|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
A ja siedzę w domu
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja idę ze znajomymi do klubu na imprezę. Średnio mi się chcę, ale mam nadzieję, że będzie fajnie.
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Inv nie wiem nad czym się zastanawiać. Ja bym szła bankowo. Ludzi poznacie (ja też u siebie połowy znać nie będę). Owszem fajnie tak posiedzieć we dwoje w domu, ale idzcie póki macie czas. Myślę w ten sposób, że jak będę miała dzieci to już nie będę mogła sobie na to pozwolić, więc korzystam teraz
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem takiego samego zdania jak Mucha
![]() Ja też jadę do Gdańska a będę tam znała ze 4 osoby nie wiem kto jeszcze tam będzie ale na pewno ich zaraz poznam ;p. Na pewno nie będę siedziała w domu, na to przyjdzie czas za jakieś 10 ;p
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W tym roku ja chyba też w domu Ale to przez chorobę, niestety.
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się już żegnam
Szczęśliwego Nowego Roku kochane
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
No, dokładnie. Nie ma co się stresować tym, że idzie się w nieznane towarzystwo.
![]() Baw się dobrze.
|
#2858 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym nawet i w neiznane poszła, a co tam, ale uczelniani znajomi jako tacy są u siebei w rodzinnych meijscowościach, a tutaj nie bardzo mam z kim się pobawić
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Laski jak to jest ze wstępem do pracy, musi sie składać z poszczególnych elementów czy moge go sobie pisać tak o?
No i jak wy piszecie, na początku czy na końcu? |
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wstęp podobno najlepiej napisać na początku. Niby potem i tak się go trochę zmienia, ale lepiej zmieniać, niż pisać od zera. A co do Sylwestra, to jednak zdecydowaliśmy z TŻtem, że zostajemy w domu. Ani ja, ani on nie mamy za bardzo nastroju, a w dodatku z tamtej imprezy wykruszyli się prawie wszyscy, których znałam. Robimy sobie romantyczny wieczór ![]() Miłej zabawy tym, które już pojechały |
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam ;*
ja na sylwka zostaje w domu, położe sie spać chociaż i tak pewnie nie zasne. nie dość że nie mam humoru to i tak nie mam z kim ogólnie u mnie stresowo i nerwowo, nie śpię w nocy, łaże zmęczona, wczoraj sie wybrałam biegać i jeszcze coś w stopie mi sie narobiło ;/ siedze z altacetem i daje odpocząć nodze..
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś spróbuje ten wstęp napisać ale coś kiepsko to widze. |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Musia, dziekuję, ale jak tżci Kasi i Inv odpiszą to mi wystarczy
Cytat:
skąd ja to znam nie lubie tak w nieznane i pewno na Waszym miejscu też bym w domu została lepiej być we dwoje i spędzić super wieczór, niż z kupą obcych ludzi, którzy niekoniecznie mogą się okazać ok.Ja znowu mam dołek, bo się dowiedziałam, że będzie większość dziewczyn -.- z czego będzie kuzynka Tego Kolegi, która przyprowadza 6 koleżanek ble zrobiłam krakersy. Coś koło 70szt, myślicie, że wystarczy? |
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
za dużo! musisz mi przysłać
żarcik.. głodna jestem, ide coś zjeść zaraz ![]() ja sie dowiedziałam że w ten wtorek mam koło.. nie mam głowy do nauki.. |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za oklaski - Antek przede wszystkim
![]() ![]() Cytat:
![]() ja z Antoszczykiem będziemy u którejś babci albo u dziadka jeszcze się nie zdecydowałam TŻ w pracy będzie![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=119906
Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2011-12-30 o 17:31 |
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są bardzo łatwe w przygotowaniu z tego przepisu: http://bookmeacookie.blogspot.com/20...oktailowe.htmlCytat:
![]() ale ciachooooooo! ![]() Cudny Synek a jaki zadowolony!INV, Twój tż wysłał mi wczoraj wieczorem ankietkę wypełnioną podziękuj mu!rozbawiła mnie bo napisał do mnie 'Cześć Vinka z Wizażu!' hmm, chyba jednak coś pokićkałam ![]() ![]() podziękujcie! Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2011-12-30 o 17:55 |
||
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co. ![]() Nikki słodziutki ten Twój Antoniusz
|
|
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Udanej zabawy tym które już pojechały
Ja zostaję w domu, ale za to odwołali mi zajęcia w pierwszym tygodniu stycznia
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
ciacho jak jego tatuś ![]() ![]() Antoniusz haha przyjęło się jak maturzyścia my tak do niego żartobliwie Antoniusz albo Antoszczyk (kolega nasz tak mówi na niego )![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- jem zupę z soczewicy ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- ![]() Inv jej dziękuję nie spodziewałam się komentarza w starych w sumie już zdjęciach z brzuchem ![]() mam nadzieję, że jest lepiej od tamtej pory
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki
A ja na sylwestra będę spać. Przynajmniej taka jest wersja oficjalna. Inv w sumie jakbym ludzi nie znała to też bym wolała zostać we dwoje w domu, a nie plątać się między nieznajomymi. Ale to w sumie zależy od człowieka, i ja bym się osobiście strasznie źle czuła w takim towarzystwie. W sumie siedzę sama jutro i chyba tylko dlatego pójdę spać, bo innych planów nie mam. |
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Anlejka to będziemy spać razem ale osobno
![]() pouczyłam sie 15min, po czym poszłam oglądać tv.. no nic.. ide pod prysznic, wysmaruje moją kuterstopę( |
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie! Rok temu imprezowałyśmy z Vinką i sąsiadami |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bede spać z wami
|
|
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że wystarczy krakersów dobre? ![]() Ja robię kilka rzeczy, ale w dość małych ilościach, tzn: sałatka z tuńczykiem, z myślą o koledze, który jest wegetarianinem , talerz koreczków i hit każdej imprezy skrzydełka w maggi niezdrowe, ale jakie pyyyycha ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=pakrsLkhzPU
|
|||
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Mucha! To będzie sylwestrowy hit
|
|
|
|
#2878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szczególnie paprykowe bo tylko tego spróbowałam jeszcze zrobię sałatkę pierś z kurczaka+ananas+rodzynki+ orzechy+ majonez rozcienczony sokiem z ananasa bo stwierdziłam, ze trochę mało ![]() i w sumie już mi te dziewczyny wiszą. A co się będę jakimiś przejmować. |
||
|
|
|
#2879 | |
|
Pani Buka
|
Viniak, miejmy nadzieję że mimo wszystko impreza będzie udana
my idziemy na domówkę do mojej 'przyszywanej' siostry, będę znała kilka osób, ale mam wrażenie że się podzielą na dwie grupki a ja i TŻ zostaniemy sami. no ale może nie ![]() i tak, to chyba mój Ci odesłał ankietę Cytat:
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Zadanie na metodę kruszenia:
Vinka przebiła dwoje uszu, a anlejka jedno. 1. Ile razem uszu przebiły? 2. O ile więcej uszu przebiła Vinka? 3. O ile mniej uszu przebiła anlejka? 4. Która z dziewczyn przebiła więcej uszu? 5. ... <propozycje własne> |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Ale to przez chorobę, niestety.

ogólnie u mnie stresowo i nerwowo, nie śpię w nocy, łaże zmęczona, wczoraj sie wybrałam biegać i jeszcze coś w stopie mi sie narobiło ;/ siedze z altacetem i daje odpocząć nodze..

ble