Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 17:13   #2011
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Helloooo!!!

Nie mam czasu Was nadrabiac, bo dzisiaj o 19 juz wyjezdzmy koniec świątecznego urlopiku..

Ale musze Wam oficjalnie napisac, bo zawsze o tym marzylam i jak Wy to pisalyscie to bylam zazdrosna:
MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

jestescie ciekawe ktorą wybralam?
trójeczke
Stary 2012-01-03, 17:13   #2012
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Helloooo!!!

Nie mam czasu Was nadrabiac, bo dzisiaj o 19 juz wyjezdzmy koniec świątecznego urlopiku..

Ale musze Wam oficjalnie napisac, bo zawsze o tym marzylam i jak Wy to pisalyscie to bylam zazdrosna:
MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

! !3 ! !
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:15   #2013
melod_y
Zakorzenienie

__Paulinka__

Też myślę że 3 ale i tak pochwal się Nam wyborem

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:16   #2014
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ja mam do super pharm 70 km
Ja 70 km nie mam, a i tak mi wiecznie nie po drodze
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A mnie się zawsze zdawało, że sukienkę się kupuje dla siebie. A tu widzę chyba jestem odosobniona w tym twierdzeniu. Naprawdę jakbyście wszystkie nie robiły dużego wesela to nie chciałybyście brać ślubu w pięknej białej sukni? ja bym chciała nawet gdybyśmy byli tylko my i świadkowie, bo to suknia ślubna, a nie weselna

ja na pewno będę miała jakąś torbę z niezbędnikiem. Na kompie mam zapisaną taką listę:
Dzień ślubu i wesela powinien być dniem szczególnym. Dniem radości i szczęścia. Nie zapominajmy jednak o złośliwości rzeczy martwych. Przedstawiam listę przedmiotów których brak w tym dniu i w tym miejscu, popsuł humor Młodej Pary. Lista powstała po obserwacji ok. 150 wesel.
Sytuację ratuje:
Apteczka samochodowa,
tabletki od bólu głowy i zęba,
coś na sensacje żołądkowe,
igła i nici,
szpilki,
agrafka,
nożyczki,
młotek i gwoździki,
śrubokręt duży i malutki do urządzeń elektronicznych,
korkociąg,
otwieracz do butelek i konserw,
świeczki na stoły,
2 żarówki do ubikacji,
dodatkowo dla gości dwa komplety baterii paluszków i filmy do aparatu,
rajstopy,
męska koszula,
serwetki papierowe,
ręczniki papierowe,
papiery toaletowe,
nową szczotkę i szufelkę do zbierania tłuczonego szkła przez młodych,
2 mydła,
latarka,
rozdzielacz do prądu,
przedłużacz do prądu,
bezpieczniki,
lutownica z oprzyrządowaniem,
notes z telefonami,
informator weselny,
zapasowe wygodne buty,
kosmetyczka,
spisana umowa,
potwierdzenia wpłaconych zaliczek,
klucz hydrauliczny do zakręcenia wody,
kłódka,
zapasowe kluczyki do samochodu,
pampersy,
piasek do posypania ślizgawki,
kaftan bezpieczeństwa,
kanister z benzyną.
W razie awarii powinniśmy mieć kontakt telefoniczny z posiadaczem sprzętu grającego i kamery video (nawet amatorskiej)
Moje zdanie, co do kiecki, jest takie, jak Twoje. Nawet jakbym brała tylko cywilny, alebo tylko jakiś cichy ślub ze świadkami, to bym założyła ślubną kiecę. Gdyby to miała być zwykła impreza rodzinna jakich wiele, to nikt by mnie w takiej kiecy nie uświadczył Ślubna to ślubna
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny wczoraj byłam w pracy zdać kluczyk od szafki oddać strój roboczy i odzyskać książeczkę sanepidowską. No i się odważyłam i poszłam do dyrektorki zapytać się dlaczego nie przedłużyli mi umowy.

No to tak: wchodzę mówię dzień dobry chciałam się tylko zapytać dlaczego nie przedłużono mi umowy. A ona oczy jak pięć złoty normalnie wytrzeszcz i cisza. Ja stoję dalej i nic się nie odzywam. Ona się odezwała: a Pani Beatka Pani nie powiedziała (chodziło o kierowniczkę która przekazała mi tą wiadomość) a ja mówię : nie pani beatka mi powiedziała że nie zna powodu, i znowu cisza ja się patrzę na nią nawet mi oko nie drgnie, a ona po chwili i mówi : no wie Pani jakbyśmy byli zadowoleni w 100% z pani pracy to byśmy przedłużyli..... ja się nic nie odzywam czekam dalej ona milczy milczy i znowu po jakimś czasie się odzywa : wie pani były uwagi do Pani.... i znowu cisza to ja się pytam: aha i to chodzi tylko o te uwagi tak: a ona tak. Pożegnałam się kulturalnie i wyszłam.

No i mi się śmiać chce. Raz mi zwróciła uwagę bo była skarga ale co sie potem na drugi dzień okazalo to nie chodziło o mnie tylko o dziewczynę która poprostu mi pomagała. A inne uwagi jakie słyszałam na swój temat to takie: mam się więcej malować zrobić coś z włosami i więcej się uśmiechać! no żal d.upe ściska! ale mam satysfakcję bo idąc do niej z takim pytaniem centralnie się zacięła i to dwa razy niezręczna cisza jak nic! Nie potrafiła mi podać powodu dla jakiego mi nie przedłużyli mi umowy.
I już teraz jestem pewna że chodzi o jej widzimisię a nie o moją pracę krowa jedna!
że do niej poszłaś. Zażyłaś ją tym, że do niej przyszłaś.
Pinda jedna szybko poczuje brak dobrego pracownika i życzę jej by długo nie znalazła dobrej osoby. Zmienić się babsko nie zmieni, ale będzie musiała trochę spiąć poślady i się wysilić w poszukiwaniach

A za Ciebie trzymam mocno kciuki, żeby Ci szybko wpadła jakaś nowa fucha
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:16   #2015
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Opowiesz coś więcej? Ile m2, gdzie, w jakiej okolicy, jakie kolory lubicie i co planujecie Lubię takie domowe urządzanie, może coś pomogę
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
normalnie wiadomość dnia, super
Cytat:

normalnie bombowa wiadomość zazdraszczam też bym chciała mieć swój kącik...
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
gratuluje
dziękujemy
mieszkanie ma 40 metrów- 2 pokoje, kuchnia, łazienka i przedpokój. metrażowo nie jest duże, ale wizualnie wydaje się większe na początek nam wystarczy. tym bardziej, że kosztuje tylko 120 tysięcy. mieszkanko jest w Łowiczu w centrum miasta:wszedzie w miarę blisko. a przede wszystkim bliziutko do mamy TŻ-ta (ze względu na chorobę i problemy osobiste musimy być blisko i pomóc w razie potrzeby).
póki co mamy tylko plan co do łazienki: czarno-czerwona z podwieszonym sufitem mam taki pomysł, żeby założyć czarne płytki na ściną a sufit zrobić czerwony. ale to tylko mój szalony pomysł- trzeba zobaczyć czy w ogóle da sie go zorganizować. kuchnia jest mała, więc pewnie będziemy musieli zrobić do niej meble na wymiar.
mały pokój przeznaczymy na sypialnie, duży zaś będzie nam służył jako salon. myślałam o beżowo-brązowych kolorach (jasne ściany i brązowa skórzana kanapa, do tego jakiś stolik i może fotele ). w przedpokoju jest zabudowana szafa i kilka półek (drewniane) więc będzie można co nie co tam schować.
normalnie jaramy się jak małe dzieci
Stary 2012-01-03, 17:16   #2016
Talaaa87
Zadomowienie

Dziewczyny zapomniałam jak tu pedzicie z postami... nie było mnie kilka godzin i kilka stron do nadrabiania

A jeszcze dzis miałam księdza i byłam sama w domu z siostrzeńcem... ale na szczęście posiedział niecałe 10 minut i sobie poszedł

jagodzia133
brawo za odwagę, że poszłaś do szefowej, o przepraszam byłej szefowej (czy. paskudnej, wrednej jędzy)... i oczywiście za znalezianie nowej pracy

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Nie odzywałam się do Was prawie miesiąc, trochę już napisałam na poczcie dlaczego, ale niedługo do Was powrócę ;-)

Dzisiaj niestety jestem tylko na chwilkę i w zasadzie to nie bezinteresownie... Mam prośbę do dziewczyn, które mają dostęp do poczty: zostawiłam coś na poczcie i interesuje mnie Wasza opinia o tym czymś Będę ogromnie wdzięczna jak w wolnej chwilce zerkniecie (sprawa dość pilna ;-)). Z góry dziękuję i do przeczytania niebawem!

Pozdrawiam Was Wszystkie

PS. By the way, dziś u nas dokładnie 200 ddś!
Niestety nie mam jeszcze dostępu do poczty, bo też zniknęłam i muszę jeszcze troche poczekać zanim uzyskam dostęp...
z DDŚ....

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
uwaga!!! zaliczka na mieszkanko wpłacona procedury ruszyły teraz pozostaje nam szukać inspiracji, zrobić zakupy i brać się za mały remoncik w lutym. już nie mogę się doczekać, jak otworzymy drzwi do własnego raju

My dopiero na wiosnę ruszymy z budową domku....

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:17   #2017
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __paulinka__ Pokaż wiadomość
helloooo!!!

Nie mam czasu was nadrabiac, bo dzisiaj o 19 juz wyjezdzmy koniec świątecznego urlopiku..

ale musze wam oficjalnie napisac, bo zawsze o tym marzylam i jak wy to pisalyscie to bylam zazdrosna:
mam suknie!!!!!!!!!!!!

Jestescie ciekawe ktorą wybralam?
3 :d
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:17   #2018
__Paulinka__
Zakorzenienie

TAK TAK TAK!!!! 3 jest moja!!! jak zobaczylam ją w nowej kolekcji w katalogu to sie zakochalam i musialam ją poprostu miec!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:18   #2019
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Helloooo!!!

MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

oczywiście nie trzymaj nas dłużej w niepewności

edit: juz widzę, że dziewczyny idealnie trafiły z propozycjami
Stary 2012-01-03, 17:20   #2020
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Helloooo!!!

MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

Cytat:
TAK TAK TAK!!!! 3 jest moja!!! jak zobaczylam ją w nowej kolekcji w katalogu to sie zakochalam i musialam ją poprostu miec!
wielkie wielkie gratulacje!!
Stary 2012-01-03, 17:21   #2021
MARGIDA
Wtajemniczenie

[QUOTE=evoonia86;31385915p óki co mamy tylko plan co do łazienki: czarno-czerwona z podwieszonym sufitem mam taki pomysł, żeby założyć czarne płytki na ściną a sufit zrobić czerwony. ale to tylko mój szalony pomysł- trzeba zobaczyć czy w ogóle da sie go zorganizować. [/QUOTE]
kochana, ciemne płytki w łazience - nie polecam
miałam kiedyś takie kobaltowe - widać każdą kropelkę wody, nawet tej czystej
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:21   #2022
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
no nie mogło być inaczej ta suknia jest wręcz stworzona dla Ciebie!!! gratuluję
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-03, 17:22   #2023
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Helloooo!!!

MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

klask i:
a pokarzesz jaką masz?? bo mnie długo nie było i jestem do tyłu z propozycjami...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:23   #2024
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
dziękujemy

póki co mamy tylko plan co do łazienki: czarno-czerwona z podwieszonym sufitem mam taki pomysł, żeby założyć czarne płytki na ściną a sufit zrobić czerwony
Miałam "przyjemność" sprzątać czarną łazienkę... Coś okropnego. Wogóle czarne meble moim zdaniem są ciężkie w utrzymaniu czystości a łazienka tym bardziej..
Mam złe wspomnienia z tą pracą. Wogóle kobieta u ktorej pracowała miała prawie cały czarny dom wewnątrz .
Jak już coś, zdecyduj się na jakieś elementy i dodatki czarne, niż na kolor przewodni czarny Twojej łazienki. Lub poczytaj o utrzymaniu takiej łazienki. Może to ja się mylę
No i tamta Pani miała małą łazienkę i było niesamowicie ponuro nawet przy włączonym świetle... *nie miała okna*.Ale sam kolor był smutny.
No i faktycznie, smugi, krople wody, WSZYSTKO było widać. Nie mówiąc o kurzu...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:24
Stary 2012-01-03, 17:24   #2025
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Chyba mnie nie stać by dać aż tyle. Moja mama marudzi jak mówi jej o 2 tyś... Uważa, że po jaką cholere dawać tyle kasy na jednorazówkę Smutno mi
Moja mama mówiła tak samo że nawet te 2 tys to za dużo a jak mnie zobaczyła w tej mojej to już zdanie zmieniła

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie

W ten week jade z moim TŻ do Łomży - tam mieszka prawie cała Jego rodzina której ja nie znam - a tz gada ze przed weselem trzeba sie poznac

i tak mysle w co sie ubrac, ostatnio kupiłam sobie sukienke, myslicie ze sie nadaje ?

Załącznik 4419079
Myślę że jest ok. A to twój TŻ z Łomży pochodzi my tam będziemy kupować nasze obrączki

Cytat:
dzień dobry
party_girl7 piękne zaproszenia

Dancing_Lady współczuję całej sprawy z zaproszeniami jak można odwalić taką kaszanę

potrzebowaliście nie dużo sztuk, więc mogliście sobie pozwolić na taką cenę my byśmy poszli z torbami

beat@ trzymam kciuki, aby udało się Wam dogadać

ja też nie mogę sie nadziwić, ze takie cudeńka dostałaś za 1 zł są naprawdę śliczne

gratuluję

ladystar trzymam kciuki za powodzenie zabiegu brata

jagodziu bardzo dobrze zrobiłaś, że do niej poszłaś wiedziałam, że to babsko nie może Ci nic zarzucić, bo jesteś cudowną kobietą powodzenia w sprzedaży sukni

Anulka_p gratuluję zakupu welonu piękne ma wykończenie

uwaga!!! zaliczka na mieszkanko wpłacona procedury ruszyły teraz pozostaje nam szukać inspiracji, zrobić zakupy i brać się za mały remoncik w lutym. już nie mogę się doczekać, jak otworzymy drzwi do własnego raju
gratulacje

Cytat:
Bardzo dobry wybór gratuluje

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:43
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:25   #2026
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
: jupi:
GRATULUJE!

Stary 2012-01-03, 17:25   #2027
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2012-01-03, 17:26   #2028
Madziuniusia
Zakorzenienie

OOO Jagodziu:P żeby nie było, że ściemniam oto jak wygladam w pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (13,0 KB, 51 załadowań)

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:34
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:27   #2029
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
trafny wybór
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:28   #2030
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

niusia_87 ja jestem z okolic Radomia. A sukienkę mierzyłam w Happy Days

misiak17 nie czujesz stresu z braku sukienki? a co do alkoholu, my podobnie, Tż mieszka na wsi i tam w sklepie w końcu zapytał i wódka kupiona po cenie hurtowni
ja jestem z okolic Radomia też i jutro jadę mierzyć sukienki.
A stres trochę czuję bo wiem, że już dawno powinnam ją mieć.

Cytat:
świetnie

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny

Edytowane przez misiak17
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:30
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:29   #2031
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana to witaj w klubie Mamy tę samą suknię
Stary 2012-01-03, 17:32   #2032
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
OOO Jagodziu:P żeby nie było, że ściemniam oto jak wygladam w pracy
no właśnie tak powinien wyglądać pracownik w hotelu... bo jak bym poszła do restauracji i kelnerka by wyglądała lepiej ode mnie no to już porażka! Moja dyrektorka to już by normalnie piany dostała na taki wygląd ona jest chora! A i wiecie co jeszcze powiedziała na moją koleżankę. Ona jest po studium no i pracowała razem ze mną na śniadaniach. No i dyrektorka nie była zbytnio za tym żeby pracowała bo nie jest wykształcona (czyt. nie jest po studiach) no k.u.rwa do noszenia talerzy trzeba mieć studia dobra jest.... ale ostatecznie jej umowę przedłużyli
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-03, 17:36   #2033
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jeszcze mnie doprowadza wprost do szału ( nie tylko w ślubnym temacie ) jak pulchna dziewczyna wsadzi dwa rozmiary za małe coś, ale się wbija i uważa, że jest ok. Rękaw ledwo nie pęknie, fałdy wszystkie widać, obciąga bluzkę do dołu, bo wszystko się ściąga ale uważa, że dobre Zamiast założyć zwiewną tunikę, schować to wszystko to wiele osób jeszcze to uwydatnia, tragedia.
Ja tego nie jestem w stanie zrozumieć. Przeraża mnie, że niektóre dziewczyny tego nie widzą. Wpychają się na siłę w za małe rzeczy i później wyglądają, jak kiełbaski.
A ubrać się można odpowiednio. Mam w pracy koleżankę. Nosi rozmiar 44
i zawsze, ale to zawsze jest ubrana super. Obojętnie, czy musi ubrać kostium na spotkanie, czy strój sportowy, czy spódnicę. Nigdy nie jest wciśnięta w ubiór, tym samym nic jej się nie wylewa na boki i wygląda super
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Kochane PMki!

Na początku życzę Wam Wszystkim jak najwspanialszego 2012 roku! Niech każdej z Was spełnią się plany i marzenia (nie tylko te ślubne) i każdy dzień będzie piękniejszy od poprzedniego!

Nie odzywałam się do Was prawie miesiąc, trochę już napisałam na poczcie dlaczego, ale niedługo do Was powrócę ;-)

Dzisiaj niestety jestem tylko na chwilkę i w zasadzie to nie bezinteresownie... Mam prośbę do dziewczyn, które mają dostęp do poczty: zostawiłam coś na poczcie i interesuje mnie Wasza opinia o tym czymś Będę ogromnie wdzięczna jak w wolnej chwilce zerkniecie (sprawa dość pilna ;-)). Z góry dziękuję i do przeczytania niebawem!

Pozdrawiam Was Wszystkie

PS. By the way, dziś u nas dokładnie 200 ddś!
Witaj w nowym roku i wracaj do nas szybko
Cytat:
Helloooo!!!

MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

No gadaj szybko, którą. Już nas nie trzymaj w niepewności
Stary 2012-01-03, 17:36   #2034
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie tak powinien wyglądać pracownik w hotelu... bo jak bym poszła do restauracji i kelnerka by wyglądała lepiej ode mnie no to już porażka! Moja dyrektorka to już by normalnie piany dostała na taki wygląd ona jest chora! A i wiecie co jeszcze powiedziała na moją koleżankę. Ona jest po studium no i pracowała razem ze mną na śniadaniach. No i dyrektorka nie była zbytnio za tym żeby pracowała bo nie jest wykształcona (czyt. nie jest po studiach) no k.u.rwa do noszenia talerzy trzeba mieć studia dobra jest.... ale ostatecznie jej umowę przedłużyli
haha jakoś ja nie mam studiów bo jestem w trakcie i jakoś na recepcji siedzę zresztą mój tata też nie miał studiów, nie znał języków a kilkanaście lat pracował w hotelu.
Stary 2012-01-03, 17:36   #2035
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzieki Kochane, ze wsparlyscie mnie w wyborze Pierwsza suknia tez mi sie podobalo, ale czylam, ze jest dla mnie za zwykla:P a ja potrzebuje niezwyklą, a ta taka jest Malwus przybij piątke! to wklejam jeszcze raz tą co wybralam dla spoznialskich
Ta suknia byla na 180 , a ja mam 169 i rozmiar 40.. dlatego Malwus zastanawiam sie jak Ty w niej nie zginelas taka kruszynka? moze u Ciebie mieli jakis mniejszy rozmiar modelowy

Kochane me Bąbelki musze uciekac sie pakowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sunkia333.jpg (114,9 KB, 716 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:38   #2036
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

ja jestem z okolic Radomia też i jutro jadę mierzyć sukienki.
A stres trochę czuję bo wiem, że już dawno powinnam ją mieć.

świetnie
Ooo, miło wiedzieć Ja muszę jeszcze raz wyciągnąć Tż i ostatecznie się określę, bo już mniej więcej wiem czego chce

Cytat:
Jesteś młoda, piękna, na pewno znajdziesz jakąś pracę a jak nie, to zapraszam do mnie u mnie wysyp ciążówek a praca nieciężka... będziesz bawić się z dziećmi
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:38   #2037
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Moja mam mówiła tak samo że nawet te 2 tys to za dużo a jak mnie zobaczyła w tej mojej to już zdanie zmieniła
Ona tylko marudzi i marudzi, już mi nawet własną suknię chciała wcisnąć, wyglądam w niej jak idź i nie wracaj :/

Mam dziurę w głowie i nie pamiętam jaką masz suknię, możesz pokazać raz jeszcze?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:40   #2038
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Miałam "przyjemność" sprzątać czarną łazienkę... Coś okropnego. Wogóle czarne meble moim zdaniem są ciężkie w utrzymaniu czystości a łazienka tym bardziej..
Mam złe wspomnienia z tą pracą. Wogóle kobieta u ktorej pracowała miała prawie cały czarny dom wewnątrz .
Jak już coś, zdecyduj się na jakieś elementy i dodatki czarne, niż na kolor przewodni czarny Twojej łazienki. Lub poczytaj o utrzymaniu takiej łazienki. Może to ja się mylę
No i tamta Pani miała małą łazienkę i było niesamowicie ponuro nawet przy włączonym świetle... *nie miała okna*.Ale sam kolor był smutny.
No i faktycznie, smugi, krople wody, WSZYSTKO było widać. Nie mówiąc o kurzu...
Oj niestety to prawda. Jestem zdecydowanie na nie, jeśli chodzi o kolor czarny w mieszkaniu. Na meblach widać od razu każdy odciska palca. Ledwo wytrzesz i zaraz widać kurz. A czarne płytki w łazience to już w ogóle hardzior, a jeszcze jak się ma twardą wodę, to już masakra.
Stary 2012-01-03, 17:42   #2039
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki Kochane, ze wsparlyscie mnie w wyborze Pierwsza suknia tez mi sie podobalo, ale czylam, ze jest dla mnie za zwykla:P a ja potrzebuje niezwyklą, a ta taka jest Malwus przybij piątke! to wklejam jeszcze raz tą co wybralam dla spoznialskich
Ta suknia byla na 180 , a ja mam 169 i rozmiar 40.. dlatego Malwus zastanawiam sie jak Ty w niej nie zginelas taka kruszynka? moze u Ciebie mieli jakis mniejszy rozmiar modelowy

Kochane me Bąbelki musze uciekac sie pakowac
Nie zginęłam w niej bo moja była w rozmiarze 36, biust tez mi mierzyła mniej wiecej do mojego żeby nie było mega balonów, wzrost + mniej wiecej wielkośc obcasa i jeszcze pare centymetrów na zapas
Stary 2012-01-03, 17:43   #2040
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Ona tylko marudzi i marudzi, już mi nawet własną suknię chciała wcisnąć, wyglądam w niej jak idź i nie wracaj :/

Mam dziurę w głowie i nie pamiętam jaką masz suknię, możesz pokazać raz jeszcze?
Już wiem, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325338820 jednak nie mam aż takiej dużej dziury w głowie

Fajna, skąd ona?

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:46
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości