Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 16:03   #2941
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To znaczy, że rzuciłaś swojego eksa?

Ten wątek to jedno wielkie "a nie mówiłam" i tutaj jest to ze smutkiem zawsze wybaczane. Bo kto sobie umie od razu poradzić z rozstaniem i nie wyprawia głupot, ten raczej tu nie trafia...
Jestem w trakcie Mam dość jego fochów, pretensji i wyzwisk w moją stronę, a dobrze wie że mam rację

Dlatego koniec, W KOŃCU wzięłam się za siebie i OBOJĘTNOŚĆ, OBOJĘTNOŚĆ i jeszcze raz OBOJĘTNOŚĆ!

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
superMENKAAAAAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:21   #2942
Malla
Nie depcze krokusów

Nadrabiam dalej - straszne macie tempo!
Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
dziewczyny spotkałam go... powiedział mojej przyjaciółce, że codziennie o mnie myśli... niech zdechnie, jakby mnie kochał to by mnie nie zmuszał do takiego samopoczucia, kretyn.
No niestety, to nie on dostąpi zaszczytu bycia wisienką na tym torcie...
Cytat:
Napisane przez superMENKAAAAAAA Pokaż wiadomość
zadzwoniłam, żeby się go zapytać o co mu chodzi
Nieważne, po co i czemu. Ważne, że utrwala Cię w przekonaniu, że jest burakiem
Cytat:
Napisane przez Palinaaa Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze spotkania z ex.. Zaczęliśmy gadać o tym wszystkim, drugi raz w życiu widziałam jak płakał... oboje płakaliśmy.. dopiero teraz uświadomiłam sobie jak moje "wysoki" bardzo go zraniły i jak bardzo on mnie kocha.. powiedziałam mu,żeby spojrzał mi w oczy i powiedział ,że mnie nie kocha.. powiedział ,że nie jest w stanie tego zrobić. Mówił ,że nie wróci do mnie bo za bardzo go zraniłam... Zaproponowałam mu żeby spędził ze mną czas jak z koleżanką, bez zobowiązań a później sam sobie odpowiedział na pytanie czy woli mnie czy swoją obecną dziewczynę ( z którą jest miesiąc) powiedział ,że pomyśli.. Jak wychodził z samochodu powiedział mi cześć, już miał wysiadać a nagle się cofnął i dał mi buziaka na pożegnanie
I w tym momencie współczuję jego dziewczynie...

Wiesz, że wychodzisz na natrętną eks, jakie są piętnowane w tym wątku?
Jeśli jest w nowym związku, daj mu spokój. Gdyby Cię kochał, nie byłby z inną, a reszta to tylko Twoja interpretacja jego słów i zachowania. To, że nie powiedział, że nie kocha nie znaczy, że kocha, tego Ci nie powiedział - a jak widać po eksie Mandy, nawet to, że twierdzi, że kocha, może nie mieć żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Cytat:
Napisane przez paulinciax07 Pokaż wiadomość
Teraz po czterech miesiącach dotarło do mnie, że przeciez kocham go nad życie, że już nie spotkam takiego faceta który bedzie wobec mnie taki wierny, lojalny, uczciwy i który bedzie mnie tak kochał. Że po moim inżynierze za trzy lata mieliśmy brać ślub, mieliśmy budować domek z drewna i że nikogo takiego już nie spotkam.
Na świecie są miliardy facetów, więc bez problemu takiego znajdziesz.
Jak sobie teraz wyobrażasz dalsze życie z nim? Za co zbudujecie dom, kto go będzie konserwował, skoro on buja w obłokach i nie umie zadbać o rzeczywistość? Chcesz utrzymywać faceta swoją pracą?

Jeśli Cię kocha niech pokaże, że nie jest wiecznym chłopcem i potrafi zająć się swoją przyszłością. Można być romantykiem, artystą i mieć głowę na karku - to wręcz normalne, jeśli ten artysta jest inteligentny i zaradny.
Cytat:
Napisane przez paranoidalna1 Pokaż wiadomość
Ja właśnie nie mogę pojąć dlaczego chłopaki nie mogą zrozumieć, że ktoś bardzo żałuje swojego zachowania i że drugi raz nie popełni takiego błędu, nie zrani nie rozumieją, że ktoś może jednak się zmienił
Może dlatego, że sami prawie nigdy się nie zmieniają?
Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
Mój płakał jak mnie zostawiał
poza tym podobnie zagrałam jak Ty, jakiś miesiąc po rozstaniu powiedziałam, żeby spojrzał mi w oczy i powiedział, ze już nic do mnie nie czuje, to odpowiedział, że nie może tego zrobić bo to byłoby nieprawdą. Też miał łzy w oczach... Ale już go dalej za język nie ciągnęłam..
Tylko jak widać u mnie to za wiele nie dało
Bo to standard. Nie chcą nas ranić, zamykać furtki, bla, bla, bla...

A sprawa jest prosta - jeśli 2 osoby się kochają, to się nie rozstają.
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Tęsknię do tego, jak wyglądaliśmy kiedyś jako para, ale to nigdy nie wróci, dlatego nie możemy być razem.
Ale masz ładnego psa. I kota. I jesteście wszyscy razem
Cytat:
A potem będzie chodził i mówił jaką jestem szm.... że go wystawiłam? dziękuję bardzo.
Ale potem przybiegnie z przeprosinami
Cytat:
Napisane przez LittleFirenze Pokaż wiadomość
" chce pobyć sam" to chyba nie oznacza, że chce siedziec sam w mieszkaniu bo z racji studiów i pracy nie widywaliśmy się zbyt często, czy chce po prostu być...singlem?
Niestety najczęściej to oznacza "chcę być z inną".
Cytat:
Napisane przez Jutka166 Pokaż wiadomość
Dobrze zrobialam , czy po tych wszystkich przebojach przesadzam ?
Przesadzasz. Sylwestra pewnie zaplanował wcześniej, a Ciebie dopiero co poznał. W wyznania uwielbienia niezbyt bym wierzyła po takim czasie znajomości, nie wiadomo, ilu pannom przynosił butelczynę w torbie
Cytat:
Napisane przez emilka531 Pokaż wiadomość
Zburzył cały mój spokój jaki zdarzyłam odbudować... Nie mogę się uspokoić. Płacze jak idiotka...
Płaczesz, że nie odpisał, płaczesz, że odpisał... Po co w takim razie pisałaś?
Stary 2011-12-30, 16:30   #2943
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Ale potem przybiegnie z przeprosinami
Prędzej czy później i tak przybiegnie - jestem tego pewna - i będzie prosił, żebym to ja do Niego wróciła

Będę go olewać, nie odpisywać, a jak mu mnie zabraknie to zobaczycie jakie będą efekty bo w końcu zda sobie sprawę z tego wszystkiego i przypełznie, jak to facet hyhy

"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe
Stary 2011-12-30, 16:40   #2944
Malla
Nie depcze krokusów

Koniec nadrabiania!!!
Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAA dzis nawet eks mi zwisa - zdałam prawko!! <tańczy w dzikim szale>
Gratuluję, pani kierowniczko!
Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
` jakie to dziwne tak bolało nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic. ` - ks. J. Twardowski

Cytat:
Napisane przez Palinaaa Pokaż wiadomość
Mam to samo, moi przyjaciele już mają dość słuchania mojej gadki i myślą ,że mi przeszło. Ostatnio przyjaciółka powiedziała ,że jestem dla niej motywacją by wyrwać się z "toksycznego" związku bo widzi jak ja sobie świetnie radzę, jak wszystko ogarniam. Powiedziała ,że podziwia moją siłę...
Jak jej nie mówisz, że jest źle, to mogła się sama nie domyślić... Przyjaciółka nie powinna mieć tego dosyć, tylko Ci pomóc, porozmawiać. Powiedz jej, jak jest.
Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
o zauważyłaś
nie wiem za co dostała Elve, ale ja za niewinność ;p
tak naprawdę to mi się podniosło ciśnienie, jak przeczytałam, co Mandy pod wpływem emocji zrobiła i adnim uznał, że zbyt mało delikatnie napisałam, jak eksowie odbierają takie zachowanie eks-dziewczyn
potem powstała dyskusja i się zrobił kwas .
w ogóle jak tam po świętach? kot cały po wizycie w domu?
Uważam tu na słowa, bo niejedna życzliwa uczestniczka wątku już na mnie klikała ZGŁOŚ

Kotek jest cudowny, słodki i kochany
Cytat:
nie poszłabym z nim na sylwestra, aczkolwiek chodzi mi o jego chęci, tym, że na prawdę mu przykro, że tak o mnie mówił
Nie zachowuj się jak dziecko i skończ te gierki i podjazdy, robienie mu na złość, wymuszanie tęsknoty, pokazywanie, jaka to jesteś wolna i niezależna, a płakanie po kątach... Po prostu daj sobie z nim spokój i to będzie skuteczniejsze niż najkrótsza miniówka.

Na Twoim miejscu nie szłabym z nim na półmetek, bo nie bawiłabym się dobrze. Pewnie będziesz cały wieczór chodzić wkurzona i nabuzowana. Szkoda zabawy.

Co z tego, że Cię nie zaprosił? Co z tego, że raz Cię wyzywa, a raz przyjeżdża? To wszystko pokazuje, że jest pozbawiony klasy i nie chce z Tobą już więcej być w związku. W remizie na Sylwka spotkasz mniejszych buraków niż on.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:22
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:50   #2945
magda170325
Wtajemniczenie

Eks się obraził..
W sumie to mu się nie dziwię, skoro go już tyle razy olałam..
Mam za swoje...
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:59   #2946
sheneedslove
Rozeznanie

Malla podziwiam Cię, że nie dość, że przebrnęłaś przez tyle stron to jeszcze odpowiedziałaś na tyle postów
Nie dostałaś oczopląsu?
Utulaj kicie od cioci sheneeeds
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:23   #2947
asia1010
Zadomowienie

A ja się się pochwale
dostałam dziś mandat....

Pozatym nie płakałam od niedzieli! I czemu tak ?
Stary 2011-12-30, 17:24   #2948
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Malla podziwiam Cię, że nie dość, że przebrnęłaś przez tyle stron to jeszcze odpowiedziałaś na tyle postów
Nie dostałaś oczopląsu?
Utulaj kicie od cioci sheneeeds
hihi ale niektóre tylko przeleciałam, bo miałam dużo pracy w pracy

A może Ciocia sama by go kiedyś potuliła?
Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
A ja się się pochwale
dostałam dziś mandat....
Za co? Przystojny był policjant?
Stary 2011-12-30, 17:34   #2949
oh Mandy
Zakorzenienie

Ex wczoraj pojawił się na facebooku i uciekł, gdy mnie zobaczył dostępną, no cóż.

Czuję się fatalnie, nie mogę nic jeść, a i tak ciągle wymiotuję i mi niedobrze.
Rozmawiałam dziś ze swoim sąsiadem, jeśli dobrze pójdzie, on wynajmie mi kawalerkę, większą od mieszkania które mam teraz i o 400zł tańszą!

Idę dziś na noc do przyjaciółki, choć nie wiem, jak to przetrwam, bo cały czas mi niedobrze
Stary 2011-12-30, 17:39   #2950
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Malla - wiec radzisz tak jak inne dziewczyny, po prostu olewac go?

Edytowane przez superMENKAAAAAAA
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:40
Stary 2011-12-30, 17:46   #2951
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
hihi ale niektóre tylko przeleciałam, bo miałam dużo pracy w pracy

A może Ciocia sama by go kiedyś potuliła?

Za co? Przystojny był policjant?
Za prędkość
Bardzo miły był policjant to chyba jakis moj znajomy z czasów licealnych tylko że mam słabą pamięć do twarzy
Stary 2011-12-30, 17:47   #2952
trupiegi
Zadomowienie

Ktoś, kto mnie pokochał i kogo ja pokochałam, sprawił, że jestem nieszczęśliwa.
Chcę być znowu kochana i szczęśliwa.
Jest mi cholernie smutno, bo tylko praca, praca i praca. Nawet nie mam dokąd wracać, nawet nie mam planów, bo odszedł. Studia skończyłam, pracuję i co dalej??? Kolejne studia. Ile tak można? Ile?
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:53   #2953
Sylka1107
Raczkowanie

Najlepsze i najbardziej skuteczne działanie to obojętne podejście ... mimo iż trudne do wykonania na początku
Sylka1107 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:55   #2954
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sylka1107 Pokaż wiadomość
Najlepsze i najbardziej skuteczne działanie to obojętne podejście ... mimo iż trudne do wykonania na początku
Tak myslisz?

Stary 2011-12-30, 17:58   #2955
Sylka1107
Raczkowanie

Cytat:
Tak myslisz?
tak ... albo on zrozumie co stracił , nie ukrywajmy bardziej pociąga nas to co nie jest łatwo dostępne i nie klei się się cały czas do ans, albo my uzmysłowimy sobie, że życie bez niego też może być ciekawe , a nawet lepsze

Edytowane przez Sylka1107
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:59
Stary 2011-12-30, 18:01   #2956
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
tak ... albo on zrozumie co stracił , nie ukrywajmy bardziej pociąga nas to co nie jest łatwo dostępne i nie klei się się cały czas do ans, albo my uzmysłowimy sobie, że życie bez niego też może być ciekawe , a nawet lepsze
Mądre słowa
Stary 2011-12-30, 18:02   #2957
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo dobra rada, ja wiem jak mam postepowac, wlasnie olac go, byc obojetna i jakos daje rade, ale przychodza takie momenty ze we wszystko watpie wiec dziekuje

Stary 2011-12-30, 18:08   #2958
asia1010
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo dobra rada, ja wiem jak mam postepowac, wlasnie olac go, byc obojetna i jakos daje rade, ale przychodza takie momenty ze we wszystko watpie wiec dziekuje
W ogólnie nie powinnaś z nim pisać. Zerwać kontakt.
Stary 2011-12-30, 18:12   #2959
Tort
Rozeznanie

Supermenka - KAŻDY OD KIEDY ZACZĘŁAŚ SIĘ WYPOWIADAĆ RADZI CI TO SAMO! I jeszcze kolejny raz pytasz o zdanie?! Nie rozumiem dlaczego się odzywasz, opowiadasz mu o swoich planach sylwestrowych, Z TEGO PO PROSTU CZUĆ DESPERACJĘ NA KILOMETR!!!

Malla - jeśli masz zdrowe, nieplączące się włosy, to nic to faktycznie nie da Ja mam bardzo długie, cienkie i do tego bardzo wypadające, widzę kolosalną różnicę w czesaniu włosów zwykłą szczotką i tym magicznym cudem

Oh Mandy - wypij melisę, nie jedz nic wielkiego tylko jakieś kaszki, kisielki, budyń. Zmuszaj się do jedzenia, potem może suchą bułkę. Zaczną ci się ruszać zęby. Mi po trzech dniach niejedzenia i wymiotów zaczęły, nieprzyjemne uczucie. Nie wmuszaj natychmiast wielkich ilości, nie dawaj temu idiocie tej satysfakcji.

Phoce SERDECZNE GRATULACJE Z MOJEJ STRONY!!!
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:14   #2960
Sylka1107
Raczkowanie

Najlepiej doradzać komuś innemu ... heh, wiem, że dobra i staram się też ją wprowadzać w życie może przyniesie jakieś korzyści, mimo iż w tym momencie czeka mnie samotna studniówka bez partnera .
Stary 2011-12-30, 18:27   #2961
tanczac_w_deszczu
Raczkowanie

Cytat:
Najlepiej doradzać komuś innemu ... heh, wiem, że dobra i staram się też ją wprowadzać w życie może przyniesie jakieś korzyści, mimo iż w tym momencie czeka mnie samotna studniówka bez partnera .
A nie chcesz iść z jakimś kumplem?;>
Ralph Waldo Emerson
tanczac_w_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:29   #2962
superMENKAAAAAAA
Raczkowanie

Tort - wiem, wiem.
W moim przypadku latwo mowic, trudniej zrobic ale i tak jest lepiej, nie ma mi nic do oddania juz, ja jemu tez, wiec moge zastosowac "brak kontaktu najlepszym lekarstwem" i to co mi od tak dawna mowicie, abym go olala..

Stary 2011-12-30, 18:31   #2963
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Supermenka - KAŻDY OD KIEDY ZACZĘŁAŚ SIĘ WYPOWIADAĆ RADZI CI TO SAMO! I jeszcze kolejny raz pytasz o zdanie?! Nie rozumiem dlaczego się odzywasz, opowiadasz mu o swoich planach sylwestrowych, Z TEGO PO PROSTU CZUĆ DESPERACJĘ NA KILOMETR!!!

Malla - jeśli masz zdrowe, nieplączące się włosy, to nic to faktycznie nie da Ja mam bardzo długie, cienkie i do tego bardzo wypadające, widzę kolosalną różnicę w czesaniu włosów zwykłą szczotką i tym magicznym cudem

Oh Mandy - wypij melisę, nie jedz nic wielkiego tylko jakieś kaszki, kisielki, budyń. Zmuszaj się do jedzenia, potem może suchą bułkę. Zaczną ci się ruszać zęby. Mi po trzech dniach niejedzenia i wymiotów zaczęły, nieprzyjemne uczucie. Nie wmuszaj natychmiast wielkich ilości, nie dawaj temu idiocie tej satysfakcji.

Phoce SERDECZNE GRATULACJE Z MOJEJ STRONY!!!
Wypiłam rumianek, jeszcze wpadnę do apteki później to kupie mięte i krople żoladkowe. Pije dużo wody, ciepłych herbatek ale i tak mam odruchy wymiotne Dzis jak wstałam to juz plakalam nad kibelkiem. Kupiłam sobie kaszki, kisielki i jedzonko w słoiczkach dla dzieci, postaram sie to jesc, a potem wrocic do 'w miare' normalnego jedzenia.
Stary 2011-12-30, 18:31   #2964
Sylka1107
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tanczac_w_deszczu Pokaż wiadomość
A nie chcesz iść z jakimś kumplem?;>
wiesz myślałam o tym...ale chyba wolałabym pójść z kimś kto jest dla mnie ważny, a nie żeby ktoś był tzw. `zapchajdziurą ` do tego jestem wysoka, więc szybka selekcja i ponad połowa odpada
Stary 2011-12-30, 18:32   #2965
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Tort - wiem, wiem.
W moim przypadku latwo mowic, trudniej zrobic ale i tak jest lepiej, nie ma mi nic do oddania juz, ja jemu tez, wiec moge zastosowac "brak kontaktu najlepszym lekarstwem" i to co mi od tak dawna mowicie, abym go olala..
Błagam, wykasuj numer gadu, komórki i NIE ODZYWAJ SIĘ, nie odpisuj, nic! On naprawdę nie jest Ciebie wart, musiałby wyglądać jak Leo żeby chociaż ryjkiem pasować
Stary 2011-12-30, 18:34   #2966
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Rozmawiałam dziś ze swoim sąsiadem, jeśli dobrze pójdzie, on wynajmie mi kawalerkę, większą od mieszkania które mam teraz i o 400zł tańszą!
Super!

Mam nadzieję, że koleżanka Cię dokarmi
Cytat:
Malla - wiec radzisz tak jak inne dziewczyny, po prostu olewac go?
Tak jak napisała Sylka1107.
Cytat:
Plączą mi się, są długie i grube, ale nic ta szczotka nie pomaga i jest bardzo nieporęczna.
Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
Ktoś, kto mnie pokochał i kogo ja pokochałam, sprawił, że jestem nieszczęśliwa.
Chcę być znowu kochana i szczęśliwa.
Jest mi cholernie smutno, bo tylko praca, praca i praca. Nawet nie mam dokąd wracać, nawet nie mam planów, bo odszedł. Studia skończyłam, pracuję i co dalej??? Kolejne studia. Ile tak można? Ile?
I będziesz kochana, Słońce Statystyki są po Twojej stronie

Na miłość można czekać długo, bo warto. Nie ma wymogów, by spotkać ją przed trzydziestką.
Stary 2011-12-30, 18:36   #2967
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Super!

Mam nadzieję, że koleżanka Cię dokarmi
Dobrze by było z tym mieszkaniem od sąsiada, bo za taka cene jaka on proponuje, to stać mnie, by mieszkać sama. Zwłaszcza, że mieszkanie większe i ma balkon

Ta, ona mnie dokarmi, a ja to zwróce Chociaz mam nadzieje, że nie będzie źle, jak sie zaopatrze w ziółka
Stary 2011-12-30, 18:36   #2968
Tort
Rozeznanie

Malla ja mam właśnie zupełne inne odczucia, idealnie leży w dłoni! Może to przez moje olbrzymie ręce
Stary 2011-12-30, 18:43   #2969
_Desolation
Zakorzenienie

Ledwo żyje, byłam na zakupach spotkałam pijanych kumpli. Jeden się na mnie uwiesił i musiałam z nim iść do domu 80 kg chłopa na moich plecach, boże jak bolą, idę się położyć.
muzyka postawą,
koncerty zabawą

narCOMAnka

http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU

Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach

_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:43   #2970
Malla
Nie depcze krokusów

Mandy - a chcesz mieszkać sama? Smutne to trochę, ja już po roku wariowałam sama...

Tort - pasowałaby mi wersją z rączką, tak jak wolę pędzle kabuki z dłuższym uchwytem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości