|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Ja mam totalny dzień lenia, że mi się nawet zdjęć nie chce żadnych zrobić.
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31377291]
Rodzynka1989 Miałam owczarka niemieckiego, świetne psy, dobry obrońca, ale trzeba potafić go ułożyć. Łatwiejsze do wychowania są suczki i kupcie lepiej u hodowcy, ale dobrego, tak żebyście nie trafili na psa z wadą wrodzoną jak to z moim było.I mam pytanie: czy jeśli robię recenzję to mogę wypisać wszystkie informacje o kosmetyku na blogu bez zgody producenta, czy jest to zgodne z prawem??[/QUOTE] TŻ też obecnie ma w domu owczarka, no ale go ze sobą nie weźmie, tylko chce kupić nowego Tamtego zostawi rodzicom, żeby mieli obrońcę, a nie jakieś dwa podstarzałe kundelki Co do ułożenia - to już też wiem, bo Rex jest strasznie nieułożony i cały czas to powtarzam... I na szczęście nie ma żadnych wad wrodzonych, to okaz zdrowia Ja tam wolę małe pieski, no ale niech będzie i owczarek ![]() Co do opisów ja zamieszczam i nikt mi nic nie wspominał, że mam to usunąć, czy nie mam tego zamieszczać.
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ja też mam lenia... muszę tłumaczyć artykuł na zajęcia i znów cały dzień przed monitorem. słucham sobie przy okazji rmf classic rock i zaglądam na blogi. Najważniejsza wiadomość dziś: przyszło moje zamówienie z costasy
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstawiam własnie note z moimi nowymi nabytkami ... i jestem aż zszokowana jakością zdjęc ..
, że taki mały a takie cuda robi .
|
#1625 |
|
Konto usunięte
|
Potem doczytam i odpiszę, teraz muszę się spieszyć, bo czasu ni ma
![]() Na blogu recenzja lakieru Essence Crystalliced |
|
|
|
#1626 | |
|
Rozeznanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31377291]
bzeltynka Świetną sierść ma Twoja kicia, bardzo lubię takie szare ![]() To i ja wrzucę zdjęcia moje psiaka, już doszła do siebie i zdjęcie kota dziadków ![]() I mam pytanie: czy jeśli robię recenzję to mogę wypisać wszystkie informacje o kosmetyku na blogu bez zgody producenta, czy jest to zgodne z prawem??[/QUOTE] dzieki, my ją w sumie przez ten kolor wzielismy bo sie rzucała w oczy z daleka i zobaczylismy, że jest kot potrzebujący pomocy ![]() piękna ta Twoja psina! i kot dziadków też ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31378103] A co do opisów - ja nigdy nie linkuję, ale piszę wprost, że to "opis producenta". Nikt się mnie o to nie czepiał, a np. babeczki z firm, z którymi współpracuję to widziały i nic nie mówiły. Zresztą przecież np. na KWC też są opisy i bez żadnych linków ![]() [/QUOTE] z opisami robię tak, ze piszę "wedug producenta produkt ten robi to, tamto i siamto" ale specjalnie zmieniam tekst i ujmuję informacje swoimi słowami, na wszelki wypadek Cytat:
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31374376]Ja już straciłam nadzieję...
![]() Wena, przypomniałaś mi o koleżance, która zawsze ma ognisto czerwone włosy. Kiedyś ją zapytałam jaki ma naturalny kolor i najpierw upewniła się czy nikt nie słyszy, a potem cichutko oznajmiła, że "szaro-zielony" Hahaha ![]() Co do śniegu, to liczę, że póki co się nie pojawi, może spaść po moim egzaminie na prawko ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;31377291 Wena90 Witaj Nabytki kosmetyczne?? u mnie tylko 2: lakier i cień w kremie Essence Crystalliced A co do koloru włosów, to ja chętnie bym wróciła do mysiego ![]() I mam pytanie: czy jeśli robię recenzję to mogę wypisać wszystkie informacje o kosmetyku na blogu bez zgody producenta, czy jest to zgodne z prawem??[/QUOTE] Ojjj, ja się już pewnie nie załapie na tą limitkę, zazdroszczę ![]() Zależy co chcesz napisać Jeśli opisujesz produkt, składy, wyrażasz swoje zdanie i porównujesz je z tym co mówi o tym kosmetyku producent to oczywiście, że nie ![]() Cytat:
ciepło jak na styczeń hehe, 10 stopni :P A coś zakupiła? ![]() U mnie notka o lakierach hybrydowych, czyli UV, zainteresowanych zapraszam http://shopping-of-wena.blogspot.com...lnc-nails.html
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Moderator
|
A ja u siebie napisałam o Essence. Wgrało się błyskawicznie
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie wyszedl!!!!
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chce zadzwonic do sklepu Bershka dowiedziec sie czy maja buty na stanie, co mam im podac przez tel? Na stronie internetowej jest cos takiego jak nr ref. ?
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy nie można pisać takich rzeczy? dzisiaj byłam w naturze, mogłam spokojnie kupić Ci co tylko sobie zażyczyłabyś.......
|
|
|
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem
Cytat:
![]() Cytat:
Lele, dzięki za wskazówkę ![]() Póki co mam tylko jeden taki zadarty, ale póki mi się lakier fajnie trzyma to nie zmywam, jutro wieczorem zrobię porządek, albo w czwartek, jak się jutro zmęczę za mocno ![]() A ja dziś dumałam, dumałam i oparłam się babkowemu pudrowi :P po cóż mi on, jak mam solidne zapasy kryształków?
curl it, baby! Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2012-01-03 o 18:24 |
||
|
|
|
#1635 |
|
BAN stały
|
W czwartek idę po papiery to się od razu zapiszę jak zdążę, a jak nie to w pon. Tyle jest chętnych, że zapewne sobie poczekam... Poszłabym już dziś, ale czekam, aż te łajzy z dziekanatu podadzą terminy sesyjne... Miałam wewnętrzny praktyczny, nie zdałam 2 razy na takich głupotach, że brak mi słów hehe. Nie stres, nie umiejętności, tylko niesprzyjające czynniki, pech i tyle. Ale dziewczyna, z którą miałam nie zdała 6 razy, więc nie jest źle
Nie chcę śniegu, bo nie miałam okazji jeździć, cały czas mialam sucho...
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2012-01-03 o 18:30 |
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama mój pierwszy oblałam w kompromitujących okolicznościach, ale to było dawno temu i nieprawda ![]() I właśnie dziś rozmawiałam z moją kierownicą wtorkową o tym, że teraz jest ciśnienie na egzamin przed zmianą przepisów i chwała rodzicom, że tak szybko się urodziłyśmy i zrobiłyśmy prawo jazdy ![]() I tak, w każdym dziekanacie są łajzy (bo gorsze słownictwo jest niemile widziane hehe)
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
czy do którejś z Was odezwali się z serwisu uroda i zdrowie informując o wysyłce kosmetyków do testów? |
|
|
|
#1638 |
|
Konto usunięte
|
Czuję się zobowiązana bronić honoru babek z dziekanatu
U mnie na wydziale są przesympatyczne i pomocne, aż szok W zeszłym roku spóźniłam się z oddaniem dokumentów do stypendium i babka tak przekombinowała, żebym dostała też za ten miesiąc, na który się spóźniłam
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swoich "łajz" nie lubię, bo są niemiłe..ale..niejeden raz mi tyłek uratowały |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31387991]Czuję się zobowiązana bronić honoru babek z dziekanatu
U mnie na wydziale są przesympatyczne i pomocne, aż szok W zeszłym roku spóźniłam się z oddaniem dokumentów do stypendium i babka tak przekombinowała, żebym dostała też za ten miesiąc, na który się spóźniłam [/QUOTE]W toku studiów (nie było dziekanatu jako takiego) mojej byłej uczelni babki były świetne, ale teraz na UŚ to jest dramat - pół roku nie widniałam w żadnych papierach, na żadnej liście (ani grupowych, ani w protokołach dla wykładowców, dzolls-widmo), po dziekance, nie dostałam karty egzaminacyjnej, nie dostałam papierów na praktyki, nie było mnie na liście promotorki - byłam w dziekanacie co wizytę na uczelni - babki znają mnie z nazwiska
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1643 |
|
Konto usunięte
|
bieli ? Ja podejrzewałam, że będzie za ciemny i nie wzięłam
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj paczkę z biżuterią z hurtowni http://www.katherine.pl/
Ile tego ( ) i jakie to piękne! Chyba za tydzień-dwa zrobię kolejne zamówienie. Byłam też w Naturze po rozświetlacz Essence, ten z najnowszej limitki i w sumie... mam mieszane uczucia. Wypróbuję go jutro i poobczajam w świetle dziennym, ale chyba spodziewałam się czegoś lepszego, chociaż zdjęcia były strasznie zachęcające, no i kolor fajoski, perłowo-biały. Za to kupiłam brokatowy lakier Sensique Fireworks, który widziałam na kilku blogach i zaraz go wypróbuję, tylko zbiorę się w sobie i zmyję 3 warstwy Hello Holo. ![]() Chochliku, macałam dzisiaj tester, wydał mi się całkiem jasny, nie tak jasny jak moja wczorajsza zdobycz z TBS, ale kolor wydawał się być bardzo fajny (chociaż to chyba teoretycznie transparentny puder).
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-01-03 o 19:02 |
|
|
|
#1645 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31388721]mi się wydałam taki średnio jasny, a przynajmniej jak na moje standardy, no, ale nie wiem, w ostateczności jestem skłonna uwierzyć, że to wszystko przez drogeryjne światło
[/QUOTE]Myślę, że akurat za jasne/bardzo jasne obydwie uznajemy podobne rzeczy Ale ja się mu dokładnie nie przyglądałam, bo nie miałam w planach zakupu, po prostu jak na zwykłą drogerię wydał mi się niepokojąco jaśniutki. Mogę być w błędzie.
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko to taka bizuteria na krotko, a szkoda
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swietny efekt
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

i kupcie lepiej u hodowcy, ale dobrego, tak żebyście nie trafili na psa z wadą wrodzoną jak to z moim było.
Tamtego zostawi rodzicom, żeby mieli obrońcę, a nie jakieś dwa podstarzałe kundelki
Co do ułożenia - to już też wiem, bo Rex jest strasznie nieułożony i cały czas to powtarzam... I na szczęście nie ma żadnych wad wrodzonych, to okaz zdrowia