|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Działo się coś tu dzisiaj?
wstawiam dwie fotki z sylwestra
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
ja bym reklamowała.... niestety tak to jest.... próbki specjalnie przysyłają super a te ostateczne przychodzą rózne. Nie zawsze tak sie zdarza wiele osób jest zadowolonych ale jednak jest to ryzyko
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dancing_Lady A co to były za zaproszenia??
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-01-02 o 17:50 |
|
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po 5-cio dniowej nieobecności. Z czytaniem jestem na 15 stronie oraz przeczytałam tą stronę, czyli dwa wpisy.
Byłam w Gliczarowie, na nartach pojeździłam, szkoda, że śniegu tak mało. Wczoarj z TŻ mieliśmy rocznicę narzeczeństwa. Dancing_Lady gdzie zamawiałaś zaproszenia? Mam nadzieje, że nasze będą ok, widziałam, że babka wysłała mi maila, że mam jej podać kolor kartki na jakim ma być wydrukowane zaproszenie, w zamówieniu napisałam , że chce takie jak jest w aukcji, projekt zaakceptowałam już 3 dni przed świętami i wg obliczeń przed 3 Królami ma przyjść |
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mojemu kiedyś coś wspomniałam, że go pani makijażystka skoryguje, to mnie wyśmiał. W końcu on, chłop z krwi i kości malował się nie będzie.
Cerę ma raczej mieszaną i jak jest ciepło to się świeci jak cholera i mu się pory rozszerzają. No ale nie naciskałam Oglądamy ostatnio różne zdjęcia z plenerów i reportażowe i na jednych kolesie z twarzą ładnie zmatowioną, wszystko ładnie naturalnie itp, a na innych się święcą i TŻ tak ogląda, ogląda i mówi "wiesz, może faktycznie lepiej będzie jak zostanę starym pudernicem tego dnia " Umarłam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wygląd rewelacyjnie.. wiesz może gdzie można ją zmierzyć ?? bo z tego co zrozumiałam to nie oryginał tak??.. może jest jakaś sieć.. bądź namiary.. ja w sumie już się zdecydowałam na Agnes 10750..ale zmierzyć jeszcze inne nie zaszkodzi... A tak poza Tym.. to Wszystkiego dobrego w Nowym 2012 roku.. Naszym ROKU Pozdrawiam wszystkie tego nie nie Tego - roczne PM-ki
|
|
|
#1688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Porób zdjęcia i poopisuj co w nich jest nie tak
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
a czy dajecie swoim rodzicom albumy slubne zrobione dla nich? bo w sumie nie potrafie sie zdecydowac co wybrac na prezent dla nich, a w sumie i tak mamy juz w umowie z fotografem takie albumy dla rodzicow i pomyslalam ze to moglby byc prezent dla nich
tyle ze nie dostana go na weselu tylko troche pozniej... na weselu jedynie kwiaty damy i powiemy ze album bedzie pozniej, co wy na to? wypada tak? dodam ze album bedzie naprawde porzadny, fotoalbum plastikowe strony a na nich wtopione zdjecia bez szyc na srodku,mozna palcowac i nie widac sladow, mozna scierac strony na mokro itp cos takiego jak tu i tu na zdjeciach, w eko skorzewszystko staram sie organizowac oszczednie ale na fotografa i albumy nie pozalowalam ![]() dancing lady ja bym tez probowala chociaz reklamowac ... dobrze ze moje sa naprawde porzadnie zrobione, a zamowilam je bez jakichkolwiek probek
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-01-02 o 18:11 |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam u tej samej babeczki. Gdzie zamawiasz pozostałe akcesoria? Też bym chciała |
|
|
|
|
#1693 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze pomoglam
![]() Cytat:
![]() ale dajecie je jako prezent dla rodzicow czy co innego im dajecie na weselu? Cytat:
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
http://marcinbukowski.pl/img/fotoksiazka/5.jpg uważajcie, by ktoś na zgięciu nie był
Cytat:
![]() Do tego grona aniaste87 magduś2 misiak17 nusiekowa |
|
|
|
|
#1695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sciagne od Ciebie Cytat:
dokładnie fajowa liczba 222 ![]() ![]() ![]() jeszcze troszke i bedziemy miały 1 z przodu Cytat:
jakie chamstwo! reklamowac koniecznie!!! ja bym ich
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale momencik i zostaniesz dodana do kalendarza
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy obrączki
Tzn. mamy zamówione, będą do odbioru 14 lutego Ale po kolei. Poszliśmy do jednego jubilera. Zwykłe, klasyczne obrączki z żółtego złota 3000 zł ale jeszcze trzeba liczyć, że przy zmianie rozmiaru cena może wzrosnąć. Poszliśmy do drugiego jubilera-ta sama sytuacja. Zrezygnowana mówię, "T. idziemy do pana Grzesia" (znajomy jubiler od mamy). Wchodzimy i widzę, że mojemu T. oczy się zaświeciły. Wybraliśmy klasyczne obrączki z żółtego złota, okrągłe na zewnątrz, T. ma szerokość 5 mm a ja mam 4 mm. Cena: do 1500 zł Jejciu jak się cieszę |
|
|
|
#1698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a na weselu nasze zdjęcia z sesji narzeczeńskiej oprawione i do tego jakiś drobiazg jeszcze
|
||
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:super ![]() nasze miały byc dzisiaj ale kilka dni opóźnią się przez swieta zastój jakis mieli
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdradzisz gdzie to???
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
O! Tam nie byliśmy akurat, jakoś zapomniałam o tym guliwerze.
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie guliwer
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam pojecia co im kupic, nie chce byle czego.. i tak pomyslalam o tych albumach, ale dostana je wlasnie duzo po weselu..Cytat:
cena super
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak tuż po świętach prosiłam Was o opinie?
Zgromadziłam Wasze wypowiedzi i w załączniku dodaje ponownie suknie nena1984 1 potem 6 kindziulindzia 1 Jamee 1 kooocur 3 E87 1 (kicia) 1 i 3 , w nr 5 mi się wydaje ze tak dziwnie w brzuszku cię pogrubia gamariel 1 i 2. 2 jest oryginalna i nieoklepana justyna_g4 3 i 1 i 2 (ta też mi się podoba ale ma coś w sobie co mnie drażni ale nie wiem co) baskaeta 6 Chatka 1,2,3 . Aczkolwiek wydaje mi się, że Twoja figura najlepiej wygląda w tej 4 , w 6 Twoje ramiona wyglądają trochę masywnie, jakbyś szła na walkę Ale ta 4 ta absolutnie Cię nie pogrubia, pięknie podkreśla Ci figurę, najlepiej ze wszystkich. kasia_kuku 1.: Bardzo mi się podoba! 2. Wybacz, ale mi się kojarzy z firanką- odpada. 3. TAKKKK, JA <3 Brać A całkiem na poważnie, świetnie Twoja figura w niej wygląda, lepiej niż w 1. 4. Nieee, jakieś takie kiepskie te falbany. 5.Brzydka koronka, i jeśli mam być szczera niekorzystkie wygląda Twój brzuch, lepiej w JA. 6. Ładnie, ale lepiej Ci w rozkloszowanych JA wygrał dla mnie madzia2306 6 evoonia86 3 Ewusia_marchew 6 i 4 Gorska_Kozica 1 Dancing_Lady 1 gosza_m 3 i 6 Głosy na TAK 11 głosów na suknie nr 1 3 głosy na suknie nr 2 7 głosów na suknie nr 3 2 głosy na suknie nr 4 5 głosów na suknie nr 6 Głosy na NIE suknia nr 5 Suknia nr 5 odpada. Ta nr 1 tak średnio mi się podoba, może musiałabym ja ponownie przymierzyć? Suknia 3 i 4 mi się podoba najbardziej. Wie ktoś gdzie można zdobyć ta koronkę ze zdjęcia nr 3? Do sukni nr 2 mam koronkę, moja mama miała z niej swoją suknię ślubną, obawiam się, że może nie starczyć, nie mam jej ani grama więcej, ta suknia od mamy w ogóle mi się nie podoba Pokazałam kiedyś TŻ zdjęcie ze ślubu rodziców i cały czas mi mówi, bym nie ubierała firanki (koronka ze zdjęcia nr 2)Co do dekoltu, wiem, że muszę mieć w serduszko. W sukni nr 6 jest prosty, dlatego moje ramiona źle wyglądają. Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-01-02 o 19:23 |
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
To w Raciborzu? Ulica Długa kojarzy mi się tylko z Raciborzem.
Myśmy jeszcze obrączek nie kupili, alkoholu również. Jak z cenami? Wzrosły? Myślałam, jeszcze o jubilerze w Rybniku na Sobieskiego, jak od rynku się idzie to po lewej stronie, na A jakoś się nazywa. Chcemy mieć tradycyjne obrączki, mi się jeszcze podobają wklęsłe, ale musze pokazać TŻ, bo on takich jeszcze nie widział |
|
|
|
#1708 | ||||
|
Zadomowienie
|
to w pracy zrobie albo jakies foty wysle - mówie ci kosz na grzyby dosłownie
ale taki mi potrzebny bo mam takie ksiegi dla rodziców choc ich nie polecam ale i je tam umieszcze ![]() gratuluje ![]() Cytat:
no i super słuchaj my tez juz nie mozemy sie doczekac jak bedziemy miec takie maleństwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko mi jeszcze jakas sie podobała ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-01-02 o 20:11 |
||||
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na moje oko 3 jest najlepsza dla Ciebie
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
<gafa> nie wiem jaka, mogłabyś mi powiedzieć?
Dołączam jeszcze kiece nr 7 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Próbka była super... a te które przyszły... ech

Cerę ma raczej mieszaną i jak jest ciepło to się świeci jak cholera i mu się pory rozszerzają. No ale nie naciskałam
Oglądamy ostatnio różne zdjęcia z plenerów i reportażowe i na jednych kolesie z twarzą ładnie zmatowioną, wszystko ładnie naturalnie itp, a na innych się święcą i TŻ tak ogląda, ogląda i mówi "wiesz, może faktycznie lepiej będzie jak zostanę starym pudernicem tego dnia " Umarłam

klask i:super