|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XII
jeju ciekawe czy i kiedy to bedzie u mnie
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa... niekosmetyczne to to w takim stopniu, że jego baba będzie z nim mieć 7 światów Chodzi oczywiście o kosmetyki kobiece, bo jeśli chodzi o niego samego to lubi naciągnąć mnie na taką albo inną wodę toaletową czy inne gadżety- dla niego of kors![]() Co innego mój chłopina- on przynajmniej dużo produktów rozróżnia (no ale lata praktyki robią swoje |
|
|
|
#904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poopowiadasz coś? Na dobranoc? Może być? ![]() Mało Ci jeszcze dzieci? Planowałaś już otworzenie przedszkola?
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z tego co mówił to wywnioskowałam, że nic tam nie stało- pewnie po prostu posprzątali po VL (bo jak swego czasu byłam to została tylko jedna samotna paletka- i nie wiem czy to nie był tester). Ale w sumie nie byłabym zdziwiona bo u nas to zawsze wszystko dociera na końcu
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej, są u was jeszcze jakieś smętne resztki Natventuristy albo Urban messages? Strasznie chciałam obkupić się w tych limitkach, to oczywiście panie,"spece" od marketingu uznały, że te limitki nie są ciekawe ....a ja chętnie bym coś przygarnęła
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
W prawdzie od niedawna używam kosmetyków firmy essens, ale jak tylko mam możliwość być w Naturze pędzę do szafy jak zahipnotyzowana Póki co używam i jestem strasznie zadowolona z: tuszu czarno-różowego, paletki do brwi, korektora 3w1 i pudru w musie ale nie tego kryjącego bo niestety nie było mjego odcienia (04) tylko babka poleciła mi siostrzaną firmę catrice, ładnie wtapia się w skórę, tylko, że moja skóra jest raczej sucha a to jest puder matujący wiec czoło zaczyna mi się jeżyć mój błąd, przegapiłam Póki co będę was podczytywać, może wypróbuję coś jeszcze
|
|
|
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siedze i slinie sie tylko do monitora myslac o tym rozswietlaczu, bo wszystkie tak pieja na jego temat , nawet do drogerii nie mam jak podejsc bo jest taka wichura ze chyba by mi leb urwalo jakbym wyszla z domu
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, macie jakiś patent na te cienie w kremie z crystalliced?
Jak dla mnie to to jest za rzadkie, a jak rozetrę, to prawie kompletnie znika... |
|
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Warszawianki jakby, któraś szukała jeszcze czegoś z CC to pełna limitka jest w Hebe. Do tego w promocji są cienie pojedyncze (5 coś) , czwórki (9 coś) i stay all day (9 albo 10 coś)
Chyba im się coś pokićkało w tych cenach, bo za cień pojedyńczy + stay all day + lakier colour to go zapłaciłam 5,69. Oczywiście miałam jeszcze bon na 10 zł, ale to i tak coś mało za te 3 rzeczy niecałe 16 zł (wcale nie narzekam, żeby nie było )
|
|
|
|
#913 |
|
Klientka w krawacie
|
WROCŁAWIANKI! ROZDZIEWICZYŁAM KRYSTALICZNIE PIĘKNĄ LIMITKĘ W FERIO!!!
Myślałam, że pół standu wyniosę, ale miałam tylko klika złotych w portfelu, więc zadziałałam strategicznie i chwyciłam rozświetlacz. Nigdy nie miałam rozświetlacza . A wszystko przez Em- napisałaś, że to twój hit, a w sprawie Essence jesteś dla mnie guru
|
#914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jak pierwsze wrazenia? ja sie nim dzis pomalowalam do pracy |
|
|
|
|
#915 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
jeju musze tu pogrzebac, a co jest jeszcze fajnego oprocz tego rozswietlacza? musze go miec tez
gdzie sie go uzywa? :P
|
|
|
|
#917 |
|
Klientka w krawacie
|
Na razie się do niego modlę. Boję się, co sobie nim na twarzy zrobię. Z moimi zdolnościami...
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
oj juz widze !
ten rozswietlacz <3 lakiery jaie ladne i blyszczyki ! jeju jeju mam nadzieje, ze ja tez dostane to co chce
|
|
|
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten rozświetlacz jest boski i trudno nim sobie krzywdę zrobić, trzeba by go naprawdę dużo nałożyć, żeby wyglądał źle. No i łatwo go nałożyć- paluszkiem parę razy przejechać i jest cacy
|
|
|
|
|
#920 |
|
Przyczajenie
|
Za każdym razem gdy wchodzę i czytam że kolejna essensomaniaczka dorwała rozświetlacz z Crystalliced to mam ochotę wybiec z domu na polowanie
Niestety w Poznaniu rozświetlacza można szukać i szukać. W Pestce miała być niby dostawa wczoraj ale te panie "ekspedientki" nieogarnięte i zamiast podać konkretną informację to kręcą, że nic nie wiedzą dokładnie i że "ja to nawet nie wiem jak ten rozświetlacz wygląda bla bla bla"![]() Normalnie w depresję wpadnę jak nie będę mieć tego rozświetlacza zobaczcie co Essence z nami zrobiło
|
|
|
|
#921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#922 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Wiesz to jest właśnie "bonus" mieszkania w dużym mieście. W poblizu to ja mam tylko najcześciej oblegane natury- te z Metro Centrum
|
|
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Miałam w planie ten Ferio Gaj dzisiaj i mam nadzieję, że uda mi się dokupić rozświetlacz
|
|
|
|
#924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kiedy ceny będą 'normalne', bo jak na razie wszyscy łapią się po tych niższych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnia limitka jaka tam była to Eclipse w wakacje 2010 roku ![]() Przestałam zaglądać na Bałucki odkąd panie ściemniały przy każdym moim pytaniu o nową edycję limitowaną, że może za tydzień/dwa coś będzie a nigdy nie było
|
||||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Achtung! Achtung! Własnie rozmawiałam z przemiłą Panią z włocławskiej natury. Jutro od rana crystaliced będzie na polkach. Pani powiedziała, że może nawet odłożyć mi kosmetyk. Tylko jak nigdy nie wiem kiedy tam będę. Jestem na L4 i mam zakaz wychodzenia z domu ( a do tej natury 35 km). Jeśli któraś z Was jest z Włocławka to niech jutro pędzi.
|
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Żywiec - Natura w Liderze - ok 13 była jeszcze pełna limitowanka
![]() nabyłam oczywiście rozświetlacz i zgarnęłam z koszyczka wyprzedażowego wampirzy róż ale teraz zaczynam żałować, że go kupiłam bo to nie do końca mój kolor, a i jego forma też mi chyba nie podpasuje
|
#927 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() Można za dużo nałożyć, jak jedna dziewczyna na blogu nałożyła na rękę. Wyglądało to jak nie powiem co. |
||
|
|
|
#928 |
|
Przyczajenie
|
Śniegowa, też mam inglotowy
Odcień różowy 63. Miałam wziąć biały ale różowy jest delikatniejszy a równie piękny. Sorki za offtop, ale jakby któraś chciała zobaczyć jak on wygląda to zdjęcia w załącznikach, choć nie oddają całego piękna Tafla idealna. Tylko cena już niekoniecznie.Essencowy rozświetlacz muszę mieć, a i inglotowy biały też pewnie dopadnę O matko, to jest jak choroba ... yyy, to jest choroba Jeszcze żeby tylko kasa z nieba spadała.
Edytowane przez wiorkens Czas edycji: 2012-01-03 o 16:00 |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
a ile kosztuje ten z Inglota
i jeszcze takie moze glupie pytanie.. gdzie naklada sie taki rozswietlacz? ![]() w ktorych miejscach, na cala twarz czy jak? ja zawsze uzywam tylko rozu co najwyzej i to jesczze 'byle jak"
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu masz fajnie opisane. Oprócz tego co pokazuje Katosu można jeszcze np na to serduszko nad ustami nakładać, na obojczyki czasami nakładam... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Ja dopiero będę miała możliwość być osobiście w Rz gdzieś w połowie stycznia, tak że jeśli mój młody nie ukorzy się i nie wstąpi ponownie do tego niemęskiego miejsca i nie zanabędzie dla mnie rozświetlacza to
Co w sumie nie błoby złe biorąc pod uwagę mój stan posiadania, jeśli chodzi o rozświetlacze (jednak serducho mi i tak kwili
och, tak strasznie lubilam magnolie, ale od kiedy moj ex stal sie exem pracujacym naprzeciwko magnolii jakos stracila swoj urok...
Poopowiadasz coś?
Na dobranoc?
....a ja chętnie bym coś przygarnęła

. A wszystko przez Em- napisałaś, że to twój hit, a w sprawie Essence jesteś dla mnie guru 

Ostatnia limitka jaka tam była to Eclipse w wakacje 2010 roku