|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Napisal "przebacz mi proszę " szkoda mi go
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byłby chyba najlepszy sylwester mojego zycia... Choć i tak wiem, że matka eksa mnie uwielbia i wciąż mówi o mnie synowa to dawno jej nie widziałam i szczerze, to omijałam jej sklep szerokim łukiem, bo bałam się, że jak mnie zobaczy, to się będzie dopytywać co u mnie i inne takie...
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Mojego eksa rodzice tez mnie lubili, nie raz mówili, że mnie podziwiają, że z nim wytrzymuję bo on nie zasługuje na mnie. Ale trudno.
Może gdzieś czeka na mnie facet z którym będę jeszcze bardziej szczęśliwa, który nie zdradzi mnie, nie będzie mnie wykorzystywał i krzywdził. Może...
|
|
#3544 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co mu chcesz odpisać i jaki ma to wywrzeć efekt?
|
|
|
#3545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A eks był na singielparty nad morzem z kolegą, którego właśnie rzuciła laska. No to się mogli bez oporu poprzytulać i ponarzekać, jakie baby są niedobre.
|
||
|
|
|
#3546 |
|
Rozeznanie
|
no więc sylwestra spędziłam 'we dwoje' w objęciach poznanego kilkanaście dni temu kolegi ;p były kwiaty, świeczki itp.
on do mnie się zaleca bardzo, ale ja nie mam pojęcia, co robić. przegapiłam z nim północ, bo że tak powiem byłam zajęta... seksu nie było na szczęście, no ale w bierki nie graliśmy ![]() najgorsze jest to, że byłam wszystkiego świadoma (nie piłam dużo) i jeszcze go prowokowałam... ale ja zawsze powtarzam, lepiej z każdym innym niż z eks teraz sobie myślę, co on sobie o mnie pomyśli teraz... no nic, było minęło... ale mimo wszystko mam moralniaka w ogóle w trakcie naszego wieczoru we dwoje zadzwoniło do mnie czterech kolesi, z którymi coś kiedyś mnie łączyło... tacy wszyscy mili dla mnie. aż mi się miło zrobiło na serduchu, że dla niektórych osób dalej jestem ważna i chcą mojego szczęścia. mam nadzieję, że mój 'kolega' sobie nie pomyślał, że kręcę z kilkoma naraz. a nad ranem zadzwonił obcy numer. Eks z życzeniami. powiedział: ''próbowałem... ale nie potrafię żyć bez Ciebie'' ![]() i mi smutno, że tak powiedział ![]() ale trzeba się ogarnąć, Nowy Rok, nowe życie, bez eks
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Hah. Mój eks nadal imprezuje
Boże, on zawsze miał mocną głowę ale impreza dwa dni z rzędu to chyba przesada ;]
|
|
|
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
A ja siedzę i ryczę. Chusteczki idą jak szalone.
Dociera do mnie, że on to zaplanował. Kto normalny tak robi? 3 dni sie nie odzywać, a potem sms o pólnocy z przekleństwem |
|
|
|
#3549 |
|
jesterhead
|
Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku
U mnie sylwester był udany, niestety burak się odezwał... Napisał jakoś jak się szykowałam, nasza wymiana smsów wyglądała mniej więcej tak, że on ciągle pisał jak to jemu smutno, a na koniec walnął, że cały czas o mnie mysli i przytula i całuje mnie w myślach każdego dnia ( ). Ja mu na to nic nie napisałam, ale po północy już byłam tak wcięta, że wysłałam mu życzenia, takie zwykłe: 'szczęśliwego 2012 '. Nie odpisał. Jak szliśmy z kolędą do znajomego, próbowałam zadzwonić (głupek![]() ' Myslałam że walne, poszłam dalej spać, odpisałam mu dopiero jak wróciłam do domu, że spoko i nie ma za co. I myślałam, że będę mieć spokój, a on przed dosłownie chwilą napisał mi tak: jak wyjdę ze szpitala to zadzwonię. Nosz ku*wa mać! O co mu chodzi? Po co on mi to pisze? Co ja mam zrobić...
|
|
#3550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Ale wypłacz się, będzie Ci lżej
|
||
|
|
|
#3551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kolesi, którzy sobie przypomnieli - miło z ich strony, jednak olać ich. Skup sie lepiej na jednym! Co do eksa- typowe. Ale dobrze mówisz, czas na nowe życie. Bez niego! Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale on kombinuje. Chce Cię zmiękczyć. Ale mnie jeszcze jedo zastanawiam. Czy mój eks udawał cały ten czas ? I wczoraj pokazał swoją prawdziwą stronę? Ale po co? Włożył tyle wysilku w to i po co? Chociaż równie dobrze mogł mnie oszukiwać i mówić, to co chciałam usłyszeć.Tak twierdzi mój współlokator, który znał nasze relacje. Chochoł z niego. Mam jego ciuchy. Może porozwieszam je na płocie? |
|
|
|
|
#3553 |
|
jesterhead
|
Nic mu nie odpisałam i póki co jest cisza. Teraz będzie chciał pokazać jaki on biedny, chory, poszkodowany czy co tam jeszcze...
|
|
#3554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, ja już znam ich, jacy to zawsze biedni są... Mój były nie odezwał się od wczoraj, od tego ostatniego smsa z przekleństwem. I git. Sprawa jasna. A ja mam do napisania licencjat i jutro ruszam pełna parą.
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek, mam takie przeciążenie umysłu. Nienawidzę tego, moją wymówką był 'brak papieru kancelaryjnego', ale znalazłam w szafie i się zabrałam do roboty, ale po 2 zestawach umieram.
|
|
|
|
#3557 | |
|
jesterhead
|
Cytat:
Będziesz miała zajęcie to będzie Ci łatwiej
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam pakowanie, a w tle leci: http://www.youtube.com/watch?v=6Qkc8evWCNY |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Tak. To, że on nie zasługuje to to jest zwykła wymówka....
bo tchorz mi nie powie prawdy. |
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowym roku,
Mi wczoraj na sylwestrze było smutno, ciężko mi było oderwać się od myśli, a w pewnym momencie nie mogłam się powstrzymać od płaczu ![]() Napisałam życzenia, ale nie odpisał. W wigilię odpisał, teraz już nie.
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to wam zazdroszczę dziewczyny, oni piszą do was że tęsknią,że chcieliby wrócić, że to, że tamto, a mój ma mnie w głębokim poważaniu.
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
Możliwe, wszystko jest możliwe. A co nim kierowalo, nie wiem i sie nie dowiem juz
|
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Myśle że ostatecznie sprawa zakończona.
Napisał mi że przyjedzie pod mój dom i żebym wyszła bo chce porozmawiać. Więc zadzwoniłam do niego zapytałam o czym chce porozmawiać i żeby mi to przez telefon powiedział. Powiedział że podjedzie powiedziałam że nie. Powiedział że chce porozmawiać o nas. Powiedziałam mu że dzwonię po to żeby mu powiedzieć że nie chce się z nim spotykać, i że moj poziom kultury jest taki że z gracznośc dzwonię mu powiedziec że nie wyjde do niego żeby nie czekał a nie robię tak jak on tydzien temu w boze narodzenie że wolał pić z kolegami a ja czekałam. I że skoro wolał święta spedzić z kolegami niż z dziewczyną to coś jest nie tak i zycie nie na tym polega. I że nie życzę sobie jakiś pretensjonalnych smsów jaka to ja jestem zła i niedobra powiedział że skasuje moj nr żeby go nie kusiło do mnie pisać. I tyle. Nie płakałam ale jak z nim rozmawiałam to trzymałam łzy w sobie. Myślicie że sie jeszcze odezwie? Jak ja to wszystko przeżyje to naprawdę nie wiem
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3567 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Wolałabym, żeby mój były zaczął sobie układać swoje życie, zamiast pisać do mnie w taki sposób że wiem jedynie o jego chęci powrotu do mnie. Muszę znowu studzić jego zapał, bo ja coraz lepiej widzę to, że nie chcę powrotu. Co mu już kilka razy wyraźnie powiedziałam. Swoimi różnymi akcjami jedynie mnie zniechęca do siebie. Nie wiem czego tu zazdrościć dziewczynom. "Twój" napisał Ci czego oczekuje i doceń jego szczerość oraz zaakceptuj fakt, że nic z tego nie będzie, więc jego odzywanie się zupełnie niczego tu nie zmienia. Jakby mu zależało, to "choćby skały srały..." i resztę pewnie już znasz z wizażu. Dlatego cały czas apeluję u Was o zdrowy rozsądek i szacunek do samych siebie. Ktoś tu wcześniej w tym temacie napisał, że jeden raz prosi o powrót a potem czeka na reakcję. Może niekoniecznie to musi być tylko jeden raz, ale były partner nie jest wariatem i jak mu się to powie kilka razy, to powtarzanie tego potem grozi oceną równą z katarynką. Jeśli były partner nie chce powrotu, to trzeba mu niestety dać do tego prawo, mieć poczucie własnej godności i jakoś tam, dzień po dniu, próbować żyć dalej. Wiem że to ciężkie, ale narzucaniem się nie zdziałacie moim zdaniem nic dobrego. A skoro ktoś stwierdził, że nie chce związku, to tym bardziej nie rozumiem jednak oczekiwania na życzenia jak w przypadku Mandy...
|||
|
|
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie umiem tu tego opisać, brakuje mi słów. Po prostu musiałybyście odsłuchać tą wiadomość jaką mi nagrał.. Ciągle mam w głowie jego głos "Natalia, chodź do nas, zrobimy sobie zdjęcie, chooooodź" On sie tłumaczy, że ona była z chłopakiem i nic złego nie zrobił.. Ale nie wierzę mu, gdzieś w środku czuję, że tam coś więcej się wydarzyło.. |
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
mam ochote mu napisac zeby przyjechal tesknie za nim
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
napisałam mu smsa, ale jestem przekonana ze nie odpisze. ale niech przeczyta i niech wie.
Ale dostalam cenna lekcje, kurde nie zapomne o tym juz, |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

). Ja mu na to nic nie napisałam, ale po północy już byłam tak wcięta, że wysłałam mu życzenia, takie zwykłe: 'szczęśliwego 2012