|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Ludzie jak wy piszecie przy dzieciach?
Podziwiam wszystkie wizażanki piszące sobie w wątkach "miesięcznych" dzieci, ja zapisałam się do swojego, ale co z tego, jak Kalina nie pozwala mi nic pisać. Na widok jasnego ekranu komputera najpierw zaczyna się pieklić, a później rozpaczliwie szlochać i wołać tak: nene, meme..... łzy lecą jej jak groch
![]() nie da się jej postawić w leżaczku koło komputera na podłodze i napisać czegokolwiek, od razu się wścieka. Gdy piszę coś na kompie, trzymam ją na ręce, odwracam w stronę ściany i zagaduję. Owszem, umie bawić się sama, ale tylko jak jestem w kuchni, co chwile łypie okiem, czy aby nie właczam komputera ![]() wiczorami nie otwieram nawet kompa, bo stary wraca późnym popołudniem i cały czas spędzamy na zabawie z Kaliną. dziś wyjątek: siedzi w robocie, negocjuje z ramienia Dyrekcji Generalnej Poczty ze związkowcami. związkowcy właśnie się naradzają a stary żre pizzę, już drugą dzisiaj, od rana nie wychodził ze swojej pocztowej nory ![]() co miałam robić, wykąpałam dziecko, dałam cyca, wskoczyłam na chwilę na wizaż, zaraz spadam, bo mam nadzieję dokończyć "Europę..." Baumana, którą czytam od wakacji, wstyd jak beret. w łazience stos kosmetyków do wydania, a ja nawet nie mam czasu założyć wątku na targowisku. Moje dziecko ma chyba alergię na komputer ![]() ![]() Wiecie co? Niby ekran kompa ją denerwuje, ale telewizor to może oglądać nawet godzinę. Ostatnio obejrzała całego "Fausta" na Mezzo, uwielbia operę.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzie jak wy piszecie przy dzieciach?
Co prawda nie odpowiem na nurtujące Cię pytanie, bo ja jeszcze nie obeznana w temacie, ale chciałam Ci powiedzieć, że (jak zwykle) miło Cię czytać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Córka jest jeszcze mała, nie umie się sobą zająć, wydaje mi się też, że chce skupić całą Twoją uwagę tylko na sobie- egoistka jedna ![]() ![]() Może kup jej jakiąś interaktywną zabawke- sa jakieś z pozytywką i ruchomymi częściami do łóżeczka, Ona ma juz 6 miesiecy? Albo spróbuj czytać głośno wizaż / oprócz Intymnego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
U mnie jest ten sam problem....ze znienawidzeniem monitora
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
U mnie jakoś nie ma ani zadowolenia z włączonego komputera czy też niezadowolenia, ale za to jest radość jak może pobawić się myszką albo powalić w klawiaturę
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Heleno naprawde nalezysz do jakiegos watku???
![]() ![]() moze jakas diva Ci sie szykuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ja Ali rozłożyłam w tym pokoju co stoi komputer matę i dodatkowo rzuciłam jeszcze kilka zabawek i w ten sposób mała pozwala mi na wizażowanie. Widzi tylko, że jestem i od czasu do czasu coś tam do niej zagadam, uśmiechnę się albo dam buziaka
![]() No właśnie Heleno tak mi się wydawało, że przynalezysz do nas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.