|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
ej jak to?! nowy rok łzami zaczynać!?
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Po prostu jest mi przykro, bo zadzwonił "na odwal się". Nie odebrałam to powiedział sobie "trudno" i nie zadzwonił więcej.
---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Nagrał mi wiadomość na pocztę. Nic nadzwyczajnego. Dużo krzyków innych słyszałam. Jest nawalony jak szpadel.. "ej ja z Tobą gadam? Na prawde z Tobą gadam? haloooo...Magda ja z Tobą gadam? No ja nie wiem, ja z Tobą gadam a Ty nic nie mówisz. W takim razie pozdrówki ode mnie i od Adama, sto lat i szczęśliwego nowego roku i mikołaja dużego i dużej choinki od Mikołaja" Takie życzenia mi powiedział.. Oddzwoniłam do niego, powiedział "wszystkiego najlepszego w nowym roku, dużo szczęścia? kocie i do zobaczenia w nowym roku misiaku" ręce mi opadły... Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-01-01 o 01:53 |
|
|
|
#3453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bo mocniejszych słów nie użyję...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle, że ja nie blondynka... Cytat:
Chyba Was pograło?! Na cha... Ci te jego fałszywe życzenia?!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2012-01-01 o 02:27 |
|||||
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy śmiać się czy płakać, czy iść spać czy dalej jeść i pić, nic nie wiem..
|
#3455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochana, przecież to było więcej niż pewne, że sie nie odezwie... :/ Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2012-01-01 o 02:26 |
|||||
|
|
|
#3456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I już w sumie nie wiem gdzie polazł bo mój kumpel mi mówił dwa dni temu, że Kamil miał iść na imprezę, gdzie mieli być sami faceci.. Z Kamilem nie gadałam o tym, gdzie idzie..
|
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Flawless
|
Ale ja wiedziałam, ze on nosi się z taką propozycją już dłuższy czas. Przemyślałam to setki razy. Owszem, miałam wątpliwości do końca, ale wiem, że ja NIE liczę na powrót. Powrotu nie będzie.
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy macie takie fazy, że czekacie z utęsknieniem na durne smsy od eksów, a potem płaczecie, że mają Was gdzies, to ja śmiało moge stwierdzić, że nigdy się z nich nie wyleczycie. A Ty, Phoce, juz bys odpuściła te spotkania po tak długim czasie od rozstania... Aż tak Ci na jakiś pseudoprzyjaźniach z nim zależy?
|
|
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by trafiło na Twoim miejscu. Ja na szczęście nie wiem jaka sodoma i gomora się działa na tej imprezie exa i nawet nie chce o tym myśleć, a o ile go znam to się działa. A mój z tego co sam mówił i słuchałam jak gada przez telefon to miał iść na imprezę na której będą same pary a on ma być sam.
|
|
#3462 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Jestem dorosła, wiem, co może spowodować ból, co może mnie skrzywdzić. Pozwól mi decydować za siebie, mam swoje powody, dla których się zgodziłam na spotkanie. Naprawdę głupia nie jestem. A i spokojnie - nie będę wypłakiwać Ci się na ramieniu jak znów pójdzie coś nie tak
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życie... :P I wazniejsze problemy niż jakiś śmieć. Powiem Wam, że ostro zalałam pałę... Ale mam tak, że jestem narabana, a w jednej chwili trzeźwieję. I właśnie ze 30 min. temu wytrzeźwiałam To nie może tak długo trwać, ide po drinka.
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Wtajemniczenie
|
Łeeee to nie on był..
Kiedy w końcu znajdzie sie powód, żebym mogła go olać?
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3467 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Ja, spotykając się z eksem, nie liczyłam na to, że wpadniemy sobie w ramiona i będziemy się kochać do końca życia. Znam naszą relację, wiem już na co mamy szansę, a na co nie. Uważasz, że tyle tu tłukę postów, wspierających, dających rady, a potem sama wskakuję np. eksowi do łóżka? Nienawidzę hipokryzji, więc spokojnie. Myślę, że wiem, co robię. Nie mam zamiaru już pozwolić siebie skrzywdzić.
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeeee musiałaś przytaczać mnie jako przykład?
|
|
#3469 |
|
Flawless
|
chciałabyś być wyjątkowa, ale niestety, Słońce, nie tylko Ty tu tak czynisz
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uważam, że wskakujecie razem do łózka, czy coś, poprostu dziwię się, że chcesz sie z nim spotykać, bo uważam się takim zachowaniem wyrzadza się sobie jeszcze wiekszą krzywdę. Nie wiem, może wtedy sie rodza podświadomie jakieś chore nadzieje... Ale skoro uważasz, wiesz co wolno, a co nie, to ok. Tylko ja się pytam po co? (bez sarkazmu ) Mnie np. teraz spotkanie z eksem by bolało. Bałabym się, że "obudzą" się we mnie jakies uczucia, wspomnienia, strach przed tym bólem, z którym walczyłam przez rok. Dlatego unikam dziada jak ognia, np. nie odwiedzam się z ludźmi, którzy np. w duzym prawdopodobieństwie na impreze mogliby zaprosić jego. Nie mam go na fb, mam nowy nr telefonu, unikam tematu jak ktos zaczyna o nim pierniczyc czy wspominać (moje babcie to lubią, niestety obie ). Ale lubię np. jak ktos sie z niego śmieje, mówi, że to cymbał itp. ... Chyba jakis taki schemat jest - schemat kobiety zranionej, skrzywdzonej... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2012-01-01 o 02:59 |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zadomowienie
|
JUż Wam pisze jak u mnie sprawa wygląda. Jak wiecie juz tydzień nie odzywam sie do exa on dziś do mnie napisał. Pierwszy es o 18 że w starym roku żebym zapomniała wszystko co mi zrobił a w nowym roku życzy mi żebym nie miała żadnych przykrości i smutków tylko same uśmiechy (tutaj o niego mu chodziło z tymi przykrościami itd) kolejny sms o 20 że jak mam ochotę do niego przyjechać to że po mnie przyjedzie Dziewczyny zabijcie mnie nic nie odpisałam mu bawiłam się z rodzinką w najlepsze. Pomogłam mamie poodwozić rodzine wracam teraz patrze na telefon a tu es "I tak Cie kocham i przepraszam za wszystko
Twoje zdjęcie zostawiam na pamiątkę" kolejny es "nie będe Ci więcej głowy truł wróce do poprzedniego życia zanim byliśmy razem będę sam" Chłop mi gra na uczuciach wiem to. Prowokuje w ten sposób żebym odpisała. Nie odpisałam! Proszę o dużo kopów, i jak Wy to widzicie tylko może jutro jak bedziecie trzeźwe ![]() ps. Dostałam dziś takie zyczenia które podniosły mnie na duchu "Życzyłabym Ci siły i wytrwałości ale Tobie tego nie trzeba bo jesteś strasznie silna i podziwiam Cie" Nie spodziewałam się tego. Zero łez w nowym roku Kocham Was i mocno tule
|
#3472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, on chce Cię sprowokowac do konwersacji. Dobrze robisz nie odpowiadając. |
|
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze dużo przedemną. Dziś tak pisze a za dzień dwa wkurzy się ze nie odpisuje i bedą pretensje że to moja wina. Wiem jaki jest zdarzały się sytuacje że sie nie odzywałam dwa trzy dni max ale nigdy nie było tak jak teraz że tydzień
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, idę juz spać. Nie ma sensu siedziec dalej, jak oczy same się zamykają.
Dzieki za Sylwestra! Bądźcie silne!
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A już byłam pewna że spędziłaś z nim tego sylwestra! a tu taka niespodzianka ![]() Ja też idę spać. Dobranoc. Dziękuje też was kocham wszystkie i uwielbiam moje wy!
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Witam Was w nowym roku !
![]() znalazłam coś dla nas ![]() http://kwejk.pl/obrazek/790011/dziewczyny!.html |
|
|
|
#3478 | ||
|
High Quality Since 2007
|
Czeeeeść
Ja właśnie wróciłam i mam nadzieję, że miałyście się tego wieczoru przynajmniej tak dobrze jak ja
||
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
Jak opisze swoja historie to
Ale dziewczyny to jest prawda, co mnie spotkało. Niedawno udzielałam sie na tym wątku, bo zakończyłam czteroletni związek i zerwałam zaręczyny ( może niektóre z Was pamietają ). No i miesiąc po tym poznałam jego. Wiem, że bardzo szybko ale zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia. I postanowilismy byc razem. Przegadane długie godziny, cale noce nieprzespane, na uczelni umierałam ze zmęczenia, on tez. Spędzaliśmy czas wspaniale. On poukładany, dojrzały, rozsądny, mój ideał. Zakochał sie we mnie. Powiedzial, że chce juz tylko mnie na zawsze, oglądalismy mieszkania. Rozmawialismy o dzieciach, które chcemy mieć za rok. Wszystko jak w bajce. Bardz poważnie, bardzo szybko, idealnie, cudownie. I sluchajcie on 3 dni przed sylwestrem mial do mnie przyjechac ( mieszkamy w jednym mieście ) i zostac na noc. Zrobiłam kolacje, dzwonil ze jedzie, pisal. A ja czekalam i czekalam. Mijamy godziny. Nie przyjechal. Zaczełam dzwonic, nie odbieral. Pisać, nie odpisal. Zaczełam sie martwic. Nie przespalam calej nocy. Rano skontaktowalam sie z jego rodzicami, nie bylo go na noc w domu. Telefony wylaczone. Wpadlam w panike. Zadzwonilam do wszystkich szpitali, komisariatow. Nic, nigdzie go nie bylo. Siedziala w nerwach non stop. A o polnocy w Nowy Rok sms- żyje jest trudne, nie moge z toba byc bo nie zasluguje na ciebie. A ja zostalam w domu sama w dresie, bylam pewna ze cos mu sie stalo, umieralam ze strachu, a on. Podejrzewam, że zaczal pic i ze wszystko to wymyslil. Potem napisal ze pogadamy jutro, napisalam zeby przyjechal do mnie. A on zaczal pisac do mnie wulgaryzmy. Nie wierze w to do tej pory. Zaplanowal ze mna zycie, a potem taki numer. wiecie co jest najgorsze. Że wszystko co bylo miedzy nami bylo z jego strony szczere!! Wiem to. Czułam. Więc nie wiem o co moglo chodzić. Ale zafundowal mi najgorszego sylwestra w moim zyciu i 3 dni wycial z zycia. Jestem ciekawa czy jak wytrzeżwieje i przeczyta te smsy to czy sie odezwie. |
|
|
|
#3480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

Żałuuuuuuujeeeeeeeeeee, ze cie znałam, aaaa aaaaaaaa

Żebyscie przyszłego Sylwestra spedziły u boku Waszych ukochanych!

Twoje zdjęcie zostawiam na pamiątkę" kolejny es "nie będe Ci więcej głowy truł wróce do poprzedniego życia zanim byliśmy razem będę sam" Chłop mi gra na uczuciach wiem to. Prowokuje w ten sposób żebym odpisała. Nie odpisałam!