|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
tak szybko w pizamie fifior? Myslalam ze jeszcze imprezujesz
Ja wstalam a za pare godz do pracy sweet ![]() a grafiku na nastepny tydzien jak niebylo tak niema |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
after hours
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
4 zaliczenie ćw z postępowania administracyjnego, tylko 300 str do wkucia + kpa :/ tzn książka jest oparta na kpa, ale............ eh
![]() żeby to test był, to spoko, a tu ustnie, a kobita jest bardzo wymagająca. + 5 egzamin z finansów publicznych, ale mało materiału, ogarnę to po zaliczeniu 4.
#1053 |
Zakorzenienie
|
witam w 2012 roku
![]() wypilam sama butelke wina i pol szampana mojegoulubionegobiedronko wego ![]() ale mialam bombe ![]() a teraz siedze i pije i siedze i pije ![]()
#1054 |
Zakorzenienie
|
witam witam w 2012
My nawet jakos duzo nie popilismy ale jaka radosc ze spokoj byl w domu w sensie ze sie nie darli ( jedyne co to sasiad ale spoko) tak to muza ( raz na pare lat chpciaz my mozemy ) ,pifko i inne takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja właśnie piję "poranną" kawkę. Tak się z TŻ zasiedzieliśmy, że dopiero o 5 poszliśmy spać ![]() ![]() - TŻ dał się namówić na zmianę konta i... będzie ślub, ale nie dogadaliśmy szczegółów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() niby po milym rozpoczęciu dnia, uwaga padł mi tv w pokoju - ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
wystarczy mi już kłótnia dzisiejszego ranka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
ja po drugiej kawce i zaraz do pracy
to znaczy nie tak zaraz bo za 1,5godz i szybko zleci bo o 8 koniec ![]() podobno dopiero ruch sie rozkreca ale spoko jakos wytrwam a jutro i pojutrze woooooolne |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
A ja jutro od niepamiętnych czasów idę do pracy na 9 do 13
![]() i tak już na stałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
ale mam ochotę na omleta
![]() ale ja dziś na wszystko mam ochotę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
No i jesteśmy o rok....mądrzejsze
![]() Ja spędziłam w domu wczorajszy wieczór, nie mam swojego TZ, ale postaram się go mieć-to jedno z moich postanowień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
after hours
|
Cytat:
![]() bo tak mieć, aby mieć, to trochę bezcelowe, chociaż, co kto lubi ![]() ![]()
![]() |
#1062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Bo Wam powiem dziewczyny, ze chciałabym już mieć własną rodzine, troszczyć się o kogoś i żeby ktoś o mnie dbał i dzidzię mieć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
after hours
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że wszystko Ci się ułoży ![]() ja się właśnie spłakałam nad p............ książką. nie nauczę się tego, NO WAY! na pewno nie na 4 stycznia, gdzie jutro i pojutrze idę do pracy, heh. 300 stron na blachę, nie dam rady, bo ja nawet nie rozumiem, co autor miał na myśli, takim językiem jest to napisane.. w ogóle tej sesji nie zdam, nie byłam na żadnych zajęciach, nauki jest w chuj, a nawet nie mam kiedy się za to zabrać. póxniej, żeby zaliczyć 4 przedmioty musiałabym wziąć tydzień urlopu. nie dostanę, bo chyba nawet nie mam tyle urlopu.. chyba, żeby wziąć jeden, dwa dni i dalej l4..
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-01-01 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my też byliśmy na domówce, super było, poszliśmy spać o 6 rano, a o 12 obudził mnie telefon z pracy, żebym przyszła, ale nie poszłam ![]() 13,63e na zakupy sylwestrowe |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam w nowym roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Witam w 2012 roczku! baby zabijcie mnie, ile ja kasy przewaliłam!!! córka marnotrawna powraca ![]() ![]() ![]()
#1067 |
Zakorzenienie
|
Kasiula jakie perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baby macie tu artykuł z onetu akurat rzucił mi się w oczy i przeczytałam, w naszym temacie ![]() http://biznes.onet.pl/lansowac-sie-p...3,1,news-detal
#1069 | |||||
Konto usunięte
|
bry baby
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja żyję, nowy rok rozpoczął się sssssssuper, oby cały był taki jak sylwester ![]() Wydałam bardzo mało, tylko kebaby o 4 nad ranem 18.00 ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Mnie kusi zamówienie w Stradim,ale nie wiem jaki rozmiar sukienki czy S czy M,a w sklepie stacjonarnym jej nie było u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
Kasiula, to było w tamtym roku! w tym będzie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O blogach oszczędnościowych też niestety nie mam dobrego zdania, przynajmniej nie o tych, które czytałam. Rzygać mi się chce, gdy w jednym poście koleś zachęca wręcz do dziadowania (np.spłukiwanie toalety co 3 użycia, pranie przepoconych ciuchów bez proszku itp.) a w następnym pisze o dobrodziejstwie dochodu pasywnego z kilku mieszkań, a ma 25 lat. To niech mi wytłumaczy czy kasę na te mieszkania wziąć z funduszu powstałego z zaoszczędzonej wody z kibla... Moim zdaniem wszystkie te blogi prowadzone są tylko po to, by blogerowi zapewnić trochę przychodu z zamieszczonych na stronie reklam, bo wiadomo - oszczędzanie temat na topie, więc duży ruch na stronie, bo pewno nie tylko ja szukałam jakiś "nowych" sposobów, a nie starych prawd znanych już naszym rodzicom ani sposobów na krańcowe zlikwidowanie ludzkiej godności w pogoni za pieniądzem. Kolejną kwestią są częste tytuły artykułów, jak w powyższym właśnie "nowy samochód ważniejszy niż emerytura", no jasne, w dobie gdy związki komunikacyjne likwidują coraz więcej połączeń, nie kupię samochodu, bo oszczędzam na emeryturę. Analogicznie nie kupię pralki, kuchenki, lodówki, w ogóle nic nie kupię, tylko będę kisić pieniądze "dla lepszego jutra". Coś mi się wydaje, że ludziom się pojęcie oszczędzania pomyliło z czymś innym. Rozumiem, żyć skromnie i nie ponad stan, odmówić sobie niepotrzebnych rzeczy, robić zakupy rozsądnie i to praktykuję osobiście, by nie kwiczeć z głodu na 3 dni przed wypłatą. Ale niech mi któryś inteligenty ekonomista co to krzyczy, że nie jesteśmy jako naród nauczeni oszczędności, wytłumaczy, jak to zrobić nie zarabiając średniej krajowej, a mieć to, co do godnego życia w dzisiejszych czasach niezbędne? Nie mówię, że od razu wszystko na hurra, ale np. jak bez nawet najmniejszego kredytu z najniższej krajowej x2 utrzymać się, urządzić mieszkanie (nawet kupując tylko najtańsze sprzęty) i jeszcze do tego coś zaoszczędzić na emeryturę? A o planowaniu potomstwa, to dla dobra oszczędzania najlepiej zapomnieć, bo to już chyba byłoby klasyfikowane jako rozrzutność... Nie wspominam już nawet o hasłach "zwiększ swoje dochody!", no tak, jakże to pięknie brzmi! ale jest praktycznie a wykonalne biorąc pod uwagę nasz za☠☠☠isty rynek pracy. Edytowane przez iggi0212 Czas edycji: 2012-01-01 o 20:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
after hours
|
o ☠☠☠☠a!!
dostałam spis ustaw na jeden z egzaminów. 20. 20!!! 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! facet jest po☠☠☠☠☠☠☠ony
#1075 |
Raczkowanie
|
Ale w sensie, że musisz znać dokładnie wszystkie paragrafy bo egzamin będzie dotyczył tych ustaw, czy wiedzieć co jest w której ustawie, żeby daną odpowiedź odpowiednim paragrafem poprzeć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
after hours
|
3 pytania opisowe....
cholera wie, z czego da, on jest naprawdę jakiś dziwny. w zeszłym roku swoim seminarzystom na obronie chciał poobniżać oceny na dyplomie :O
#1077 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
after hours
|
materialne prawo administracyjne...
#1079 |
Raczkowanie
|
I faktycznie te 20 ustaw obejmuje?
Tzn. mi chodzi o to, czy te 20 ustaw to takie podstawowe przepisy tego prawa, czy koleś Wam narzucił takie jak jemu się widzą, a materialnym prawem administracyjnym mają niewiele wspólnego? Taki nawiedzony wykładowca to więcej szkody niż pożytku przysparza ![]() Edytowane przez iggi0212 Czas edycji: 2012-01-01 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
after hours
|
ustawy są tak różne, że .........
np o cudzoziemcach i ich ochronie, wjazd na terytorium rp, o repatriantach o aktach stanu cywilnego i dowodach osobistych, o o ewidencji ludności, obowiązek obrony, prawo budowlane, gospodarka nieruchomościami, planowanie przestrzenne.. <stuka się w czoło> nie mam pojęcia, bo nie byłam na żadnych zajęciach, ani na żadnym wykładzie. z teorii wiem, ze normy prawa materialnoprawnego określają uprawnienia i obowiązki stron w sprawach regulowanych kodeksem postępowania administracyjnego.
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-01-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.