|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Mój były chce się spotkać.
Napisał, że się stęsknił ![]() Odmówiłam. Napisał "czemu nie chcesz sie spotkać? mam dobre rzeczy do jedzenia. a chcialabys ten wieczor spedzic ze mna?" ![]() napisałam mu "Kamil daj spokój, jesteś pod wpływem i dlatego tak gadasz" to odpisał "wydaje Ci się tylko. Ale jak chcesz. Przeciez nieważne jest to, że chciałbym żebyś przyjechała. Ale jak wolisz wieczór spędzić sama to Twój wybór" Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-01-01 o 20:20 |
|
|
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3603 | ||
|
High Quality Since 2007
|
A czemu odmówiłaś? Chciałaś żeby się stęsknił, chciałaś żeby pokazywał że mu zależy. Dzwoni do Ciebie, proponuje spotkanie, a Ty nie odbierasz i odmawiasz. Nie rozumiem.
||
|
|
|
#3604 |
|
Rozeznanie
|
Przecież widzisz, że mu zależy... W ogóle nie rozumiem dlaczego go o coś posądzasz, skoro ciągle podkreślasz jak cię kochał i jaki był dla ciebie dobry. Na twoim miejscu poszłabym, nie była wredną c*pą i na spokojnie bez pretensji domagałabym się wyjaśnienia, czy wracamy, czy nie.
|
|
|
|
#3605 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|||
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
A ja wyrzucam WSZYSTKIE pozostałości po nim. Te większe rzeczy już dawno wywalone ale zostało parę pierdół. Strasznie mnie serce zaczęło boleć. Zastanawiam się dlaczego nie jestem w stanie płakać, nawet kiedy próbuje to nie umiem po prostu...
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziewczyny...
Boję się, ze on chce się spotkać "tak sobie, żeby mnie zobaczyć". A ja chce, żebyśmy się spotkali dopiero jak on będzie pewien, że chce do mnie wrócić. Poza tym mam naukę na jutro do szkoły... |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
To dlaczego się z nim nie spotkasz i nie zapytasz czy chce wrócić?
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3610 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Nie możesz po prostu go zapytać WPROST, tak jak napisała Tort, gdy się spotkacie w cztery oczy o to, czy wracacie do siebie czy nie? Albo co możesz zmienić? Moim zdaniem jesteś nadal podejrzliwa i za bardzo go kontrolujesz.
|||
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się pogubiłam..
Tyle razy już go pytałam czy chce wrócić.. Więc już nie mogę się narzucać i ciągle wypytywać czy chce wrócić do mnie.. Zapytałam czy ma mi coś konkretnego do powiedzenia to odpisał "po prostu się stęskniłem i chcę żebyś przyjechała. ale to Ty decydujesz" Czyli nie chce wrócić
Edytowane przez magda170325 Czas edycji: 2012-01-01 o 20:31 |
|
|
|
#3612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrego, to mam na myśli, złóż życzenia jak już cię tak korci tylko bez tej wylewności po parą już nie jesteśmy. Niestety z tym nie rozstałam się w pokoju, dlatego, że na ostateczną rozmowe po prostu mnie wystawił! Zerwaliśmy przez sms! Już pod sam koniec chłopak dawał takie akcje, że szkoda gadać. Byłam chamsko lekceważona, więc mówiąc wprost, olałam go z góry na dół. Dość nerwów i wypruwania żył dla zwykłego olewającego mnie dupka! Wyznaję zasadę, że facet jest częścią mojego świata, ale nie nim całym Jak na razie się na tym nie przejechalam Pojawiały się zaczepki w moją stronę na facebooku, smsy, zaczepki od wspólnych znajomych, które ignorowałam. Po prostu, robiłam to dla własnego dobra, nie ma sensu wpakowywać się, w naszym przypadku, trzeci raz w toksyczny związek. Nie wykorzystał drugiej szansy, choć ja sama bardzo się starałam i naprawdę nie spodziewałam się, że tak trudno będzie mu się z tym pogodzić. Z smsa ostatniego wynika, że zdał sobie już z tego sprawę, natomiast jak znam życie jeszcze trochę trzeba będzie przeboleć...
|
|
|
#3613 | ||
|
High Quality Since 2007
|
MilkyShake - dzięki za Twój wpis. Wreszcie ktoś, kto mnie rozumie w pełni, bo ma podobną sytuację
Ja też jestem zwolenniczką utrzymywania dobrych relacji, a przynajmniej jakichkolwiek bo po kilkudziesięciu miesiącach razem jednak nie wyobrażałam sobie zachowywania się jak obcy człowiek. Ale on się chyba nie pozbierał i pewnie nie pozbiera długo :/ U mnie też jest podobna próba kontaktu i podobne zachowania jak u Ciebie, włącznie ze znajomymi (którym swoją drogą mam ochotę wydrapać oczy za to, że się godzą na jakieś "pośredniczenie" między dwoma osobami, co ja jestem?!?! Rozmowa międzymiastowa?! ), akcjami w internecie... Jestem tym zmęczona. Nie chciałam, żeby tak to się kończyło, a on sam też chciał utrzymać kontakt... Ale tak jak piszesz, ja chcę normalnego życia i nie chcę by były facet powodował zrywanie kontaktu z kimś innym albo ukrywanie się w internecie, bo jakiej strony nie otworzę to on tam jest :/Boję się tylko że jak zacznę ograniczać kontakt i być oschła to on mi zrobi jazdę, że umawialiśmy się na kontakt a teraz go olewam... I nie wiem jeszcze co mu wtedy powiem i jak :/
||
|
|
|
#3614 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
O durnocie, niedojrzałości i braku konsekwencji jednej z dziewcząt się nie wypowiem. Powiem tylko, że może być trzecią Wizażanką z tego wątku, która z własnej głupoty wpadła z byłym facetem. Jak chcecie się bzykać jak wiewiórki z byłymi, to się chociaż zabezpieczajcie
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla - wystarczyłoby, że by powiedział "przyjedź, musimy pogadać" - pojechałabym...
|
|
|
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
a myślałam, że to ja dałam czadu w nocy
|
|
|
|
#3617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro jesteście w kontakcie, raczej jednostronnym, to napisz/powiedz mu wprost, że lepszy będzie brak kontaktu Przechodziłam przez taką "rozmowe" a raczej jasny komunikat i coś tam dotarło, ale życzenia noworoczne zaczęły się od (omójboże!) "przepraszam za złamanie zakazu" Myślę, że raz czy dwa spróbuje, jeśli będziesz konsekwentna w swoich działaniach powinno się udać
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Momo tego co mu dosłownie powiedziałam przez tel i miał skasować moj nr to on dalej pisze!!! Pisze czy mozemy porozmawiac i spróbować jeszcze raz... kolejny es to prosi żebym odpisała bo cały czas czeka
![]() :conf used:
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyjesz. Bo jesteś silna.
Chyba macie za dużo wolnego czasu... Cytat:
Az strach sie bać...
|
|
|
|
|
#3620 | ||||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Malla - no to mnie zabiłaś z tym, że dwie już wpadły... Cytat:
||||
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życie ją jeszcze nauczy.
|
|
#3622 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Tylko kiedy ją nauczy? Jak urodzi mu bliźnięta?
|||
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
On jest jeszcze młodziutka. Niektórym nie da się przegadać tylko muszą sie na wlasnej skórze przekonać jakie są realia.
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się ciśnienie podniosło jak przeczytałam co dziś pisała w innym wątku.. Ale szkoda mi słów na nią, nie mialam do czynienia z bardziej żałosną dziewuchą..
|
|
|
|
#3625 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Seks z eks do jakiś mega odkrywczych pomysłów porozstaniowych nie należy
Ach, ta nadzieja że jak zobaczy wargi sromowe mniejsze, że jak się między nimi ulokuje, to stwierdzi że nie może bez nich żyć... ![]() Nudy
|
|
#3626 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jedna ciąża skończyła się naturalnie, a druga fochem na cały wizaż. A przynajmniej tyle zarejestrowałam przez 1,5 roku mojego zaglądania na ten wątek.
Nie znam go i nie wiem, czy umie okazywać emocje. Jego zaprosiny mogą być tylko przykrywką dla głębszych wyznań, na czym to właśnie Ci zależy, więc nie rozumiem, czemu jesteś dla niego ciągle niemiła zamiast zgodzić się na spotkanie i rozstrzygnąć sprawę na spokojnie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-01-01 o 21:07 |
|
|
|
#3627 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
Wisisz mi czyszczenie monitora ![]() asiu wiem, że jest młodziutka, ale tym bardziej powinna uważać na siebie, a z drugiej strony - nie jest aż tak młoda żeby zupełnie nie myśleć :/
Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2012-01-01 o 21:09 |
|||
|
|
|
#3628 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bez zabezpieczenia. Z byłym chłopakiem.
|
|
|
#3629 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|||
|
|
|
#3630 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Oj tam oj tam
![]() No a jak inaczej określić pobudki kobiet, które uważają że seks sprawi, że ropucha księciem się stanie? No jak nic wierzą w urok swojego...ekhem...wnętrza
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

Napisał, że się stęsknił 

Ja też jestem zwolenniczką utrzymywania dobrych relacji, a przynajmniej jakichkolwiek bo po kilkudziesięciu miesiącach razem jednak nie wyobrażałam sobie zachowywania się jak obcy człowiek. Ale on się chyba nie pozbierał i pewnie nie pozbiera długo :/ U mnie też jest podobna próba kontaktu i podobne zachowania jak u Ciebie, włącznie ze znajomymi (którym swoją drogą mam ochotę wydrapać oczy za to, że się godzą na jakieś "pośredniczenie" między dwoma osobami, co ja jestem?!?! Rozmowa międzymiastowa?!
), akcjami w internecie... Jestem tym zmęczona. Nie chciałam, żeby tak to się kończyło, a on sam też chciał utrzymać kontakt... Ale tak jak piszesz, ja chcę normalnego życia i nie chcę by były facet powodował zrywanie kontaktu z kimś innym albo ukrywanie się w internecie, bo jakiej strony nie otworzę to on tam jest :/