Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 17:28   #1201
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale mój TŻ serio lubi Jive'a. I chyba tylko jive'a lubi I akurat te kroki łapie. Normalnie nie poznaję kolegi!
R. super też tańczy walca z tego co sobie podglądnęłam a T. lubi walc angielski, tango i ewentualnie cza czę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:28   #1202
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?
Czy można do tego zatańczyć walc angielski?
http://www.youtube.com/watch?v=rKAn1HvmRXM
walc angielski jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Uwielbiam tą piosenkę i jestem ZA!
A czy walc angielski???? Tak ale szybko zatańczony. No i wiedeński też by pasował.

A mój TŻ po wczorajszych tańcach stwierdził, że na pierwszy taniec bierzemy JIVE
uwielbiam jive'a a moj TZ nie znosi bo mu sie nogi placza i zawsze jak mamy go zatanczyc to sie tak strasznie wkuza

a poza tym oboje uwielbiamy tango i pasodoble ale zadna piosenka nam nie pasuje do tych tancow, juz nawet myslalam o tym zeby zrobic jakis mix piosenek na pierwszy taniec np. obrazujacy nasz zwiazek i wplesc tam wlasnie wszystkie emocje towarzyszace naszym ulubionym tancom, ale z drugiej strony wtedy musialabym puscic nagranie, a ja jednak wole zeby wykonala je orkiestra

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2011-12-30 o 17:32
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:31   #1203
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny help
ile się średnio daje zaliczki na suknię? byłam w salonie miałam się m.in spytac ile się daje zadatku na suknię i oczywiście zapomniałam, moja rodzicielka mnie zabije[COLOR="Silver"]
U mnie w salonie płaci się 600zł zaliczki...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 17:31   #1204
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
walc angielski jak najbardziej

uwielbiam jive'a a moj TZ nie znosi bo mu sie nogi placza i zawsze jak mamy go zatanczyc to sie tak strasznie wkuza
To tak jak mój. Lubi tańczyć takie "dostojne" tańce właśnie w typie walca czy tango za to ja uwielbiam latino

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:05   #1205
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a to moja podwiązka

Lubcia masz zdolną bratową

a my jutro wręczamy pierwsze 3 zaproszenia mojej chrzestnej bo przyjeżdża do nas

i mój chrześniak
bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie!
Czytam Was i czytam już tak długo, że wydaje mi się, że się znamy całe lata, ale prawda jest taka, że ja Was trochę poznałam, w Waszych sukniach się zakochałam, a Wy o mnie nic...

Więc pytam się grzecznie: mogę dołączyć?
witaj

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
paulinko - w trzeciej !!! Czy nasza Malwus ma taką? Ta suknia jest przepiękna, nie zastanawiaj się, na Tobie wygląda przecudnie - jak baletnica z Jeziora łabędziego

dziewczyny, które przebranie założyć do Marilyn?? Przyznam że w stroju na drugim zdjęciu czuję się wygodniej, za to różowa suknia z 3 i 4 zdjęcia jest obłędna - zwracam uwagę na ogromną kokardę na pupie.
nena mi sie podoba ta dwu kolorowa

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no wiecie co paskudne, wredne takie przebrzydłe ADHD mam dziś wyjątkowo a nie wiem czemu jakoś tak i zarezerwowałam mieszkanie do kupna a co
[QUOTE=slonce88;31312496]
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Mam suknię! Wszem i wobec ogłaszam że wygrała nr.2 i mam ją już w domciu

super sukienka

chocolate muffin obraczki swietne

Cos wiecej o mnie Moj przyszly maz jest 2 lata ode mnie mlodszy znamy sie od dwoch lat , 2 miesiace temu mi sie oswiadczyl - w ogole musze sobie te suwaczki porobic pierscionek kupowalismy razem ale tz go wybieral ja raczej przymierzalam hehe jest taki
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,3394
za sukienke bardzo ładny pierścionek

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

kindziulindzia ale super mieszkanko fajne

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

jeśli ktoś chce mnie obejrzeć zapraszam na priv wreszcie mnie obejrzycie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-30 o 18:07
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:10   #1206
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Powaznie? ...czyli na zdjeciu cos innego a w rzeczywistosci cos innego?
Też zamawiałam
Koszula beznadziejna, tunika też i sweter w miarę, ale nie doradzałabym ci kupować japane style. Nie wygląda to nawet w 50% tak jak na aukcji

chatko w tej wyglądasz super, trafiłam?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325191438
Jednak nie trafiłam, nie obstawiłabym tej ostatniej tak szczerze

Paulinko w tej wyglądasz cudnie, nie zastanaiwaj się;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1325241008

Dziewczyny, jakbym już jutro nie wpadła na forum, to dziaisj już wam składam życzenia na Nowy Rok. Wszystkiego najjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!

Ja jutro obchodzę o 00:00 drugą rocznicę zaręczyn z TŻ

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:15   #1207
baskaeta
Zadomowienie

Madzia gratulacje rocznicy
Stary 2011-12-30, 18:17   #1208
kasia_kuku
Zakorzenienie

A mi tęskno za zimowo-sylwestrową aurą, aż sobie zimowe zdjęcia odkopałam...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:18   #1209
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
mnie też tęskno, dzisiaj pięknie sypał śnieg ale było na plusie i po śniegu nawet śladu nie ma

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:18   #1210
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tapetę na pulpicie zimową zrobiłam, mimo, że zwykle mam jakąś tropikalną wyspę
Stary 2011-12-30, 18:21   #1211
Dancing_Lady
Raczkowanie

_Paulinka_, wg mnie 1 i 3. Ślicznie w nich wyglądasz.

kindziulindzia

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie!
Czytam Was i czytam już tak długo, że wydaje mi się, że się znamy całe lata, ale prawda jest taka, że ja Was trochę poznałam, w Waszych sukniach się zakochałam, a Wy o mnie nic...

Więc pytam się grzecznie: mogę dołączyć?
Witaj

Dzisiaj miałam pierwszy dzień w pracy. Tragedia. Nowe obowiązki całkowicie mnie zdominowały, cały dzień byłam na jednym jogurcie, a szefowa jeszcze się dopytywała kiedy skończę robotę z października Niech mi dołoży więcej obowiązków to może skończę... za rok.
Jutro sylwester, jakoś nie mam nastroju na zabawę, sama nie wiem czemu, chyba ta pogoda działa mi na nerwy. Idę jutro testować fryzjerkę, więc fajnie byłoby gdyby mnie mile zaskoczyła

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:21   #1212
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a ja tapetę na pulpicie zimową zrobiłam, mimo, że zwykle mam jakąś tropikalną wyspę
ja też mam zimową, taką z duuużą ilością śniegu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:26   #1213
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny coraz bardziej zastanawiam sie nad uszyciem sukni macie jakas krawcowa ? namiar do jakiejs zaufanej?
Stary 2011-12-30, 18:31   #1214
(kicia)
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/2471876/Postanowienia-noworoczne
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-12-30 o 18:33
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:38   #1215
marcia45
Zadomowienie

Byliśmy kolejny raz u tego jubilera. Pooglądałam obrączki w dziennym świetle, pan pokazał nam też gotowe zrobione(bo jednak wzorniki to nie to samo i chciałam zobaczyć gotowe). Jedna para odbierała też akurat obrączki, dostali na wszystko certyfikaty, obrączki w ładnym opakowaniu z ich logo od wewnątrz. Na brylanciki będą certyfikaty. Oni zajmują się sprzedażą brylantów na całą Polskę i facet powiedział, że właśnie po takiej cenie sprzedają te mini brylanciki do obrączek innym jubilerom. Tak mówił ile w ty prawdy nie wiem.

Teraz problem z soczewką. Takie chcieliśmy a tu pan odradza. Stwierdził, że dla małych szerokości nie ma co robić, bo obrączki łatwiej się zsuwają.
Macie soczewki w swoich obrączkach?
Kurka czytam na forach i niektórzy twierdzą, że soczewka jest wypukła od środka, inni, że wklęsła. Tego jubilera nie zapytałam. U innego przymierzaliśmy taką wypukłą i komfort był super.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 18:46   #1216
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Byliśmy kolejny raz u tego jubilera. Pooglądałam obrączki w dziennym świetle, pan pokazał nam też gotowe zrobione(bo jednak wzorniki to nie to samo i chciałam zobaczyć gotowe). Jedna para odbierała też akurat obrączki, dostali na wszystko certyfikaty, obrączki w ładnym opakowaniu z ich logo od wewnątrz. Na brylanciki będą certyfikaty. Oni zajmują się sprzedażą brylantów na całą Polskę i facet powiedział, że właśnie po takiej cenie sprzedają te mini brylanciki do obrączek innym jubilerom. Tak mówił ile w ty prawdy nie wiem.

Teraz problem z soczewką. Takie chcieliśmy a tu pan odradza. Stwierdził, że dla małych szerokości nie ma co robić, bo obrączki łatwiej się zsuwają.
Macie soczewki w swoich obrączkach?
Kurka czytam na forach i niektórzy twierdzą, że soczewka jest wypukła od środka, inni, że wklęsła. Tego jubilera nie zapytałam. U innego przymierzaliśmy taką wypukłą i komfort był super.
Nie wiem, Kochana, co Ci powiedzieć, ale sama pomyśl, czy byś sprzedała taki brylant o 150zł mniej. Zna rynek na pewno. Ja bym mu kazała tym brylantem porysować szkło, o. Bo jeśli nie wiecie, brylant tnie. Jakby dobrze porysował, to znaczy że prawda. Ale jestem racjonalistką i nie wierzę w taki upust na cenie, skoro wszystkie zakłady jubilerskie, jakie wymieniałam i wymieniały dziewczyny sprzedają brylanty od 100 do 200 zł. Nie chcę powiedzieć, że masz przepłacać, ale sama widzisz, że to coś nienormalnego, taka cena...

Możesz go jeszcze poprosić o pokazanie różnicy z cyrkonią, albo najlepiej idź do yesa czy aparta i zobacz jak się błyszczy, na oko. Albo porównaj z pierścionkiem zaręczynowym, jeśli masz brylancik.

Pytałaś o masę tego oczka?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2011-12-30, 18:52   #1217
__Paulinka__
Zakorzenienie

Wkoncu mam troszke wolnego czasu juz do wieczora nigdzie nie wychodze

Dziekuje Wam za opinie o sukniach i widze, ze 3 zdecydowanie wygrywa Ja sie waham miedzy 1 a 3... Pani w salonie powiedziala, ze w 3 wyglądam zjawiskowo.. Moim Rodzicom dzisiaj pokazalam zdjecia i Oni tez mowią, ze 1 lub 3, Tata chyba z pol godziny patrzal na zdjecia, na duzy telewizor je sobie wrzucil Decyzja jest tym bardziej trudnijsza, bo cene mają taką samą, obie są na tej samej halce, tylko ta 3 ma wiecej warstw.. TZ bardzo sie podobam w 1 i 3 rowniez.. choc mowi, ze w 1 bedzie mi wygodniej, ale z drugiej srony 1 jest taka przecietna, wekszosc PM ma klasyczną suknie w A, a ta 3 jest niepowtarzalna. Chyba zrobie losowanie

baskaeta
ja chce Cie zobaczyc ale jak?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:11   #1218
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem, Kochana, co Ci powiedzieć, ale sama pomyśl, czy byś sprzedała taki brylant o 150zł mniej. Zna rynek na pewno. Ja bym mu kazała tym brylantem porysować szkło, o. Bo jeśli nie wiecie, brylant tnie. Jakby dobrze porysował, to znaczy że prawda. Ale jestem racjonalistką i nie wierzę w taki upust na cenie, skoro wszystkie zakłady jubilerskie, jakie wymieniałam i wymieniały dziewczyny sprzedają brylanty od 100 do 200 zł. Nie chcę powiedzieć, że masz przepłacać, ale sama widzisz, że to coś nienormalnego, taka cena...

Możesz go jeszcze poprosić o pokazanie różnicy z cyrkonią, albo najlepiej idź do yesa czy aparta i zobacz jak się błyszczy, na oko. Albo porównaj z pierścionkiem zaręczynowym, jeśli masz brylancik.

Pytałaś o masę tego oczka?
Te brylanciki to takie ok 1,4 mm średnicy. TZ mówi, że tam obok nas jakiś facet kupował same brylanciki na fakture. Wizualnie wyglądają jak mój apartowski brylancik, ale ja ekspertem nie jestem więc takie porównanie to żadne porównanie. Mi tam nie zależy na brylantach, wcześniej chcieliśmy wziąść cyrkonie, a obrączki tu wychodzą taniej niż gdzie indziej. Tylko chodzi o możliwość przekrętu i taki wewnętrzy niepokój. Już bym wolała gdyby rzucił 100 zł za brylancik i poprostu bym sobie go darowała a byłabym spokojniejsza Ale możliwość oszczędności na obrączkach kusi, zawsze różnice dołożymy np do zdjeć.

Kupujecie szampany? Nam pani z sali doradzała ten ruski, też go lubimy akurat, nie cierpie cin cina. Jagodzia chyba kupywała dorato.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:13   #1219
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Kupujecie szampany? Nam pani z sali doradzała ten ruski, też go lubimy akurat, nie cierpie cin cina. Jagodzia chyba kupywała dorato.
U nas jest w cenie szampan na toast. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem jaki
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:13   #1220
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
kindzia. Dla Ciebie dużo kochaniutkich orzeszków
http://www.youtube.com/watch?v=hE3Hd...eature=related
uśmiałam się orzeszki wymiatają swoich tak nauczę dzięki Tobie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:20   #1221
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dziiaj bylismy w cukierni gdzie chcielismy zamawiac tort. Pani nam powiedziala, ze kilogram tortu angielskiego kosztuje 60zł, a na paterach 55zl/kg.. wydaje mi sie duzo... ile kg potrzeba na ok 80 osob? I Pani powiedziala tez, ze wystarczy przyjsc 2 tygodnie przed slubem i zamowic tort. Wy zaklepujecie wczesniej cociazby termin?
Stary 2011-12-30, 19:21   #1222
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Wkoncu mam troszke wolnego czasu juz do wieczora nigdzie nie wychodze

Dziekuje Wam za opinie o sukniach i widze, ze 3 zdecydowanie wygrywa Ja sie waham miedzy 1 a 3... Pani w salonie powiedziala, ze w 3 wyglądam zjawiskowo.. Moim Rodzicom dzisiaj pokazalam zdjecia i Oni tez mowią, ze 1 lub 3, Tata chyba z pol godziny patrzal na zdjecia, na duzy telewizor je sobie wrzucil Decyzja jest tym bardziej trudnijsza, bo cene mają taką samą, obie są na tej samej halce, tylko ta 3 ma wiecej warstw.. TZ bardzo sie podobam w 1 i 3 rowniez.. choc mowi, ze w 1 bedzie mi wygodniej, ale z drugiej srony 1 jest taka przecietna, wekszosc PM ma klasyczną suknie w A, a ta 3 jest niepowtarzalna. Chyba zrobie losowanie

baskaeta
ja chce Cie zobaczyc ale jak?
no dobra wrzucam na forum ale tak na 5 minut

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-30 o 19:44
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:25   #1223
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Te brylanciki to takie ok 1,4 mm średnicy. TZ mówi, że tam obok nas jakiś facet kupował same brylanciki na fakture. Wizualnie wyglądają jak mój apartowski brylancik, ale ja ekspertem nie jestem więc takie porównanie to żadne porównanie. Mi tam nie zależy na brylantach, wcześniej chcieliśmy wziąść cyrkonie, a obrączki tu wychodzą taniej niż gdzie indziej. Tylko chodzi o możliwość przekrętu i taki wewnętrzy niepokój. Już bym wolała gdyby rzucił 100 zł za brylancik i poprostu bym sobie go darowała a byłabym spokojniejsza Ale możliwość oszczędności na obrączkach kusi, zawsze różnice dołożymy np do zdjeć.

My mamy Dorato

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Dziiaj bylismy w cukierni gdzie chcielismy zamawiac tort. Pani nam powiedziala, ze kilogram tortu angielskiego kosztuje 60zł, a na paterach 55zl/kg.. wydaje mi sie duzo... ile kg potrzeba na ok 80 osob? I Pani powiedziala tez, ze wystarczy przyjsc 2 tygodnie przed slubem i zamowic tort. Wy zaklepujecie wczesniej cociazby termin?
w cukierni w której chcemy miesiac przed alby zaklepac stelaz jaki chcemy
Stary 2011-12-30, 19:26   #1224
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Czy mi sie wydaje czy to TY pisalas, ze chcesz zgubic jezcze tyyyle kilogramow? i ze jestes gruba??
W takim razie musze Cie sprowadzic na ziemie - nie jestes grubasem!!!

ile masz lat?
Stary 2011-12-30, 19:29   #1225
ona8686
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny można się przyłączyć?
Widzę, że większość dziewczyn ma już swoje suknie ja również wczoraj byłam na kilku przymiarkach i mam upatrzone dwie i teraz trzeba się zdecydować
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:31   #1226
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Czy mi sie wydaje czy to TY pisalas, ze chcesz zgubic jezcze tyyyle kilogramow? i ze jestes gruba??
W takim razie musze Cie sprowadzic na ziemie - nie jestes grubasem!!!

ile masz lat?
Kochana ważę 73,2 kg obecnie............. więc co tu mówić mam otyłość brzuszną wiec... no hmm jakbym usiadła to by było widac

ja rocznik 85
Stary 2011-12-30, 19:46   #1227
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba zrobie losowanie
zrób tak: przygotuj sobie dwa papierki, na jednym napisz "1" a na drugim "3". Zwiń w kuleczki, pomieszaj i wylosuj. Jak się okaże że wylosowałaś np. 1 i będziesz żałowała, że to nie 3, to będziesz miała jasność, że musisz wybrać 3 suknię. To sprawdzony sposób, bo ujawnia podświadome pragnienia

u nas tort z masą marcepanową orzechowo czekoladowy (najdroższa opcja) to 80 zł/kg z tego co pamiętam. musimy 3 mce wczesniej wybrać stelaż

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
śliczna, no w końcu coming out. przypominasz mi jedną koleżanką

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

kasiu_kuku - własnie sobie podziwiam wasze zdjęcia (linka znalazłam na fb), śliczne

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 19:50   #1228
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kasiu_kuku - własnie sobie podziwiam wasze zdjęcia (linka znalazłam na fb), śliczne
miło nam

http://www.stylemepretty.com/2011/12...the-youngrens/ Nena, inspiracja dla Ciebie ( świetny bukiet)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-30 o 20:00
Stary 2011-12-30, 20:14   #1229
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a mi się trafiła niespodziewana nocka u TŻ... dziś... bo mojego taty brat ma uczulenie na psa a my mamy psa i muszę iść spać z psem u TŻ...
tylko grzecznie tam

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny można się przyłączyć?
Widzę, że większość dziewczyn ma już swoje suknie ja również wczoraj byłam na kilku przymiarkach i mam upatrzone dwie i teraz trzeba się zdecydować
witaj
Stary 2011-12-30, 20:14   #1230
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
miło nam

http://www.stylemepretty.com/2011/12...the-youngrens/ Nena, inspiracja dla Ciebie ( świetny bukiet)
nono świetne te różyczki.

aaaa zapomniałam wam powiedzieć w wigilię byłam w takiej jednej kwiaciarni u siebie w mieście (moja mama to Ewa i trzeba było się zaopatrzyć w bukiet). No i przy okazji popytałam o bukiet i dekoracje sali/kościoła. Najlepsze jest jednak to, że właściciel kwiaciarni który mnie obsługiwał to gej. Serio. Prawdziwy. Ale żadna kobieta, z którą zdarzało mi się wcześniej rozmawiać nie przejawiała takiego zainteresowania jak on. Koleś ma tak super podejście, że szok. Zanim w ogóle odpowiedział na moje pytanie, wypytał jaką mam suknię, jaką planuję fryzurę i make up. Bo od tego zależy bukiet (jakbym nie wiedziała). Biedny nie przypuszczał, z kim ma do czynienia, bo miałam już oczywiście całą koncepcję, którą mu przedstawiłam - czyli black & white. Stwierdził, że anemony odpadają, gerbery są zaś wg niego zbyt pospolite. Zaproponował mi tragiczne rozwiązanie: bukiet z białych róż ułożonych w kształcie wachlarzu i żeby był czarny akcent, to brzegi płatków róż obsypie czarnym brokatem. Oczywiście szybko mu to wyperswadowałam i uparłam sie przy gerberach. Okazało się, że pan dekorował już nasz maleńki kościółek, pokazał zdjęcia - na prawdę przykłada się do swojej roboty i widać że ją lubi. a soboty ma już do kwietnia włącznie zarezerwowane. Biorę go! To nic, że miał modniejszy szalik ode mnie. I że lepiej zawiązany

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości