|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XII
Cytat:
. Ciekawe czy u nas też będą .
|
|
|
|
|
#572 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajna ta limitka. Paletka mnie nie kręci, używałam bym pewnie tylko 4 kolorów, bo te niebieskości i czerwienie to nie dla mnie. Cienie w pisaku wyglądają bosko Róż fajny, ale mam bardzo podobny z Catrice (nawet opakowanie ma takie samo ), więc zobaczę jak na żywo będzie się prezentował. Szminki jak dla mnie beznadziejne. Z lakierów pewnie czerwony kupię, jak zwykle i pierścionek jest fajny, ale pewnie nie dotrzeW ogóle ta limitka jest jakoś "inspirowana", bo te szminki też mają opakowania baaardzo podobne do Absolute Moisture. Edytowane przez cochonnetta Czas edycji: 2012-01-01 o 20:08 |
|||
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę się do was przyłączyć ?
Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i gdyby nie on ominęłoby mnie na prawdę kilka fajnych i tanich okazji kosmetycznych. Np. ostatnio po po przeczytaniu, że crystalliced weszło już do natur, od razu popędziłam do natury i wzięłam ostatni rozświetlacz, lakier nr.04, błyszczyk o3 (myślałam, że będzie przezroczysty jednak daję na prawdę łady i naturalny kolor) oraz brokat, który przydał się na sylwestra, jednak szczerze mówiąc nie wiem kiedy go będę używać, może dopiero na sylwestra za rok w każdym bądź razie na pewno kiedyś znajdzie się dla niego jeszcze zastosowanie
Edytowane przez choco loco Czas edycji: 2012-01-01 o 20:59 |
|
|
|
#575 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Kupiłam złoty cień circus
wczorajszy makijaż złoto-fioletowy bardzo mi się podobał i nie tylko.
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same w sobie kosmetyki bardzo fajne- zwłaszcza róż. Jednak ta blogerka napaćkała się nim okropnie na policzkach, tworząc efekt klauna, a szminka na jej ustach to już prawdziwa katastrofa
|
|
|
|
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam artystką-różystką nie jestem, ale nawet ja w takim stanie nie pokazałabym się nikomu - mi to wygląda, jakby dostała cegłą
![]()
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.Mi podoba się pomadka, mam już miliard, ale pewnie kupię... Ale te swatche zrobiła zniechęcające... gdyby nie kolor to bym zamknęła bloga migusiem. A róż dla mnie zbyt ceglasty.
|
#580 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tyle napaciała, żeby było widać, bo często zdjęcia zjadają kolor i potem my nie widzimy produktu, a bloggerki się tłumaczą, że naprawdę go widać na żywo, a tu bloggerka z linka miała niespodziankę, bo akurat ten róż na zdjęciach zdecydowanie widać
![]() Mnie się lotnicza limitka nie podoba, nie moje kolory
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
http://keystoourkarma.blogspot.com/2...ds-of-sky.html
kolejne swatche- znowu brzydko pokazana pomadka...
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ej myślicie, że ten zielony cień w pisaku będzie pasował do błękitnych oczu? Dawno nie mazałam się cieniami, a jak to robiłam to brązy, beże, zgaszone róże. Szaleństwa nie było...
|
#584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam wszystkie cienie - najsłabszy jest czarny, ale stosowany jako lekki cień do tworzenia rozmazanej smugi przy rzęsach jest ok. Biały i miedziany są przepiękne - i jako baza pod inne kolory - jak i solo Mgiełka przyjemnie odświeża ![]() Cytat:
Ba nawet myślałam, że złoto nie jest dla mnie No cóż, może nadal tak jest, ale ten cień daje piękny efekt
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Z lotniczej bardzo podobają mi się lakiery, cień i kredka (ale wolę żelowe eyelinery, ale gdyby cień zastygał tak jak te w kremie to bym przygarnęła), a pomadkę chciałabym na żywo zobaczyć.
|
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie ma nadal Crystlliced
Czy ma któraś z Was rozświetlacz z C. i ten z Inglota? Jak jeden ma się do drugiego? Z lotniczej interesują mnie szminki i róż, jednak póki co zdjęcia nie zachwycają.
Edytowane przez Ingeborg Czas edycji: 2012-01-01 o 23:08 |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Też mam niebieskie oczy i świetnie wyglądam w Chameleonie Catrice, ale np. Think Khaki na mnie już tak nie zachwyca (za ciepła, a szkoda, bo ja uwielbiam takie kolory, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma). Mi najwięcej dała metoda prób i błędów, świetnie przy tym spisały się tanie kredki ll ![]() Edit: Przykładowe zdjęcia. Edytowane przez Acabar Czas edycji: 2012-01-01 o 23:38 |
|
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
No popatrz W Raciborzu i Kędzierzynie C. brak... buuuAcabar - wg mnie masz rację - w moim przypadku taki podział kolorów się zgadza
|
|
#590 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, Acaba, a masz takie dla inych typów kolorystycznych? Ja sama nie wiem jakim jestem, maluję się kompletnie na wyczucie
I co ciekawe ostatnio dokonałam kilku przypadkowych odkryć kolorystycznych, ale to przy okazji blyszczykow stay with me, bo wyszlo na to, ze o wiele lepiej mi w tych nieco cieplejszych barwach, bardziej brzoskwiniowych
|
#591 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
] były wszystkie rozświetlacze na obu ekspozycjach [wzięłam jeden], a lakiery były już przebrane, więc wydaje mi się, że dołożyli highlighterów, bo one znikają najszybciej. Tam masz największe szanse. Jakby w nowej części się nie udało, to wbijaj na starą, tam często mają to, czego w tej dużej brakuje [tak upolowałam shimmer w sprayu Catrice, którego w tej dużej już nie było ]I ja się podepnę pod prośbę, jeśli to nie problem
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na long lasting właśnie tak się zbieram i zbieram, bo nie mogę zdecydować jaki kolor i zawsze odchodzę tylko z kolejnym lakierem przeklinając pod nosem swoje niebieskie oczy (bo przecież z brązowymi oczami wszystko tak ślicznieee wygląda i wszystko pasuje )
|
|
#593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm... Tak sobie myślę, że raczej nie wezmę tego różu z lotniczej limitki, bo jest zbyt ceglasty, ale podobają mi się bardzo lakiery - czekolada i czerwień P.S. czy jakaś Warszawianka, która dopadnie jeszcze rozświetlacz, mogłaby zgarnąć jeden dla mnie? obiecuję, że mogę zrobić to samo jeśli dopadnę go jako pierwsza... :P Edytowane przez karottkaa Czas edycji: 2012-01-02 o 00:32 |
|
|
|
|
#594 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;31329374]niestety nie i chyba nie będę na niego polować, bo ta inglotowa butla cosik mi się zdaje, wystarczy na dłuuuugo
Ty to normalnie jesteż ZUO. Skusiłaś mnie na kolejny rozświetlacz. Nie wytrzymałam i stwierdziłam że muuuuszę mieć tego Inglota. No i kupiłam. I fajny jest. O to dziwne, Bo nawet w mediach to określenie funkcjonowało. Swojego czasu na TVN Warszawa. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
mnie crystallised jakoś nie kusi, no może jakiś cień w kulce... tylko kolory są takie podobne do siebie, że nie wiem który. Za to na cyrk czekam z zapartym tchem
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a zdjęcia toppera były i ja ic znaleźć nie umiem, czy nikyt ich jeszcze nie zrobił?
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Mam wszystkie, znalazłam je kiedyś przypadkiem w wątku o typach kolorystycznych (teraz nie jestem w stanie odnaleźć tego posta).
Chyba założę dziś bloga I co wiem, co mam, to tam dam ![]() Ale najpierw wyruszę na poszukiwanie rozświetlacza |
|
|
|
#599 |
|
po prostu Em :)
|
akisia, Było kilka na zagranicznych blogach.
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
'Estelle' dzięki ale udało mi się na Świętoduskiej
![]() tak więc składam raport specjalny - w Lublinie na Świętoduskiej kilka minut po 9 był prawie pełen stand i 3 rozświetlacze. po mojej wizycie nie został żaden rozświetlacz, wzięłam dwa błyszczyki (średni i najciemniejszy) i lakier 03. Na 1go Maja w okolicach 10 nie było żadnego rozświetlacza a poza tym reszta była. dorwałam tam ostatni shimmer w sprayu Catrice - na Ś. nie było. zaraz wrzucę swatche
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

. Ciekawe czy u nas też będą
.

), więc zobaczę jak na żywo będzie się prezentował.
w każdym bądź razie na pewno kiedyś znajdzie się dla niego jeszcze zastosowanie 

((( chyba że będą miały drugi stand...
]
i się jakoś umówimy