![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .....i zycie moje straciło sens
Współczuję
![]() ![]() I nie rozumiem dlaczego w takim momencie? Przecież powinien był Cie wtedy wspierać.. A może tylko chwilowo nagle przerosła go ta wiadomość, a kiedy wszystko sobie przemyśli znowu będziecie razem..? Tego życzę;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
TŻcik - na pewno nie zasługuje na takie pieszczotliwe określenie bo okazał się kawałem drania.
Jest mi bardzo przykro ale lepiej że się to stało teraz niż później. Przytulam mocno ![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Kurde cały dzien o Tobie mysle jak to przeczytałam i tak bardzo mi smutno
![]() Jak on mógł Cie zostawić w takiej chwili ![]() ![]() ![]() Napisz jak soć się zmieni. I wiem że łatwo pisać ale nie dołuj się tym ![]() Trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieje wszystko dobrze sie ułoży ![]()
"Poczuj mój wdzięk, mój wdzięk mą wiarę - w każdą część ... " Edytowane przez Darin Czas edycji: 2006-11-23 o 20:09 Powód: bo pełno błędów było - ze złości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jest mi smutno po przeczytaniu tego
![]() Ja twojego TŻ nie usprawiedliwiałabym tak bardzo, bo to że on poczuł się "nieswojo" to nie znaczy, że tobie jest dobrze. Jest to sytuacja trudna zarówno dla ciebie jak i dla niego. Przecież to był pewnie szok dla ciebie, szkoda że ci nie pomógł z niego się otrząsnąć tylko jeszcze cię pogłębił. Razem byłoby lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro
![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
wszystkim wam bardzo dziekuje za cieple słowa otuchy
![]() ![]() jutro ide na zabieg była umnie znajoma pani co jest ginekologiem na emeryturze Tez mówiła ze medycyna idze do przodu mam jej jednak za zle bo wzbudziła wemnie jakies nadzieje podobno czasto sie zdarza ze sytuacja na USG wydaje sie taka straszna a w rzeczywistosci nie jest tak zle ![]() ![]() mowila ze moze wytna mi tylko jajnik ![]() ![]() jednak pozostaje kwestia TZecika łudze sie ze jutro przyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
przeczytalam wątek i... boże, jak bardzo Ci wspólczuję, taki podwójny cios, aż mi się łezka zakręciła.. Biedactwo..
ale może te badania coś dadzą i nie będzie tak źle?! Myśl pozytywnie (przynajmniej się postaraj..) Trzymam kciuki i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze tak strasznie, strasznie mi przykro.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Oh.. strasznie mi Ciebie żal... mam znajomą, której usuneli oba jajniki
![]() ![]() są takie wspaniałe słowa gdy się ludzie decydują na bycie ze sobą do końca życia "na dobre i na złe" widać... nie sprostał temu wyzwaniu ![]() mam jednak wielką nadzieję i będę się modlić, aby Twój tżt się obudził rano z myślą, że wałśnie teraz Ty potrzebujesz go najbardziej i wróci i będzie z Tobą eh ![]()
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zabieg mam jutro o 13 jezeli poszło by bardzo ladnie i gladko to by mogli mnie wypuscic do domu w sobote bo jak powiedzila lekarka tam zdrowieje sie najlepiej ale jak bedzie zobaczymy ![]() Ide do łózeczka spac - znaczy sprobuje zasnac bo pewnie i tak do pozna bede plakac moze skrobne cos jescze rano zanim pojade do szpitala jeszcze raz dziekuje za wszelkie ciepłe slowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
U mnie bede 12, o tej godz bede mysle o Tobie i trzymac kciku za Ciebie.Kto wie moze zadz i powie cos milego.Jak tylko bedziesz mogla to napisz co u Ciebie jak poszlo i jak sie czujesz.Dobranoc i trzymaj sie!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aga - trzymaj się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
oj Aguś
![]() ściskam Cie serdecznie dasz sobie rade z tym,nie wątpię, jestes silną i wspaniałą kobietą podzielam zdanie Monyczki: Cytat:
raz wyrządzonej krzywdy sie nie odkręci, ale mógłby jak przyjaciel być teraz z Tobą niech sie pokaże przy Tobie,inaczej jestem gotowa go znaleźć i okaleczyć ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
i bedziemy czekać na dobre wieści ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
aga21087 trzymamy kciuki za operacje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Od kiedy przeczytałam o Twoim problemie to ciągle myślę o tym.. Będę trzymać kciuki razem z resztą dziewczyn. Będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Jak tylko sie obudziłam chwycilam za komórke liczylam ze tam na ekraniku bedzie napis masz jedna nowa wiadomosc na telefon spogladłam z wielkim niepokojem jednak ekran porostal pusty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstalam wiec i jestem przyszkowana spakowalam piezanke pare kosmetykow pluszaczka od TZecika i ladowarke do telefonu. Bede cierpliwie czekac moze przyjdzie zadzwoni ![]() ![]() ![]() ![]() juz sie nie boje niemam głupich pomysłw jestem pelna nadzieji ze dzis bedzie dobrze ze zdarzy sie jakis cud ![]() ![]() ![]() Mowia ze nadzieje umiera ostatnia wiec jej nie trace - choc nie jest mi latwo a słowa te pisze przez lzy ![]() ![]() ![]() buziaki jak tylko bede mogł dam znac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Super że już się nie boisz
![]() Może TŻ bedzie jak sie obudzisz, ale na razie postaraj się myśleć jak najbardziej pozytywnie ale o zabiegu. Trzymaj się dzielnie . Bedziemy trzymać kciuki za Ciebie tu na Wizażu - wirtualnie ![]() Wiem że nie jest Ci łatwo ale zobaczysz że wszystko się ułoży. Buziaczki ![]()
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
nawet jakby chcial wrocic do nigdy bym nie pozwolila . nie po tym co przezywalas ... no i powinien cie pokochac taka jaka jstes . moze to dobrze ze stalo sie to teraz niz by taki typek mial zucac cie bo cos mu sie nie podoba /
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Aga trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało
![]() ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Aguś, równiez trzymam kciuki za Ciebie
![]() W tej chwili najważniejsze jest Twoje zdrowie. Co do TŻta, no co tu dużo mówić, nie jest wart Twoich łez ![]() Trzymaj się dzielnie i jesteśmy z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
KWC
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Aguś, sciskam Cie baardzo, bardzo mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Spray
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
KWC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Aga bardzo wspólczuje ale tylko ze wzgledu na Twój stan zdrowia,cod o tż to mysle ze jeszcze przyjdzie w łaskę.Ale pocichu mysle ze dobrze sie stalo po co Ci taki facet,który w najtruniejszych chwilach Cie opuszcza,nic według mnie go nie usprawiedliwia
![]() Trzymaj sie mocno imiej nadzieje.trzymam kciuki zeby bylo ok,szybko wracj do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Trzxmaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Aguś słoneczko
![]() Pozdrawiam Cie gorąco i trzymam kciuki za Ciebie! ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Też chciałabym żeby jego reakcja była taka na skutek szoku a teraz jest w szpitalu i czeka aż zabieg się skończy - jak nie czeka to niech spada. Nie jest na prawde wart ani Ciebie ani Twoich łez.
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Twój "TŻecik" nie jest Ciebie wart. Pokazał klasę i to na co go stać.
Według mnie to jeden wielki dupek, którego powinnaś kopnąć w tyłek i wysłać na księżyc. Dlaczego? Bo normalny, kochający mężczyzna, który widzi, że dzieje się krzywda ukochanej, jest przy niej, wspiera ją z całych sił swoim i w żadnym przypadku nie odchodzi od niej, wtedy gdy ona tego potrzebuje jeszcze mocniej. Trzymam kciuki za Ciebie i za twoją przyszłość. Zobaczysz, że wszystko wraca do człowieka. Jeszcze będziesz szczęśliwa nie raz i nie dwa ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.