|
|
#3841 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Florcia
![]() Ziuty znad kapuśniaku i kawy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystkiego najlepsiejszego Cytat:
Może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie śmieszą dziwne rzeczy
|
|
#3845 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pando!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był lepszy niż poprzedni, zdrówka, sukcesów, pieniążków i spełnienia marzeń! Cytat:
Tak. Ja. Ze stupakiem chusteczek higienicznych ![]() Zdjęcia będą? ![]() Pomadą do włosów, potem, podróbą Fahrenheita i cygarem Cytat:
Nie bałdzo Cytat:
![]() Hwy? I ja :smarka i kaszle:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-12-31 o 16:12 |
|||
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no machałam znad świeżo zrobionego ciacha ![]() spoko ja się właśnie chichram z Jesteś Szalona w wykonaniu Vesanii http://www.youtube.com/watch?v=OJY7e...eature=related Tru
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() psychiatra będzie nam tu przydatny ![]() super Dobra, posprzątane, obiad się robi (ręcyma TŻa), ja w 70% oporządzona, tylko mejkap dokończę, kieckę oblekę i będzie
|
|||||
|
|
|
#3849 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad fusów po słodkiej herbacie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze tego nie wiem ![]() --- Ech... mam tak zrypany humor, że wszystkiego mi się odechciewa (to już w ogóle tradycja jakaś, że ostatni dzień roku mam kompletnie do
|
||||||
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=skarbiatko;31333108
Czyli Maja, Ves, Polly, WInterka, ja ktoś jeszcze?[/QUOTE] Flo i ja
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
karpatka ? Czy się zjadła i zrobiłaś coś nowego?
![]() kokuffa, jak on tu jest niesamowicie podobny do mojego bro. Nawet mimikę mają identiko Tż zajrzał mi przez ramię i pyta co Młody robi na YT
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-12-31 o 16:31 |
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ma ktoś stalowe nerwy zapraszam do Tró
i/bo potrzebuję porady ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Choróbsko? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3853 | |||||||
|
Panaroja
|
Macham znad pustego talerza
Cytat:
![]() 2.ooo , dooobre 3.no luksus panie luksus ![]() No to moja dhoga , mieszkanie w phestiżowej lokalizacji zobowiązuje ![]() ![]() Cytat:
usmażyć ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkim Nowego Pachnącego Roku coby nie był gorsiejszy a jak się da lepsiejszy spadam bo małzon herbaty się głośno domaga pa pa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3854 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak ja, znaczy powyżej 18st w domu dostajemy potów, bólu gowy i odechciewa nam się żyćale seri opłaty ma b. niskie w tej wspólnocie pierogi ruski i z miensem a auto odpalaj częściej niż raz na dwa tygodnie
|
|
|
#3856 |
|
|
Ano, Hetfield kasłał od miesiąca, jak mu zaczęło przechodzić to mnie złapało
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3857 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka poka bro
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam udanego roku 2012 i normalnych ludzi wokoło
|
|
|
#3859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio zrobiłam z mięsem doprawionym na ostro i puszką przecieru pomidorowego. Wyszły obłędne.staram się jeździć codziennie, ale teraz tak wyszło,że była długa przerwa.
|
|
#3860 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3861 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Wiem, że bałdzo ładnie 3. Tak se myśłau, że może kto by za mnie se poszet, ale nie miał ja odwagi zapytać ![]() 1. Oj tam, oj tam 2. Nie ma tego złego Dziś mam wolne za to, pomijam fakt, że mnie przeziębienie wzięło, bo za dużo wyjść na papieroska było. Ogólnie nuda była i nic do roboty, bo po godzinie czy dwóch już wszystko zrobili my. No i Sylwestra my zaczęli jak trzeba, od flaszeczki A tera mi z nosa płynie, moje wyjście na ympreze sylwestrowo zagrożone ![]() Cytat:
Cytat:
Jak tego nie wyznasz przed snem to usnąć nie możesz, a wczoraj najwidoczniej zapomniała Ty mi tego we SMS-ie napisać, ale wybaczam I chyba ja, bo się wczoraj na nocce chyba zachorowałem ![]() ---------------------------------------------------------------------- Ziut wony po pracy nocnej i spaniu dziennym Macham znad sterty chusteczek ![]() Ale mam czas coby się kurować, bo do pracy idę 17 stycznia ![]() Mam urlop i zachciało mi się we góry ![]() Kto mieszka we górach, przyznawać się, może kto przygarnie Luszka choć na tydzień |
|||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy zdjęcia nie oddają podobieństwa
zresztą mam na kompie tylko takie z krótkimi włosami (a takie miał ładne, do pasa prawie, i też wygolone po bokach, ale ściął).Dobra, wrzucę na chwilę jedno w tró. Ale na nim podobieństwa nie widać.[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31335411]1. Też tak myslę ![]() Dziś mam wolne za to, pomijam fakt, że mnie przeziębienie wzięło, bo za dużo wyjść na papieroska było. Ogólnie nuda była i nic do roboty, bo po godzinie czy dwóch już wszystko zrobili my. No i Sylwestra my zaczęli jak trzeba, od flaszeczki A tera mi z nosa płynie, moje wyjście na ympreze sylwestrowo zagrożone ![]() Ale mam czas coby się kurować, bo do pracy idę 17 stycznia ![]() Mam urlop i zachciało mi się we góry ![]() Kto mieszka we górach, przyznawać się, może kto przygarnie Luszka choć na tydzień nie podpowiadaj ![]() to posiedzisz w barze też mam kilka dni wolnego pomysłu z górami zazdraszczam, chociaż ja wolę od wiosny do jesieni
|
#3863 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie ficeu bro
|
|
#3864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2.No chyba posiedzę z Wami, mam malibu, mam mleczko kokosowe, mam piwo 3. ![]() 4. I tak pewnie gófno z tego wyjdzie ![]() A najchętniej to bym se do Madrytu poleciał |
|
|
|
|
#3865 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31335711]
2.No chyba posiedzę z Wami, mam malibu, mam mleczko kokosowe, mam piwo [/QUOTE] Ja mam martini, tonic, sprite'a i duuużo lodu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
jest w albumie u mnie w profilu.
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31335711] 2.No chyba posiedzę z Wami, mam malibu, mam mleczko kokosowe, mam piwo 4. A najchętniej to bym se do Madrytu poleciał 2. przeczytałam,że posiedzisz z nami w kiblu a jeszcze nie piłam dziś ![]() 4. a ja do Amsterdamu macham znad pączka z Lida
|
#3867 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa..faktycznie jest podobienstwo..tylko z ust mi przypomina kogos innego..ale nie iwem kogo ![]() z dlugimi musiało by niezłe ciasteczko
|
|
|
#3869 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Mam za to Serge Lutens MKK może być

ale mnie śmieszą dziwne rzeczy 

i/bo potrzebuję porady