|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XII
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
oo
![]() A w której byłaś;> Bo ja na deptaku;p
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chomikomaniaczka Moje chomiczki: Tusia [*] ![]() Orzeszek [*] ![]() Misia Tosia Lusia Zuzia Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-12-31 o 14:13 |
|
|
|
|
#486 | |
|
po prostu Em :)
|
No, mam rozświetlacz.
A już myślałam, że pierwszy raz coś mi umknie z limitki. ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#489 |
|
|
W GK, ktoś sobie odłożył i nie odebrał.
Shir, dziękuję za cynk
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Szczecin: Galaxy - dorwałam ostatnią wodę toaletową z CC, na początku nie zachwyciła, ale po godzinie pięknie się rozwinęła na mojej skórze
Straszny tam w szafie Essence bajzel mają, ale że miałam zniżkę 30% skusiłam się jeszcze na wychwalany cień Stay All Day (Coppy Right) i jestem bardzo zadowolona. Chciałam się skusić na polecane błyszczyki, ale wydawały się mocno wymacane (jak zresztą większość rzeczy w szafie - ludzie bezczelnie nawet naklejki zabezpieczające odklejają )Natura obok Bramy Portowej: o 11 ani śladu nowej limitki. Pewnie polecę tam znów w poniedziałek. Jakie cienie i lakiery z niej polecacie?
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie galerii jest napisane "dziś czynne do 22:30" tylko nigdzie nie napisali czy tylko Carrefour czy cała galeria. Ale wątpie, żeby Carrefour był do 22:30 a galeria tylko do 15
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Naturze w mieście.Oczywiście limitki nie ma i Pani Naturzanka poinformowała mnie,że "raczej jeszcze długo poczekamy na nową edycję limitowaną"
![]() :mu r: Przyznała,że Toruń zawsze dostaje limitki najpóźniej w porównaniu do innych miast w Polsce.Niech to szlag
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Już myślałam, że odkryłaś jakieś nowe pokłady
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie mam tylko '04 Stars&stories', ten srebrny. Kupiłam go właśnie z myślą o makijażach sylwestrowych, bo polecałaś go jako bazę pod inne srebrne cienie. I rzeczywiście, daje idealny metaliczny efekt, to to czego szukałam
|
#495 |
|
|
Bardzo się cieszę, sama dziś użyję ten cień do makijażu sylwestrowego.
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dziś zamierzam użyć złotego i czarnego cienia z CC oraz linera Catrice Las Vegas
Edytowane przez buffy249 Czas edycji: 2011-12-31 o 14:42 |
|
|
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, i tak będę szła na zakupy spożywcze tam Chociaż już ktos pisał, że dzisiaj był i nic nie ma... Najwyżej się dopytam kiedy będzie i każę sobie odłożyć rozświetlacz :P
|
|
|
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z łowów
Ahhhhh kocham Essence sam miotacz brokatu kosztuje chyba 20 zł , błyszczyk 17 .Także kobity jak coś chcecie to pędźcie póki cen nie zmienią Dla zainteresowanych ceny: lakier 6,49 zł; cień 8,09 zł; rozświetlacz 8,89 zł; brokat 8,09 zł. Nowy Olimp (Lublin) czynny do 16:00. Nie wiem z jakiej okazji dali nam 20% zniżkę, ale miło z ich strony mnie tu jeszcze nie było wtedy, ale czytałam opowieści
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
#499 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#500 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mgiełka przyjemna, używałam ją w lato na całe ciało, też żeby się ochłodzić nie wiem jak długo się trzyma, nie mam w zwyczaju co chwila się wąchać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Crystaliced, B&W, VL, LV Catriceowy ![]() Cytat:
A pomyśleć, że z tej limitki chciałam tylko rozświetlacz
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Błystki kupione 2, cienie tak samo, do tego nie przewidziane naklejki, brokat i lakier
kasa pooooszła...Ale na rozświetlacz poluję dalej.
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma sprawy, poczekam A ja dziś zamierzam użyć - dwustronnego lakieru z CC (różowego) - pudru z CC - co do makijażu oczu jeszcze nie wiem może Sleeki, a może Metallics na cieniach w kremie Catrice (chociaż to mam na codzień ), i do tego linery złoty i czarny z CCEj a w ogóle to przytulcie mnie... wygląda na to że rozświetlacz z Crystalliced paskudnie mnie wysypał wypróbowałam go wczoraj wieczorem (na podkład) i dziś rano (na gołą skórę) i teraz mam dokładnie w tym miejscu wysyp małych czerwonych krostek raczej to przez rozświetlacz, bo nic nie zmieniałam w makijażu a już od jakiegoś czasu był spokój... ![]() cholera no
|
|
#504 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś o 9.45 na Piłsudskiego była calutka limitka, nawet testery jeszcze nietestowane
Wzięłam 2 rozświetlacze, na zapas, ale jeśli okażą się być mocno wydajne, to odstąpię komuś |
|
|
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cokolwiek by to było, świetny bonus
jeśli mnie pamięć nie myli już kiedyś była podobna sytuacja. Cytat:
Skusiła się któraś na błyszczyk? Jestem ciekawa zapachu. ![]() W temacie macania kosmetyków. Jakieś dziewcze zapragnęło przetestować pomadkę Almost Famous no i mimo, że testery są sobie ładnie w rządku, złapała za jedyną pomadkę ) opamiętałam się i zainterweniowałam: "hola hola! , ale tu jest tester" co dziwne kobitka podziękowała, zazwyczaj są wielkie pretensje, że jak ja śmiem zwracać uwagę. ![]() Za każdym razem jak szukam czegoś z Crystalliced w grafikach google, straszy mnie ta ręka
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
|
|
|
|
#507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ewentualnie najpierw ten jasny, potem miedziany... Ale jako baza u mnie odpadająTak w ogóle to ostatnią limitką w naturze u mnie była VL, a powinna być przeież jeszcze jedna
|
|
|
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31333583]Tak w ogóle to ostatnią limitką w naturze u mnie była VL, a powinna być przeież jeszcze jedna
[/QUOTE]No to prawidłowo, ostatnią przed Crystalliced była właśnie VL pewnie chodzi Ci o Circus, ale ona jest aktualnie w drogeriach niesieciowych i Douglasach.
|
|
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Ale się wściekłam dziewczyny, aż muszę Wam to napisać!!!
Wczoraj byłam około 19 w Naturze w Galerii Pestka w Poznaniu. Nie było już rozświetlaczy i oczywiście na zapleczu też niby nie. Teraz wy piszecie, że pojawiły się. Telefon do męża, bo akurat wracał z zakupów w Plazie...no i rzekomo już nie ma...wczoraj jakaś młoda siksa to samo mi mówiła...a były na zapleczu!!! Ile razy można jeździć, bo komuś nie chce się szukać? Dodam, że mam złamaną nogę i wczoraj byłam u kulach i prosiłam, aby sprawdziły na zapleczu, twierdziły że wyłożyły całą dostawę Jestem zła i tyle...nie dość że siedzę ze złamaną nogą na Sylwka w domu, to jeszcze te baby mnie wpieniły, chyba zrezygnuję z zakupów w tamtej Naturze. Nawet mój spokojny mąż się wkurzył i mówi, że napiszę na tą panią naturzanką skargę do centrali...
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo bym chciała, nawet chciałam opisać to na blogu ale niestety jedna z metod została przeniesiona na język polski przez moją stylistkę w jej pracy doktoranckiej a druga jest ułożona przez właścicielkę szkoły do której chodziłam a podpisałam dokument zobowiązujący mnie do nie publikowania tego, i nie chcę mieć przez to nieprzyjemności. Życzliwe kursantki buszując po internecie mogłyby podrzucić link.
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

A już myślałam, że pierwszy raz coś mi umknie z limitki.

(jak zresztą większość rzeczy w szafie - ludzie bezczelnie nawet naklejki zabezpieczające odklejają
)

raczej to przez rozświetlacz, bo nic nie zmieniałam w makijażu a już od jakiegoś czasu był spokój...