|
|
#2041 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja chyba też w lutym kliknę, chociaż sama już coś tam zrobić mogę na miarę potrzeb, ale takiego cuda to se jeszcze nie wymodzę ![]() Daty przydatności mają długie, więc mam nadzieję, że się nie zepsują w międzyczasie ![]() Teraz znowu odkryłam w szafce mój cudny krem, co go z próbki testowałam i w ogóle och i ach... jak ja się na niego czaiłam, ileż czasu... a teraz się okazuje, że mu w kwietniu data mija Dobry wieczór. Tylko pisz od razu, co za nerwa, bo przecież wiesz, że i tak zapytamy :P więc nie ma co budować napiętej atmosfery
|
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie to taka głupota, że aż głupio pisac. Najbardziej zła na siebie jestem, że mnie to dotknęło w ogóle. Kłótnia z przyjacielem - naskoczył na mnie o nic właściwie i tyle.
Zaraz sobie stópki wymasuje i lepiej będzie
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
|
Cytat:
Tigresska, widzę Cię na pasku
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2045 |
|
|
Właśnie przeglądam subskrybcję a tam szał na wątku Essence - jest już CrystallIced
ale tylko w wybranych drogeriach.Mam nadzieję, że się załapię wkrótce...
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze, że nic mnie z tej limitki nie kusi
![]() Zjedliśmy przed chwilą lody waniliowo wiśniowe z wiśniami - pycha
|
|
|
|
|
#2047 |
|
|
A mnie jak zwykle - rozświetlacz i lakiery
![]() Jutro z okazji S. przetestuję chyba miotacz szimeru z Catrice
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
![]() E tam ! Idź i baw się ! To może i ja kliknę ?! Co prawda mam jeszcze jeden cały zestaw, ale jak okazja to okazja . Cytat:
} parę kosmetyków do ciała : maskę algową, preparaty do manicure i pedicure, kolagen do ciała, kolagen do dłoni, żel z kasztanowcem na chore żyły. Z tego wszystkiego jest bardzo zadowolona . Tylko te szampony takie dziwaczne . Ta maska do włosów, 12 ziół bodajże, też do niczego . Cześć ! Cytat:
![]() Ja to mam nerwówkę i krwawiące serce . Od wczoraj nie wychodzę z psami na spacery. Nie daję fizycznie rady walczyć na spacerach z Maxem . Prowadzę go w prawej ręce, bo silniejsza i już zaczynam odczuwać tę stronę : kręgosłup, biodro, noga . Przyzwyczajam je do załatwiania potrzeb na ogrodzie . To czarne bydle nic sobie z zamknięcia nie robi . Obsikuje drzewka jak gdyby nic . Z Yoko natomiast kłopot - od przedwczoraj wieczór {22-ga} wyszła na dwór tylko jeden raz . Trudno, muszę się przemęczyć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy orzekają, iż Maxa już się nie zresocjalizuje . Wczoraj na Discovery Channel był program o psach . Psi psycholog walczył z dwoma Amstafami, z identycznym problemem jak u Maxa . Ponad miesiąc pracy specjalisty i rok pracy właściciela nie przyniosły rezultatu . Nawet obroże elektroniczne stosowali. Już sama nie wiem co robić . No to jak Dziewczyny ? Szampany chłodzą się ? Aga, pożegna stary rok z przytupem, Asia i ja - w domowych pieleszach . A reszta ? Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miotacz szimeru
Daj znać jak się sprawuje Po młodzieżowemu impreza ![]() Galerianek nie oglądałaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziemy trzymały kciuki, żeby się udało ![]() Cytat:
![]() Na pierwszy ogień pójdzie nowy Conan z Jasonem Momoa ![]() Siedzę właśnie z Venitą na głowie ![]() |
|||
|
|
|
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkradłam mamie masło shea I mam głupie pytanie jak się czyta "jojoba"? Bo ja jak cap czytam tak jak się pisze, a koleżanka mnie zawsze poprawia na "żożoba"![]() Cytat:
![]() Ja też w domu z siostrą i znajomymi
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, już nie będę mówić jak wieśniak
![]() Ja miałam z piekarnika
|
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mi się wydaje, że żożoba, ale w kilku filmikach słyszałam jak Amerykanki mówią coś w stylu hołhoba ;d
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Jest już trochę ciemno ale zrobiłam zdjęcia i wrzuciłam do albumu, w świetle "dziennym" i z lampą - na zdjęciach tego nie widać ale kolor jest jeszcze fajniejszy niż poprzednio
![]() Pokazuję się TŻ'owi i mówię "No i powiedz mi, że nie wyglądam ładnie w ciemnych włosach", a on "Nooo, baaardzo ładnie"
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci ładnie
i w ogóle masz mega oczy
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Zrobiłam mejkap wcześniej, żeby zrobić zdjęcia, bo bez makijażu to wiesz... tylko Asia widziała mnie bez niczego na twarzy ![]() Oczy to była jedyna rzecz, która mi się zawsze podobała w mojej twarzy, ale zauważyłam ostatnio, że prawa powieka mi zaczyna opadać i przez to oko wydaje się mniejsze i tak jakoś nierówno wyglądają...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-12-31 o 15:38 |
|
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nic się przed Tobą nie ukryje ![]() Cytat:
po czym zajęłam się przeglądaniem wątku o jestem mocno "nie na bieżąco" ![]() Oczywiście, że dostaniesz! A masz! Następne będą w Nowym Roku ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę wszystkim dobrej zabawy, zarówno na imprezie jak i w domowych pieleszach
I oczywiście wszystkiego naj w nowym roku - po tym co nam serwują panowie rządzący powiem tylko "Oby nie był dużo gorszy od poprzedniego"
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
My kobity zawsze coś wynajdziemy w sobie
![]() Wzajemnie, Aguś ![]()
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne życzenia,
aby każdy następny rok przynosił Wam wszystko to, co w życiu najpiękniejsze. Szczęśliwego Nowego Roku!!! |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcecie to możecie zobaczyć moje próby pomalowania się https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=13937
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym roku !
Aaaaa ! Oglądałam, ale nie załapałam tego slangu .Cytat:
Dawaj przepis . Cytat:
Można i tak i tak . Muszę Ci powiedzieć, że podobasz mi się bardziej we włosach ciemnych niż w jasnych . SKS, staruszko { } . SKS ! No i grawitacja ![]() Matko kochana, ta też potrafi kreskę namalować. Znaczy - tylko ja taka niezdarna . Przeżyliśmy noc i ognie sztuczne . Było wyjątkowo skromnie . Ufff ! A jak u Was ? Dzisiejszy dzień zaplanowałam pracowicie : pranie, prasowanie, coby cały rok był taki Na rok 2012 życzę Wam tego wszystkiego czego i sobie życzę . A życzę sobie tylko dobrodziejstw od losu . |
||
|
|
|
|
#2066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kasia, o tej porze, o której pisałaś tego posta to ja się spać kładłam Tej formy nie słyszałam, dobrze wiedzieć. Cytat:
To ja już nie wiem co będzie kiedy przekroczę magiczną trzydziestkę Trzeba by o jakimś liftingu pomyśleć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja Ci życzę, żeby ci <tu wstaw pierwsze słowo, które przychodzi Ci na myśl - ja nie wstawię, nie chcę mieć bana ) z US dali Ci w końcu konkretną odpowiedź i nie trzymali dłużej w nerwach przesuwając Twoją sprawę w nieskończoność ![]() Ja wiem, powieje teraz narcyzmem - ale nie mogę się na siebie napatrzeć w tych włosach
|
||||
|
|
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ile się namęczę przy tym ![]() Cytat:
![]() I ja podpinam się do tych życzeń ![]() Bardzo dobrze! Tak ma być ![]() Powiem Wam,że świetnie się bawiłam koleżanka mnie spiła i wróciłam do domu na swoją impreze ze szklanką i "bulionem" )
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sądzisz, że już powinnam? Może faktycznie za rok będzie już za późno? ![]() Szkoda tylko, że tak krótko będę się cieszyć kolorem ![]() A widzisz, a nie chciałaś iść :p Wiedziałam, że będziesz się dobrze bawić Leci gdzieś w tv? Lubię Mulan Oglądaliśmy wczoraj Dream House - całkiem całkiem, mogę polecić. Za to Conan do bani, dobrze, że nie poszliśmy na to do kina, jedynie na Jasona Momoę można było się pogapić ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-01 o 12:28 |
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku!
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

ale tylko w wybranych drogeriach.

Będziemy trzymały kciuki, żeby się udało 

Może faktycznie za rok będzie już za późno?