|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Podpowiedzcie, jaką fryzurę dobrać
Od jakiegoś czasu próbuję namówić moją serdeczną przyjaciółkę na zmianę fryzury. Fajna z niej osóbka, tylko uparta. Przyzwyczaiła się do swoich długich włosów, które z wiekiem raczej nie dodają jej atrakcyjności. Za nic nie godzi się na krótką fryzurkę. Nie mam już pomysłu, jaką - z półdługich - jej zaproponować. Może wam przychodzi do głowy jakiś pomysł?
P.S. Niestety, tylko takie mam jej zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Podpowiedzcie, jaką fryzurę dobrać
moze cos takiego ja przekona?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
wybacz ze nie na temat, ale kolezanka powinna zmienic ksztalt brwi! przez te buzia jest jeszcze okraglejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O mamciu! Dziewczyny - te fryzurki są fantastyczne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hm, z tym może być trudniej. Nie wiem, czy te brwi po prostu jej tak nie rosną. Podpytam. Jeżeli masz jeszcze jakieś sugestie - wal śmiało!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ritka napisał(a):
> Od jakiegoś czasu próbuję namówić moją serdeczną przyjaciółkę na zmianę fryzury. Fajna z niej osóbka, tylko uparta. Przyzwyczaiła się do swoich długich włosów, które z wiekiem raczej nie dodają jej atrakcyjności. A kto powiedzial ze dlugie wlosy sa dozwolone do lat xx-dziestu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie mam nic przeciwko długim włosom u osób ponad xx-letnich. Jednak uważam, że należy o nie jakoś dbać. Smętnie zwisający warkoczyk nie upiększa raczej. Nie znaczy to jednak, że mam zamiar zaciągnąć Gośkę na siłę do fryzjera!!! Rozmawiałam z nią zresztą w między czasie i zgadza się, tylko... No właśnie, to jest tak, że chce i się boi. A mnie brakowało pomysłów, by coś jej zaproponować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Sama schodze z wlosow dlugich (prawie do pasa) do poldlugich i tez na poczatku "chcialabym i boje sie" wiec rozlozylam to na kilka wizyt u fryzjera. Mniejszy szok, kilka roznych fryzur zamiast jednej zmiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.