|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
A ja jestem urzeczona śliczą pioseneczką:
*'Dużo jest gwiazd więc je opisz mi' *'Śmiejesz się znów.Serce mi bije na dźwięk twoich słów...' *'Te krótkie chwile warto zapamiętać...' *'Wypaliło się coś i już nie jest tak jak w niebie' *'Nie umiem być kimś więcej,niż tylko cieniem Twoich marzeń' *'...by się marzenia stały ciałem...' *'Nie jestes snem wiec spróbuj choc raz zobaczyć mnie' jakoś podłamana....
#4832 |
Raczkowanie
|
Jesteś tylko sumą oddechów...
A ja chciałabym być tylko tą o której myślisz.. znalazłam swój skarb, ale żaden klucz nie pasuje...; ( Dzieli nas rzeka niewypowiedzianych marzeń, dzieli nas rzeka zwyczajnych spraw Milczymy,bo wszytsko już powiedziane, milczymy,bo boli nas nasza wina Zamkneta w pokoju ciszy.Gdy krzyczy nikt nie słysz...gdy płacze nikt nie widzi. In the arms of the angel fly away from here ... ....Zrobiłabym wszystko By dostać jeszcze jedną szansę 'Bo to historia..bo to marzenia...bo to marzenia nie do spełnienia..' Czasem anioły odlatują,mimo że schowasz im skrzydła pod poduszke... nigdy nie będzie zgody na takie zakończenie .. ![]() Czasem siedze, widze jak niebo płacze... Bo nikt nie powiedział zostań... więc odeszłam... Kiedy tak na to patrze tylko moge we łzach marzyc... |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Kradnij pozwalam
![]()
#4834 |
Zakorzenienie
|
...if You promise You'll be mine...
...niech zgaśnie słońce...niech pęknie niebo... ...brak miłości jest śmiercią...umieram...
#4835 |
Zakorzenienie
|
aktualnie mam taki:
..let Me talk to You..
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
"będziemy smucić sie starannie..bedziemy szaleć nienagannie.." SDM
"I'm dying, I hope you're dying too.." "I need your green eyes.." bo tęsknie...
#4838 |
Zakorzenienie
|
obecnie mam taki
Nie wiem jak dalej żyć, Nie wiem nie umiem śnić, gdy nie na blisko Cie |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,nudzi mi się,więc sobie powrzucam tu trochę opisów - mam nadzieje,ze się nie pogniewacie,ze was tu obrzuce falą statusow
![]() ------------------------------------------------------------------------- No to...coś o miłości <3 ***Bez Ciebie Noc Straciła Smak... Nie Ma Sensu Cały Świat... ***Moje serce kocha Twoje, Ty wypełniasz myśli moje ***Moje szczęście nosi Twoje imię !! *** Musze sobie ***n*ć reset serca ... ;( ***Miłość uśmiecha się bez powodu ***na górze róże na dole fiołki, a my się kochamy jak dwa aniołki. ***Było miło kotku, ....Ty powiedziałeś zrywam...ja powiedziałam CZEŚĆ ***Słowami świadczyć miłość, to nie miłość.... ***Wspomnienia-kuszenie twoich rąk,splecionych palców krąg.. ***Miłość to szanowanie ludzkich uczuć, a nie wystawianie ich na próbę ***Chciałabym umrzeć z miłości ***Bólem nazwij to co nazywasz Miłością ***Bo w takiej chwili Twoje słowa jak owoc smakują mi... *** Dzięki Tobie błyskawice,staly się dla mnie Słoncem... ***Ja przed Tobą otwieram wszystkie częsci Nieba,odsłaniam Slońce... ***Lekarstwem na miłość od pierwszego spojrzenia jest drugie spojrzenie ***Miłość-ispiracja nadająca sens mojemu życiu ***Chcę biec pod wiatr bez oporu...Chcę dotknąć gwiazd i marzyć w snach.. *** Wiem absolutnie wszystko o niczym ***Chcę być pierwsza lub ostatnia ale nigdy jedna z wielu ! ***Jestem malutka - zaopiekuj się mną ![]() ***Między przypadkiem a przeznaczeniem jest niewielka różnica... ***By zrozumieć ludzi trzeba starać się usłyszeć to,czego nigdy nie mówia ***To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. ***o czym nie można mówić, o tym trzeba milczeć ***Bo wszystko to iluzja jest i magią ***Warto jest ryzykować dla jednego uśmiechu innej osoby ![]() ***Usmiech kosztuje mniej od elektrycznosci,a daje więcej światła ***A bugi bugi ![]() ***Dziecko jest głośną reklamą cichej roboty. ***Faceci są jak zarazki-im ich mniej tym lepiej ***My tu gadu gadu a Chińczyki się rozmnażają! ![]() ***pije tylko 2 razy w roku: jak jest okazja i jak jej nie ma ***Faceci sa jak wino..... musza poczekac na swoją kolej dłuugie lata ![]() ***Sex jest jak BMW - radość z jazdy... ***pojdziesz do rolniczej, bo ciagle przesadzasz ***Nie jesteś kompletnym idiotą - paru części Ci brakuje. ***Swiat należy do mnie-kupiłem globus! ***Siedzi Jaś i Małgosia na drzewie a Jola też ma trampki ***Faceci są jak buraki cukrowe.Słodcy,ale jednak buraki. ***Polakom gratulujemy mnie ![]() ***To komunikator z biedronki.
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
prosze bardzo ciesze się że sie przydały i moje dzisiejsze gdzieś tam znalezione :
Zawsze dziękuj, nawet jeśli nie masz za co. Nie szukaj wymówek, chyba że musisz. Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy. i nie wie nikt, co tak naprawdę ze mną jest....
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
"Aniolka" Twoje opisy sa prześliczne...szczególnie ten
"Między przypadkiem a przeznaczeniem jest niewielka różnica..." może dlatego tak mi się podoba, bo wierze w przeznaczenie a nawet usilnie próbuje sie od niego uwolnić;/ moze masz wiecej opisów w tej tematyce (przeznaczenie) Bylabym wdzieczna ![]() ![]()
#4843 |
Zakorzenienie
|
"Zapisał się Murzyn do wieczorówki i wyleciał za nieobecności"
"wszystko się kończy oprócz mody na sukces" "wc odpowiednie miejsce do czytania ulotek wyborczych" "IV RP dyktatura skserowanych kurdupli" "Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę aborcja byłaby sakramentem" "jeden pracuje żeby awansować, inny awansuje żeby nie pracować" "jak się nawalisz to napewno coś zawalisz" "prezerwatywy nie rwą się one pękają ze szczęścia" "rycerstwo samo w sobie jest poezją życia" "czlowiek nabywa doswiadczenia z wiekiem, szkoda, ze jest to wieko od trumny" mój ulubiony: "Znaleziono pieska, mały, biały, smakował jak kurczak" ![]() "Polityków powinny łączyć wspólne cele... z pryczami i bez telewizorów." "Powiedziały krety : Ludzie są ciemni, potrzebują światła ..." "3 na 10 Polaków zyje w stresie... ... pozostalych 7 - w Londynie..." ![]() "Marchew wzmacnia potencję... tylko trudno ją przymocować." ![]() "Pociąg do Zakopanego to nekrofilia. Odwrotnością jest pociąg do Żywca" "Panie doktorze, czy można wyleczyć owsiki?" "A co, kaszlą?" "Czemu zawodnicy sumo golą nogi? Żeby ich łatwiej odróżnić od feministek" "Obcy są w mym domu, okażcie im złe maniery" "moją nieobecność na GG sponsoruje Żywiec"
#4844 |
Zakorzenienie
|
![]()
dziewczyny, super opisy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
"Zapisał się Murzyn do wieczorówki i wyleciał za nieobecności"
![]() lecz czasem wracają wspomnienia jak statek co zawija wreszcie do portu ide dołem a Ty górą jestem słoncem Ty wichurą ![]() "Tu diabeł z Bogiem się zmaga a polem bitwy jest serce człowiecze". Jeżeli białych żagli blask ku Tobie lecieć chce nie pozwól dobry Panie by zaginął gdzieś we mgle
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Wtajemniczenie
|
yy..?
![]() Cytat:
![]() ![]() Piekne i cholernie prawdziwe.. ![]() Zabieram. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moze 2,3 i 4 pasuja do twojej sytuacji...? ![]() Moze to : ..::To smutne ukrywać się przed czymś, czego pragniesz::.. ![]() Miłość cierpliwa jest... to ja sobie poczekam ![]() Na wszystko znajdę odpowiedź... Na ciebie znajdę sposób ![]() ![]() Nigdy nie pozwol komus odejsc od CIebie nie mowiac mu jak bardzo go kochasz (pozwolilam..) ![]() Nadzieja - otwarte okno na "może" ![]() Nie kochaj tego, z kim mozesz byc, LeCz tego BeZ KoGo NiE MoŻeSz ZyĆ* Duzo czasu minelo, wzrok mi się wyostrzyl * Byłam gotowa sie w Tobie zakochać...Byłam i jestem Czekać. Czy to to samo co tęsknić?" #you can run from love and if it's really love, it will find you .. i Ta, co nie odejdzie, bo znowniemozliwa… zostales w myslach, na ustach, w powietrzu... Najwiekszym ryzykiem w życiu jest nie ryzykować ...może byśmy się tak zakochali?...
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
moje
Nie jestesmy jeszcze tam gdzie chcemy byc (Ebi Smolarek po meczu z Portugalia) Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen
#4851 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, zajefane opisy
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę tym, którzy potrafią je wymyślać
#4852 |
Raczkowanie
|
teraz mam:
Powietrze pachnie jak malinowa mamba... wczoraj nieco pesymistycznie: Znam Twoja twarz,dotyk,glos.Wiem o Tobie wszystko.Za wyjatkiem prawdy inne: najlepszym sposobem na pozbycie się pokusy jest uleganie jej nie ma co plakać nad rozlanym mlekiem, toż to nie piwo ![]() gdy słucham co mówisz słyszę kim jesteś
![]() |
#4853 |
Rozeznanie
|
#4854 |
Zakorzenienie
|
moj: bo bez ciebie zgine myrdasku
#4855 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze coś wybierzesz ![]() *** na drodze za zakrętem przeznaczenie spotka mnie ***Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. (jeden z moich ulubionych ![]() ***Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu. ***Przeznaczeniem człowieka,jest w łzach zobaczyć szczęscie ***Jakie jest przeznaczenie człowieka? Być nim. ----------------- jowisia ***Kim był Dżordż? yy..? ![]() eh ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
...jesień...liść ostatni już spadł...
...czy przyjdzie wiosna?...i żal?... ...znowu szary pusty dom... ...zagadka istnienia zmusza mnie do myślenia... ...zwijam mokre dywany nie od deszczu mokre...lecz od łez... ...łzy wyschły same, zostawiły tylko mokrą ścieżkę na policzku... ...zniknąć jak kropla deszczu, którą wchłonęła noc... ...we śnie ciepłą nocą wilgotną rosą...przyjdź... ...mokre bardzo słono biegną poprzez twarz... ...zamknąć oczy uczyć się ciemności... ...byle do wiosny... ...niech się pojedna samotność z samotnością... ...smugą złota strach nade mną świeci... ...nic mi z Ciebie nie zostało nagle... ...niekiedy rzucam się na dziki brzeg...
#4859 |
Zadomowienie
|
Pssyt:P Przypomnialo mi się coś...
![]() ***odziewam swe czarno-biale mysli....wonią kwitnącej wiosny ***...Wykreślić ze świata przyjaźń...to jakby zgasic Słońce na Niebie... ***Własne cierpienia uczą,że nikomu nie należy robic zadnej przykrości ***Szczęscie to nie tylko to co daje nam los...ale także to czego nam nie zabiera... *** Ty Czarno-biała miłość, treść mojego życia, moje łzy ***Nawet najdłuższa noc nie trwa wiecznie, przyszłość jaśnieje blaskiem świtu ***Kochanie zabierz mnie gdzie tylko chcesz wszystko oddam,za tą jedną "zwykłą" rzecz
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Rozeznanie
|
Nie szukajcie Aniołów w niebie ... Szukajcie ich obok siebie...
Na trzeźwo świat, napewno nie jest do przyjęcia ![]() Miłość jest jak domestos - wyżera od środka ![]() Zapomniałam nakręcić czas, zapomniałam rozpocząć nowy dzień.. ...:::Ile jeszcze łez spłynie po moich policzkach??:::... Niewiele mam, tak mało... a przecież TYLE ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.