|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Witam.
Ja już po zakupach ![]() Nie poszalałam, ale wzbogaciłam się w marynarkę, sweterek, akcesoria do włosów i 2 lakiery z Sephory ![]() Muszę śmigać na 15 do pracy, a śnieg sypie Nie chce mi się
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie też coś ze statystykami nie hula ![]() Rodzynka pokazuj zakupy u mnie też śnieg |
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pada, hihi, nareszcie!
Dzisiaj ograniczam zakupy, muszę tylko z moim TŻ się wybrać po zakąski i nie tylko... na jutro.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz za bardzo nie mam czasu Cytat:
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się cieszę, trochę zimy... ale oczywiście musi z deszczem padać, pff.
Może w końcu mi lodowisko otworzą... w tym roku się uczę i nie ma bata. Najwyżej nogi połamię.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
jeszcze nie jadłam śniadania, ale nie wiem czy nie lepiej poczekać na obiad W Rossmannie jest teraz promocja -30% na błyszczyki i pomadki Maybelline, wczoraj zakupiłam już jednego nudziaka zobaczę jeszcze dziś, może coś kupię znowu
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Przestaniecie kusić promocjami? Bo się powieszę
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
ja tez
zwolniłam się na godzine z pracy i kupiłam kilka ryb akwariowych i żele w rossmannie, moje pierwsze original source ![]() Cytat:
te żele z OS sa w promocji 1 + 1 gratis a dodatkowo na rossnecie jest kod na -20%, więc zaplacilam 16 zł za cztery żele, czyli w sumie litr wzięłam pomaranczę z imbirem i smoczy owoc, a w gratisach dostałam eukaliptus z limonką i bazylią bo tylko takie byłynie
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do promocji - w superpharmie jest teraz promocja -20% na cały makijaż, -30% jeśli ma się kartę lifestyle - skorzystałam wczoraj i kupiłam sobie tusz maybelline, na pocieszenie zamiast tego koszmarku paese
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nie ma Superpharma
|
|
#1211 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
matko, jak dobrze że jestem chora i nie mogę wyjść do sklepu, mój portfel odpocznie
|
|
|
|
#1212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jakby była taka promocja na płyny do kąpieli to bym się dała skusić ![]() Jaką recenzję dziś byście chciały przeczytać? ![]() - żel pod prysznic Kamill kokos+czekolada - szampon dla niemowląt BabyDream - maseczka błotna Avon Planet Spa |
|
|
|
|
#1213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() he he ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31308486]- maseczka błotna Avon Planet Spa[/QUOTE]
maseczka, maseczka! Ciekawa jestem czy tylko ja jestem nią zachwycona |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
bzeltynka o co chodzi z tymi kodami na rossnecie?
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sie tutaj zapytam, ma ktoras z was pedzel mac 187se_
|
|
|
|
#1218 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że gratisowe tylko w jednym zapachu dodawali ![]() Cytat:
![]() Co myślicie? Na pazurki na pewno pójdzie wzorek Bundle Monster ale konkretnego planu póki co brak.. Podobnie jak na makijaż i fryzurę.. |
||
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym warto przywitać Nowy Rok bardziej odświętnie niż zwykle - ja sukienki na przykład zakładam na większe okazje tylko, dlatego stwierdziłam, że na sylwestra będzie w sam raz
|
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza się na cały makijaż Kochane, nie tylko Wy macie dylematy - w co się ubrać, jak umalować, jak zrobić paznokcie Też nie wiem Poratujcie ![]() ![]() ![]() Mam kieckę, buty i biżu takie jak w załącznikach. Liczę na Was
|
|
#1222 | |
|
Rozeznanie
|
o, to ten kupon
http://originalsource.pl/kupon/origi...n-rabatowy.pdf jak wydrukujesz albo przepiszesz kod to masz do konca roku produkty OS taniej o 20% ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
szampon, ze szczególnym uwzględnieniem tego, jak się nim zmywa oleje ![]() |
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31309002]Nie tylko Ty!
![]() [/QUOTE] Skoro błotna przypadła Ci do gustu to wypróbuj też tajki kwiat lotosu (czy jakoś tak) - ostatnio właśnie ją zużyłam, bo ma działanie bardzo podobne do serii z morza martwego, ale mniej ściąga. |
|
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
rodzynka, ja bym zrobiła kolorowego frencha - złote paznokcie z czarną koncówką albo odwrotnie
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzyna masz boską kieckę
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozważałam właśnie opcję nudziak+jakiś brokat, albo właśnie złote z czarnym wzorkiem. Ale tak jakoś zbyt złoto chyba to wszystko wyjdzie
|
|
#1228 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
U mnie nic, mogę do ciebie przyjechać?
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
nudziak i brokat to fajna myśl:tak:
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31308486]Ja tak samo z OSem
Ale jakby była taka promocja na płyny do kąpieli to bym się dała skusić ![]() Jaką recenzję dziś byście chciały przeczytać? ![]() - żel pod prysznic Kamill kokos+czekolada - szampon dla niemowląt BabyDream - maseczka błotna Avon Planet Spa[/QUOTE] Napisz o błotnej ja ostatnio o niej pisałam i jestem zadowolona w ogóle z niej i widzę, że nie tylko ja ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Nie chce mi się 

Teraz za bardzo nie mam czasu 

wzięłam pomaranczę z imbirem i smoczy owoc, a w gratisach dostałam eukaliptus z limonką i bazylią bo tylko takie były