Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-31, 12:40   #3511
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Ktosia bo ja kocham pomimo a nie za

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:44   #3512
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ktosia bo ja kocham pomimo a nie za
To kochasz nas milością prawdziwą
Stary 2011-12-31, 12:51   #3513
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Laseczk i życzę Wam udanego Sylwestra i wspaniałego Nowego Roku - realizacji wszystkich planów, sukcesów w pracy i dużo miłości....
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:54   #3514
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:23   #3515
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
To kochasz nas milością prawdziwą
otóż to!

Rossi to super, że Twoja choroba Cię nie powstrzymała i idziecie do świadka

A ja dzisiaj będę oglądać bodyguarda wczoraj mąż przebolał Darty Dancing nie mogłam sobie Patrica odpuścić, a on oglądał pierwszy raz To i dzisiaj jakoś da radę

Stary 2011-12-31, 13:24   #3516
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Ana - trzymam kciuki zeby leczeni u tego gina bylo OK

Dziewczyny mam w lodowce ciasto francuskie i chce jakies przystawki na dzis zrobic - jakie propozycje??

I chce sprobowac zrobic to chilli i te chipsy z tortilii
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl...e/przepis.html
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:32   #3517
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

dobre z tym treningiem
a z baleronem hmmm ja się w nic nie mieszczę więc sądzę że ja jestem grubsza od ciebie
a postanowienia więcej seksu ale z kim

ja podobnie bo spać nie mogę znów a teraz mną nosi
tylko z mezem oczywiscie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

A na jaki rozmiar chcesz zejść? i z jakiego?
To by mi też z pewnością na dobre wyszło

---
Byłam wczoraj u ginekologa (nie u swojego), bo chyba mi się jakaś infekcja przyplątała... no i w zasadzie poszłam tylko z tą sprawę, ale poprosiłam też o przepisanie duphastonu, bo już nie mam, a bez sensu jechać do mojej kawał drogi tylko po to i jeszcze placić wizytę... (dłużej czekać nie mogłam, a ona dopiero w połowie stycznia będzie...) no i tam jakoś się z nim zgadałam o moich @... i on mówi, że nie radzi mi brać samego duphastonu, że to sztuczna @, że w zasadzie jej nie ma, jest tylko krwawienie... i czy ja w ogóle mam owulkę... bo jeżeli biorę tabsy od tak nawet nie wiadomo w jakim dniu cyklu, to moje owulkę blokować- o ile taka występuje... i powiedział, że on by zrobił monitoring cyklu... no to sobie myślę "czemu nie" i tak miałam zamiar to kiedyś zrobić... ale nie uśmiechało mi się jeździć co drugi dzień 50km na usg... więc to mi na rękę. No i mam wybrać duphaston i w od 2-3dc mam brać Clostilbegyt na wywołanie owulki...
oczywiście fcłą ulotkę przeleciałam już i jestem trochę wystraszona i internet oczywiście też przejrzałam... w ogóle jestem teraz jakaś podniecona jakbyśmy się mieli starać bo z tego co czytałam to większość to bierze, stara się i zaciąża boże... co to czytanie robi z mózgu
z M na S... bo teraz w wiekszosc moich eSek sie nie mieszcze szczególnie dupsko mi sie rozrosło

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Wczoraj Was tylko podczytywałam, bo cały dzień miałam zabiegany. Pospalismy do 11 później śniadanie, prysznic i pojechaliśmy do sklepu. Zrobiliśmy zakupy na cały tydzień i wydaliśmy mnóstwo kasy, łeeeee. Ale mąż stwierdził, że zaczynamy nowy rok z czystym kontem

Kliwia ja mam suszone pomidory od taty, ale jak mu się kończą zapasy, to kupuję w lidlu. Są poniżej 10zł. I w realu też znalazłam za 8zł chyba, ale do najtańszych niestety nie należą. oczywiscie mówię o tych w słoiczkach, bo sprzedają też suszone w torebkach, ale takich nigdy nie miałam.

Iwka to było zdjęcie poglądowe Ale wczoraj byliśmy w Leroy Merlin i widzieliśmy właśnie coś takiego, tylko dużo ładniejsze. Pomierzyliśmy i zmieści się nam do łazienki! Ja od razu, że zróbmy to na wiosne! Ale mąż mnie powstrzymał, bo to się wiążę z cąłym remontem łazienki, płytkami itp, dlatego na razie odpuszczamy. Ale na pewno kiedyś będę to miała

Ktosia, martucha i tak Was uwielbiam

Rossi cieszę się, że nieco lepiej się czujesz. Mam nadzieje, że z każdym dniem będzie lepiej! A Ty się biedoku dzisiaj niczego nie napijesz... bo jak jestes na antybiotyku... A idziecie do znajomych, czy zostajecie w domu?

Ana fajnie, że zrobi Ci monitoring cyklu! Zawsze będziesz wiedziala na czym stoisz! A nóż najdzie Was ochota na dziecko jak już będziesz tak dobrze ęzmonitorowana"

Magda, Marta cyz te muffinki można podawac na zimno, czy powinny być na ciepło?

India świetne postanowienia nworoczne, ja tez mam kilka

Ja się dzisiaj wyspałam, pospałam do 11 Uwielbiam to! zaraz się biorę za robienie placuszków ziemniaczanych i byłoby na tyle dzisiaj. Mąż stwierdził, że muffinki i sałatka to za dużo, bo samo sushi będzie ogromne, więc bez sensu robić jak później będę musiała wyrzucić. Tym bardziej, że do 12 jesteśmy sami dopiero przed północą znajomi mają przyjechać. I tym samym nie musze się dzisiaj wysilać.

Zaraz tylko odkurzę i umyje podłogi i tyle Będę czekać na małżonka, bo biedok w pracy.

Aaaa, 2 stycznia 2011 roku spisaliśmy nasze postanowienia na ten rok i wczoraj je otworzyliśmy Ale mieliśmy ubaw. Mnie się udało osiągnąć kilka ale niektóre niestety leżą i kwiczą i dopiero teraz sobie o nich przypomnialam. Mężowi tez kilka się udało, ale jemu niestety większości się nie udało. W tym roku znowu spiszemy sobie

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Aaaaa, dziewczynki moje kochane!

Bawcie się dobrze dzisiaj, szalejcie, pijcie, a jutro niech głowa nie boli!

Szczęśliwego Nowego Roku!!!
i oby nie był gorszy niż obecny
fajny pomysł ze spisaniem postanowiem, musze TZa namówic

a ja już zapiekanka zrobiona, 50 muszli nadzianych i jak zdaze to eszcze kotleciki pożarskie zrobie. ale teraz to ja ide się szykowac

Kochane ja wam równiez zycze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, mnóstwa pozytywnych wrazen podaczs dziesiejszej nocy, szampanskiej zabawy i wielu powodów do usmiechu
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:43   #3518
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a ja już zapiekanka zrobiona, 50 muszli nadzianych i jak zdaze to eszcze kotleciki pożarskie zrobie. ale teraz to ja ide się szykowac
a jakie nadzienie robilas do muszli?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:46   #3519
śliweńka
Zakorzenienie

też Wam życzę Wszystkiego naj i szczęśliwego Nowego Roku

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 13:53   #3520
agus87
Zakorzenienie

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!
Stary 2011-12-31, 13:57   #3521
martucha84
Zakorzenienie

ktosiu ja się z tobą zgadzam ale rozumiem rosi i inne laski które nie mają dzieci, można się pochwalić napisać co u dzidzioła, ale 3 stronicowa dyskusja na temat śpiochów moim znadniem już nie jest konieczna w tym miejscu
bo jak pisze Rosi łatwiej będzie rady odnaleść jak jest tematycznie, bo czuje że tu i tak zginie w gąszczu postów a potem nikt tego nie odnajdzie a my się będziemy irotować że przecież 2 dni temu już to pisałyśmy ;D

Guciu na ciepło i na zimno, mi lepiej smakują zimne

ja wam życzę szczęśliwego nowego roku, żeby 2012 był lepszy od 2011 i żeby każda odnalazła swój kawałek na ziemi i spełniła się w swojej roli przede wszystkim w roli żony, kochanki i przyjaciółki własnego tż a potem córki matki siostry wnuczki etc

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-12-31 o 13:58
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:01   #3522
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

Dziewczyny mam w lodowce ciasto francuskie i chce jakies przystawki na dzis zrobic - jakie propozycje??

I chce sprobowac zrobic to chilli i te chipsy z tortilii
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl...e/przepis.html
pokrój kwadraciki i nadziej np mięskiem mielnym, czy szpinakiem, czy jakimś serowym nadzieniem złóż i zapiecz.

Ja mam 2 ciasta w lodówce i już po nowym roku będę piekła ciasteczka i znajomi mają wpaść w piątek więc zrobię paszteciki, które wrzucałam do k.

A chili con carne ja robię bardzo często:

przesmażasz mięsko ( u mnie zazwyczaj-wołowe) z cebulką, dodajesz pomidory w puszcze (albo 2 w zależności od ilości) do tego dajesz sos chili cały, do tego kukurydza z puszki, fasola czerwona i doprawiasz na b. ostro np pieprzem cayene. Podaje posypane żółtym serem i do tego chipsy tortilla. ja kupuję w cerfurze za 5zł wielką pakę.
jak jest za gęste to podlewam bulionem

Cytat:
tylko z mezem oczywiscie

z M na S... bo teraz w wiekszosc moich eSek sie nie mieszcze szczególnie dupsko mi sie rozrosło

fajny pomysł ze spisaniem postanowiem, musze TZa namówic

Kochane ja wam równiez zycze SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, mnóstwa pozytywnych wrazen podaczs dziesiejszej nocy, szampanskiej zabawy i wielu powodów do usmiechu
India ja wczoraj stanęłam przed lustrem i się przeraziłam... Także mam kolejne postanowienie, więc będziemy się wspierać! Ja bluzki nadal mam S, że mi te kg w cycki nie chcą iść!!! za to dolna część mojego ciała daje wiele do życzenia. A wszech obecny cellulit doprowadza mnie do szału!

A co do postanowień, to to pomysł mojego męża mam nadzieje, że w tym roku to powtórzymy. Najlepsze, że moją pierwszą rzeczą na liście było: "nadal chodzić na fitness" przestałam już w lutym

Czy ja Wam mówiłam, że uwielbiam mojego termomixa Po prostu kocham to urządzenie. Muszę zacząć z niego częściej korzystać bo za każdym razem mnie zaskakuje

Stary 2011-12-31, 14:38   #3523
kliwia
Zakorzenienie

aa ja wam zycze spelnienia w kazdej dziedzinie! i dduuuuuzo seksu!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:42   #3524
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-12-31, 14:54   #3525
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja właśnie stanęłam prze szafą. Zamknęłam i przyszłam do Was. Bo ja też nie mam się w co ubrać~!!!!

I chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj robiłam znowu likier Anulkowy bo oczywiście świątecznego już dawno nie ma. Ale miałam problem z masą krówkową, bo były wszystkie smakowe i kupiłam kawową. Nie dodałam już więcej kawy, ale wyszło pyszne

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-12-31 o 14:59
Stary 2011-12-31, 15:00   #3526
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-12-31 o 15:02
Stary 2011-12-31, 15:09   #3527
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
mnie oba smakują

A co to widziałaś?

co robimy? No właśnie nie wiem!
Ja mam do wyboru spodnie alla alladynki, ale eleganckie i do tego czarną bluzkę albo sukienkę w kwiotki ale nie wiem...

A Ty nad czym myślisz?

Stary 2011-12-31, 15:19   #3528
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-12-31, 15:23   #3529
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
a co to są tregginsy? nie w temacie jestem

Może ubierz legginsy i ten sweterek co ostatnio sobie kupiłaś? Śliczny jest

Stary 2011-12-31, 15:30   #3530
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-12-31, 15:43   #3531
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ktosiu ja się z tobą zgadzam ale rozumiem rosi i inne laski które nie mają dzieci, można się pochwalić napisać co u dzidzioła, ale 3 stronicowa dyskusja na temat śpiochów moim znadniem już nie jest konieczna w tym miejscu
bo jak pisze Rosi łatwiej będzie rady odnaleść jak jest tematycznie, bo czuje że tu i tak zginie w gąszczu postów a potem nikt tego nie odnajdzie a my się będziemy irotować że przecież 2 dni temu już to pisałyśmy ;D
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Popieram pomysł z nową dyskusją Bałagan straszny się ostatnio zrobił. I jestem za tym, żeby - tak jak nauczycielki przeniosły swoje rozważania do k., tak i przyszłe mamy rozmowy o wózkach, śpiochach itp również przeniosły do odpowiedniej dyskusji w k.
Ale z drugiej strony nie popadajmy też w skrajności, żeby nie było tak, że teraz żadna mama nie napisze na wątku, że brzdąc zaczął chodzić, ma zęba, albo zaczął przesypiać noce.
a mi tam w ogóle klub jakoś mało podchodzi, szczególnie jeśli chodzi o sprawy tematyczne (mi odpowiada do spraw tajemniczych i nie godnych bycia na ogólnym) ponieważ często ludzie, których to teoretycznie nie dotyczy tam nie zaglądają tak przeczytają przy okazji i często gęsto też się wypowiedzą ale to moje zdanie oczywiście nie biorę pod uwagę akcji przesadnych, gdzieś jakaś rozmowa zajmuje masę stron...

Cytat:

bez przesadyzmu
ja to wolałabym na odwrót mieć S zamiast xs, którego nie w większości sklepów a jak jest to często i tak jakieś duże

Udanego Sylwestra!!! Aby ten rok nie był gorszy, a był lepszy!!!:roz a:

My idziemy na salę ubieram przerobioną kreację, krótką sukienkę/tunikę brokaconą i do tego grupe rajtki i wysokie buty w których ostatecznie pewnie za długo nie wytrzymam
i do fryzjera idę ułożyć kudełki

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-12-31 o 15:51
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 15:50   #3532
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

rzesz też kiedyś o tym nie pomyślałam, ze dzisiaj może mi się przydać

A na jaki rozmiar chcesz zejść? i z jakiego?
To by mi też z pewnością na dobre wyszło

---
Byłam wczoraj u ginekologa (nie u swojego), bo chyba mi się jakaś infekcja przyplątała... no i w zasadzie poszłam tylko z tą sprawę, ale poprosiłam też o przepisanie duphastonu, bo już nie mam, a bez sensu jechać do mojej kawał drogi tylko po to i jeszcze placić wizytę... (dłużej czekać nie mogłam, a ona dopiero w połowie stycznia będzie...) no i tam jakoś się z nim zgadałam o moich @... i on mówi, że nie radzi mi brać samego duphastonu, że to sztuczna @, że w zasadzie jej nie ma, jest tylko krwawienie... i czy ja w ogóle mam owulkę... bo jeżeli biorę tabsy od tak nawet nie wiadomo w jakim dniu cyklu, to moje owulkę blokować- o ile taka występuje... i powiedział, że on by zrobił monitoring cyklu... no to sobie myślę "czemu nie" i tak miałam zamiar to kiedyś zrobić... ale nie uśmiechało mi się jeździć co drugi dzień 50km na usg... więc to mi na rękę. No i mam wybrać duphaston i w od 2-3dc mam brać Clostilbegyt na wywołanie owulki...
oczywiście fcłą ulotkę przeleciałam już i jestem trochę wystraszona i internet oczywiście też przejrzałam... w ogóle jestem teraz jakaś podniecona jakbyśmy się mieli starać bo z tego co czytałam to większość to bierze, stara się i zaciąża boże... co to czytanie robi z mózgu
Ja brałam clo i wynikiem jest Agata Tam jest mnóstwo skutków ubocznych, ale ja czułam się w porządku

Cytat:
Scio i jak z tym mlekiem?? wysłać?

iwka28 to się nazywa oszczędnośc miejsca

wiem że takie czytanie o śpiochach może być męczące dlatego specjalnie dla Rosi i jej veta założyłam nową dyskusję w klubie mam nadzieję że się przyjmie
Martuś pewnie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:25   #3533
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia i na zimno i na ciepło

Wróciłam z miasta... padam.... zaraz idziemy gotować z mężem i na 20 na sylwka. Ma być 8 osób Abym do 24 wytrzymała

Kochane życzę udanej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku aby pospełniał wasze marzenia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:27   #3534
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Moja kochana Nawet nie wiedziałam, że jest druga część tej książki! Ależ jestem zacofana Jak przeczytasz, koniecznie napisz jakie wrażenia
A co do wątków to zgadzam się w całej rozciągłości Twojej wypowiedzi

Cytat:

Guciu na ciepło i na zimno, mi lepiej smakują zimne

ja wam życzę szczęśliwego nowego roku, żeby 2012 był lepszy od 2011 i żeby każda odnalazła swój kawałek na ziemi i spełniła się w swojej roli przede wszystkim w roli żony, kochanki i przyjaciółki własnego tż a potem córki matki siostry wnuczki etc
Zgadzam się!

Kobitki kochane - wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, oby udało Wam się zrealizować niezrealizowane plany z tego roku, aby każda spotykała na swojej drodze tylko życzliwych ludzi. I życzę też dużo siły i wytrwałości by zmienić to, czego nie da się zaakceptować
Stary 2011-12-31, 16:37   #3535
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ale czad! Nie widziałam takich

To ja jestem za tym plus nowy sweterek!

A do mnie własnie małżonek zadzwonił, że na 20 przychodzą do nas jeszcze 2 osoby. \jego kolega z pracy z dziewczyną. \mieli być sami więc mój mąż dobroduszny ich zaprosił fajnie Tylko muszę jednak te muffinki upiec, bo na 6 osób jedzenia mamy zdecydowanie za mało

paznokcie schnijcie szybciej!!!!

Stary 2011-12-31, 16:40   #3536
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jak ja dawno paznkoci nie malowałam.

Wczoraj też doszłam do wniosku, ze nie mam w co sie ubrać. Ale był szybko tel do mamy, że jak mąż będzie wracał z pracy to do niej wpadnie i niech mi coś znajdzie ze swoich rzeczy. Dostałam pół reklamówki ciuchów i musze coś wybrać. Tzn. mąż już mi wybrał ale jeszcze zobaczymy.

Stary 2011-12-31, 16:43   #3537
Gucia0987
Zakorzenienie

ja mam piękny fiolet na pazurach. Wręcz fuksję, Danielito mi kupił

i dalej nie wiem w co się ubrać...

Stary 2011-12-31, 16:44   #3538
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Może i ja sobie dziś pomaluję

Stary 2011-12-31, 16:47   #3539
zaaaabcia
Zakorzenienie

Kochane zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku!! Aby nowy 2012 byl taki jak sobie wymarzylyscie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 17:06   #3540
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości