Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 21:22   #2131
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cocktail aaa mi przypomniałaś, że ja dziś wcale nie ćwiczyłam
Stary 2011-12-30, 21:30   #2132
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Dziewczynki Szczęsliwego Nowego roku tak na zapas jak bym jutro tu nie zaglądła chyba ze będę w domu siedzieć to zaglądnę bo jeszcze nie wiem gdzie Mnie TŻ zabierze a może nigdzie !

U Mnie dziś dzien do duuupy ! cały dzień jadłam coś ! ;/ takżę zapewne jutro zobacze wiekszą wage bo i @ sie zbliżą Ale od nowego roku 0 słodyczy ! musze kurde wytrwać w swoim postanowieniu
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:40   #2133
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik no to szoruj do ćwiczeń
Zelka dziękujemy za życzenia

Ja również Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku Przede wszystkim dobicia do upragnionej wagi w nadchodzącym roku
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 21:54   #2134
zelka9o
Zadomowienie

cocktail a no nie ma za co przecież
Stary 2011-12-30, 22:04   #2135
monika01011986
Zakorzenienie

Ja na chwilkę tylko bo mam jeszcze sporo do zrobienia.
Byłam odebrac badania i jak na moje oko wszystko jest idealnie jestem zdrowa jak ryba
Potem sprzatałam mieszkanie, powiesiłam pranie i pojechaliśmy z mężem do tych znajomych u których jutro będzie impreza Sylwestrowa. Mają nowo wybudowany dom, salon 50 metrów i w nim będzie zabawa właśnie Obok domu mają konie i 3 stawy z rybami... Jak tam ślicznie! No a parenaście metrów dalej plaża i wielkie jezioro. Tylko pozazdrościć Na górnym piętrze mają pokoje z łazienkami do wynajęcia w lato dla urlopowiczów Dom co prawda jeszcze jest w remoncie i nie jest do końca wykonczony ale już dużo nie brakuje do końca
Dziś się dowiedziałam że będzie ok. 30 osób jutro będę robiła jedzonko bo trzeba zabrać trochę ze sobą. Jestem strasznie zła na siebie bo nie byłam na solarium a ni razu!!! no i włosów nie pofarbowałam normalnie nie miałam czasu
No nic... jakoś to będzie!

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia nie chce za bardzo tam iść, bo to jest organizowane na wiosce u chłopaka koleżanki i nikogo tam nie znamy. Gdybym wiedziała wcześniej, że to nie wypali to załatwialibyśmy gdzieś indziej, a znajomi do ostatniej chwili się zastanawiali no i dalej twierdzą, że "coś się wymyśli" w co wątpię. Jak nie no to trudno posiedzimy razem z Tż. Trochę mi smutno, bo cieszyłam się, że będzie fajnie. W zeszłym roku siedziałam sama w domu, do tego chora, bo Tż był w pracy więc myślałam, że teraz będzie fajnie. Tż mówi, że może gdzieś na imprezę pojedziemy ale ja sama nie wiem czy chcę. Do tego on by nie pił, bo musiałby kierować, a tez mi go szkoda, bo on to ciągle jest kierowcą.
A co do wagi to masz rację, teraz już wróciła do normy i mam z głowy, choć i tak ciągle objadam się słodyczami Wczoraj na wieczór najadłam się raffaello i dziś przed chwilą zjadłam ostatnie 3 kulki ale mam jeszcze ptasie mleczko a na obiad krokiety Najważniejsze, że nie odbija się to na wadze, choć naprawdę jem to na co mam ochotę
Ja mimo wszystko i tak bym poszła nawet jeśli bym nikogo nie znała. Na takich imprezach zawsze jest wesoło i wszyscy się poznają Lepsze to niż w domu siedzieć. A jak będzie kiepsko to zawsze można do domu wrócić.
Z drugiej strony jeśli Twój TŻ miałby nic nie wypić to bezsensu..... Myślę, że na pewno coś wymyślicie i Sylwester będzie udany ważne że będziecie razem

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Monika Witaj! masz pieknego kociaka! moja kolezanka ma takiego samego! ))
Dzięki A koleżanka ma już dorosłego czy też takiego maluszka?
Mój to jeszcze zmieni kolory bo one z czasem się wybarwiają więc może być i czarny nawet Ta rasa rodzi się zawsze biała a kolory później się pojawiają

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 22:06   #2136
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Monia super, że u Ciebie wszystko dobrze. A kotek cudowny jak ślicznie pozuje do zdjęcia Ja ostatnio byłam u mamy tż i jego kotek tak sie chyba stęsknił po 15 minut spał mi na kolanach co u niego jest cudem A włosami się nie przejmuj ja farbowałam chyba ostatniego października i dopiero będę jutro Musze mój karmel zlikwidować

Medzik ja w sumie w zeszłym roku szłam na sylwka z Tż znając tylko moją koleżankę ze studiów, ale ekipa była super i bawiliśmy się do 5 rano Mimo, że to był bardziej bal sylwestrowy średnia wieku 40 Jedynie nasz stolik był poniżej 25
Stary 2011-12-30, 22:56   #2137
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Monia Monia Monia dziekuje za komentarz i miłe słowo pod Zdjeciem Bożżżżżże Mój ! Masz cudownego Kotka ! a jak zobaczyłam jak siedzi przed kompem z Twoimi dziecmi aż sie zaśmiałam ! Jego oczyyyy sa tak Piekne ze mogła bym patrzyć na Nie cały dzień w 100% zamówienia Mamie takiego Kotka ! bo umre jak nie bedzie w domu takiego cuda !
Kochanaaaaaa zapewne wybaczamy Ci że jesteś tak zajęta bo Masz czym i Kim skoro jest tak dobrze między Wami to nic do Szczęścia nie potrzeba porostu cieszmy sie chwilą
I nie pisz ze tu stara Dupa jesteś ! wogole to Wszystkiego Najlepszego Spełniania Marzeń ! By wszystko Pieknę sie spełniało i byś miała dużo radości z Dziec i iMęza nieiwem kiedy masz te urodziny ale juz składam życzenia
ojj nie ma za co na prawdę śliczna z Ciebie kobietka i w każdej fryzurce Ci ładnie
Co do kota to on tak codziennie siedzi z dzieciakami przed kompem próbuje łapka złapać kursor na ekranie hehe myśli chyba, że to mucha jakaś lata śmiesznie to wygląda Oczka to ma boskie można się w nie patrzeć na okrągło bo są tak śliczne Musisz koniecznie mamie kupić takiego
Super, że mi wybaczacie moją nie obecność na wątku męża nie było od 1 listopada i musimy nadrobić ten czas nacieszyć się sobą bo on 8 stycznia znowu wyjeżdża i nie wiemy kiedy się znowu zobaczymy. Planujemy w marcu więc to sporo czasu od stycznia.
Dziękuję, za życzenia urodzinowe Urodziny mam 1 stycznia więc po jutrze. Czuję się na prawdę staro Ten czas leci jak szalony! Jeszcze 4 lata i trzydziestka.... nie potrafię tego sobie wyobrazić nawet

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Monia super, że u Ciebie wszystko dobrze. A kotek cudowny jak ślicznie pozuje do zdjęcia Ja ostatnio byłam u mamy tż i jego kotek tak sie chyba stęsknił po 15 minut spał mi na kolanach co u niego jest cudem A włosami się nie przejmuj ja farbowałam chyba ostatniego października i dopiero będę jutro Musze mój karmel zlikwidować
Ja też się cieszę
Kociak to prawdziwy model! Uwielbia zdjęcia
Też lubi spać mi na kolanach potrafi tak leżeć i leżeć w nieskonczoność! Do tego przytula się i przekręca na plecki aby go głaskać po brzuszku
Ja chciałam na jakąś ciemną czekoladę pofarbować ale jutro to już za późno farbować bo będę miała skóre na głowie czarną i pewnie uszy i szyję też A Ty na jaki kolorek farbujesz?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-30, 23:05   #2138
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Ja też się cieszę
Kociak to prawdziwy model! Uwielbia zdjęcia
Też lubi spać mi na kolanach potrafi tak leżeć i leżeć w nieskonczoność! Do tego przytula się i przekręca na plecki aby go głaskać po brzuszku
Ja chciałam na jakąś ciemną czekoladę pofarbować ale jutro to już za późno farbować bo będę miała skóre na głowie czarną i pewnie uszy i szyję też A Ty na jaki kolorek farbujesz?
Ja pewnie też będę mieć czoło, uszy pofarbowane Ja zmieniam z karmelowej czekolady na mleczną czekoladę U góry już w sumie miałam ten kolor i odrostów nie widać wiec dla mnie super tylko resztę włosów muszę pociągnąć tym kolorem bo teraz mam 2 różne
Stary 2011-12-30, 23:39   #2139
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja pewnie też będę mieć czoło, uszy pofarbowane Ja zmieniam z karmelowej czekolady na mleczną czekoladę U góry już w sumie miałam ten kolor i odrostów nie widać wiec dla mnie super tylko resztę włosów muszę pociągnąć tym kolorem bo teraz mam 2 różne
No ja właśnie dlatego wolę nie farbować bo będę też cała umazana w farbie i będą mi żartobliwie dokuczać
Ja zawsze farbowałam na ciemny brąz i wychodziły mi czarne, teraz mam odrosty w dziwnym moim naturalnym kolorze (takim mysim ciemnym) a reszte włosów mam brązowe Ale jak zaczeszę do góry to nie widać na szczęście W styczniu sobie pofarbuję

Laseczki ja uciekam już. Mąz usypia młodszego synka a ja lecę do wanny a potem spać bo ledwo na oczy już widzę. Dziś mało spałam w nocy i jeszcze o 9 musiałam wstać na te pobranie krwi, także jestem pół przytomna...
Dobranoc do jutra!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-31, 08:53   #2140
czbasia
Zakorzenienie

Witajcie piekne
Ja na chwilkę. Wszystkie plany sie pozmienialy i okazalo sie ze impreza sylwestrowa u mnie bedzie Wiec musze posprzatac i przygotowac troszke A w nocy planujemy ognisko zapalic.. Tak zeby kielbaski upiec. Mam nadzieje ze padac nie bedzie

Monia wszystkiego najlepszego, żeby spełniły sie wszystkie Twoje marzenia, nawet te najmniej prawdopodobne
aaaaa...i po 30 tce tez mozna życ. i nawet szaleć i byc niesamowicie szczesliwym... ja jestem zywym i chodzącym przykładem. A juz sporo po

Dziewczynki by zbliżający się Nowy Rok 2012 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień..

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2011-12-31 o 08:55
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 09:12   #2141
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Dziś na wagę weszłam pewna, że będzie więcej, a tu niespodzianka! Waga jeszcze spadła i pokazała 47,7 kg Zmierzyłam się też dzisiaj, bo dawno tego nie robiłam, no i dzięki agrafce spadły mi ogółem 2cm w udzie mam 49cm ale się cieszę i te "bułki" na górze też już są coraz mniejsze a w talii 60 cm nadal będę ćwiczyć agrafką to może jeszcze 1cm spadnie

Cocktail haha już mi się nie chciało wczoraj ćwiczyć zobaczę może dziś poćwiczę, a jak nie to w Nowym Roku już
Monia nie opłaca nam się tam iść, bo po pierwsze nie wiadomo czy tam są jeszcze miejsca, od pary płaciło się 300zł. Po drugie musielibyśmy kupić coś do ubrania, bo wiadomo jak to na takiej imprezie. No i po trzecie Tż by nie pił a jak by było do bani to tylko ta kasa by nam przepadła :/ No trudno wypijemy sobie coś w domu i posiedzimy z moimi rodzicami już nawet mi ta złość przeszła też będzie fajnie
Cocktail hehe a my kiedyś byliśmy na takiej imprezie, gdzie tylko ja z Tż i koleżanka z Tż byliśmy młodzi a reszta właśnie koło 40 i fajnie się bawiliśmy
Czbasia o no to super! Na pewno impreza będzie udana
Monia no i Twoja impreza też pewnie będzie ekstra, na tyle osób Ty i tak pewnie będziesz tam gwiazdą ślicznotko nasza
Zelka dziękujemy za życzenia
Stary 2011-12-31, 09:45   #2142
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki
Ja dziś mam wolne, zamierzam tradycyjnie wysprzątać mieszkanie, a jak mąż wróci z pracy to musimy pojechać po zakupy, bo generalnie to mamy głównie słodycze.Zamierzam to wszystko spakować do siatki, tak żeby podczas otwierania szuflady mnie nie korciło
Meedzik ja również nigdzie nie idę na sylwestra, siedzimy w domu.Ze znajomymi nie zgraliśmy się a żeby iść na bal czy do klubu na rynku najzwyczajniej szkoda mi pieniążków,zwłaszcza ,że u nas bardzo krucho z tym.Czyli jednak ćwiczenia agrafką są skuteczne.Super!Gratuluje kochana!60cm w talii-Wow cudownie!Bardzo mi sie podobaja szczuplutkie talie.Ja praktycznie nie mam wcięcia i 68 cm (i to rano zmierzone na czczo).Tak sobie mysle ,czy od hula-hop zwęziłaby mi sie talia.Jak myslisz?Masz takie zwykłe , jak dla dziecka czy jakies specjalne?
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 10:01   #2143
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
Dziś na wagę weszłam pewna, że będzie więcej, a tu niespodzianka! Waga jeszcze spadła i pokazała 47,7 kg Zmierzyłam się też dzisiaj, bo dawno tego nie robiłam, no i dzięki agrafce spadły mi ogółem 2cm w udzie mam 49cm ale się cieszę i te "bułki" na górze też już są coraz mniejsze a w talii 60 cm nadal będę ćwiczyć agrafką to może jeszcze 1cm spadnie

Cocktail haha już mi się nie chciało wczoraj ćwiczyć zobaczę może dziś poćwiczę, a jak nie to w Nowym Roku już
Medzik Gratulujue spadku kg i cm jak Ty to robisz że chudniesz Ja sie zważyłam dzisiaj i 55 pociesza mnie myśl że mam @ Ja wczoraj pokręciłam chociaż trochę hh poćwczyłam brzuszki, ale żadnego spadku A powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś agrafkę i po ile ścisków robisz
Stary 2011-12-31, 10:30   #2144
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze no to widzę, że więcej nas sylwestra spędzi w domku mi też własnie szkoda wydać tyle kasy na jedną noc, dlatego najlepsze wyjście to jakaś domówka ze znajomymi.
A co do talii to ja znów nie lubię swojej bo mam za duże wcięcie w talii i przez to mój brzuch i biodra wydają się szersze mam dużą różnicę między talią a brzuchem, w brzuchu mam 76cm a co do hula hop to ja mam takie z kulkami masującymi i myślę, że jest świetne na talię, kiedyś jak kręciłam regularnie po 40-60 minut to w tali miałam 58cm
Cocktail dziękuję dziś zaszalałam i na śniadanie zjadłam bułkę słodką sama nie wiem jak to robię
A agrafkę kupiłam u nas w sportowym na koszyka koło tamtej biedronki za 17zł i robię 200 ścisków w seriach po 20
Stary 2011-12-31, 10:47   #2145
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail dziękuję dziś zaszalałam i na śniadanie zjadłam bułkę słodką sama nie wiem jak to robię
A agrafkę kupiłam u nas w sportowym na koszyka koło tamtej biedronki za 17zł i robię 200 ścisków w seriach po 20
Oj żebyś sie czasem nie przejadła Ja musze kupić hh te z masażerem bo moje jest za lekkie i źle mi się kręci ;/ Właśnie musze sie tam do sportowego wybrac
Stary 2011-12-31, 11:16   #2146
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Monika- ale się cieszę, że tak wszystko Ci się udało super!
Medzik- gratuluję takiego spadku, ekstra! I jakie uda szczupłe, świetnie! Wiesz co, chyba sobie kupię tę agrafkę

Wpadłam tutaj do Was, jak obiecałam Dziewczyny, chciałabym życzyć Wam szczęśliwego Nowego Roku! Pomyślności, zdrowia i spełnienia marzeń! Determinacji w dążeniu do każdego celu i wiary w siebie Oby rok 2012 był dla Was wspaniały

Miałam odejść z wątku, ale codziennie tu wchodzę i czytam. Za bardzo Was polubiłam...
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 12:54   #2147
Kamikadze1706
Raczkowanie

Meedzik a gdzie kupiłaś takie hh, dużo dałaś?Piszesz ,że masz taki obwód brzucha -ale gdzie dokładnie sie mierzysz?i rano czy wieczór?
WALCZYMY
Stary 2011-12-31, 13:44   #2148
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail polecam takie hula hop z masażerem, naprawdę jest ekstra i tak bolą mięśnie po pierwszym kręceniu, że zwariować można wtedy to czuję, że mięśnie pracują
Haha żebyś wiedziała, że się objadłam może nie tyle co objadłam a zamuliłam tą bułką słodką, do tego była z czekoladą i budyniem a już się odzwyczaiłam od takch śniadań i powiem szczerze, że wolę zjeść płatki
Mariposa dziękuję i polecam agrafkę jest w niskiej cenie a widać, że skuteczna Również Ci życzę wspaniałego Nowego Roku no i nas nie opuszczaj kochana
Kamikadze brzuch mierzę na wysokości pępka, tj w najszerszym miejscu a talię mierzę w najwęższym miejscu zawsze mierzę się z samego rana a hula hop kupiłam na allegro dałam około 50zł a mam takie:
http://allegro.pl/rewelacyjne-hula-h...013172052.html
ale są też tańsze no i droższe oczywiście też ale naprawdę opłacało sie wydać, bo mam je już 2 lata no i daje efekty.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Dziewczyny możecie polecić mi jakieś dobre tabletki na włosy, tzn na wzmocnienie, nie wypadanie i porost
Zastanawiałam się nad Vitapil ale różne są opinie i sama już nie wiem.
Stary 2011-12-31, 14:54   #2149
zelka9o
Zadomowienie

Dziewczyny ! czy pije tu któraś ocet jabłkowy z woda ? i czy widzicie po tym jakie kolkwiek zmiany ?
Stary 2011-12-31, 16:13   #2150
monika01011986
Zakorzenienie

hej kochane
Ja dziś pospałam sobie do 11:45 więc siłę na całą noc imprezowania powinnam mieć Zrobiłam sałatkę, schabowe i zaraz jeszcze wrzucę frytki do frytkownicy. Myślę że starczy tego jedzenia teściowa ma dać nam jeszcze kotlety mielone bo dziś narobiła strasznie dużo no i dała nam ogórki kiszone i konserwowe, buraczki i grzybki z occie w słoikach. Kupiliśmy czipsy i popcorn oraz napoje Każdy ma coś przynieść a skoro będzie 30 osób to jedzenia będzie full i znowu najem sie jak prosiak ale od 2 stycznia koniec! Muszę sie ogarnąć i przestać tyle jeść
Niedawno się wykąpałam, zrobiłam sobie małe spa depilacja, peeling, balsamowanie umyłam włosy i zaraz będę je prostować prostownicą
Impreza jest na 19stą więc jeszcze trochę czasu mam. Dzieci idą do teściów na noc a kot zostanie sam Mam nadzieję że nie dostanie zawału jak usłyszy petardy o północy.
Zapowiada się na prawdę świetny Sylwester już się doczekać nie mogę

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

Monia wszystkiego najlepszego, żeby spełniły sie wszystkie Twoje marzenia, nawet te najmniej prawdopodobne
aaaaa...i po 30 tce tez mozna życ. i nawet szaleć i byc niesamowicie szczesliwym... ja jestem zywym i chodzącym przykładem. A juz sporo po

Dziewczynki by zbliżający się Nowy Rok 2012 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień..
Basiu dziękuję za życzonka
Troche mnie pocieszyłaś tym, że po 30stce też jest fajnie Jeszcze mam 4 lata aby sie przekonać ale ja już zazdroszczę ludziom którzy mają mniej lat ode mnie... a co to będzie później!!
Miłej zabawy do białego rana

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Hej laseczki

Monia nie opłaca nam się tam iść, bo po pierwsze nie wiadomo czy tam są jeszcze miejsca, od pary płaciło się 300zł. Po drugie musielibyśmy kupić coś do ubrania, bo wiadomo jak to na takiej imprezie. No i po trzecie Tż by nie pił a jak by było do bani to tylko ta kasa by nam przepadła :/ No trudno wypijemy sobie coś w domu i posiedzimy z moimi rodzicami już nawet mi ta złość przeszła też będzie fajnie

Monia no i Twoja impreza też pewnie będzie ekstra, na tyle osób Ty i tak pewnie będziesz tam gwiazdą ślicznotko nasza

Ja na wagę nie wchodzę bo się boję
Fajnie, że Tobie waga spada i nie musisz się martwić dodatkowymi kilogramami No i 49 cm w udzie! super! Ja też tyle chcę!!!!
Przykro mi że plany sylwestrowe Wam nie wypaliły ale jestem pewna że w domu też Wam będzie przyjemnie Najważniejsze, że spędzicie tą noc RAZEM
Moja impreza zapowiada się na prawdę fajnie, doczekac sie nie mogę już co do tej gwiazdy to uśmiałam się nieźle hehe, aż mąz zapytał z czego się śmieję to jak mu przeczytałam to sam się uśmiał i powiedział że masz w 100% rację No zobaczymy jak to będzie okaże się zdjęcia Wam wkleję na pewno

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-31, 16:19   #2151
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Monika- ale się cieszę, że tak wszystko Ci się udało super!

Wpadłam tutaj do Was, jak obiecałam Dziewczyny, chciałabym życzyć Wam szczęśliwego Nowego Roku! Pomyślności, zdrowia i spełnienia marzeń! Determinacji w dążeniu do każdego celu i wiary w siebie Oby rok 2012 był dla Was wspaniały

Miałam odejść z wątku, ale codziennie tu wchodzę i czytam. Za bardzo Was polubiłam...
dziękuję
Kochana dziekujemy za życzonka i Tobie oczywiście również życzymy Wszystkiego Najlepszego i przede wszystkim żadnych smutków w Nowym Roku! Abyś była tylko szczęśliwa i zawsze uśmiechnieta!!
A spróbuj mi tylko odejść z wątku to będzie lanie

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Tak więc kochane ja muszę zmykać się robic na Bóstwo
Wam życzę cudownej zabawy do samego rana i dużo % Jutro postaram się do Was zajrzeć ale nie obiecuję bo mam urodziny i pewnie gości będę miała. Bawcie się dobrze buziaki i dozobaczenia w Nowym Roku!!!!!!!!! : cmok:

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-12-31 o 16:21
Stary 2011-12-31, 16:35   #2152
monika01011986
Zakorzenienie

baner.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-31, 16:41   #2153
meeedzik
Zakorzenienie

Monia bo na pewno tak będzie widzisz sama, że Twój mąż się ze mną zgadza jesteś śliczna i szczupła no i w ogóle super laseczka więc nie widzę powodów, żeby było inaczej
Stary 2011-12-31, 16:50   #2154
Kamikadze1706
Raczkowanie

monia to wybaw sie za wszystkie czasy!a potem ładnie nam zdasz relacje i wkleisz focieUdanej zabawy
zelka
ja kochana już gdzieś jakiś tydzień piję szklankę ciepłej wody z łyżką octu jabłkowego i pół łyżeczki miodu.Ocet ma przyspieszać spalanie tłuszczy , podkręcać metabolizm i działac oczyszczająco na organizm.
Czy tak rzeczywiście jest na razie trudno mi powiedzieć...?
Dziewczynki ,życzę Wam wszystkiego co dobre i piękne na ten Nowy Rok.Żeby Wasze plany, marzenia,cele zostały zrealizowane,żebyście były zadowolone ze swojego życia osobistego , zawodowego.I oczywiście abyśmy wspólnymi siłami straciły niechciane centymetry i kilogramy
WALCZYMY
Stary 2011-12-31, 16:58   #2155
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Moje Kochane w Nowym Roku zycze Wam decyzji których NIGDY nie bedziecie załowac, tylko wartosciowych facetów(na innych szkoda czasu) , wielkiej milosci, zadowolenia z siebie , samych osiagnietych celów, a przedewszystkim RADOSCI, ktorej nikt Was nie pozbawi
Bawmy sie dobrze i badzmy szczesliwe przez te 366 dni!!

:pij emy:

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 17:00   #2156
meeedzik
Zakorzenienie

Moje kochane ja również chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego Aby spełniły się Wasze wszystkie marzenia żebyśmy wytrwały tu razem do przyszłego roku no i żeby każda z nas osiągnęła swoją wymarzona wagę Życzę również szalonej zabawy sylwestrowej oraz dużo %
Stary 2011-12-31, 17:51   #2157
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Skarby moje ja tez juz zaczynam ostre szykowanko na sylwka Jedziemy ze znajomymi na dwa samochody pod Lublin na hacjente do kolegi, wiec bedzie domoweczka jak nic!

Zycze Wam aby w Nowym Roku spelnily sie Wasze marzenia, aby nasze zmagania z waga wknocu mialy swoj szczesliwy final! Duzo szczescia, radosci, pieniedzy i wszytskiego co najlepsze Sciskam Was wszytskie i kazda z osobna!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 18:34   #2158
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

w tym roku spędzam sylwka w domu (po raz pierwszy od lat), ale za to pierwszy sylwek w małżeństwie...
życzę Wam oprócz zwyczajowo wszystkiego najlepszego dużo wytrwałości w nowym roku odporności na pokusy i sukcesów także w odchudzaniu
Muertil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 19:55   #2159
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
monia to wybaw sie za wszystkie czasy!a potem ładnie nam zdasz relacje i wkleisz focieUdanej zabawy
zelka
ja kochana już gdzieś jakiś tydzień piję szklankę ciepłej wody z łyżką octu jabłkowego i pół łyżeczki miodu.Ocet ma przyspieszać spalanie tłuszczy , podkręcać metabolizm i działac oczyszczająco na organizm.
Czy tak rzeczywiście jest na razie trudno mi powiedzieć...?
Dziewczynki ,życzę Wam wszystkiego co dobre i piękne na ten Nowy Rok.Żeby Wasze plany, marzenia,cele zostały zrealizowane,żebyście były zadowolone ze swojego życia osobistego , zawodowego.I oczywiście abyśmy wspólnymi siłami straciły niechciane centymetry i kilogramy

czekam na zdanie relacji kiedy to zadziała piłam jakiś czas kieliszek octu jabłkowego ale sam ale nie dałam rady strasznie nie dobry smak ma a słyszałam ze dużo ludzi pije z woda dlatego pytaaam
Stary 2011-12-31, 20:41   #2160
Kamikadze1706
Raczkowanie

zelka no ja samego octu to nie wypiłabym!Wiesz samo picie octu to pewnie niewiele da.Trzeba ćwiczyć i pilnować diety.Tydzień to za mało żeby zobaczyć efekty, ale po miesiącu....
meedzik dzięki za linka do hula-hop
białaczekoladka szampańskiej zabawy
WALCZYMY
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości