|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
![]() A co do busów najtansze są busiki BS. w wakacje płaciłam coś ok 18zł...teraz niestety nie wiem jaka jest cena. http://bigstarbus.pl/index.php |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to drogo, ale moja ciocia zapłaciła 2tyg. temu 50zł spod lotniska do Lublina. Myślę, że te autobusy wożą ludzi, którzy np pracują za granicą więc te 50zł z takiej perspektywy to niedużo, zwłaszcza że jeśli wynająć sobie kierowcę (znajomego, który weźmie tyle co za paliwo) to koszt rzędu 250zł.
#1383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rozlewni perfum na Peowiaków, to znalazłam ją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
A jakiś kontakt macie do Contbusa?
![]() ![]() Layla pewnie myślisz że nie zapytałam w scarlett? ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co to podaje kontakt do nich tel. 444-91-91, kom. 508210900. Jeśli chce się skorzystać z ich usług to jakieś 2 dni wcześniej trzeba się umówić. Co do depilacji (chyba też było o to pyt.) to jest tyle napisane że usuwają za pomocą lasera diodowego, który sprawia że zabiegi są bezbolesne i bezpieczne, przeprowadzane przez doświadczonych kosmetologów. Nie zapytałam o cenę ![]() Poza tym ceny podane na ulotce: mikrodermabrazja - promocja 100zł Oczyszczanie cery ultardźwiękiem 60zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Nr do Contbusa dla Wskazówki: 607 669 080
sorry za post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, gdzie kupię syrop do kawy np. o smaku białej czekolady albo migdałowy itp.???I w jakiej są cenie. W TESCO nie znalazłam,ale może za słabo szukałam
![]() wskazówka Jeżeli jesteś studentka ja polecam wybrac sie na lotnisko Polskim Expressem... placisz 24 zl, bez żadnych przesiadek w większym komforcie i bez nerwów, że autobus nie przyjeżdza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
a orientujecie sie moze gdzie najtaniej w Lublinie ( w jakiej aptece) kupie ACNE DERM ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi Ci o taki syrop co moze byc tez do lodów? ![]() ![]() Tez podpinam sie pod PE...ekspresowy to on jednak nie jest, ale jedzie bezpośrednio na miejsce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w aptece o której tu było już mnóstwo - na Narutowicza - jest po 16zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
![]() szukam w Lublinie od tygodnia dwóch KWC i jakoś nie mogłam na nie trafić nigdzie, może Wy wiecie gdzie je zdobędę? oto one: Essence, Magic Nail Therapy oraz Herba Studio, Balsam do paznokci dajcie cynk jak cos wiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Essence ma stoisko w Naturze (tak mi się wydaje), ale nie wiem, czy mają akurat to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Natura to ta perfumeria w Leclercu, dobrze myślę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Rozeznanie
|
Natura to drogeria na Świętoduskiej. Jest też druga Natura na 1 Maja, ale ostatnio jak tam byłam nie mieli szafy Essence
#1400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "Natura" jest jeszcze na czechowie. Wiecie co przeczytałam " szukam w Lublinie od tygodnia dwóch KWC" ? Zamiast KWC przeczytałam KFC ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zakorzenienie
|
A nie wiecie gdzie jest jakiś antykwariat? Albo lepiej jakis numizmatyk, który oszacowałby mi wartość np. starych monet?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Layla jeśli chodzi o depilacje to eweska polecała gabinet Ars Medica. Przesyłała mi wiadomosci na PW i bardzo polecała ten gabinet. Jutro dzwonie tam i umawiam sie na konsultacje medyczne na grudzien. Podobno zabieg wykonywany jest przez dermatologa.
#1404 |
... choć nie Westwood
|
![]()
Dziewczyny!
Mam za zadanie wyszukać jakiś dobry, fajny i w miarę tani zespół na studniówkę. Macie jakieś godne polecenia? ![]() Z góry dzięki za wszystkie namiary, linki itp. ![]()
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tani tzn. do jakiej kwoty? Pewnie macie jakąś ustaloną "odgórnie". Znając kwotę łatwiej by było coś zaproponować. A zespół ma być z Lublina czy mogą być też okolice? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Nie, no skąd
![]() ![]() Ars Medica to ten na Zana, czy się mylę?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
... choć nie Westwood
|
![]() Cytat:
![]() Mogą być okolice, nie ma problemu.
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
Vivienne, ja spotkałam sie z dwoma zespołami w moim zyciu studniówkowym
1. Czaban band- nawet dwa razy miałam okazje go słuchać, i bede miala 3-cia bo moja szkoła- 9tka wybrała sobie ten zespół również w tym roku ![]() jak dla mnie byli całkiem w porządku, bo grali różne typy muzyki, także chyba każdy mógł znaleć coś dla siebie, dużo było takich znanych "hitów" współczesnych, ale i dużo takich typowo studniówkowych piosnek ![]() 2. Avis- jak dla mnie porażka, raz ich słysząłam, grali SAME piosenki disco-polo i to takie malo znane, na sali dzięki temu bawiło się ok 1/3 gości jeśli nie mniej ![]() ![]()
![]() |
#1409 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item144091730_...lantine_s.html A tak przy okazji przepis na kawkę vanillową ![]() ![]() - 40 ml syropu Da Vinci o smaku waniliowym - 20 ml syropu Da Vinci o smaku czekoladowym - 3/4 filiżanki mocnej kawy - kilka łyżeczek wódki - spienione mleko lub śmietanka Ten magiczny napój to antidotum na błotniste listopady. Wystarczy zaparzyć mocną kawę, nalać ją do filiżanki albo kubka, dodać syrop waniliowy i kilka kropel wódki. Zamieszać i dolać syrop czekoladowy. "Przykryć" spienionym mlekiem albo śmietanką. Ja bym wódki nie dodawała ![]() Cytat:
![]() ![]() A te syropy wyglądają tak: |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
ze swej strony mogę "polecić" zespół Elezis. Jest on z mojej okolicy. Grają na dyskotekach (kiedyś mieli swoją własną, nie wiem jak teraz). Grają nawet fajnie, można z nimi pogadać na temat repertuaru, chociaż to różnie bywa. Nie mają dziewczyny w składzie, więc nie wszystko zaśpiewają. Chłopak ma naprawdę fajny głos, ale czasami fałszuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zresztą na stronie mają mp3 więc można posłuchać ![]() O nawet widzę że mają klipy ze studniówki z naszej szkoły. w zakładce video, można poodlądać. Nie mój rocznik ale moja była szkoła ![]() Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-11-23 o 21:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.