|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta 1200 kcal, najlepsza, najzdrowsza. Ktoś dołączy?
TYSiiiA witamy
Z nami napewno się uda! ![]() tequila_sunrise25 koniecznie wypij nasze zdrowie, żeby od 2 stycznia zacząć pełną parą, a za rok o tej porze być chudzinką ![]()
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
3 dzień a już potrzebuję wsparcia... DOŁĄCZAM!
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie damy rade zrzucić zbędne kilogramy!
|
|
#94 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieskromnie powiem, że robię najlepsze naleśniki z mojej rodziny, nie wiem jak to się dzieje, ale wszyscy się nimi zachwycają ![]() Cytat:
sylwester w domku, przed TV/internetem z rodzicami wiem, szkoda młodości na takie posiadówy, ale jak się zapuściło, to teraz trzeba cierpiećCytat:
hula hop z wypustkami ja kręcę od tygodnia i już widać efekty po malutku ![]() Cytat:
przespałam całą noc ![]() jesli chodzi o flaszkę, to też bym wzięła co lubię. mi akurat pasuje wódka, ale wiadomo, są różne gusta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() napisz coś więcej o sobie
|
|||||||
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hej... Napisz coś więcej.Ile ważysz,jaki wzrost.Na jakiej jesteś diecie
"Uśmiecham się co rano.Jestem dobrą dziewczyną,tylko ludzie mnie wku * wiają.Bóg mnie stworzył,diabeł-opętał.Na zawsze więc pozostanę grzeszna i święta" "Nie dość,że nie mam się w co ubrać,to jeszcze szafa pęka mi w szwach!"
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Napisz coś więcej o sobie koniecznie. Wzrost, waga wyjściowa, czym się zajmujesz ![]() Cytat:
Wiecie co wczoraj zrobiłam, coś mnie bardzo zdenerwowało, sięgnęłam do półki po opakowanie galaretek pomarańczowych w czekoladzie i zjadłam pół opakowania i popiłam znów pepsi , ale tak mnie to zmuliło, że nie dobrze mi teraz na samą myśl o słodyczach Tego chyba było mi trzeba teraz wiem, że od dziś się uda, bo mam mega wyrzuty sumienia i w dodatku wiem, że po takiej akcji jak wczoraj szybko (czytaj: około miesiąca) bankowo po słodycze nie sięgnę. Pewnie najszybciej przy sesji Mam taką nadzieję. Taką właśnie przeszłam wczoraj terapię wstrząsową przez co dzisiaj zdrowe jedzonko od rana + ćwiczenia z SHAPE!
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Naleśników nie żałuję
![]() ![]() Dziewczyny życzę Wam i sobie aby ten nowy 2012 był pełen uśmiechu, spełnienia , radości, iskierek w oczach , miłości i sukcesów ! Abyśmy dały radę tym zbędnym kilogramom, oponkom i tłuszczowi Żebyśmy były szczęśliwe, pełne zapału, umiały się oprzeć pokusom słodyczowym i miały dużo chęci do ćwiczeń. I abyśmy się zdrowo odżywiały
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten rok będzie należał do nad i naszych zgrabnych ciałek Ja również życzę Wam Dziewczyny wszystkiego co zdrowe, szczęśliwe i pogodne w Nowym Roku ![]() ![]()
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Wtajcie Kochane!!
Pochwalę się Wam... przez miesiąc 5 kg mniej.. 4 cm w biodrach mniej i w pasie 4 cm mniej... Zmieściłam się w stare spodnie, i nawet mogę w nich oddychać... ![]() Jestem baaardzo zadowolona. Teraz jeszcze tylko z - 8 kg i będą piękna Dziękuję WAM Dziewczyny, bo to dzięki Wam udało mi się osiągnąć cel nr 1 i nie jeden raz korzytstałam z Waszego wsparcia i dobrej energii... |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, przyłączam się. Mam 177 cm wzrostu i ważę 80 kg. Przytyłam bardzo po rzuceniu palenia (rok i 3 miesiące temu) - paliłam 7 lat. Jestem dumna , że udało mi się zerwać z nałogiem, niestety ucierpiała na tym moja sylwetka. Nie mieszczę się w ubrania, wyglądam i czuję się źle, coraz częściej słyszę komentarze, że powinnam schudnąć - nawet od rodziny: mamy, dziadka, wujka (w święta, milutko) a nawet od obcych osób - koleżanka mamy... widzę, że jestem najgrubsza z grona moich znajomych, wstyd mi... Na szczęście od jutra mamy nowy rok i wprowadzę moje postanowienie w życie! Mniej żreć, więcej ruchu, zacząć odżywiać się racjonalnie - jeść śniadania (teraz mam z tym ogromy problem, np. teraz jeszcze nic od rana nie jadłam, w ogóle nie jestem głodna... a wieczorem się obżeram), regularne posiłki i ćwiczenia - mam w domu steper, twister i rowerek stacjonarny, matę do jogi... wszystko leży odłogiem, nie mogę się zmotywować, ale teraz to się zmieni! Wiem, że jak coś sobie postanowię to w tym wytrwam (w końcu rzuciłam cholerne palenie co nie było łatwe) i dam radę. Więc dołączam do Was, będziemy się wzajemnie wspierać i osiągniemy swoje cele. Pozdrawiam serdecznie, życzę szalonej zabawy dzisiaj, małego kaca jutro i wszystkiego najpiękniejszego na nowy rok!
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Witamy
Cytat:
Cholernie nieprzyjmne, niby znajomi nic nie mówą ale patrzysz na nich, patrzysz na siebie, oglądadasz jakieś wspólne zdjęcia i aż Ci głupio (ja ostatnio dostałam zdjęcia z wigilii firmowej i myślałam, że się załame jak siebie zobaczyłam)No ale nie ma co smutać, tylko trzeba brać się do roboty ![]() Powodzenia w dążeniu do idealnej sylwetki Ja dzisiaj na śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem (masakra przed chwila wstałam - juz sie trzęse na myśl o poniedziałku i wstawaniu o 6-7) A i jeszcze mam takie pytanie 'techniczne' jak często się ważycie i o jakich porach (rano? wtedy wiadomo, że człowiek lżejszy :P) |
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale w przyszłym roku będzie inaczej, wparujemy na parkiet jakiegoś wypasionego balu w obcisłych, seksownych kieckach ![]() Cytat:
Z nami się uda Widać, że masz sporo samozaparcia Będziemy Cię wspierać no i wiadomo w grupie raźniej
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Witam w Nowym Roku
Ja od dzisiaj zaczynam moją dietę i ćwiczenia. Zwłaszcza ze wczoraj nie żałowałam sobie jedzenia i picia ![]() Ale od dzisiaj basta !!!! dopiero wstałam i właśnie zjadłam śniadanie sałatke z sałaty, pomidora i serka wiejskiego mniam Już dawno nie jadłam takich dań ale nadal mi smakują ![]() A jak tam u was po wczorajszych balach
|
|
#106 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
miałam straszną ochotę na słodkie, zjadłam 3 kawałki ciasta z polewą, lody, potem 4 cukierki i 2 tosty z serem żółtym i salami potem jeszcze 3 drinkidzisiaj rano wstałam przed 8 i poszłam biegać, trochę przebiegłam, trochę przeszłam, ale w sumie zajęło mi to 1h. potem jeszcze 80 brzuszków, trochę hula hop i pompki damskie. trzymam dietke dzisiaj na maxa. bo w sumie jaki nowy rok taki cały rok, czy jakoś tak ![]() we wtorek już idę na basen nie mogę się doczekać
|
|||
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny.
arsenalfan26014-pozdrawiam Cię serdecznie Obecnie jestem na etapie utrzymania wagi 57 kg przy wzroście 169, dlatego nie będę udzielała się w wątku, ponieważ nie odchudzam się już, jestem zadowolona z obecnej wagi, natomiast ćwiczę bo chcę utrzymać wypracowany efekt i modeluję sylwetkę. Postanowiłam napisać, ponieważ wiem że jest tu dużo niedowiarków-dziewczyny uwierzcie -DIETA 1200 KALORII -TO NAJLEPSZA DIETA NA ŚWIECIE !!!!- ja schudłam w ciągu 4 miesięcy 7 kg, może to dla niektórych niewiele, dla innych może akurat, w każdym razie mi było to w sam raz, dlatego poprzestałam na tych 7 i przestawiłam się na stabilizację, która będzie trwać juz raczej do końca życia ( no chyba że zapragnę ważyć 200 kg )Jeżeli macie trochę silnej woli, samozaparcia i faktycznie pragniecie schudnąć- ale tak naprawdę ![]() Życzę wszystkim powodzenia, wytrwałości i samych sukcesów ![]() Jeśli chcecie jakieś porady, służę pomocą-piszcie na priv ?
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się, że jesteś zadowolona i również uważam, że ta dieta jest jedna z lepszych swoją drogą chciałabym ważyć 57kg gratuluję ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
"Uśmiecham się co rano.Jestem dobrą dziewczyną,tylko ludzie mnie wku * wiają.Bóg mnie stworzył,diabeł-opętał.Na zawsze więc pozostanę grzeszna i święta" "Nie dość,że nie mam się w co ubrać,to jeszcze szafa pęka mi w szwach!"
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Można dołączyć? W sumie myślę, że dieta 1200 kcal byłaby chyba najlepsza z tych wszystkich, o których czytałam. Koniec ze słodyczami, fast foodami, słodkimi napojami, słodkimi bułeczkami itd. itp. Ze słodkimi bułeczkami skończyłam jakieś 2 tygodnie temu, kiedy przyszła do mnie myśl o tym, że jest mnie więcej niż zazwyczaj... no i ten szok, że codziennie zajadam rogaliki z czekoladą :/ Mój żołądek tak się uzależnił, że będąc w pracy bolał mnie brzuch chwilę po posiłku :/ Niespodziewanie przeskoczyłam na grahamkę i zdecydowanie lepiej się czuję ![]() Ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że źle czuję się z moją wagą [przy 171 cm wzrostu = 70 kg]. Chcę schudnąć i znowu mieścić się w dużo mniejsze ciuchy i nie patrzeć na metki XL. Myślę, że 60 kg. byłoby lepsze [ nie chcę za bardzo wybiegać w tył, bo np. 50 wydaje mi się mało realne ]. Póki co, powoli... Trzeba się przestawić na mniejsze posiłki i usunięciu tego, co nie zdrowe. Zobaczę co potem. |
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Ja też kiedyś pisałam we wspomnianym wcześniej wątku. Udało mi się zrzucić 6 kg i było już naprawdę dobrze... Niestety, zapuściłam się
(poważne zmiany życiowe, depresja...). Muszę wziąć się za siebie, znów wrócić do właściwych nawyków żywieniowych. Jutro zaczynam dietę i ćwiczenia. Mam nadzieję, że osiągnę swój cel . Pomożecie?
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam ten sam problem: 71kg przy wzroście 170cm (nawet gorzej niż u Ciebie )Ja stawiam sobie małe cele; do końca stycznia chciałabym schudnąć 2-3kg, jeśli więcej się uda to będzie super Nie ustalam sobie do jakiej wagi będę się "odchudzać", po prostu chcę się poczuć dobrze we własnym ciele, ujędrnić i zmniejszyć uda bo na razie są masywne![]() Moja dieta od stycznia to znów 5 małych posiłków, dużo białka (jogurty naturalne, drób, serki wiejskie, jajka), warzywa, owoce, pełnoziarnisty, ciemny chleb, kasza, ryż brązowy, makaron z pełnego ziarna, otręby. Może raz na dwa tygodnie pozwolę sobie na jakieś ustępstwa od diety typu kieliszek wina, garść chipsów czy kawałek ciasta ![]() Od dziś zaczynam Jillian Michaels- 30 Day Shred Level 1. Mam też inne jej treningi, ale myślę, ze to będzie dobre na początek. Na stepperze też będę śmigać przed serialem wieczorem ok 3 razy w tygodniu przez 40 minut. Ogólnie nie lubię ćwiczyć więc dużo rolę odegra tu moja silna wola i WY ![]() NOWY ROK- NOWE SZANSE na lepsze, zdrowsze i szczuplejsze życie ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- POMOŻEMY !
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-01-02 o 10:08 |
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak ostnio sie ważyłam to jakieś 72kg, ale to było 2 mc temu... myślę, że tak 75 tak mi sie wydaję. I jestem na diecie 1200 kal tzn ja jakoś starsznie nie przeliczam kalorii, po prostu jem mało i nie jem słodyczy, które starsznie mnie gubiły, wieczorem tez trochę cwicze i tyle. Przez te zawirowania sylwestrowe troche zgubiłam rachubę i od dzisiaj chcę znowu skoncentrować sie na diecie, ciagle muszę sie pilnować, ale jakoś damy radę! Prawda? ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
chciałabym zrzucić tak ok 10 kg, żeby spokojnie wchodzić w rozmiar 38 to jest mój cel! i baaaardzo sie ciesze ze jestem na tym forum! myślę ze wszystkie damy radę!
|
||
|
|
|
|
#114 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie po kolei
I na wstępie chcę każdej z osobna życzyć wszystkiego co najlepsze w Nowym 2012 roku. Dużo silnej woli, dużych spadków wagi, dużo miłości, spokoju i zdrowia. Ogólnie wszystkiego dużo, oprócz kg na wadze, bo tych ma być jak najmniej ![]() Cytat:
Im nas więcej tym większa mobilizacja. Witaj! ![]() Cytat:
Myślę właśnie o zakupie jakiegoś sprzętu tylko nie wiem jaki: rowerek, stepper czy orbiter? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Za to duże ![]() ![]() klask i:za biegi i ćwiczenia![]() Cytat:
Melduj o swoich poczynianiach A ja dzisiaj dziewczynki wstałam wcześniej, żeby z rana poćwiczyć. Mam jakieś DVD z zumbą i poskakałam sobie przy niej 45 min i teraz mam tyle energii, że szok Musiałam dzisiaj rano poskakać, bo czeka mnie dziś cały dzień przy komputerze, więc żeby nie szło w boczki musiałam rozkręcić metabolizm. Ale powiem Wam, że mam słaba kondycję po 15 min myślałam, że wyzionę duche No ale dałam radę i z tego powodu jestem przeszczęśliwa Rano na śniadanie: 2 tosty z serem + czerwona herbata teraz będzie 2: serek biały + cebulka Miłego dnia!A motywacją dla nas niech będzie ta dziewczyna. CHCIEĆ TO MÓC, a RUCH TO SAMO ZDROWIE I KAŻDY NAM O TYM POWIE ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich... Ja dzisiaj dokładnie się pomierzyłam ... zgodnie z wcześniejszą obietnicą od dzisiaj REZYGNUJE Z SŁODYCZY!!! Jestem po śniadaniu 300kcal.Teraz jakieś 20min.na ćwiczenia.Ugotuje sobie zupkę z fileta,podudzia (bez skóry) i pomidorów w puszcze do tego jogurt naturalny.Popołudniu sałatka jakiś banan i jogurt.Po 19-tej NIC nie jem... Postaram się wypić 1.5l.wody Życze wszystkim powodzenia i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć można dołączyć?
![]() Od dziś jestem na diecie, a raczej nie diecie, a zdrowym odżywianiu ![]() Chcę troszkę kg zgubić, bo trochę przybrałam
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
No to zaczynamy! Jestem po śniadanku, trochę sałatki z tuńczykiem i brązowym ryżem, 2 jajka na twardo i pół kiełbaski własnej roboty. Właśnie popijam zieloną herbatę i zaraz biorę się za pisanie prac zaliczeniowych... więc też mam dziś dzień przed komputerem! Jak się zmęczę psychicznie to wskakuję na godzinkę na steper, rowerek i twister przy jakimś serialu
Pozdrawiam serdecznie, miłego, zdrowego dnia!
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, widziałam takie fajne, tez skrętne, chyba lepiej zrobione, ale to już 270zł.. na moim tak 40 min można poćwiczyć (bez tych odgłosów )Ja idę sobie coś przygotować do jedzenia bo jestem głodna i zła. Do tego boli mnie prawa część gardła i promieniuje do ucha ![]()
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-01-02 o 13:28 |
|
|
|
|
|
#119 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jeśli chodzi o ćwiczenia to na pewno będzie tak: 2 razy w tygodniu basen 45 min, czasami po 1,5h. zależy czy będę musiała odrabiać czy nie, bo to mój przedmiot na studiach, mam hula hop też i brzuszki robię. czasami pójde pobiegać, ale to zależy od pogody i czy mi się chce... ale bardzo dobrze się czuję po bieganiu, więc chyba będę częściej to robić. zastanawiam się nad karnetem na siłownie, ale to może w lutym, bo teraz przed sesją nie będzie czasu.Cytat:
Cytat:
jeśli chodzi o wagę to ja bym się zważyła i potem każde zgubione o,1 kg cieszy. niby mówią, że nie warto sie ważyć codziennie, bo waga zalezy od wielu czynników, ale dla mnie to największa motywacja nawet te0,1kg dziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
napisz coś więcej o sobie waga, wzrost, celja dzisiaj wstałam wcześnie, bo o 5.30 miałam pociąg do Poz. zjadłam kromkę chleba słonecznikowego cienko posmarowane pasztetem i actimel, potem jabłko, potem 2 wafle ryżowe ze schabem gotowanym. ale mam dzisiaj straszną ochotę na coś słodkiego wczoraj cały dzień wytrzymałam, a dzisiaj nie wiem jak będzie mam propozycję. może wyznaczymy sobie dzień w tygodniu, w którym bedziemy się wazyć i bedziemy zapisywać w tabelce? taka małą rywalizacja, mnie to motywuje
|
|||||||
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo w piątek przed weekendem ?:Pdziś: * płatki z otrębami zalane kefirem + mała pomarańcza * serek wiejski z kromką chleba orkiszowego + pomidor * pół woreczka kaszy gryczanej z sosem pieczarkowym (domowym), kawałek schabu pieczonego, placek ziemniaczany + sałatka ze świeżych warzyw (kapusta pekińska, kapusta czerwona, pomidor, ogórek, cebulka, kukurydza) * miseczka jogurtu "gratka" z otrębami, suszonymi śliwkami (2-3 szt), 2 łyżki płatków + mandarynka * jajko + kromka razowca z pomidorem i plasterkiem camemberta, trochę sałatki warzywnej (tej z obiadu) Parzę właśnie czerwoną herbatę, odpocznę chwilę po obiedzie, potem ćwiczenia i biorę się za naukę ![]() Wieczorem wsiądę na stepper.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Z nami napewno się uda! 

ja od śniadania jeszcze nie mogę nic zjeść,strasznie boli mnie brzuch chyba po tym Nussbeiserze-powiedzcie mi,chyba jestem nienormalna zjadłam całą czekoladę.To przez mojego męża-był wczoraj na kawalerskim na samą myśl o tym co tam się dzieje... no wiecie,musiałam jakoś odreagować,ale to wszystko jego wina 

przespałam całą noc 
Tego chyba było mi trzeba
Mam taką nadzieję. Taką właśnie przeszłam wczoraj terapię wstrząsową przez co dzisiaj zdrowe jedzonko od rana + ćwiczenia z SHAPE! 

Ten rok będzie należał do nad i naszych zgrabnych ciałek 
Cholernie nieprzyjmne, niby znajomi nic nie mówą ale patrzysz na nich, patrzysz na siebie, oglądadasz jakieś wspólne zdjęcia i aż Ci głupio (ja ostatnio dostałam zdjęcia z wigilii firmowej i myślałam, że się załame jak siebie zobaczyłam)

Nie ustalam sobie do jakiej wagi będę się "odchudzać", po prostu chcę się poczuć dobrze we własnym ciele, ujędrnić i zmniejszyć uda bo na razie są masywne
klask i:za biegi i ćwiczenia