|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Hm no więc tak.serum na koncowki oczywiscie nie przyszlo ale to nie dla mnie
![]() Misiek jest rokoszny moze ma cos z glową (nieproporcjonalnosc) ale nie jakos bardzo slodki jest tylko musze mu uszy wyprostowac i zrobic cos zeby oczy bylo widac slodki:d mogłabym zrobic fotki ale teraz pewnie juz nikt nie chce bo byly![]() szmineczka watermelon ladnie pachnie pierwsze wrazenie - dziwny kolor a na ustach hmm no troszke za ciemna... no ale moze mi sie spodoba![]() ![]() tusz PEŁNIA RZES sprobuje potem ![]() to tyle:P |
|
|
|
#16592 |
|
Zakorzenienie
|
Dopeiro teraz jak sie przygladnelam Misiowi uwazniej to zauwarzyklam ze brak mu jednego oczka
ale to tym bardziej go bede przytulac ale to przegiecie szokda
|
#16593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam też waniliową mgiełkę (bez balsamu) i zbyt krótko się zapach utrzymywał, ale był okej. W każdym razie polecam mgiełkę wraz z balsamem.
|
|
#16594 |
|
Raczkowanie
|
Moja klientka zrezygnowala z zestawu do manikiuru ktory otworzyla i mysle ze nie przyjma go w COKu. Jesli odeslac to do Garwolina (z tym formularzem zwrotu, tak?) to place za przesylke prawda? Czy moze avon pokrywa koszty? Robilyscie juz kiedys cos takiego? Ile to kosztuje?
|
|
|
|
#16595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja tego nigdy nie robiłam, ale musi być chyba wysłane poleconym z zaznaczoną wartością ale nie jestem pewna wszystko masz na formularzu zwrotów
|
|
|
|
|
#16596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam 10zł za zwrot, ale nie wiem czy to nie zależy od tego jak wartośiowy produkt się wysyła, bo oni każą wysłać poleconym wartościowym...
U mojego misia widać oczka
|
|
|
|
#16597 |
|
Wtajemniczenie
|
No wypróbowalam tusz
nawet fajny przynajmniej sie nie da nim wybrudzić za bardzo i duży plus fajny fajny śmieszna szczoteczka![]() szkoda ze ten watermelon nie jest troszke inny no :P |
|
|
|
#16598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16599 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Czy ktos moglby mi zeskanwoac ta strone z nowego katalogu gdzie jest seria z czerescia i ta promocjez Naturalsami
Bede wdzieczna
|
|
|
|
#16600 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis poszłam do pracy obładowana dwiema reklamówkami kosmetyków. cała jedna była dla córki mojej koleżanki (298 zł), w drugiej miałam paczuszki dla 5 osób z pracy. 3 z nich od razu mi zapłaciły - to lubie
![]() a propos kupowania w biurze - rzadko bywam w swoim, ale jak byłam ostatnio to zauważyłam kartkę A4 na tablicy ogłoszeń, że w biurze obowiązuje opust 10%. więc to chyba zależy tylko i wyłącznie od konkretnego biura. miśkiem zachwycam sie dalej. niczego mu nie brakuje, ale ręce mu tak dziwnie wiszą u waszych też?
|
|
|
|
#16601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli chodzi nam o to samo ale mi to nawet nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#16602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak wczoraj jak pojecyhalam odebrac dyplom to mialam 3 duze reklamowki ![]() A u misia tez tak dziwnie wisza raczki a moze dtalego ze nie ma tam tych kulek
|
|
#16603 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tu się nie wkurzyć...sprawdziłam braki a tam:
1.zestaw przyborów do włosów 2.woda Interact 3.woda Midnight 4.perełki rozświetlające 5.i kuracja parafinowa..... już nie tylko rękawiczki, ale całość buuuuu:/a pisałam wcześniej meila z zapytaniem o Midnight i Interact... dostałam zwrotne info , że Midnight nie ma ale Interact jest... no właśnie widze jak jest...buuuu ![]() kurde a to oba pefrumy dla jednej klientki;/kuźwa |
|
|
|
#16604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16605 |
|
Zakorzenienie
|
Mi na pierwszy termin przyszedł zestaw Interact (nawet byłam zdziwiona że nie w częściach tylko tak ładnie zapakowany
), a na drugi też mam na niego zamówienie i jak nie przyjdzie![]() A ktoś w ogóle dostał tą wodę Midnight z tym zestawem do wina? |
|
|
|
#16606 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zamowilam z nowego katalogu nowy balsam z linii Naturals ten z moidem i cytryna...mMmmMMmmm mam nadzieje ze bedzie tak pyszny jak czeresniowy
|
|
|
|
#16607 |
|
Przyczajenie
|
Na pewne braki avon mi odpisał:
Szanowna Konsultantko, Dostaw wymienionych produktów spodziewamy się w różnych terminach: 1.rękawiczki z zestawu arizona- spodziewana dostawa 30,11,2006 2.świetlisty cień Bronze- spodziewana dostawa 25,11,2006 3.zestaw tomorrow dla mężczyzn -spodziewana dostawa 29,11,2006 Podane terminy są orientacyjne i mogą ulec zmianie. Za niedogodności związane z brakami serdecznie przepraszamy.
Edytowane przez ren20 Czas edycji: 2006-11-23 o 22:08 |
|
|
|
#16608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze jest to, że w meilu od Avonu napisali że JESt hahahah fajnie
|
|
|
|
|
#16609 |
|
Zadomowienie
|
Hej, witam Was wszystkie. W avonie siedzę jakieś 8 lat i wiecie co? Co roku przed świętami to samo :/ Braki z zamówienia z katalogu 13 to istny skandal: zestaw Little Black Dress, Kuracja Wygładzająca, Złoty Zestaw..pomniejsze braki to szczoteczka do rzęs czy tam brwi i pomadka UCR Instant Mocha (tak, jej też zabrakło). Czy Wam czasem nie opadają ręce w takich sytuacjach? Ludzie pozamawiali sobie u mnie na święta prezenty, a tutaj ja wyjeżdżam na początku grudnia i nie zdążą dosłać braków przed wyjazdem...a wracam na nowy rok...:/
|
#16610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech ech ten Avon...zamiast na święta być zwartym i gotowym, to oni sobie w kulki lecą
|
|
|
|
|
#16611 |
|
Raczkowanie
|
Witam avonomaniaczki! Mi w tym zamówieniu zamiast wszystko po jedenj sztuce to przyszło po 2 :/ wiec jakby któras z was byla zainteresowana to mam zestaw LBD, zestaw BST, prosport ,muśniecie slonca, roziskrzony zel z CT ,balsam do ust światezny, szampon przeciwlupiezowy naturals, cien w kulce frost z CT, podklad sunbeige z CT. Jakby któras chciala cos odkupic to pisac na PW moze faktycznie komus cos potrzebne
|
#16612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostałam od swojej konsultantki błyszczyk nad którym się długo zastanawiałam, w końcu wzięłam ten z color tren, 'angel' nawet mi się podoba, no i nie ma drobinek (fajnie że się nie świeci jak psu ja*ca na Wielkanoc
), a jaki smaczny tylko tochę się lepi
|
|
|
|
#16613 |
|
Wtajemniczenie
|
tez kupiłam sobie ten błyszczyk... jak go zobaczyłam, to się przeraziłam, bałam się, że bedzie taki straszliwie różowy...
ale jak pomalowałam nim usta, to zmieniłam zdanie... Daje lekko różowy połysk, ładniutko się błyszczy i mniam:P pyszniutki jest ![]() masz rację, troszkę się klei, ale widziałam bardziej klejące się błyszczyki, więc ten nie jest zły ![]() A czy jest tu gdzieś jeszcze jakaś maniaczka pomadki Ultra Moisture Rich Sheer Pink? ![]() Bo ona mi się okropniaście podoba, kupiłam sobie jej próbkę... a teraz kupiłam zwykłą szminkę i jeszcze bardziej mi się podoba ![]() Pozdrawiam... PS. Kto mnie pocieszy? bo jest mi smutniutko... nie wiem jak mam sobie poprawić humor ... <','>
|
|
#16614 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak dla mnie to on jest wodnisty te to sie dopiero kleją
|
|
|
|
|
#16615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero co 3 dni temu składałam na 1 termin a tu już na 2 trzeba... wogóle zastanawiam sie czy sobie nie wziąć złotej szminki Frozen Rose, bo mi sie bardzo podoba to nic że moja mama ją bierze ja też chce, bo powoli mi sie wszystkie błyszczyki wykańczają i mój watermelonek też
|
|
#16617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16618 |
|
Wtajemniczenie
|
Z przyjaciółką nie mogę się dogadać <','>
Dzieje się coś niedobrego, ostatnio każda nasza rozmowa kończy się jakimś nieporozumieniem, kłótnią, niesmakiem... a ja nie wiem co ja mam z tym zrobić, i jak się zmienić, żeby znowu było jak dawniej.... Nio nic, może to samo przejdzie, a może uda mi się coś wymyśleć. Pozdrawiam i dzięki za przytulańca
|
|
#16619 |
|
Zakorzenienie
|
ale z tym opakowaniem to przegięli :/ Brat TŻ pracuje w fabryce PharmaCF (cztery Pory Roku i inne taniutkie kosmetyki) i wystarczy, że zrobią przesunięcie w druku na opakowaniu o kilka milimetrów i produkt ląduje jako odrzut do sprzedaży w cenie 1 zł. Jak AVONowi nie wstyd takiej wiochy odstawiać
|
#16620 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

ladnie pachnie

ale to tym bardziej go bede przytulac
ale to przegiecie szokda

ale nie jestem pewna 

jak dla mnie to on jest wodnisty