|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Super, że Wam się imprezy udały
Ja dopiero co wstałam, nie mam dziś zajęć, więc biorę się za licencjat, jak tylko trochę się ogarnę. Przez całe święta nie zrobiłam nic na uczelnię, a za tydzień zaczynają mi się zaliczenia I jeszcze w dodatku wszystko mnie boli, bo wczoraj znów ćwiczyłam. Normalnie czuję się, jakby mnie ktoś okopał... Takie mam zakwasy. Moja "forma" mnie przeraża...
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Inv ja wczoraj z koleżanką i z dzieciakami skakaliśmy po korytarzu na piłkach tych takich do skakania. Od jednych drzwi do drugich myśmy odpadły, ale żeby nie robić sobie wstydu doskoczyłyśmy do końca korytarza. Dziś umieram, bo mam zakwasy w udach
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Lejka, znam ten ból, nam to kiedyś babka na wfie zafundowała.
Ja mimo wszystko, zamierzam dziś dalej ćwiczyć, póki mam czas i jeszcze mnie dobre chęci nie opuściły. ![]() Ależ mi nie idzie ten licencjat. Siedzę od godziny, a napisałam pół strony... Edytowane przez invissible Czas edycji: 2012-01-02 o 13:11 |
|
|
|
#2914 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jak dopiję herbatę i wymyślę co wdziać to lecę zalatwiać sprawy lekarzowe i się przejdę
zreszt a zamierzam dziś sie pomęczyć intelektualnie i fizycznie, może będę lepiej spać :P
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dzisiaj siedzę na pracą, poprawiam rozdział..
|
|
#2916 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ja też mam taką 'formę' że jak się kiedyś porozciągałam trochę wieczorem to następnego dnia bolało mnie dosłownie wszyskto
|
|
#2917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda, zaczęłam 30.12, ale dwa dni więcej mi nie zaszkodzą, zwłaszcza, że jak się zaczną zajęcia to nie wiem, czy będę miała czas codziennie ćwiczyć. A na razie mam motywację, bo dostałam od TŻta na gwiazdkę grę na Playstation 3 do ćwiczeń http://www.youtube.com/watch?v=BLUwgECqezs i na razie mam przy tym dobrą zabawę
|
||
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() U mnie też sylwester udany . Z TŻ się na szczęście dogadałam i zabawa była super. Dopiero wróciłam do domu
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru, ty chyba kiedyś miałaś u siebie na blogu podobne paznokcie http://weheartit.com/entry/20398828/via/invissible - jak je zrobić?
|
|
|
|
#2921 | |
|
Pani Buka
|
Anlejko, pamiętam jak wszystkie pisałyśmy Nikki jak miała brzuszek, że ona w którymś miesiącu ciąży a bardziej płaski od naszych
Cytat:
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wierzysz, że taki staje? Pewno Inv ma narysowanego na brystolu i go stawia sobie z boku coby motywacja była większa
Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2012-01-02 o 16:22 |
|
|
|
|
#2923 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
najpierw pomalowałam całe na srebrno jako baza, a potem są dwie opcje - albo naklejasz frenchową końcówkę u góry żeby mieć równy ksztalt i malujesz drugim kolorem, albo tak jak tutaj: http://3.bp.blogspot.com/_fBAkyOWWuq...ed+Ruffian.jpg Z tym, ze nie z kazdym lakierem to wychodzi, mnie wyszlo z lakierem z MIYO bo mial sensowne krycie (nie musialam martwic sie, ze 1 warstwa ok, a druga juz mi nie wyjdzie) i wygodny pędzelek.
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja, Anlejka - pan obok mnie nie staje
, ale są dwie opcje - w niektórych ćwiczeniach po prostu pan wykonuje je na tv, a ja na podłodze i jak zrobię, to mi nalicza punkty do ogólnej puli, a w innych ćwiczeniach jest tak, że moje ruchy się wyświetlają obok pana na tv i wtedy zlicza mi punkty na podstawie tego, co widzi kamerka. To zależy od rodzaju ćwiczeń. Tak jak tu od 3:25: http://www.youtube.com/watch?v=BqUWZXtAIQ8 Generalnie fajna zabawa ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Inv to mnie teraz zniechęciło
![]() Taaaak, mam wyobraźnię I dobrze mi z tym
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej! Ale mam 10 brystoli. To jest myśl! |
|
|
|
|
#2928 |
|
Pani Buka
|
ale koniecznie w skali 1:1!
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ej, nie podpuszczajcie mnie, bo sesja się zbliża
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dobrze że Wam się sylwester udał, mimo różnych przeciwności ![]() Ja sobie w dresie przesiedziałam z bólem głowy kaszlem i zakwasami na brzuchu od kaszlu... Od dobrych 5 nocy nie mogę spać przez to badziewie, ale dzisiaj poszłam do lekarza. Zapalenie płuc. Tylko tego mi brakowało ![]() A tak zbaczając z tematu, słyszałyście o pościelach 3d ?
|
|
#2931 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O czym
?
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Pościel typu 3d kojarzy mi się tylko z Japończykami fanatykami którzy mają pościel z ulubionymi postaciami z anime czy mangi i uprawiają z nią seks
A potem się dziwią że mało dzieci się rodzi Boże ale mam dziwne skojarzenia
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam właśnie z ćwiczeń i uświadomiłam sobie, że mega nauka mnie czeka już wkrótce... ![]() Ale za to wiosna w Wawie!
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony fajnie, ale z drugiej... będzie późne lato i niekoniecznie ciepłe ![]() a ja musze napisać jeszcze ze dwie strony do referatu, ale już nie wiem o czym -.- wydaje mi się, że temat wyczerpałam (piszę o kuchni burgundzkiej) i teraz się zastanawiam czy nie napisać po prostu o dwóch kuchniach, czy cooo.... bo miało być na 4-5stron, a ja mam 2 i troszeczkę
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Pani Buka
|
to o co chodzi z tą pościelą 3d?
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam wczoraj do Wawy ale nie miałam już czasu nadrobić.. Wybawiłam się super, było mi tego trzeba ![]() No co wy.. mnie irytuje ta pogoda, chcę żeby był mróz i śnieżek
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Vinia, a czemu mówisz, że potem kiepskie lato?
Organizm, mi tam od razu się lepiej robi, jak tak ładnie na dworze. Tylko mam nadzieję, że w lutym będzie śnieg w górach chociaż, bo mamy jechać na snowboard... ![]() Znowu jestem zła i nie poszłam na wykłady |
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jedyną z grupy, która wie o co chodzi z planszami na plastykę
Mi w sumie pogoda nie przeszkadza ale faktycznie mogłoby przymrozić i śniegiem sypnąć, bo potem może być marnie z jakimikolwiek owocami czy czymś, bo może np. zacząć mrozić na wiosnę jak wszystko kwitnie ![]() A nam dziś pan puścił film o Alasce żebyśmy sobie zobaczyły jak śnieg wygląda, bo zapomnimy |
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

ja też mam taką 'formę' że jak się kiedyś porozciągałam trochę wieczorem to następnego dnia bolało mnie dosłownie wszyskto 

i jak zrobię, to mi nalicza punkty do ogólnej puli, a w innych ćwiczeniach jest tak, że moje ruchy się wyświetlają obok pana na tv i wtedy zlicza mi punkty na podstawie tego, co widzi kamerka. To zależy od rodzaju ćwiczeń. Tak jak tu od 3:25: 

Blog kosmetyczno-pazurkowy