|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Cytat:
![]() Znowu chora? Jakaś cholerna epidemia nas dopadła na forum i nie chce puścić ![]() Super Mamuśka nie jest jakaś gigantyczne tylko takie te rozmiary robią Głównie zaopatruje się w Top Secret i tam raz ma 44, a innym znowu 42![]() Dziękuję Ci bardzo Despa, dzięki za namiar na syrop Tatusiek był w stonce. Wszystkie kasy czynne i do każdej w kolejce minimum 20osóc Jak był o 8 to nikogo nie było i nie zadzwonił do domu, żeby zapytać co kupić, bo stwierdził, że później pojedzie... No to ma Mówię Wam, koniec świata---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- aaaa! Zapomniałam Wczoraj dostałam reklamówkę stoperów ![]() I czaję się na pingwinka Prawdopodobnie Ciotka kupi mi w Niemczech Stwierdziła, że nie zna dokładnych cen, ale kiedyś Jej mignął i kosztował na pl coś koło 280 A kawki są po 16zł
|
||
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
a męzowi nie dam psa bo caly dzien go nie ma
|
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
Sarunieczka, nic mi się dzisiaj nie śniło chyba, a na pewno nie ksiądz .. a co zaklinałaś?? Despa, baardzo Ci współczuję tego bólu głowy, bo Ty ciągle go biedulko masz.. a sprawdzali Ci przepływy tętnic szyjnych? na moje bóle głowy nie znalazło rozwiązanie 3krotne badanie rezonansem, i nie wiem ilukrotne CT ... jedyny efekt tych badań, że na fotkach widzę, że mam mózg na szczęście taki mega masakryczny ból zdarza mi się kilka razy w roku, więc muszę to wytrzymać ...Sheryl, mnie też już nudzi Chłapowo i tak sobie myślę że w tym roku może Międzyzdroje? Boję się wyjechać za granicę ze względu na tę astmę Oli.. u niej jakikolwiek kontakt ze środkiem na który ma uczulenie to nie tylko atak duszności ale czasem może być zapaść- jak już raz się stało .. dlatego boję się wyjazdów bo jednak wolę z lekarzami mieć kontakt we własnym języku/ewentualnie angielskim.. a w wielu dzikich krajach nie umiałabym się dogadać zapewne porobiłyście sałatki sylwestrowe? ja mam wczorajszy gyros z wczorajszego pobytu gości , oraz inne smakołyki więc nic nie robię
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gotuję zupę ogórkową, pomysłu na drugie danie nie mam... |
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale coś dzisiaj leniwy dzień mam...
|
|
|
#3636 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
niedługo nie będziemy Avonówki tylko Pingwinówki ![]() Cytat:
umalowałam się i lecę do warzywniaka,zostaje mi umycie włosów,odkurzanie,drobne porządki,zrobić paznokcie i idę na bal (Camelek na FB,ale nie pisze )
|
|||
|
|
|
|
#3637 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo to jest na nowy sezon - na wiosnę. I to jest tak, że wszystkie rzeczy, które dotarły do Nas od 15.11 nie są przecenione, bo to nowa kolekcja. Ja nic za to nie mogę, bo my listę przecen dostajemy jakieś dwa dni wcześniej.
Cytat:
![]() Znowu, ale tym razem mam katar tylko na szczęście
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-12-31 o 12:07 |
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze nigdy na mazurach nie byłam
może kiedyś pojadęja go zawsze daję do lasagne świetnie się łączy z serem Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie sprawdzali mi... Pójdę w styczniu do neuro to zapytam. Teraz i tak jest lepiej, bo w końcu trafiłam na kogoś kto stwierdził, że jeśli środki określonej grupy nie działają, to nie ma sensu przepisywać czegoś następnego o podobnym działaniu. Przy tych nowych czuję się dobrze- tylko jak zapomnę zażyć to jest masakra- boli mnie tez głowa ale to już nie jest taki ból- w skali do 10 dałabym mu 2. Wczoraj zapomniałam zażyć a jeszcze się przypałętał @ więc cierpię.... |
||
|
|
|
|
#3641 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
A co do jedzenia do ja już byłam po kurczaka z różna,bo mi potrzebny jest do sałatki, takiej prostej sałata, parmezan, pomidor, ogórek, sos czosnkowy i kurczak
Robię jeszcze sos od Sarunieczki i on będzie do piersi z kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych ale to już mój facet robi no i jeszcze bigos mam
Edytowane przez sarraa Czas edycji: 2011-12-31 o 12:08 |
|
|
|
|
#3643 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- U nas do pierwszej minimum lało, jak szłam spać to tak solidnie nawet. Jak się obudziłam żeby Oliwii zrobić śniadanie było biało, a po 10 już po śniegu.... |
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja lecę się ubrać i kroić moją krabową sałatkę
I może sos do makaronu od razu zrobię..? Zobaczę, do później
|
|
#3646 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero usiadałam do kompa ( i to na chwilkę tylko ) i przeczytałam twoją prośbę, ale już doczytałam niżej że udało Ci się zakupić zestawik - to się cieszę ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- pisałyście o wczasach ja uwielbiam latem morze i leżenie na plaży nie za bardzo lubię zwiedzać, coś tam przy okazji mogę popatrzeć,a le bez przesady moi znajomi to codziennie po plaży koniecznie na miasto, tam gdzie dużo ludzi, a ja mogłabym się zaszyć w cichym kątku i siedzieć tam gdzie mi nie będą ludzie przeszkadzać, tak żebym mogła odpocząć od zgeiłku i wrzawy jak kiedyś siedziałm z dziećmi na wychowawczym to koniecznie chciałam na wczasy do dużego miasta do ludzie, a teraz mi przeszło ![]() góry kocham, ale lubię w nie jeździć nie na ten konkretny urlop ![]() w góry moge jechać poza urlopem ![]() no, ale zimą koniecznie muszą być góry (jak możemy sobie na to pozwolić) to jedziemy na narty
Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-31 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Wróciłam własnie z Biedry i kawkę pije. Sheryl naprawdę dużo się miesci w tym kuferku, a spód jest dość wysoki i dużo pielęgnacji na stojąco się miesci, polecam ![]() Sarunia rewelacyjnie w tej fryzce wyglądasz...Edzia niech się schowa... |
|
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
To jest młodsza od Gośki Benkowskiej
![]() Paka rozpakowana, zdjęcia są tylko muszę je przejrzeć, wybrać co się nadaje i zmniejszyć ![]() Torebka Lillian - żałuję, że nie wzięłam jej wcześniej. Bardzo mi się podoba ![]() Miniszminka - fajna Niestety cały czas włącza mi się flesz, bo mam w domku ciemno i wie widać koloru Mam Peach i jest to bardzo ładny kolor - jednak, żeby uzyskać bardzo kryjący efekt, to trzeba ją docisnąć, ale za taką cenę, to bierzcieUlotki to te o tuszu little red dress za 1zł, a męskich perfum, to papierowa ulotka z zapachem - do potarcia jak w katalogu. |
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
![]() moja @ w poniedziałek ![]() za rok
|
|
|
#3652 |
|
szeryfcio
|
Cześć, jeju robaki i pająki wstrętne mi się śniły.... Czyżby jakaś gotówka się szykowała?
![]() Nie, to pewnie efekt naszych dywagacji na temat wczoraj na forum. ![]() Ja dopiero jem śniadanie, czyli pierogo z kapustą i grzybami. U nas padał deszcz ze śniegiem, teraz jest mokro na ulicach...
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardziej lubię morze niż góry.
Polskie morze jest fajne, bo ma swoj klimat...ja wybieram większe miejscowości co by się nie nudzić w razie niepogody Uwielbiam Międzyzdroje... Poza tym tak jak Tonia stwierdziła tachać się z Wrocławia nad Polskie morze i to z małymi dziecmi to nie dla mnie...
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się pochwalić, że w tym tygodniu wyrzuciłam 7 albo 8 pustych opakowań po kosmetykach
i jeszcze dwa kremy sie kończą można kupować nowe
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Zamieszczam torebkę, cień nutmeg (żadne foto nie pokazuje idealnie koloru
|
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tez mokro...za godzinke ide do fryzjerki i pytam małża:"Bob, asymetria czy grzywka na bok?" a on mysli i mysli(albo udaje) i pyta"a jak to wygląda?" to mu wytłumaczyłam a on do mnie"A nie można ściąć włosów tak na prosto, równo..."...to mi chłop pomógł...znów mnie głowa boli
|
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3658 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ja właśn ie wróciłam zde sklepu,skusiłyście mnie na sałatkę z uszkami i ananasem mam nadzieję że będzie dobra ![]() Cytat:
![]() Mi się dziś śniło że przyjaciółka umarła obudziłam się szlochając,ale łez nie miałam ![]() acha,w drodze do sklepu rozmawiałam z Camelkiem tuż przed wyjściem napisał do mnie na FB życzenia,ale że byłam już ubrana,to oddzwoniłam ufff na szczęście zachowuje się normalnie,sympatycznie,pr zeszły mu już chyba amory |
||
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dzisiaj kminiłam z czego zrobić żyrandole do domku dla lalek i tż podsunął mi pomysł, żeby wziąść korki od perfum
tak więc róża od in bloom wisi już w salonie na wiecej nie mam czasu, bo jednak zamiast krokietów robimy z mama paszteciki i kapuśniaki ale tak myślę, że butelka po rare gold stanie w sypialni jako lampka nocna
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
witam ostatni raz w tym roku
![]() ale mnie głowa od rana naparza, już mi lepiej, ale teraz Wikusia kejborda znalazła i gra że też musiała go teraz znaleść ![]() idę was przelecieć i ogarniać w pokoju będę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

Mamuśka nie jest jakaś gigantyczne tylko takie te rozmiary robią
Jak był o 8 to nikogo nie było i nie zadzwonił do domu, żeby zapytać co kupić, bo stwierdził, że później pojedzie... No to ma

Ale coś dzisiaj leniwy dzień mam...

Mam Peach i jest to bardzo ładny kolor - jednak, żeby uzyskać bardzo kryjący efekt, to trzeba ją docisnąć, ale za taką cenę, to bierzcie
Klaudia 16.10.2009
tak więc róża od in bloom wisi już w salonie