedna noga się tam złamała. Zjazdy na sankach w środku parku z dużej góry, guzy, siniaki. Nosz kurczę... A jak pomyślę o tym, że siedzieliśmy na polu (tak, POLU, z małopolski jestem ) do północy, pierwszej i biegaliśmy po piwnicach, budowach, ruinach... chcę być dzieckiem

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
hej

Gleniu, życzę Ci mnóstwo szczęścia i radości, aby wszystko szło po Twojej myśli a nowe życie się pięknie rozwijało

poza tym ja tez mam problem z zagubioną @..ostatnia była u mnie 2 miesiące temu..a mogłaby przyjść, bo średnio się z tym czuję..
Cionsza?

Stary 2011-12-30, 10:39   #4222
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość

teraz już wiemy

a ja ciągle nie wiem co będziemy robić na sylwestra - chyba w akcie protestu będę okupować sypialnię

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:41   #4223
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, mimo swojego ćwierćwiecza wciąż chyba jestem na etapie łapania w lot nowinek technicznych - swojego dotykowca rozpracowałam w dwie godziny bez zaglądania do instrukcji i stwierdzam, że jest super jedyny mankament to to, że jak jest bardzo gorąco to zaczyna wariować i pisanie smsa staje się mocno uciążliwe...

...ja swój telefon przecieram często płynem antybakteryjnym, a jak rozmawiam to nie przykładam go do twarzy, tylko trzymam tuż przy uchu
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 10:43   #4224
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
witam
anix ja bym wybrała 1 ładnie Ci w niej ew. 3 ale te ramiączka mi się nie podobają i mam wrażenie , że będą nie wygodne ale wiadomo każda z nam ma inne gusta .
3 odpada za dużo w niej się dzieje
Glenia najlepszego i spełnienia marzeń Ha jaka Ty młodziutka jesteś prawie tak jak ja
Kawka a może jakaś kremowa suknia a do tego pas pod biustem czy w pasie ( nie wiem jak Ci lepiej) w kropki jak buty i z tyłu kokarda czy coś w ten deseń .

Ha jutro sylwester a ja w ogóle tego nie czuję .... tak jak świąt mam wrażenie , że nawet świąt nie było .... a planów na sylwester nie mamy żadnych spędzimy go razem we dwoje i już .
W końcu i tak 7 mamy bal firmowy więc po co wydawać kasę skoro za tydzień idziemy za free na bal do super miejsca
tylko gdzie kupic taki material ja musze miec pas w pasie pod biuste nie da rady

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:44   #4225
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
jasne, a jak mi nie będzie odpowiadał to oddam Tobie
hehe ok

Nie mogę się doczekać jutra! Uwielbiam Sylwestra
Stary 2011-12-30, 10:46   #4226
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Najeczka ty mi zawsze humor poprawisz
co ja takiego napisałam?
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
współczuję Wam tych ekscesów... ja nie pamiętam, czy kiedyś miałam regularne miesiączki, wiem, że raz mi się długo spóźniała, z miesiąc, po wyjeździe w góry - podobno tak się zdarza, a potem dostałam i zaczęłam brać tabsy. w międzyczasie miałam przerwę w braniu tabsów na dwa cykle, to trwały chyba po 26 czy 27 dni. Wypas
Cytat:
Mmmmm, pycha
To samo u mnie. Pamiętasz ślizgawki? Myśmy chodzili pod sąsiedni blok na taką mega, niejedna noga się tam złamała. Zjazdy na sankach w środku parku z dużej góry, guzy, siniaki. Nosz kurczę... A jak pomyślę o tym, że siedzieliśmy na polu (tak, POLU, z małopolski jestem ) do północy, pierwszej i biegaliśmy po piwnicach, budowach, ruinach... chcę być dzieckiem

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cionsza?
pamiętam, pamiętam u nas był też plac zabaw - taki hardcore'owy, bo opony na sznurkach robiły za huśtawki i nikt się nie czepiał, że nie spełnia taki plac jakichś warunków bezpieczeństwa. jak widzę te metrowe ”ścianki wspinaczkowe” i krótkie zjeżdżalnie, to żal mi tych dzieci, serio...

to pytanie pada na tym wątku o wiele częściej niż ”zaręczona?”
Stary 2011-12-30, 10:46   #4227
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
hehe ok

Nie mogę się doczekać jutra! Uwielbiam Sylwestra
Mi tu! Zwłaszcza że zapowiada się gruuuuuuuuba impreza

Ubierzcie mnie na Sylwka bo nie mam pomysłu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 10:49   #4228
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie to samo zauważyłam
Cytat:
Mi tu! Zwłaszcza że zapowiada się gruuuuuuuuba impreza

Ubierzcie mnie na Sylwka bo nie mam pomysłu...
ooo fajnie, a gdzie sie wybierasz?
Stary 2011-12-30, 10:49   #4229
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
co ja takiego napisałam?

współczuję Wam tych ekscesów... ja nie pamiętam, czy kiedyś miałam regularne miesiączki, wiem, że raz mi się długo spóźniała, z miesiąc, po wyjeździe w góry - podobno tak się zdarza, a potem dostałam i zaczęłam brać tabsy. w międzyczasie miałam przerwę w braniu tabsów na dwa cykle, to trwały chyba po 26 czy 27 dni. Wypas

pamiętam, pamiętam u nas był też plac zabaw - taki hardcore'owy, bo opony na sznurkach robiły za huśtawki i nikt się nie czepiał, że nie spełnia taki plac jakichś warunków bezpieczeństwa. jak widzę te metrowe ”ścianki wspinaczkowe” i krótkie zjeżdżalnie, to żal mi tych dzieci, serio...

A wiesz, co w tym jest dla mnie najgorsze? U nas jest niedaleko taki stary plac zabaw. I ja na tym placu zabaw nie jestem w stanie zrobić większości rzeczy, które za gnojka przychodziły mi z łatwością. Jakieś skoki, wspinaczki, masakra... Nie narzekam ostatnio na swoją formę, ale serio nie jestem w stanie się tak wyciągnąć jak kiedyś. A tu boli, tam strzela.

Stary 2011-12-30, 10:51   #4230
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja, mimo swojego ćwierćwiecza wciąż chyba jestem na etapie łapania w lot nowinek technicznych - swojego dotykowca rozpracowałam w dwie godziny bez zaglądania do instrukcji i stwierdzam, że jest super jedyny mankament to to, że jak jest bardzo gorąco to zaczyna wariować i pisanie smsa staje się mocno uciążliwe...

...ja swój telefon przecieram często płynem antybakteryjnym, a jak rozmawiam to nie przykładam go do twarzy, tylko trzymam tuż przy uchu
ja mam różnie - do niektórych rzeczy ejstem bardzo na ”tak”, a do niektórych na ”nie” chyba pierwszy kontakt u mnie jest decydujący jak pierwszy raz miałam w ręku dotykowca, to nie umiałam go odblokować a jak mi siostra powiedziała: ”machnij, to się przesunie na kolejne zdjęcie”, to nie kumałam, o co jej chodzi
co do nietrzymania przy uchu - chyba nie umiałabym.
zresztą przy regularnym czyszczeniu pewnie się nic złego nie stanie, jak się normalnie przyłoży do ucha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości