|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie:)
Nio i ja! !
http://www.barlinek.pl
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oooooo!!!!Witam Koleżankę Ciekawe, ciekawe Takie małe miasto....może może... A na avatarku to Ty??
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Moderator
|
Nie,to nie ja na Avatarku
![]() Pod koniec lipca bede na kilka dni w Goleniowie,moze wybierzemy sie na cole ,niewiem czy znasz kawiarnie ,,Czarny Tulipan,,jak jeszcze istnieje
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzinkę tam mam )
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Stargard szcz.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
and I niegdys Koszalin (1 roczek) a od 18 lat Kołobrzeg
![]() Pozdrofffffkaaaa for all
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
no nie jest tak zle,troche nas zachodniopomorskie urodziło...
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Czarny Tulipan" jeszcze istnieje, ale ja wolę "Leonardo"
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
A czy Drogie Szczecinianki mogą mi powiedzieć, czy w GALAXY są już letnie wyprzedaże??
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
NO powoli się zaczynają, czasmi można trafić na świetne ciuszki za niską cenę
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Bo ja bym potrzebowała jakichś krótkich spodenek, spódniczki i może sukienki
Na gwałt
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Ale kiedy ja chcę!!
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
a kogo chcesz gwałcić ?
|
|
#46 |
|
Moderator
|
popatrz w orsay w sz-nie,ja sobie kupilam dzisjaj(w niemczech) bluzke i spudnice,bardzo ladne maja ciuchy,zawsze mozna cos taniego znalezc.
,,Leonardo,, pierwsze slysze a na jakiej ulicy to jest?chyba troche sie zmienilo od mojego wyjazdu .P.S jak masz skaypy to mozemy pogadac sobie
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
To kiedy Ty byłaś w Goleniowie??
Leonardo jest nad Iną w takim pasażu, który wybudowali już kilka lat temu za mostem po prawej stronie na Szczecińskiej Teraz jest tam świetny ogródeczek już wystawiony Coś czuję, że się bardzo zdziwisz jak wrócisz do Goleniowa PS.Skype nie mam, tylko GG. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#50 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Aha to jest zaraz kolo banku i spichlerza,powiem szczerze ze jeszcze tam w kawiarni nie bylam
mikroREKLAMA
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to najlepszy lokal w Goleniowie, choć ostatnio się trochę popsuł jak zatrudnili nowe barmanki, ale może się jeszcze nauczą
![]() Dziewczyny, ale się wczoraj obłowiłam w Galaxy!! Kupiłam bluzę pluszową na zamek (TOP SECRET), 2 pary krótkich spodenek (TOP SECRET i H&M), 3 pary stringów (H&M), złote japonki (TERRANOVA) i Lirene do opalania SPF 10 i po opalaniu (SUPERPHARM) ![]() A nie wiedziałam, że jak się płaci kartą VISA w TOP SECRET, to dostaje się 15% rabatu!! Nie wiecie, czy to jest tymczasowa promocja, czy oni na stałe mają takie zasady??
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Dołaczam się do wątku
) Jestem z Koszalina )Pozdrawiam
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Gryfice witają
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Super nazwa Gryfice..
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubie moje male miastko o wiele, wiele bardziej niz Stettin. Ale to tam sa najlepsze sklepy, kina i kluby No i tam jest uczelnia ze znajomkami
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!! Ja również jestem ze Szczecina... dokładniej z Gumieniec!!!! Pozdrawaim wszystkich!!!!!
|
|
|
|
|
#58 |
|
Moderator
|
Witajcie dziewczyny
Slicznotka,bylam w lipcu w Goleniowie ale tylko trzy dni,musialam zalatwic sprawy urzedowe itd...Ale mam nadzieje ze tym razem uda nam sie spotkac i poznac lepiej.Dopiero przyjade przed swietami,to moze sie wybierzemy na kawe.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Co do Goleniowa to ok. 6 lat temu jezdzilam tam z kolezanka do "Studia" - pewnie juz nie istnieje...
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
podlepiam sie tu. Jestem ze Stargardu Szczecinskiego
najbardziej mnie irytuje kiedy mowie ze jestem ze Stargardu a ktos "Gdanskiego?" a ja "Gdanski to jest StarOgard" achh... Pozdrawiam wszystkie wizazanki zachodnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

i rowiesniczki,ciekawe czy my sie przypadkiem nie znamy
Ciekawe, ciekawe