|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Cytat:
![]() Ja się nie mogę doczekać dnia mamy w przedszkolu itp. chyba będę dudnić jak bóbr
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-12-30 o 22:22 |
|
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
balbinka20 znalazlam juz
|
|
|
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
88natka http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/8755821.htm
tu masz link do akurat niby-komody. a tam masz opcję,że możesz dołożyć coś do tego. i jak klikniesz na tą ofertę to reszta setu Ci na pewno wyskoczy ![]() karolca ja też wolałabym,żeby obyło się bez kombinacji, bo przecież takie uczulenie to nic przyjemnego jest dla maleństwa... nie chciałabym,żeby moje maleństwo cierpiało przez to,że głupia matka nakupiła badziewia które uczula....
|
#1714 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zgadzam się z Wami a pamiętacie jaka dyskusja na temat kościoła była??bardzo wiele z nas miało bardzo odmienne zdania wręcz skrajnie odmienne ale była tylko dyskusja nikt nikogo nie oceniał i sie nie kłócił także można podyskutowac a co do różnicy wiekowej no to widełki są spore u nas ale to fajnie bo zawsze jest inne spojrzenie z racji wieku i doświadczenia na wiele spraw
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|||
|
|
|
#1715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest to jak mały przychodzi, obejmuje i mówi "kocham cię ciociu", ale przytuli się sam z siebie, da buziaka, kwiatka zerwanego na łące. ten smutek w oczach jak wychodzę od niego z domu... teraz będę mogła doświadczyć tego nie jako ciotka, tylko jako mama ![]() Cytat:
albo zrobienie lekko drapiącej struktury
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
a do tej drapiącej to pewnie trzeba sobie jakiegoś zawodowca wziąc,prawda? Bo jak tak to pewnie kupię lateksową, bo ci fachowcy to tu są drodzy jak cholera....
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
znowu piękne zdjęcia
a ja dostałam Podręcznik fotografii od gwiazdora, czas zacząć czytać ![]() fajna zmiana Karolca, już drugi raz mam zielony pokój dzienny, z brązem uwielbiam
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-12-30 o 22:26 |
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są też gotowe wałki do strukturek.A farba lateksowa jest zwykła farbą
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
Co do tej kłotni to ona wg mnie jest trochę nie na miejscu... Bo wiadomym było to,że skoro ktoś opowiada o swoich problemach to inne dziewczyny będą chciały powiedzieć co myślą na dany temat. będa próbowały doradzić..bo chyba taka właśnie jest istota forum,co nie?
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
mam dzieki komus kto pomalowal dom w ktorym mieszkamy farby zmywalne, pies lubi machac lapami po scianie - wiec biore tylko szmatke i sciana czysta.
co do kolorow to przypomnialo mi sie ze jak bylam na w Polsce w lipcu, Tz do mnie dzwoni i mowi...ojej mialem ci nie mowic...wiec pytam ale o co chodzi...oj to niespodziankna jest...maluje sypialnie i lazienke i kuchnie....ok pomyslalam, a jaki kolor w sypialni...a on taka czerwien ...jak wino...o matko kochana pomyslalam, mowie mu ze bedzie ciemno jak w nocy (a kolorek byl taki bialo - zolty - jasny i w ogole sypialnia utrzymana w kolorach laki), a on...pomalowalem tylko jedna sciane poki co...wiec mu mowie to i tak zostaw ![]() w lazience walnal taki niebieski ze szok, w kuchni trafil dobrze - kolor piaskowy, a w sypialni ta winna czerwien (w sumie bordo) zostala na jednej scianie i nawet dobrze to wyglada. Dziewczynki ja sie zmywam, zycze Wam kolorowych snow tej ostatniej nocy w 2011 roku. |
|
|
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tomka nie chce pytać,bo nie chce wyjść na kompletną idiotkę. wole przed Wami się wygłupić![]() hmm skoro mówisz że to takie proste to spróbuję! jak się nie uda to najwyżej przerzuce się na farbę i tyle
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedna ściana może wyglądać fajnie ale nie wszystkie 4...Tobie też życzę dobrej nocy!
|
|
#1725 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nio Filipek ululany, a tu widze goraca dyskusja.
Peti przepraszam, jesli Cie jakims slowem urazilam, nie chce nikomu wbijac szpily, bo mam zupelnie inna nature. Powiedzialam tylko glosno co mysle na temat Twojego 17-letniego chlopaka (ojca Twojego dziecka), ktory dla mnie jest dzieckiem. Dla Ciebie moze nim nie jest....I to jak Ciebie traktuje jest dla mnie nie do przyjecia, ale to Ty bedziesz sie z nim meczyc nie ja. I wypowiedzialam sie na temat Twoich postow, ze wydaja mi sie malo dojrzale, dziewczece, ale to moja opinia na ten temat. I oczywiscie, nikt nie wygania Cie z watku, mozesz z nami pisac, jednak piszac cos na forum, musisz sie liczyc z tym, ze nie jestesmy niewidzialne i wiele wiele osob czyta to co piszemy. Nie da sie byc niewidzialnym. A mama mozesz byc cudowna i nikt Ci nie napisal, ze moze byc inaczej. Podziwiam Cie, ze chcesz byc mama mimo trudow jakie Cie czekaja. konia dzieki za popracie, mysle, ze tak jak ktoras z dziewczyn napisala, wiele z nas podobnie mysli ale mniejszosc glosno to powie. Ale po to jest wlasnie forum, zeby wyrazac swoje opinie. Cytat:
A mialas pobierana krew na uklad krzepniecia? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a lekarza masz rzeczywiscie swietnego! Dzieki za wyjasnienie (góreczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe czy Twoja mala tez przespi porod jak moj Filip? ![]() Cytat:
Mysle ze jak masz zazywac ten clemastin dodatkowo, to mozesz go wziac. Cytat:
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-30 o 22:35 |
|||||||||
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W internecie także znajdziesz rady co i jak zrobić, czym, jak długo, kiedy, w jakich warunkach. Tak więc spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Aguśka, to w moim pokoju gościnnym czułabys się wyśmienicie
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
a do tych co już rodziły ile potrzeba tych wkładek laktacyjnych??
opakowanie starczy czy może więcej? |
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
Tak pobrali mi 3 fiolki, jedna na krzepniecie, druga na proby watrobowe i trzecia(pewnie ogolnie chca sprawdzic).
|
|
|
|
#1729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tomek niby coś tam kiedyś tam ale jak mu teraz to wyjdzie to niewiadomo...Ech mnie też dopadł ten @ ból... Za Twoją radą poszłam na posiedzenie,ale nic to nie pomogło... Może jednak zaryzykuję z tą no-spą? nie biorę jej często- jak wzięłam ją z 5 razy od początku ciązy to będzie max... więc może nie zaszkodzi?
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
ja kupilam 1 opakowanie bo nie wiedzialam ile bedzie potrzeba, najwyzej pozniej kupie jeszcze.
|
|
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie jestem smutna, po prostu nadrabiam bo piszecie dzis jak szalone A ja tez dzis lezalam przy Filipku i tak fajnie glaskal mnie po wlosach, niesamowite uczucie lepsze od niejednego przytulanca doroslego mezczyzny Cytat:
![]() Cytat:
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2011-12-30 o 22:49 |
||||
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem ile tego potrzeba
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Rozeznanie
|
Aguśka jak mozesz to pokaż jak to wygląda
|
#1735 | ||
|
Zakorzenienie
|
z pewnoscia
To kiedy moge wpasc na kawke?Cytat:
Cytat:
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omówię z nim moja sprawę i będę miała spokój
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
pewnie zobacze dopiero za 2 tygodnie na wizycie.
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
zależy jakie kupisz , bo są pakowane różnie, możesz spróbować od jednej paczki czy kartonika, bo są różne i mogą Ci nie przypasować,najwyżej w aptece szpitalnej Ci tż dokupi, zazwyczaj w szpitalach z oddziałami położniczymi są w aptekach albo nawet w kioskach
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
balbinko zaraz Ci zrobie te zdjecia
![]() Cytat:
![]() Aha to musisz troszke poczekac. Pewnie, takie podpaski to chyba mozna w aptece dokupic, chociaz nie wiem bo ja zawsze na all takie rzeczy zamawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

j tu będzie cięcie
no i jak leżę na boku to nawet czasem jakby czuje ,jka ruszam nogą, że mi coś tam przeskakuje , ciężko to opisać, oooo ale jak np, dłuzej siedzę po chodzeniu to taki ból jest jak noga zdrętwieje po kucaniu, no kurna nie wiem