|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Hej dziewczęta nie mam jak się zważyć więc nie wiem czy wagowo coś ruszyło...dzis byłam u ginekologa aby zrezygnować z tabsów i przepisał mi plastry,zobaczymy czy po nich nie bedę tyła.
Palenia dalej nie rzucilam bo jak jestem zła to palę jak smok.A wszytsko przez tą yyy....była TŻta normalnie ją potraktuję!
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
|
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, wyTŻowałam się, jest genialnie!
![]() Z Parkerem trafiłam - M powiedział, że chciał sobie takiego kupić! A ja... JA DOSTAŁAM ZESTAW ESSENTIAL COLORS Z CALVINA KLEIN'A *___* Jestem w nim zakochana. Zawsze sobie żałuję na drogie kosmetyki i proszę bardzo <3 Z tej okazji jem sobie krokiecika!
|
|
#1563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A byłaś ruda ![]() Cytat:
Cytat:
Ja w tym roku od Tż dostałam upatrzona, wymarzone dżinsy i tusz do drukarki bo cały wykorzystałam w 3 miesiące![]() Mój Tż właśnie pojechał. Też dziś poszaleliśmy ![]() Zachciało nam się iść na Listy do M., bo tak wszyscy zachwalali... to stwierdziliśmy, że pójdziemy teraz, będzie chociaż sala pusta (bo już długo to puszczają). A tu co? Tylko 3 rzędy z przodu wolne |
|||
|
|
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedział, że pytał księdza czy to na pewno jest grzech I uznaliśmy, że przecież po ślubie też będziemy w grzechu, bo będziemy się zabezpieczać, więc kij z tym ![]() Cytat:
Wiesz, że mój tusz też sam znika?! Dlatego się wkurzyłam i kupujemy zamienniki - jest taniej, a znika w tym samym tempie. Tata uznał, że chyba go piję po nocach Cytat:
Też chcę iść na Listy do M.
|
|
|
#1565 |
|
Raczkowanie
|
AnULka248 nerwy mi szarpie,wredne babsko kiedyś zdradziła mojego Tż z sąsiadem z dołu TŻ i zaciążyła z sasiadem i po tym nadal chciała z moim TŻ być a on juz miał ją gdzieś.Teraz jest żoną tego sasiada.Jak się dowiedziała że bierzemy ślub(sama namawiała Zbyszka aby z nią wziął slub ale nie chciał) to zaczeła gadać takie głupoty że TŻ mnie zostawi jak ona tylko pstryknie palcami i bedą razem.No i nie wytzrymałam i napisałam do niej,później ona pisała,dzowniła itp, a wczoraj właśnie się z nią przez przypadek spotkałam zwyzywałam ja i gdyby nie szwagierki 2 letni synek to bym ją
potraktowała.I powiedziała że do ślubu mojego nie dopuści cwaniara to na sam koniec powiedziała i juz w domu była i szybko drzwi zamknęła bo już się wróciłam do niej.....
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
|
|
|
|
#1566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze... ja po części nie uznaję tego za grzech, bo gdybym robiła to z każdym to fakt, ale jeśli od początku jestem z tym samym facetem, kocham Go i na 99% będzie moim mężem, to to nie jest dla mnie grzech... ![]() Co do zabezpieczania się to już trochę gorzej, no ale po Bożemu cały czas nie można Cytat:
no i wytrzymał mi ten tusz tylko przez 3 miesiące, a nie wydaje mi się, żebym tak dużo drukowała a teraz mam z allegro regenerowany za 50zł XL (jak oglądałam w Media to takie XL oryginalne były po 160zł chyba ). Zobaczy, na ile starczy![]() A Listy są bardzo fajne na początku nudne, ale potem całkiem urocze. Taka słodka komedia romantyczna, bez zboczonych tekstów. I najlepszy jest tam młody StuhrCytat:
|
|||
|
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
Anulka moje całe zycie to jest jak film
mężuś chyba o niczym nie wie i coś mi się zdaję że chyba przypadkiem się dowie A moje postanowienie jedno z kilku brzmiało:Jedno jej slowo na mój temat a normalnie ma wizytę na oiomie zagwarantowaną!a ja wredne i uparte babsko jestem
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urwijcie mi głowę, albo coś... mówiłam, że nie będę pić, po roku przerwy jestem do tyłu A jak tam u Was po sylwestrze
|
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
Anulka no ogólnie to taka jestem jak ktoś mi za skórę zalezię
![]() A po sylwestrze super Jak się z przyjaciółką wczoraj śmiałyśmy mój ostatni panieński sylwester to jak sie napiła to miałam piękną scenkę oj Sylwuś Sylwuś już Ty długo panienką nie będziesz i tak dalej,jak zaczęła miec łzy w oczach to i ja się popłakałam ze śmiechu
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tańczyliśmy, że mam rozerwaną kieckę
TŻ o północy powiedział, że w tym roku WSZYSTKO się zmieni. Czyżby ktoś chciał mnie zaobrączkować?!
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-01 o 20:32 |
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhuhu... ale żeby od razu zaobrączkować może Cię zaDręczyć![]() A my z Tż spędziliśmy piękną noc sylwestrową Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2012-01-02 o 12:07 |
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że postanowiliśmy wracać po 3 nad ranem NA NOGACH 8km do domu.. Był mróz jak ta lala, a ja w samych pończochach i w baletkach. Jak wrócilismy i położyliśmy się spać to TŻ rzucił: "Ej, Laura faktycznie jesteś zimna" - no co ty.. ![]() Uwielbiam takie sylwestry jak ten Wasz Może nie zaobrączkować - bo to w końcu pasuje do ślubu.. Więc tak jak TY powiedziałaś zaDręczyć
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż zawsze mówi zaDręczyny i mi też się tak jakoś przyjęło Laura, ciesz się, że nie wiesz kiedy... Chociaż jesteś już pewna, że w tym roku obstawiam, że po maturze![]() Ja już oficjalnie zostałam wnuczką u jednych i u drugich dziadków Tż strach pomyśleć, co by było, gdyby Nam coś jednak nie wyszło, w końcu mieszkamy 3 km od siebie, jedna wieś |
|
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ładnie mi życzysz
![]() Cytat:
Cytat:
Drugiej babci jeszcze nie poznałam, bo wiadomo - mieliśmy dla siebie dwa dni w miesiącu to nie jeździliśmy po rodzince. Teraz wszystko się zmienia ![]() TŻ dostał dzisiaj PESEL, za miesiąc odbierze dowód, bo Warszawa potwierdziła, że należy mu się polskie obywatelstwo
|
|
|
#1577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ulala, toż to prawdziwy awans dla Tż ![]() Mój M. zbiera się do pracy |
||
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nazywaj to jak chcesz
![]() Cytat:
Nowocześni i można się z Nimi dogadać.Jak w sylwestra zobaczyłam odwalonego teścia to zastanawiałam się z którym iść na tą imprezę Awans nie awans - o wiele łatwiejsze załatwianie wszystkich formalności. On polakiem jest od zawsze - a tak godo po ślunsku, że głowa mała!! Uwielbiam ten motyw.. siedzimy w pokoju i rozmawia ze mną ą ę, nagle dzwoni ktoś z Niemiec i przełącza się na niemiecki, po chwili dzwoni babcia i jedzie gwarą Cytat:
Wizaż to dla Ciebie nuda!?
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, jeżeli w przypadku ojca i syna sprawdza się taka teoria, jak u matki i córki, to są szanse Cytat:
cóż, Twój Tż jest wielojęzyczny Wizaż to świętość! wskoczę tu po ćwiczeniach. Albo po M jak miłość |
||
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) Mega elegancki facet. Zresztą mama TŻ tak samo.Za to w moim tacie kochają się moje koleżanki I często to podkreśla, że taki pracownik to skarb! Ostatnio dostał propozycję, żeby pracować dla BMW, bo potrzebują kogoś takiego. Zapytałam czy tutaj czy w Niemczech. Powiedział, że tutaj, bo jeśli miałby wracać to albo ze mną albo w ogóle. Słodziak Ja leniuchuję.. Po sylwestrze ćwiczyłam ![]() Dobra, zmieniłam zdanie Zrobiłam 100 brzuchów + X wyrzutów nóg do góry przy pomocy mięśni brzucha.I: 8:50 Kanapka z sałatką i szynką domowej roboty II: 10:30 Jabłko i pół litra wody duszkiem III: 13:00 Jeden krokiet IV: 15:00 Makaron z sosem z kurek + dwa pulecikami
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 17:23 |
||
|
|
|
|
#1581 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie, że się Wam tak układa. Patrząc na to, co było parę miesięcy temu to ach![]() Cytat:
ja M jak miłość lubiłam kiedyś, wychowałam się na tym![]() Twoje drugie śniadanie powaliło mnie na kolana |
||||
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam szoku
![]() |
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moje drugie śniadanie było super ekstra cool, nie wiem o co Ci chodzi Chociaż.. czuję się dzisiaj mega grubo W OGÓLE ANIA! Powiedz mi jak zrzuciłaś tyle kg, bo mój organizm się zatrzymał i mam problem..
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 21:56 |
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, super ekstra cool, dlatego mnie powaliło Ja dziś aż tak nie. Gorzej było w czwartek, jeszcze mi waga podskoczyła jakoś. Ale dziś było 67,5 ![]() Nie cierpię takich dni paszteta, cokolwiek ubiorę to czuję się jak beka A jak zrzuciłam to chyba wiesz już nie raz pisałam ale sama teraz mam ten sam problem, co TyEdytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2012-01-02 o 22:00 |
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podeślę Ci na PW jak wyglądałam, ale chcę rewanż! )) Ja sexi czuję się tylko przy TŻ, ale co z tego, skoro On ma tak świetne ciało.. Mięśnie na brzuchu tak zaznaczone, a przy tym jest drobny.. Nie mogę tyć. Mam dość
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-02 o 22:03 |
|
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż też chudzina.. ale mięśnie maaa W sumie u mnie możesz porównać tylko twarz, bo moich całych fotek jeszcze nie widziałaś
|
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle od tego sylwestrowego marszu o 4 nad ranem zrobiła mi się opryszczka!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam chyba uczulenie na coś. Krem albo perfumy w sumie nie wiem bo i jedno i drugie zaczęłam używać w tym samym czasie. Ale swędzi mnie skóra na szyi, więc chyba perfumy... brr
|
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! Tęskniłam !
Aj tyle się działo ! Wróciłam przed wczoraj wieczorem i jakoś wczoraj nie udało mi się wejść ![]() Jak myślicie co mogło mi się przydarzyć ok. 00:30 w sylwestra?
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

ją potraktuję!

Piekarnik Laury

). Zobaczy, na ile starczy