|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Myślę, ze biel pasuje do Twojego (naszego ) typu urody
|
|
|
#1353 |
|
Rozeznanie
|
Kessi
Świetny wybór Pięknie jest ten dół zdobiony
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś rozmawiałyśmy na temat grania pod domem PMki na wyjście... Mi osobiście to nie przeszkadza i u mnie pewnie jakiegoś marsza zagrają ale za pewne na saksofonie i akordeonie (to taki standard ). Dziś dziewczyna z bloku obok wychodzi za mąż i grał jej zespół: bęben puzon i trąbka nawet nei wiecie jak to komicznie brzmialo
|
#1355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za opinie coraz bardziej mi się ona podoba A teraz już uciekam bo znowu jadę do TŻ, a potem do znajomych na imprezkę
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
krokieciki gotowe
uciekam sie szykować, więc możliwe, że jestem tu dziś ostatni raz, zatem:SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO naszego ROKU
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my mamy dzisiaj 101 ddś Jutro studniówka ![]() Dziewczyny, życzę Wam udanego Sylwestra, rozpoczęcia Naszego roku w świetnych humorach i otoczeniu bliskich nam osób!!!
A na Nowy Rok wszystkiego co najlepsze!!! Niezapomnianych ślubów, rewelacyjnych wesel i podróży poślubnych do pozazdroszczenia!!!!!!!!! Niech Wam się wiedzie o wiele lepiej niż w tym 2011 roku!!!!!!
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
Fryzura zrobiona - podobna do tej co miałam na dwóch weselach ale z tyłu już mam taki śmieszny koczek (pokaże Wam zdjęcia ale trochę później).
Czesała mnie moja fryzjerka (wcześniejsze fryzury robiła mi inna fryzjerka) najpierw byłam niezadowolona jak zobaczyłam, że loki robi mi prostownicą a nie lokówką stożkową ale w sumie z efektu końcowego jest bardzo zadowolona. Siostra zrobiła mi oczy tzn. przykleiła mi kępki sztucznych rzęs i pomalowała oczy eyelinerem, na paznokciach suszy się krwistoczerwony lakier. My zaczynamy imprezę o 20 więc mamy jeszcze sporo czasu ![]() Dziewczyny oby ten przyszły rok nie był gorszy od tego co się właśnie kończy Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() Ja już prawie pozbierana, czekam na gości tylko makijaż muszę dokończyć, włosy rozpuścić, przebrać się w sukienkę i mogę wychodzić
|
|||
|
|
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja tylko wpadłam na chwileczkę aby Wam złożyć życzenia a potem szykuje się na imprezę sylwestrową ![]() Kochane dziewuszki Życzę Wam udanej zabawy sylwestrowej, dużo radości, szczęścia i pogody ducha w nad chodzącym Nowym Roku, który dla nas jest szczególnym rokiem
|
#1362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja juz wykąpciana, pazurki pomalowane wlasnie sie suszą - tez krwistoczerwony
slucham nastrojowej sylwestrowej muzy Cytat:
i swietnie, ze w bieli! nie lubie ecru:P mysle, ze o wieeele lepeij suknie wygladają w bieli![]() Cytat:
ello ale macie zaczepiscie, ze kupujecie mieszkanko!! jaki mily akcent na koniec roku![]() Cytat:
ja tez mialam rozne plany co do ceny sukni a wyszlo 2650 a co tam, raz sie zyje po przymiarkach wiedzialam ze i tak nie bede zbytnio patrzec na cene, tylko wezme to co mi sie podoba
|
|||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
ja poszalałam i kupiłam złoty lakier
będzie teraz leżał w szafce do następnego sylwestra też się już powolutku zaczynam ogarniać
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Nie było mnie parę dni. Ponadrabiam Was w Nowym Roku. Byliśmy w Warszawie od czwartku, pozapraszaliśmy parę osób na wesele. Wódkę odbieramy we środę. Życzę Wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane wizażowe PM-ki
za kilka godzin zaczyna się nasz wymarzony 2012 rok, życzę wszystkim, aby marzenia: śluby, wesela, wspólne życie z mężami, orzeszki (lub fasolki) były takie, jak sobie wymyśliłyście - a może nawet troszkę lepsze ![]() a na pomoc wzywam wizażową magię, jest niezastąpiona ![]() |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
no ja juz zrobiona na "bóstwo"
nawet zdjatka porobilam jutro wkleje na poczte teraz czekam na mojego TZ niebawem powinien sie zjawic
|
|
|
|
#1367 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny zobaczcie koniecznie na tę suknię http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;sukn...html?foto_id=2 w załączniku fotka :brzydal :![]() :cojes t:a tak poza tym, WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO I NAJMILSZEGO W NOWYM ROKU Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-12-31 o 18:46 |
|||||
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja zrobona na bóstwo lece na bal paaa
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
U Was zabawa pewnie przednia :) a mój Tż właśnie pojechał bo dziś na 7 do pracy, więc zajrzałam do Was :)
Chatko ta zaliczka to raczej z desperacji jakiejś była i jeszcze babeczka w salonie mi wmówiła, że pięknie w niej wyglądam i chciałam mieć to za sobą :) ale dobrze, że wyszło jak wyszło i zaliczkę zwróciła :) Cytat:
To może ja Wam wrzucę moją eskapadę po salonie :) troszkę ich będzie, mam dwa typy, prócz tamtych sukienek :) ale z miła chęcią poznam Wasze zdanie :) Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-06 o 20:32 |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczna jest 2 ostatecznie może być 3 a reszta nie bardzo. Ta 2 ładnie na tobie leży i jest nie " przeładowana" Udanego wyboru życzę , mnie niedługo też to czeka |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ładna, ba śliczna, tylko mnie się właśnie wydaje, że nie leży tak jak powinna A wybór ciężki, nie spodziewałam się tego A wiesz czego chcesz? Masz coś upatrzone?
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, Naszym Roku , zdrowia, szczęścia, miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń!Ona8686 mnie najbardziej podobasz się w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325380390 Kessi ślicznie wyglądasz ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-01-01 o 09:51 |
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam karnawałowo
Mamy 2012 rok jeeeeeeeeee teraz już z górki wszystkiego naj w nowym roku aby nasze śluby były udane szalone i niezapomniane a miłość między nami a tżcikami kwitła w najlepsze a co poniektórym życzę rychłych orzeszków ![]() Cytat:
Cytat:
ależ w niej seksownie wyglądasz
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym roku!
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325380390 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325380390 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325380390 Mimo, że kocham księżniczki to dwie ostanie na drugim miejscu razem
|
|
#1376 |
|
Rozeznanie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Chatko- ja Cie podziwiam za cierpliwośc... ja bardzo szybko zrezygnowałam z szukania sukni w salonie....u mnie jedynym wyjsciem był mały salonik, który zdecydował mi się uszyc i wydaje mi sie że dla Ciebie to będzie rowniez najlesze rozwiazanie, chciaz ostatnio jak chodziłam z koleżanka po salonach w Lublinie to w małym saloniku na Bernardyńskiej widziałam śliczna suknie z falbanek, jak i rowniez w komisie-pracowni Anna Maria na Narutowicza widziałam kilka ciekwaych, ktore ładnie prezentowaly się bez kola, suknie mozna było tam szyć od podstaw. A co do koła to Cie doskonale rozumie - odrazu nie chciałam w swojej sukni i krawcowa odrazu zaproponowała halke z tiulu . A w styczniu idę na pierwsza przymiarke i jestem strasznie ciekawa jak będzie moje suknia wygladac.... |
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że zdania podzielone. Ja najbardziej byłam za tą z szarfa. Pan powiedział, że górę można zrobić "zabudowana" nie taką prześwitująca. Ale teraz na nią patrze i wydaje mi się, że ona do mnie nie pasuje i ten tiul był taki sztywny. A druga, która mnie urzekła to właśnie ta 3, podkreślała talię, no pięknie Pokazałam dziś mamie i co ona powiedziała... że ta 3 absolutnie nie bo mnie strasznie skraca...
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
|
#1379 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek w Nowym Roku
![]() ![]() ![]() Ja wlasnie wstalam...a wy widze jeszcze w lozeczkach...hihihi Dobrze, dobrze, odsypiajcie sobie ![]() U nas byla super zabawa, usmialam sie jak nigdy Nie ma jak sylwester z najblizszymi znajomymi No i w domku co najwazniejsze, wiec nie trzeba sie nigdzie tulac, a i balagan nawet udalo sie opanowac, tak ze dzis tylko zmywarke 2 raz wlaczylam i po klopocie ![]() Cytat:
1-sukienka bardzo ladna, ale wydaje mi sie ze nie do konca podkresla twoja ladna figure, no chyba ze byla np zle upieta. I cos na biuscie tez mi dziwnie lezy...nie lubie jak sie robia dwa takie sztuczne pagorki, strasznie nienaturalnie to wyglada. 2-Bardzo ladnie ci w niej, wg najlepiej ze wszystkich. To jest twoj model. Jedno ale co do samej sukienki. To jest podrobka mojego Justina Alexandra. I poniewaz wiem jak ta sukienka ma wygladac w orginale nie podoba mi sie jej wykonianie. Zdaje siebie sprawe z tego ze roznica w cenie jest pewno 2 krotna, wiec jesli juz mialabym ja wybrac to wolalabym uzywany oryginal od tej nowej podrobki. 3-bardzo ladna sukienka i tez ladnie na tobie lezy, jedynie co to zastanowilabym sie troche nad dekoldem...serduszko jest ladne ale jak sie ma duzy biust i troche go widac, a tutaj tak troche na plasko lezy, wiec te sukienke widze z prostym dekoldem. 4-okropna jest 5-hhmmm...nie jest zle, wygladasz ladnie, sexownie, ten ktoj tez do ciebie pasuje...ja jednak nie przepadam za rybkami... 6-zdecydowanie nieeee... I jeszcze apel do wszystkich dziewczyn przymierzajacych suknie, albo starajcie sie zakladac bardotki jak sie wybieracie na przymiarki albo chociaz opuscie ramiaczka tak zeby ich nie bylo widac, bo to naprawde psuje caly wizualny efekt sukienki, a to tylko 5 sekund roboty ![]() ![]()
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-01-01 o 12:14 |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho w nowym naszym roku
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

moja będzie w bieli ta na mnie jest w ecri

) typu urody

jeeeeeeeeee teraz już z górki
18.08.2010 - zaręczyny