|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
dobry
przygotowania do sylwestra mnie pochłonęły i pewnie makijaż i fryzurę zrobię na szybko ehh a chciałam się postarać
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze włosy do zrobienia
![]() nie wiem czy prostować czy lokować... hm ![]() a u mnie tag Motyle dzisiaj, także zapraszam na podsumowanie roku i udanej zabawy!!!
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
A ja się wściekam, bo piekłam muffiny "na zamówienie" dla teściowej i mama mi zaczęła coś mieszać przy piekarniku, w efekcie jedne, jabłkowe, wyglądają jak maślaki, bo rozlały się na płasko na boki i są wklęsłe w środku, a drugie, czekoladowe z powidłami, są maleńkie i wyglądają bardziej jak pralinki... I te i te smakują dobrze, ale przez te kombinacje mamy tak się dziwacznie upiekły, aż mi głupio je zawozić :/
Teściowa dała kasę na składniki, chyba zaproponuję jej zwrot, bo wyglądają jak wyglądają
|
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku i udanego Sylwestra
U mnie dzisiaj przegląd wyprzedaży z Top Secret i Trollem w roli głównej. Jaki sylwestrowy makijaż proponujecie do chabrowej sukienki? Mama mnie poprosiła, żebym ją pomalowała, a ja nie mam pomysłów
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i do tego moje ukochane sneakery Nike. Nastawiam się na tańczenie, a w szpilkach byłoby mi trudno stwierdziłam, że w tym roku nie będzie glam, będzie streetowo ![]() Jestem z siebie dumna, bo pomalowałam paznokcie rano i nic mi nie odprysnęło, nie zadarło się itp. Do tego włosy mam względnie ułożone (czemu tylko jak gdzieś wychodzę to stroją fochy i się nie kręcą tak fajnie jak na codzień ), właśnie wróciłam od klientki i za godzinkę będę się szykować do wyjścia póki co wszystko czasowo, żadnych opóźnień, więc istnieje szansa, że będę dziś wyglądała jak człowiek
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze takie małe pytanko, bo zamierzam zrobić rozdanie za jakiś czas i zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś olejku do tego co juz mam. jak myślicie?
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A tak w ogóle n allegro jest taka oferta: Ja myślę, że to jest nierealne !!!Promocja!!! 1 szt. - 43,00 zł/szt.2-3 szt. - 42,00 zł/szt. 4-6 szt. - 40,00 zł/szt. Chodzi o olejek Sesa |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Nieralne, bo coś drogo
![]() Jaka jest pojemność tych olejów? Na helfach: http://www.helfy.pl/olejek-sesa-prze...piez-luskowaty
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-12-31 o 14:46 |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna gdzies zobaczyc Twoje prace, bo z tego co kojarze to na blogu nie masz makijazy?
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam zlitujcie sie i pomóżcie. Siedzę juz na allegro z dobre pół godziny i się nie potrafię zdecydować jakie olejki kupić
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslij linka na PW Chetnie poogladam, ja sobie tez zalozylam konto, ostatnio mialam miec sesje ze swietnym fotografem, ale sie rozchorowal. A ja sie cykalam caly dzien, bo balam sie, ze nie podolam, jeszcze takie modelki z duzym doswiadczeniem. Ale jak bedzie potrzebowal wizazu to ma do mnie pisac
|
|
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31332427]A ja się wściekam, bo piekłam muffiny "na zamówienie" dla teściowej i mama mi zaczęła coś mieszać przy piekarniku, w efekcie jedne, jabłkowe, wyglądają jak maślaki, bo rozlały się na płasko na boki i są wklęsłe w środku, a drugie, czekoladowe z powidłami, są maleńkie i wyglądają bardziej jak pralinki... I te i te smakują dobrze, ale przez te kombinacje mamy tak się dziwacznie upiekły, aż mi głupio je zawozić :/ Teściowa dała kasę na składniki, chyba zaproponuję jej zwrot, bo wyglądają jak wyglądają [/QUOTE]możesz zakryć je bitą smietaną, albo doprawionym twarożkiem presidentCytat:
Ja zaczynałam od Amli i do dziś ją bardzo lubię (ale nie jaśminową- jest średnia), później kupiłam vatikę i wiem, że dla mnie lepsza jest jednak amla niż olej kokosowy |
||
|
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
A ja z nudów (i żeby zobaczyć jak w ogóle wyglądam i jaki mam głos w kamerze) nagrałam siebie, coś w stylu filmików urodowych dziewczyn i kariery na YT bym nie zrobiła
Edytowane przez 9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b Czas edycji: 2011-12-31 o 15:56 |
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
co do olejkow to ja ostatnio zaczelam nawet do wlosow uzywac dzieciowego Babydream z Rossmana i wedlug mnie sie sprawdza
Amla chyba mi jednak nie sluzy przez parafine w skladzie... Wszystkim zycze udanej zabawy dzisiaj
|
#1340 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny !
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31334095]Dałam polewę i sporo posypki, wyglądają lepiej... Mam nadzieję, że nikt nie będzie kręcił na nie nosem TŻ mnie pociesza, że wszyscy tak się zaleją, że nie będą patrzeć na to, co jedzą [/QUOTE]pewnie, że zjedzą ![]() białe, chyba że to bardzo ciemny grafit to srebro (jasne) |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa.... Zaraz kogoś pogryzę
![]() Mam dość dzisiejszego dnia ![]() Najpierw nie mogłam przez 2 godziny ogarnąć moich włosów. W końcu jak już mi się jako-tako udało coś z nimi zrobić, to znowu kłopot z makijażem Wyglądam jak pół doopy zza krzaka, ale nie mam czasu malować się na nowo Buuuu.No to się wyżaliłam. O.
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak też zostaję w domu, tak się plany zmieniły i ściągnęłam babcię, żeby sama w domu nie siedziała i zrobimy sobie noc scrabbli
![]() Bawcie się dobrze dziewczyny i wypijcie nasze zdrowie
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez siedzę w domu
Oglądniemy z TŻ jakiś film, zjemy ciacho, które zrobiłam wczoraj (czekoladowe z bananami ), sałatkę, o północy wypijemy szampana z rodzicami.
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to ja w pracy jestem i tutaj się szykuję. O 19 kończę, biegiem do domu, wdziać kiecę, wsiadać w auto i jechaaaać na imprezę. Jak tam dotrę, to pewnie będzie koło 21. A pić nie będę - po pierwsze jestem kierowcą, a po drugie muszę się nafaszerować Iburomem, bo @ mnie dzisiaj zaatakował
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co wszystkim psuć humor, jak mi się mój zsiadł? Tak jest lepiej i chociaż w tym roku nie muszę nikogo przekonywać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

a chciałam się postarać

Ja lubie poloczenie rajstop i obuwia w tym samym kolorze, ze to sie tak laczy i nogi wygladaja na dluzsze