Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 22:14   #1711
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Jeszcze Rybka zniknela

Aguska, chyba nie jestes smutna?
Odezwij sie

Ja juz uciekam, adas chce dzisiaj z mamusia zasnac i jak moglabym mu tego odmowic dzisiaj
Dobranoc dziewczyny, ja niezle tez zmeczona a jutro rano znowu na zastrzyk
Synuś od małego kwiatami kobiety do łóżka zaciąga no ale rozumiem, za taki bukiet to może mieć milion zyczeń

Ja się nie mogę doczekać dnia mamy w przedszkolu itp. chyba będę dudnić jak bóbr

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:22
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:15   #1712
88natka
Zadomowienie

balbinka20 znalazlam juz

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:16   #1713
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

88natka http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/8755821.htm
tu masz link do akurat niby-komody. a tam masz opcję,że możesz dołożyć coś do tego. i jak klikniesz na tą ofertę to reszta setu Ci na pewno wyskoczy

karolca ja też wolałabym,żeby obyło się bez kombinacji, bo przecież takie uczulenie to nic przyjemnego jest dla maleństwa... nie chciałabym,żeby moje maleństwo cierpiało przez to,że głupia matka nakupiła badziewia które uczula....

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:16   #1714
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
czemu odrazu chcesz znikac? poprostu czasem lepiej przymknac oko na pewne sprawy i przemilczec. Teraz sie nie zgadzacie w pewnych rzeczach a z nie ktorych bedziecie sie razem smiac. To tylko moje zdanie, zrobisz jak uwazasz, ale fajnie jest poczytac i porozmawiac sobie z osobami ktore laczy to samo szczescie
Cytat:
Oj kurcze , widze ze jak mnie nie bylo to wywiazal sie konflikt, szkoda. Ale Peti ja mysle ze nie ma sie co obrazac, jest nas tutaj tyle ze nigdy wszytskie nie bedziemy sobie "pasowac" tak do konca i nie ma zaraz co sie unosic duma , trzeba rowniez potrafic przyjac krytyke z podniesiona glowa a w sumie to sama pisalas ze wczesniej ze bylas na wielu forach i nigdzie miejsca nie zagrzalas, tak wiec zastanwiam sie gdzie lezy problem? Bo my jakos tutaj pomimo czasem roznicy zdan swietnie sie dogadujemy
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Wg mnie najgorsze kosmetyki jakie mogą być dla dzieci. Jeśli mnie - osobę dorosłą z wrażliwą skórą podrażnily, uczuliły to nie jest to dobre.

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

różnicy zdań jak różnicy zdań, ale też jesteśmy rozstrzelone wiekowo
Cieżko jest, abyśmy wszystkie miały takie samo zdanie na kazdy temat, czasem pomimo ostrzejszej wymiany zdań, żadna jeszcze się nie gniewała i nie obrażała.

zgadzam się z Wami a pamiętacie jaka dyskusja na temat kościoła była??

bardzo wiele z nas miało bardzo odmienne zdania wręcz skrajnie odmienne ale była tylko dyskusja nikt nikogo nie oceniał i sie nie kłócił także można podyskutowac a co do różnicy wiekowej no to widełki są spore u nas ale to fajnie bo zawsze jest inne spojrzenie z racji wieku i doświadczenia na wiele spraw

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:16   #1715
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny, no nie ukrywam ze jestem dumna z malego!
Dzieci sa takie kochane, nie tylko adas jest taki!
Maja takie gesty czasami ,ze to tak rozczula, mamuski wiedza o czym mowie a reszta z Was sie o tym wkrotce przekona!
Dobranoc
Wiem o co chodzi pomimo iż nie jestem mamuśką.
To jest to jak mały przychodzi, obejmuje i mówi "kocham cię ciociu", ale przytuli się sam z siebie, da buziaka, kwiatka zerwanego na łące. ten smutek w oczach jak wychodzę od niego z domu... teraz będę mogła doświadczyć tego nie jako ciotka, tylko jako mama

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Karolca brąz jako dominujący odpada na bank. Depresyjnie nastrajałby mnie, chodzi głownie o dodatki. I mam na myśli ten ciepły odcień mocca. Bo co do koloru ścian to właśnie zastanawiam się nad magnolią. ale nie wiem,czy to będzie dobry wybór,tym bardziej biorąc pod uwagę,że będzie w domu dziecko. i wiadomo jak będzie uczyć się chodzić czy coś to może całe ściany zapaprać... a nie ma nic gorszego niż ślady łapek,czy bohomazy jakieś na jasnej ścianie
Dobrym rozwiązaniem jest lateksowa farba zmywalna albo zrobienie lekko drapiącej struktury

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:20   #1716
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
też myślę, że nie ma się co obrażac, nie ma tu chyba osoby która by dla innej chciała źle, a że ktoś ostrzega przed dziwnymi zachowaniami faceta, bo ma większe doświadczenie w tych kwestiach to chyba dobrze.. Myślę że pati ma dobre chęci jeśli chodzi o plany dotyczące jej samej i dziecka i życzę Jej ich realizacji! Ale chłopaka to powinna wysłac do jakiejś szkoły życia, a nie odpuszczac mu wszystko bo to co on robi jest niewybaczalne
Ja się całkowicie zgadzam. Tylko wiesz jak to jest. Każda z nas była w jej wieku, nie raz w toksycznych związkach (o czym też pisałyście) i też wtedy inni mogli doradzać i uświadamiać, że partner jest zły. Ona jest o tyle w złej sytuacji, że jest z tym chłopakiem w ciąży i nic już tego nie zmieni. Stało się i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie każdemu tak życie się układa jak sobie wymarzył.
Stary 2011-12-30, 22:20   #1717
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

a do tej drapiącej to pewnie trzeba sobie jakiegoś zawodowca wziąc,prawda? Bo jak tak to pewnie kupię lateksową, bo ci fachowcy to tu są drodzy jak cholera....

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:24   #1718
koniakonia
Zakorzenienie

znowu piękne zdjęcia a ja dostałam Podręcznik fotografii od gwiazdora, czas zacząć czytać
fajna zmiana Karolca, już drugi raz mam zielony pokój dzienny, z brązem uwielbiam

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:26
Stary 2011-12-30, 22:25   #1719
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
a do tej drapiącej to pewnie trzeba sobie jakiegoś zawodowca wziąc,prawda? Bo jak tak to pewnie kupię lateksową, bo ci fachowcy to tu są drodzy jak cholera....
drapiąca strukturkę można zrobić samemu. Kupujesz gotowy tynk dekoracyjny albo jak gładx szpachlowa jest mokra (lub nawet klej!), nakładasz go pacą na ścianę ale zamiast wygładzać, jedziesz po tym włochatym wałkiem do farb są też gotowe wałki do strukturek.
A farba lateksowa jest zwykła farbą

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-30, 22:26   #1720
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Co do tej kłotni to ona wg mnie jest trochę nie na miejscu... Bo wiadomym było to,że skoro ktoś opowiada o swoich problemach to inne dziewczyny będą chciały powiedzieć co myślą na dany temat. będa próbowały doradzić..bo chyba taka właśnie jest istota forum,co nie? no i najważniejszy jest dystans... zarówno do siebie jak i do tego co się tu przeczyta... bo inaczej to awantura gotowa i tyle...

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:28   #1721
MoniaHan
Wtajemniczenie

mam dzieki komus kto pomalowal dom w ktorym mieszkamy farby zmywalne, pies lubi machac lapami po scianie - wiec biore tylko szmatke i sciana czysta.

co do kolorow to przypomnialo mi sie ze jak bylam na w Polsce w lipcu, Tz do mnie dzwoni i mowi...ojej mialem ci nie mowic...wiec pytam ale o co chodzi...oj to niespodziankna jest...maluje sypialnie i lazienke i kuchnie....ok pomyslalam, a jaki kolor w sypialni...a on taka czerwien ...jak wino...o matko kochana pomyslalam, mowie mu ze bedzie ciemno jak w nocy (a kolorek byl taki bialo - zolty - jasny i w ogole sypialnia utrzymana w kolorach laki), a on...pomalowalem tylko jedna sciane poki co...wiec mu mowie to i tak zostaw
w lazience walnal taki niebieski ze szok, w kuchni trafil dobrze - kolor piaskowy, a w sypialni ta winna czerwien (w sumie bordo) zostala na jednej scianie i nawet dobrze to wyglada.
Dziewczynki ja sie zmywam, zycze Wam kolorowych snow tej ostatniej nocy w 2011 roku.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:28   #1722
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
drapiąca strukturkę można zrobić samemu. Kupujesz gotowy tynk dekoracyjny albo jak gładx szpachlowa jest mokra (lub nawet klej!), nakładasz go pacą na ścianę ale zamiast wygładzać, jedziesz po tym włochatym wałkiem do farb są też gotowe wałki do strukturek.
A farba lateksowa jest zwykła farbą
ja to Ci powiem,że wcale się na tym nie znam. To będzie mój debiut pod tym względem tomka nie chce pytać,bo nie chce wyjść na kompletną idiotkę. wole przed Wami się wygłupić
hmm skoro mówisz że to takie proste to spróbuję! jak się nie uda to najwyżej przerzuce się na farbę i tyle

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:29   #1723
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ja mam TT.Wiele kobiet bylo z niego zadowolonych i byl czesciej wybierany niz Avent.Dlugi czas pracowalam w duzym sklepie dzieciecym i stad mam informacje.
to ja chyba postawie na TT cena całkiem fajna jak na ten zestaw

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:31   #1724
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
mam dzieki komus kto pomalowal dom w ktorym mieszkamy farby zmywalne, pies lubi machac lapami po scianie - wiec biore tylko szmatke i sciana czysta.

co do kolorow to przypomnialo mi sie ze jak bylam na w Polsce w lipcu, Tz do mnie dzwoni i mowi...ojej mialem ci nie mowic...wiec pytam ale o co chodzi...oj to niespodziankna jest...maluje sypialnie i lazienke i kuchnie....ok pomyslalam, a jaki kolor w sypialni...a on taka czerwien ...jak wino...o matko kochana pomyslalam, mowie mu ze bedzie ciemno jak w nocy (a kolorek byl taki bialo - zolty - jasny i w ogole sypialnia utrzymana w kolorach laki), a on...pomalowalem tylko jedna sciane poki co...wiec mu mowie to i tak zostaw
w lazience walnal taki niebieski ze szok, w kuchni trafil dobrze - kolor piaskowy, a w sypialni ta winna czerwien (w sumie bordo) zostala na jednej scianie i nawet dobrze to wyglada.
Dziewczynki ja sie zmywam, zycze Wam kolorowych snow tej ostatniej nocy w 2011 roku.
moja siostra przemalowała latem nasz wspólny pokój na krwisto czerwony. i jakoś mnie się to nie podoba. jak w burdelu-sorki za wyrażenie jedna ściana może wyglądać fajnie ale nie wszystkie 4...

Tobie też życzę dobrej nocy!

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:34   #1725
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Nio Filipek ululany, a tu widze goraca dyskusja.

Peti przepraszam, jesli Cie jakims slowem urazilam, nie chce nikomu wbijac szpily, bo mam zupelnie inna nature. Powiedzialam tylko glosno co mysle na temat Twojego 17-letniego chlopaka (ojca Twojego dziecka), ktory dla mnie jest dzieckiem. Dla Ciebie moze nim nie jest....I to jak Ciebie traktuje jest dla mnie nie do przyjecia, ale to Ty bedziesz sie z nim meczyc nie ja.

I wypowiedzialam sie na temat Twoich postow, ze wydaja mi sie malo dojrzale, dziewczece, ale to moja opinia na ten temat.

I oczywiscie, nikt nie wygania Cie z watku, mozesz z nami pisac, jednak piszac cos na forum, musisz sie liczyc z tym, ze nie jestesmy niewidzialne i wiele wiele osob czyta to co piszemy. Nie da sie byc niewidzialnym.
A mama mozesz byc cudowna i nikt Ci nie napisal, ze moze byc inaczej. Podziwiam Cie, ze chcesz byc mama mimo trudow jakie Cie czekaja.

konia dzieki za popracie, mysle, ze tak jak ktoras z dziewczyn napisala, wiele z nas podobnie mysli ale mniejszosc glosno to powie.

Ale po to jest wlasnie forum, zeby wyrazac swoje opinie.

Cytat:
Właśnie nigdy nie miałam. To pojawiło się przed 20 tygodniem i trwa do teraz.. Mam nadzieję że to objaw ciążowy i nic poważnego, bo powiem szczerze troche zaczyna mnie to martwić..
Moze rzeczywiscie ciaza tak na to wplynela. Mnie tez na poczatku ciazy leciala pare razy krew z nosa, ale nie tak czesto i teraz juz tez nie.
A mialas pobierana krew na uklad krzepniecia?
Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam nad laktatorem Medela Mini Electric, słyszałam jeszcze że z Aventu są dobre. Ale o TT nic nie słyszałam.
Ja mam medele mini eletric. Bylam z tego laktatora bardzo zadowolona.
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Chyba się na nie skuszę

Cytat:
w brązach i beżach mamy prawie całe mieszkanie, zwłaszcza duży pokój

Meble mam w takich kolorach, ale to zdjęcie z internetu więc też trochę inaczej wyberwienie wygląda.

Załącznik 4412871

I kolory orientacyjnie takie (pochodzą ze strony producenta, na ścianie wyglądają znacznie ładniej i przyjemniej - ale równie smacznie jak ich nazwy!). Jedna ściana jest ciemna i na niej stoją meble, pozostałe są jasne. I na jasnych ścianach są jasne sofy.

Załącznik 4412872
to sa wlasnie moje kolory, uwielbiam
Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
No jak ktoś ma jakieś zboczone pojęcie słodkości to może i słodko wyglądałam w każdym bądź razie jak mnie lekarz ( akurat ten co mnie ciął ) widział na korytarzu jak robię przysiady (a słoń robiący przysiady to jednak rzadkość , no chyba ze w cyrku ) to minę miał radosną i dodał widząc że cała butla oksy zeszła j tu będzie cięcie ot wróżbita się znalazł , a że miałam słuchawki z muzą na uszach to dorzucił,że ma nadzieję,że tam nie jest nagrane :wdech , wydech dowcipniś , ale go lubię, bo jak miał dyżur to przychodził się pytać jak Mała się czuje i mnie pocieszał

Ból spojenia ....hmmm to jak jest góreczka to taki ból tam dokładnie blisko skóry, tzn, czuć że to ta kość boli, moim zdaniem podobny jakby przy wykręcaniu palca, no i jak leżę na boku to nawet czasem jakby czuje ,jka ruszam nogą, że mi coś tam przeskakuje , ciężko to opisać, oooo ale jak np, dłuzej siedzę po chodzeniu to taki ból jest jak noga zdrętwieje po kucaniu, no kurna nie wiem

a lekarza masz rzeczywiscie swietnego!
Dzieki za wyjasnienie (góreczka)
Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
t
Aguska mam podobne okrycia kapielowe tylko ze mniejsze ty tez masz te haftki na kapturze sztywne? myslisz ze to nie bedzie przeszkadzać?
wiesz co musze sprawdzic, zaraz Ci powiem
Cytat:
Aguś jak ręcznik, bo ja mam feretti do Niny a widzę ,że cenowo podobny, a ten feretti był i jest super, więc pewnie jakościowo podobne są, a chciałabym inny kolor , a feretti tylko białe
musze sobie zobaczyc te feretti.
Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość

wszystko gra
ktg mam 2 razy w tygodniu - tak kontrolnie bo małą słabo czuję.
wszystko gra. najpierw spała sobie więc leżałam z 20 min pod ktg zanim się obudziła potem kolejne 20 min jak się trochę kręciła - ja nic nie czułam ale było słychać na ktg i dostała czkawki
no to w porzadku bo sie martwilam.
Ciekawe czy Twoja mala tez przespi porod jak moj Filip?
Cytat:
Dzieki Aguska, fajnie ze mozesz takimi rzeczami sie z nami podzielic! Naprawde duzo to ulatwia
Zniknelam bo pojechalam na ten moj zastrzyk i powiem Ci ze tych plasterkow to one nie odklejaja wiec gdyby cos sie dzialo to by nawet nie widzialy, ale tak jak mowilam to jutro wieczorkiem poprosze zeby mo go zdjely to sobie od niego oddychne!
A myslisz ze teraz juz tak od razu po zastrzyku moge sobie wziasc clemstinum czy poczekac troche?
Bo w sumie to zaraz sie zadrapie
Pielegniarka nie musi za kazdym razem odklejac plasterka. Tylko wtedy gdybys miala go "brzydkiego", pobrudzonego, wtedy powinno sie zmienic plasterek na swiezy.
Mysle ze jak masz zazywac ten clemastin dodatkowo, to mozesz go wziac.
Cytat:
A wiecie ze ja dostalam dzisiaj kwiaty od mojego dziecka?
Normalnie szok - Tz poszedl do sklepu z adasiem a obok jest kwiaciarnie i przyszli z kwiatami dla mnie, adas chcial kupic mamusi, wybral kazdy kwiatek z osobna do bukietu i jeszcze opowiedzial Pani z kwiaciarni ze mama chora jest
dziewczyny dla takich chwil to ja nawet na 100 porodow sie pisze
Masz wspanialego synka a takie momenty wynagradzaja wszystkie trudy dokladnie!
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:35
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:38   #1726
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
ja to Ci powiem,że wcale się na tym nie znam. To będzie mój debiut pod tym względem tomka nie chce pytać,bo nie chce wyjść na kompletną idiotkę. wole przed Wami się wygłupić
hmm skoro mówisz że to takie proste to spróbuję! jak się nie uda to najwyżej przerzuce się na farbę i tyle
To jest proste... ale ja mam fachowca pod dachem więc i mi jest nieco łatwiej opanować tę sztukę.
W internecie także znajdziesz rady co i jak zrobić, czym, jak długo, kiedy, w jakich warunkach. Tak więc spokojnie

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Aguśka, to w moim pokoju gościnnym czułabys się wyśmienicie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-30, 22:39   #1727
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a do tych co już rodziły ile potrzeba tych wkładek laktacyjnych??
opakowanie starczy czy może więcej?

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 22:42   #1728
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

Moze rzeczywiscie ciaza tak na to wplynela. Mnie tez na poczatku ciazy leciala pare razy krew z nosa, ale nie tak czesto i teraz juz tez nie.
Tak pobrali mi 3 fiolki, jedna na krzepniecie, druga na proby watrobowe i trzecia(pewnie ogolnie chca sprawdzic).

niespodzianka
Stary 2011-12-30, 22:44   #1729
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
To jest proste... ale ja mam fachowca pod dachem więc i mi jest nieco łatwiej opanować tę sztukę.
W internecie także znajdziesz rady co i jak zrobić, czym, jak długo, kiedy, w jakich warunkach. Tak więc spokojnie

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Oj zazdroszczę Ci że Twój Tż taki oblatany w te klocki jest... Wiesz przynajmniej,że niczego nie zepsuje Tomek niby coś tam kiedyś tam ale jak mu teraz to wyjdzie to niewiadomo...

Ech mnie też dopadł ten @ ból... Za Twoją radą poszłam na posiedzenie,ale nic to nie pomogło... Może jednak zaryzykuję z tą no-spą? nie biorę jej często- jak wzięłam ją z 5 razy od początku ciązy to będzie max... więc może nie zaszkodzi?

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:45   #1730
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
ja kupilam 1 opakowanie bo nie wiedzialam ile bedzie potrzeba, najwyzej pozniej kupie jeszcze.

niespodzianka
Stary 2011-12-30, 22:48   #1731
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
No ja tez mam takie zdanie jak konia i Aguska.I nie chodzi tu o wiek (sama rodzilam majac 20,5,partner 23),chociaz partnera 17-letniego bym nie wybrala,to jakies takie niemoralne?Z nieletnim?Chodzi mi raczej o twoj brak odpowiedzialnosci.Chcesz byc z rozchwianym emocjonalnie gowniarzem,ktory co najwyzej moze zapewnic ci to,ze doczekasz sie kolejnego spier... Jesli nie chcialas byc oceniana trzeba bylo te informacje zachowac dla siebie.
Dokladnie! Mnie po prostu strasznie zal tej dziewczyny, ze w ciazy i musi wysluchiwac takich smutnych rzeczy;/ i mimo to plaszczy sie przed tym chlopakiem jeszcze.

Cytat:
Jeszcze Rybka zniknela

Aguska, chyba nie jestes smutna?
Odezwij sie

Ja juz uciekam, adas chce dzisiaj z mamusia zasnac i jak moglabym mu tego odmowic dzisiaj
Dobranoc dziewczyny, ja niezle tez zmeczona a jutro rano znowu na zastrzyk
Tez myslalam o Rybce co u niej....
Nie jestem smutna, po prostu nadrabiam bo piszecie dzis jak szalone
A ja tez dzis lezalam przy Filipku i tak fajnie glaskal mnie po wlosach, niesamowite uczucie lepsze od niejednego przytulanca doroslego mezczyzny
Cytat:
: love:
ja dostałam od Niny kwiatuszki na działce , trzy stokrotki

oj tak dla takich chwil to ja mogę nawet zamienić się w wieloryba
Mi Filipek dzis "szyl" bluzeczke w trakcie gdy mama mi cos na maszynie do szycia przerabiala
Cytat:
my z mezem malowalismy sciany farba struturalna, latwo siemaluje a efekt super! i sa rozne struktury: grubsze, ciensze...jak chcesz moge Ci fotke zrobic.
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-12-30 o 22:49
Stary 2011-12-30, 22:49   #1732
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
ja kupilam 1 opakowanie bo nie wiedzialam ile bedzie potrzeba, najwyzej pozniej kupie jeszcze.
a ja wolę kupić więcej żeby potem nie było ale nie wiem ile tego potrzeba

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 22:51   #1733
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Aguśka jak mozesz to pokaż jak to wygląda

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2011-12-30, 22:52   #1734
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

czuję, że już powoli mi lżej po zapiekance więc zaraz czas na jabłko i film

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 22:53   #1735
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

z pewnoscia To kiedy moge wpasc na kawke?
Cytat:
Ja mam trzy opakowania. Ale to dlatego, ze jak mi wody odeszly to jedno opakowanie przy porodzie poszlo, a mialam chyba wtedy dwa opakowania i maz musial dokupywac.
Cytat:
Tak pobrali mi 3 fiolki, jedna na krzepniecie, druga na proby watrobowe i trzecia(pewnie ogolnie chca sprawdzic).
To daj znac jak bedziesz miala wyniczki. Oj bidulko
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 22:53   #1736
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Nio Filipek ululany, a tu widze goraca dyskusja.

Peti przepraszam, jesli Cie jakims slowem urazilam, nie chce nikomu wbijac szpily, bo mam zupelnie inna nature. Powiedzialam tylko glosno co mysle na temat Twojego 17-letniego chlopaka (ojca Twojego dziecka), ktory dla mnie jest dzieckiem. Dla Ciebie moze nim nie jest....I to jak Ciebie traktuje jest dla mnie nie do przyjecia, ale to Ty bedziesz sie z nim meczyc nie ja.

I wypowiedzialam sie na temat Twoich postow, ze wydaja mi sie malo dojrzale, dziewczece, ale to moja opinia na ten temat.

I oczywiscie, nikt nie wygania Cie z watku, mozesz z nami pisac, jednak piszac cos na forum, musisz sie liczyc z tym, ze nie jestesmy niewidzialne i wiele wiele osob czyta to co piszemy. Nie da sie byc niewidzialnym.
A mama mozesz byc cudowna i nikt Ci nie napisal, ze moze byc inaczej. Podziwiam Cie, ze chcesz byc mama mimo trudow jakie Cie czekaja.

konia dzieki za popracie, mysle, ze tak jak ktoras z dziewczyn napisala, wiele z nas podobnie mysli ale mniejszosc glosno to powie.

Ale po to jest wlasnie forum, zeby wyrazac swoje opinie.

Ja mam medele mini eletric. Bylam z tego laktatora bardzo zadowolona.

to sa wlasnie moje kolory, uwielbiam

a lekarza masz rzeczywiscie swietnego!
Dzieki za wyjasnienie (góreczka)

wiesz co musze sprawdzic, zaraz Ci powiem

musze sobie zobaczyc te feretti.

no to w porzadku bo sie martwilam.
Ciekawe czy Twoja mala tez przespi porod jak moj Filip?

Pielegniarka nie musi za kazdym razem odklejac plasterka. Tylko wtedy gdybys miala go "brzydkiego", pobrudzonego, wtedy powinno sie zmienic plasterek na swiezy.
Mysle ze jak masz zazywac ten clemastin dodatkowo, to mozesz go wziac.

Masz wspanialego synka a takie momenty wynagradzaja wszystkie trudy dokladnie!
to nie był mój ginekolog wtedy, ale taki akurat pan z dyżuru, ale mam zamiar się do niego kopnąć, po on teraz jest p.o ordynatora tam gdzie się wybieram, mój ginekolog go zna , więc myślę ,że taki układ będzie bardzo ok Omówię z nim moja sprawę i będę miała spokój
Stary 2011-12-30, 22:56   #1737
88natka
Zadomowienie

Cytat:
z pewnoscia To kiedy moge wpasc na kawke?

Ja mam trzy opakowania. Ale to dlatego, ze jak mi wody odeszly to jedno opakowanie przy porodzie poszlo, a mialam chyba wtedy dwa opakowania i maz musial dokupywac.

To daj znac jak bedziesz miala wyniczki. Oj bidulko
pewnie zobacze dopiero za 2 tygodnie na wizycie.

niespodzianka
Stary 2011-12-30, 22:57   #1738
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
to ja kupię dwa najwyżej jak będzie trzeba dokupię

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-30, 22:59   #1739
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
zależy jakie kupisz , bo są pakowane różnie, możesz spróbować od jednej paczki czy kartonika, bo są różne i mogą Ci nie przypasować,najwyżej w aptece szpitalnej Ci tż dokupi, zazwyczaj w szpitalach z oddziałami położniczymi są w aptekach albo nawet w kioskach
Stary 2011-12-30, 23:00   #1740
Aguśkaa83
Zakorzenienie

balbinko zaraz Ci zrobie te zdjecia

Cytat:
to nie był mój ginekolog wtedy, ale taki akurat pan z dyżuru, ale mam zamiar się do niego kopnąć, po on teraz jest p.o ordynatora tam gdzie się wybieram, mój ginekolog go zna , więc myślę ,że taki układ będzie bardzo ok Omówię z nim moja sprawę i będę miała spokój
No to uklad wymarzony
Cytat:
pewnie zobacze dopiero za 2 tygodnie na wizycie.
Aha to musisz troszke poczekac.
Cytat:
to ja kupię dwa najwyżej jak będzie trzeba dokupię
Pewnie, takie podpaski to chyba mozna w aptece dokupic, chociaz nie wiem bo ja zawsze na all takie rzeczy zamawiam
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości