|
|
#3781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Cytat:
bo mnie żadne ![]() i koniecznie pokaż katakumbę przed i po Cytat:
nie możesz mieć tego co kcasz, tylko masz to co możesz ![]() Cytat:
a na przeciwko, w spółdzielni, wielka płyta, za mieszkanie niecałe 50m2 druga kumpela płaci ok. 700zł
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaci jak za rezydencję - aj bym to sprzedała w wuj i kupiła coś w korzystniejszej eksploatacji ale to ja... tak jak pisałam zależy kto zarządza, lub tez jest właścicielem nieruchomości, osiedli, spółdzielni - góra rzondzi dobra, Bar mnie zabije ale polecę remontem, ale Bar śpi więc topiero jutro - a jutro mię nie bedzie - ja osobiście wizualizowałam sobie ze zakcesz w łazience odjazd - ale odjazd na bazie czegoś hmmm vintydż? no nie snamy sieu ale bazowałam na poprzedniej łaźni - czarno i złoto? sofy kanapy itepe kleopatry? to pomyślałam byłam że będzie jakiś jesli jasno a'la marmur piaskowy a jeśli ciemno - połyskliwa czerń z brązami - genralnie połysk ciemnych braw i migocząca faktura fale, kwadraty? złoto ? no ale to był mój szczał - ja nigdy nei wygrywam w chybił trafił to co teraz? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 01:03 |
|
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już raczej szamponemNooo...Alien w typie wydawał mi się najodpowiedniejszy, ale to jednak bardzo nie-mój zapach (przynajmniej na razie)- ale próbkę wysępiłam dziś na wszelki wyp. Myślę, że na wyjście (jeśli do niego dojdzie) będzie Palazzo- tylko nie wiem edp czy edt A kiedy będziemy razem z W. to Elie Saab w małej ilości Gdyby Black Orchid był taki, jak na początku, byłby idealny...niestety Cytat:
I nie lubię kontrastów dużych kolorystycznych oraz beżu/brązu z różowawym odcieniem Te u Ciebie były niby ceglaste, ale jak dla mnie i tak lekko wszawy kolorek Przepraszam ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Co do obfocenia, to mam dużo do pokazania- muszę się śpieszyć, póki nie zarosło ![]() Poza tym od Nowego Roku chcę wklejać ku, mam nadzieję, waszej uciesze, tylko obrazy
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaję typ - i rozumiem Saab jako zastępcę - totalnie Saaba lubie - ma coś , ale nie na długo, od dzwonu ino a Alien nie mój - a tyle lat chciałam żeby stał się mój, tyle lat oswajałam - ostatnia miniat od aileen notabene miała być moją ostatnią próbą z nim - no i nawet nie zużyłam dwóch :kropli" ( aileen mam ją dalej) ale w kwestii perfum nie ma chyba ostatnich prób - nadzieja nie umiera nigdy i moim typem dla Ciem miał być BO - tylko ze napisałaś to co ( chyba większosć) o nim sądzi - rozwija się w złą stronę - psuje się i fermentuje - a mial potencjał - no cóż marketing rzondzi wykonanie rzecz drugorzędna widac Ju - a La Perla J'aime Nuit czy jakoś tak ? moim zdaniem duuuużo brakuje jej jaj ale tez zmierza w stronę wieczoru Sylwestrowego imo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 01:16 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Kciałam coś napisać, ale nie mam co, to spróbuję pójść spać, może się łuda, branoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w zieleniach, beże/piaski odpadają chyba (zbyt hotelowo) ale muszę to przemyślećja nie wiem już nic, kciałam szarości ale jak P. wytynkował łaźnię, to się nora zrobiła. Stąd pomarańcz , bo w gołej cegle pomieszczenie wyglądało piknie a na czarny, ze złotym lub bez, łazienka jest zbyt mała ![]() ale dzięki za podpowiedzi Cytat:
spadam chyba, bo łazienka wypełnia całe moje życie i bar też zaczyna ![]() to z innej mańki mam kg pieczarek i zero pomysłu co z tym zrobić![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zbyt hotelowo - choć piknie ale czułabym się jak nie u siebie - a moze to błąt - moze powinnam była? sos pieczarkowy - do wszystkiego zapiekane pieczarki z farszem jajkowopieczarkowo szczypiorkowym - pyyyyyycha sałatka z pieczarek strogonow to z rękawa
|
||
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym sobie teraz amiszową zrobiła łaźnię:
http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/amiche-amici albo: http://www.paradyz.com/Collection/ba...otylia-dessous http://www.paradyz.com/Collection/ba...delicate_touch http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/nelia-nil Bye
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak moje perfumy szampanem, to i ja- tyle, ze nie z gęby , ale i tak nie chcęZapiec w piekarniku i posypać parmezanem- skurczą się Albo zrobić do kokardek z makaronu z sosem śmietanowym/jogurtowym i kolendrą
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Idę, idę, bo tak to za dużo myślę
![]() Że wybrałabym teraz amiszową łazienkę ![]() No to i jeszcze jeden i jeszcze raz - dobrej
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszelkie inne amiszowe esy floresy ( sorry Flo) odpadają jak dla mnie i mnie drażnią - natomiast ten motyw to moje guru - czemuż ach czemuż ja go nie napotkałam ![]() piękny ![]() łazienkę Otylię łaczę z agnes - chyba mówiła że ją ma - i taką wizualizowałm do Flo - tzn nie dokładnie taką ale w tej kolorystyce tylko ciemniej i ryzykowniej po bandzie środkowa mnie nie bierze a ostatnia jest stricte bamboo czyli przeminie czyli nie żałuj nie żałuj nic bo srodkowa nuda Otylia w blokach nie ma efektu a ostatnia to istna dżungla nie ma co żałować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 01:35 |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
FLO!!! Zobaczyłam u Ciebie łazienkę w pomarańczu- czerwona pomarańcza albo taka ciemno- mandarynkowa
Do tego złoto ![]() Trochę czerni- czarne marmurowe urenki jako kubki do zębów m.in. koniecznie
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio serio weź to pod uwagie - bo Ju - ma nosa do kolorów i sieu zna a ja od 12 lat leżakując we wannie w maminej łazience nie narzekam a ostatnimi latami jak to juz oblatuję łazienkowe salony/sklepy będąc przywalona rynkowymi nowościami stfierdzam że ta mamina rudo-pomarańcza z 2000 r jest jednak najfajniejsza, nie ma odlotu ale odcień się nie postarzął i sprawia że jest mi tam ciepło miło i wejście do łazienki oznacza że będzie mi dobrze, na prawdę co kąpiel zachodze w głowę jak to jest możliwe że my wydajemy kasę na jakieś moderny lub inne klasiki a takie starodawne coś w słodkiej sycylijskiej pomarańczy sprawia że fajnie jest, i nie czuję zęba czasu ![]() clue to color Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 01:42 |
|
|
|
|
#3794 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pieczarkowe zapisane ![]() sałatka kaka? Cytat:
trzepałam te kolekcje tysiąc razy Cytat:
zapisane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() bo się pogubiłam ![]() Cytat:
bo urenki te se ewent. ulepię
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
sałatka pieczarkowa - cienszko będzie bo z surowych samodzielnie przetwarzanych , np podgotowancyh nie robiłam nigdy - ino tych w zalewie ze słoja, nie octowej ino naturalnej, ale Polly robiła z gotowanych i zjedli ze smakiem
![]() jajca cebul pietrucha majo kafle maj dream for me - zdj 5 z 5 http://www.paradyz.com/Collection/ba.../amiche-amici# kafle dla Ciem link do łazienki otylia nie umiem zapisać coś łobracka ![]() te przy kinkicie głównie a faszerowane pieczarkosy - w guglu wpisać bo przepisa na pamięc nie znam - jajaca ogonki coś zielonego cebul itp bułka tarta - to jest chyba najlepsza zaiepistość do szamania z pieczarek imo - tylko rzadko mi się chce robic Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 01:50 |
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Nic się nie znajdzie?
Do tego pomarańczu podłoga matowy grafit- typ nowoczesny (jeśli urenki czarne)/ciemna czekolada - typ "w starej skrzyni z korzeniami" (wtedy urenki ciemny brąz popielat) I w ogóle granie aksamitną matowością i błyskiem
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam a te mam małe więc faszerować nie kce mi się zaczyna mnie się podobać ta amiszowa, ale za duże kafle
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszak rudi z szarym to motyw przewodni szpitalu Housa i zazdraszczam mu wystroju biura Flo - bier pomarańcze Justyno ![]() ![]() klask i:ale to norma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
lub - do naleśniorów - ale to więcej wysiłku i zrobić makaron z tych naleśniorów - my na to jeździmy z chopem do knajpy do kaszy tez w sosie śmiet pasują no ale na boga nie w sylwestra po amiszowemu ![]() a co by się stało jakbyś je całe małe zapiekła z dodatkami "niby do farszu" ale wymieszanymi? one nie som duże ![]() topra som za wuja tej 60tki nie widać na fotce
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-12-31 o 02:06 |
||
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze amiszowa jest dość tania
, a ja mam jeszcze spory rabat ![]() może będziem rżnąć ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
ale u P. raczej nie przejdzie
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Życzę wszystkim żeby następny (ostatni ponoć ) rok był lepszy niż ten, który się kończy! Najlepszego! Do zobaczenia po 20. edit: Albo i później.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-12-31 o 07:09 |
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
idę na pogrzeb
wczoraj skończyli remont pokoju, dzisiaj po południu będziemy sprzatac i składac meble
|
#3802 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() ale mnie głowa boli od rana...spałam do 9 Cytat:
chciałam coś takiego złocistego ale podobno na moich by nie wyszło. zmieniłam teraz blond balejaż na ciemny brąz po całości a mój monż się na mnie patrzy i mówi, że mam jakiś dziwny makijaż
|
|
#3804 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja
2 ostatnie lata balowałam, teraz posiedzimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3805 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Powitać CBR
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- wklejałam nawet chyba kiedyś
|
|
#3806 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3807 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o taka jak w załączniku tylko czarna ![]() firmy tej: http://www.twojabielizna.pl/ A drugi jakiejś innej firmy, ale nie mogę znaleźć jej w necie takie w sam raz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobry TŻ mnie wyciągnął wczoraj na urodziny kolegi i było piwo i wódka i wróciliśmy późno a musimy sprzątać, ponieważ mimo że pierwszy raz od kilku lat to nie my organizujemy Sylwestra, to część ekipy przyjeżdża z Krakowa i będą u nas spać więc i tak trza coś naszykować. Nie chce mi się
|
|||||
|
|
|
#3808 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad martini z Kinleyem i lodem
|
|
|
#3809 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wstałem dopiero zaraz trzeba dupsko zwlec do fryzjera Idę do siostry na sylwestra przebieranego Prz ebieram się za alfonsa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

płaci jak za rezydencję - aj bym to sprzedała w wuj i kupiła coś w korzystniejszej eksploatacji ale to ja...
Już raczej szamponem
(zbyt hotelowo) ale muszę to przemyśleć

klask i:
i zrobić makaron z tych naleśniorów - my na to jeździmy z chopem do knajpy 
za wuja tej 60tki nie widać na fotce

TŻ mnie wyciągnął wczoraj na urodziny kolegi i było piwo i wódka i wróciliśmy późno