|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Wszystkiego naj dla Filipka
MAGDA wróciłam do domu przed 3, sylwester z tesciowa u ciotki tz, tz w pracy AGATEK ja w czerwcu 32 koncze a moj tz 39 w grudniu co rawda ale rocznikowo juz ma ale wyglada na 30
|
|
|
|
#1622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
![]() nie smutaj sie! czas do kwietnia szybko minie. jak zajmiesz się dzidziolkiem to nawet się nie obejrzysz a wiosna będzie i do rajchu wyjedziesz (jak ja nie lubię tego kraju i ich paskudnego języka serio, chociaz sporo rodziny tam mam)Cytat:
![]() Cytat:
ja się wcale nie przyznaje ze ten tydzień co do Agatek zaczęła dzisiaj to ja zaczęłąm wczoraj
Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2012-01-01 o 14:01 |
|||
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam nacieszyć się ostanimi chwilami z mężem bo za chwilę wracają teściowie i szwagierka z rodzinką.
Do później i nie pisać za duzo
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż on się upiera, ze ma 29 . jak się poznalismy to ze 3 lata miał 26 - strasznie chce się odmłodzić )
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Raczkowanie
|
wcale nie
![]() Cytat:
ale to Agaton zaczął - od pyz mnie wyzwała ![]() to rowniez gratuluje ładne wejscie w nowy roczek
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
Witam w Nowym Roku!!!
Do terminu zostało 8 dni!!!!!!! Kurde już bym chciała urodzic!!!A tu nic mi się narazie nie zbiera... W nocy znowu zlapało mnie to cholerne drapanko,cale nogi mnie swędział...wrrr nie cierpię tego!!!!! |
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
ale kaccc ;pIgor nie dal pospac jak zaczal o 3 to tylko zmienialismy sie do 8 z tztem.. nauczyl sie na rekach.. wrr
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Rozeznanie
|
wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich mamuś i ich dzieciaczków, ekspresowych porodów, zdrowych i grzecznych bobasów !!!!!!!!!!!!
Matko ile wy naskrobałyscie od wczoraj ja myslalam ze tu ze dwie strony beda do nadrabiania wariatki My poszlismy spac kolo 1 a dzis dzien kanapowy - nich nam sie nie chce a ja sie czuje jakbym kaca miala i strasznie chce mi sie pepsi ale nie mam ![]() |
|
|
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Ale tu szaleństwo było....tyle stron ![]() My przywitaliśmy Nowy Rok z mamusią bo jeszcze do jutra u nas zostaje. Przez to że jest też zakatarzona jak ja nie chce pozarażać dzieciaków siostry a wychodzi na to że to ja ją zaraziłam ![]() Piccolo wiśniowe było pyszne.......dobrze że się załąpaliśmy bo jak tż otworzył to był jeden wielki wybuch i połowa wylądowała na stole, podłodze i krześle ![]() Teraz zrobiłyśmy z mamą szarlotkę i się właśnie piecze ale się okaże za pół godziny co z niej wyjdzie bo zapomniałąm dać proszek do pieczenia ![]() A no i dzisiaj według OM skończyłam 40tc ![]() Mam kilka stron do nadrobienia......to się za to zabieram......
|
#1631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joooołki poooołki!
![]() kaaaaaszaaankaaaa!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() właśnie napieram na tżta żeby się zdecydował na imię dla dziewuchy, bo mi coś nie pasuje w Kindze i Nadii chcę Alicję- Alę, ale jemu nie odpowiada "przecież chłopiec się urodzi!" jo jo, w razie co, wolę mieć awaryjne ![]() Cytat:
oj tam ojjj taaam ![]() Cytat:
ooooo taak... chyba ostatnie dni najgorsze... masakra jakaś normalnie, ciekawa jestem co na wizycie mi powie w czwartek 5 stycznia ![]() jeszcze jak mam wstać to mówię: "ojeeeej jak mi ciężko wstać, ała ała" i mój mężulek leci mnie podnieść...
|
|
#1632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stara ![]() Cytat:
ja mam 15.01 a Ty 16, a masz jeden dzień więcej na suwaczku chyba, że gin zmienił Ci termin i nic nie powiedziałaś ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
u nas tylko na stole się wylało ![]() 40 tydz?? ![]() toć to dopiero co testy robiłyśmyyyyyyyyyyy
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cały czas mam liczony z OM bo z usg sie mniej wiecej pokrywało.tak suwaczek liczy to tak sobie jest :P nawet jak sie myli to mi sie nie chce zmieniac ![]() własnie liczyłam kiedy muszę wrócic do pracy jakbym urodziła 16.01 - macierzyński by mi się skończył 1 lipca, mam 9 dni zaległego urlopu plus jeszcze nowego troche bym wzięła to na początku sierpnia do roboty ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- a szamopany picolo zawsze "wybuchaja" trzeba schłodzic wczesniej to wybuch mniejszy
|
|
|
|
|
#1634 | |||||||
|
Zadomowienie
|
JOŁŁ LASKI
ale miałyście wczoraj schizy, ja nie mogę 8 str do nadrobienia ![]() jeszcze w sylwestrowych klimatach muzycznych - pewnie znacie go - ale wkleje czym my się wczoraj 'delektowaliśmy' muzycznie w pewnej chwili ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc ![]() imprezka udana - wytrzymaliśmy z synkiem do 3 rano nawet fajerwerki zaliczyliśmy a bałam się że nie spodobaja mu się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko 2 kieliszki ooo nawet nie wiedziałam że jest takie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() łeeeeeeee weź spadaj ale gów.niara z ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
kłucie to mam bo dziecior mnie smyra - to może być od tego bo pytałam się dr i mówił że jak juz nisko dziecko jest to tak zdarzyć się może Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1635 | ||
|
Raczkowanie
|
witam mamusie i brzusie w Nowym Roku
![]() Cytat:
![]() ja 24 za miesiac i 10 dni kończe i dobrze mi z tym ![]() Cytat:
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla Was, Waszych rodzin i wszystkich bobasków po obu stronach brzucha
![]() Widzę, że wy tak noworocznie od ustalania wieku, ja właśnie jak się doliczyłam ile skończę w tym roku lat to (33)lecę nadrabiać, bo ktoś tu wczoraj zabalował na wątku |
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łiiiii... to słabą masz głowę! ![]() piękna i młoda z rozstępami na dupalu i w ogóle... oj tam czubasek to jest małolata! ![]() a żebyś wiedziała! Ale niby sny są na odwrót jak widziała dziewuchę, to powinien chłopak wyskoczyć! ![]() Cytat:
jak urodzisz to do zrzucenia zostanie Ci z 3-4 kg... pffff, tak to se można! ![]() A co do pyzów- dziś teściowi mówię, żeby się napatrzał na słonia indyjskiego, bo next time to zobaczy żyrafę
|
|
#1639 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
alicja nie ma D :p agatek tez nie ma D ewelinDa ma D hyhyhy ![]() Cytat:
chociaz ja 88 :p wiec jeszcze fajniejsza
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KinGa twarde, NaDia twarde... mówię, nie zdąży na poród, nie puszczą go i sama zaniosę wniosek i będzie pozamiatane ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- agawoo miałaś przystopować z postami a Ty co, widzę 2 miejsce! a ja 8
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
Hejka Mamusie w tym nowym 2012... Życzę wszystkim radości, spełnienia marzeń, zdrowia...
Jutro zaczynam 37 tydzień ciąży, we wtorek ostatnia wizyta u ginekologa a 25.01 będę witać moją Michalinkę... |
|
|
|
#1642 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ty weź jeszcze masz szanse wskoczyć na 1sze miejsce, nawet nie jesteśmy w połowie wątku ![]() cytuj po poście i rób odstępy żeby ci nie dopisało i jaaaaazda na 1sze miejsce
|
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'88 zdrówko ![]() "miss spamu w tej edycji programu!" :O jakie rymy - cionrza kżtauci
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam coś w klubie...
![]() Cytat:
od razu przypina co do postów - co chwila coś robię, nie nadążam za wami wariatkami Cytat:
![]() nawet nie zaczaiłam, że taki rym zrobiłam! jeszcze raz czytam swój post ii... "a joooo, faktiko!" ![]() Maja- nasz chomik, odpada ![]() Natalia- nie podoba mi się natka pietruchy- ale mojemu A. tak!!!! Iga, Ada jak najbardziej- krótko, zwięźle i na temat ![]() Tylko mamy już Izę w rodzinie- moja bratanica/chrześniaczka a to jedna literka... ale mi ćenrzko dogodzić
|
|
#1646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, milknę już i się nie odzywam Zresztą koszmarnie mnie dziś bola oczy A zaraz mają przyjść znajomi na kawę, a ja nie mam siły nawet siedzieć
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no normalnie szok nic Ci nie pasuje Sandra? Paula? mi się Laura podoba ale co ze zdrobnieniem- Laurka?????? i podoba mi się Tosia ale Antonina nie
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Witam w Nowym Roku i wszystkim życzę spełnienia marzeń, zdrowia i pociechy z pociech!
Jeju, myślałam, że wszystkie będą padnięte po imprezach, a tu co?!? Od wczoraj 10 stron! ![]() I znowu nadrabianie... |
|
|
|
#1649 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
iganna ![]() ![]() Cytat:
![]() oto wariatka Tosławka:
Dominika Natalia:http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdhqvkaio3trg4.png http://www.suwaczki.com/tickers/uiklkwk4dsmjk6bg.png Edytowane przez kamusia178 Czas edycji: 2012-01-01 o 16:38 |
||
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Nasz maluch ma już tydzień
ale rocznikowo juz ma 

czuję się mega wielka, gruba, opuchnięta, bolą mnie podeszwy stóp, niby mi kostki spuchły!
i strasznie nie mam siły wstać, kłucie w pochewce jakby ktoś igłę mi tam wbijał i strasznie rozluźniona ona jest, powietrze się z niej samo wydobywa?!!!
czy Wy też tak mata?? Jeszcze nie urodziłam, a już mam rękaw magika z pi*ki
) więc fajnie, nie siedzę w tym sama
tralalalaaaaa
jeszcze maaaaaaam czaaaassik 

ale nie mam 

oj tam ojjj taaam 

ja mam 15.01 a Ty 16, a masz jeden dzień więcej na suwaczku 

z rozstępami na dupalu i w ogóle...