|
|
#3751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Już się nie mogę doczekać tej książki, a jak się okaże, że mąż jej nie przywiózł, to będzie ręka noga mózg na ścianie, oko na widelcu
![]() Fryzura świetna! Co do karmy, to przykład Twojego kociambra potwierdza, ze coś uzależniającego w tej karmie jest A zakopywanie waszego jedzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aż zazdraszczam Uwielbiam teatr
|
||||
|
|
|
#3752 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba masz racje zeby zaczac sie starac dopiero jak juz sie bedzie pewnym, bo jesli mimo wszystko jakims cudem sie uda, zeby nie bylo rozczarowania czy cos ![]() Cytat:
ja tez nie jestem mega pedantka, ale tak jak ty lubie porzadek i nie cierpie sprzatac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wg przesadow ciazowych to na bank bedzie dziewczynka zjadam tony czekolady... czy cukrzyca ciazowa robi sie od nadmiaru slodyczy?Atomufka nie sciemniaj tylko gadaj co u Ciebie ![]()
|
|||||
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, Dziewczyny, za życzenie zdrowia. Już lepiej. Pobiorę jeszcze zapobiegawczo Furagin.
Kliwia widzę, że Cię dopadło nieźle! Zdrowiej! Rosi bardzo ładna fryzurka! India super ciuszki! Ana nie martw się na zapas. Starajcie się kiedy uznacie za stosowne. Swego czasu miałam spodnie wranglery i uwielbiałam je. Teraz już niestety za małe ![]() ![]() My z TŻ wciągnęliśmy się w grę komputerową dla... dzieci Konkretnie Madagaskar. TŻ mówi, że się nie nadaję do gry, bo zbyt emocjonalnie do niej podchodzę U nas kolęda prawdopodobnie za tydzień. Trzeba będzie sprzęt kolędyjny od teściowej pożyczyć
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2012-01-03 o 19:57 |
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co myslalam ze nie ma drugiego takiego watku jak nasz ze wchodzisz po dniu w pracy i min. 5 stron do nadrobienia ale mamusie lipcowo-sierpniowe bija wszystko
|
|
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Rosalindko
Cytat:
to nie jest tak, że chcemy tylko dlatego, że ja mam takie dolegliwości ![]() Tylko, żeby spełnić powyższe warunki to jeszcze tyleee czasu... ja skończę studia za 1,5 roku... choć nie powiem, ze z drugiej strony to wolałabym z obronionym mgr już pracować, a nie wtedy iść na zwolnienie... ale chciałabym też być w ciąży a mieć skończoną szkołe... sama nie wiem czego chce ![]() No a tż szkołę skończy za 2,5 roku... No, a budowa to sama nie wiem... bo kredytu za bardzo nie chcemy chyba, że już na samą wykończeniówkę, ale nie jestem przekonana... to myślę że minimum 3 lata ![]() Ktoś widzi rozwiązanie??? Proszę o obiektywne spojrzenie na sprawę
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
ana j ani edoradze, wiem tylko ze ciaza niby komplikuje zycie, a jak juz sie dzieciak pojawi to wszytsko da sie jakos ulozyc
![]() ktosia a to nie pisalam? pies zostal u nas, bo moja mama sie nie nadaje juz na nia, 2dnia pobytu z psem u nich z nerwuwj ja lekko skopala samba raczej nie orbi sie cukrzyca ciazowa od slodyczy
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też acz bilety cholernie drogie a tu taka niespodzianka
![]() Cytat:
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle zeby probowac tym bardziej ze u Ciebie problem z tymi @ masz ... ale decyzja nalezy do Was oczywiscie
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
laski ktore sie budowaly ile was kosztowal stan surowy zamkniety bez dzialki?
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe padłam Rosi bardzo chętnie wpadnę ,a wiesz prawie byłabym we Wrocku,ale ostatecznie jutro przyjeżdza stamtąd moja Gośka .Urlopuję się aktualnie ,ale stwierdziłam ,że zima nie sprzyja podróżom- w moim przypadku -bo zawsze choruję więc pewnie wiosną się wybiorę ,a wtedy na pewno się spotkamy! A wiesz ,że ja też nie wiedziałam że masz aż tak krótkie włosy ![]() Ach dziewczyny dzięki za troskę ,końcówka zeszłego roku nie należała do zbyt szczęśliwych ,zaczęło się od małych rzeczy a skończyło na wypadku Tż ,po remont w naszym nowym domu...Byłam kłębkiem nerwów, ale już jakoś powoli dochodzę do siebie.Tż miał wypadek samochodowy na szczęście na strachu i remoncie auta się skończyło.Potem okazało się ,że na poddaszu mamy strasznie zimno i wyszło na to,że położyli za mało wełny mineralnej więc musieli nam praktycznie połowę góry rozebrać...Możecie sobie wyobrazić jaki bałagan był w mieszkaniu,całą górę znosiliśmy na dół ....wszędzie biały pył...brak słów. Do tego jeszcze parę innych spraw...No to tyle w skrócie.Nowy Rok chyba zapowiada się troszkę lepiej,bo w pracy chyba zostałam wreszcie doceniona i powiedzmy że dostałam mały awansik i będę lepiej zarabiać. Co nie zmienia faktu ,że i tak chcę stamtąd odejść ,bo atmosfera tego mca jakoś mi nie pasuje Nadal chodzę do szkoły ,miałam już kryzys ,ale przetrwałam i stwierdziłam,że będę kontynuować ,w końcu do czerwca jakoś dam radę
|
|
|
|
|
#3764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli warunki mieszkaniowe wam pozwalaja to i chcecie to ja bym sie starala juz, bo po pierwsze studiujecie zaocznie wiec to sa tylko weekendy, jakos da sie to wszystko ogarnac i zorganizowac a poza tym jak bedziecie mieszkac z rodzicami to nawet lepiej bo zawsze ktos z dzieckiem zostanie... a budowa bez kredytu to dluga droga, wiem cos o tym, wiec w przypadku waszych problemow nie czekalabym az tak dlugo. Cytat:
Kliwia jestes boska Cytat:
Cytat:
nio sporo dziewczyn sie udziela, szczegolnie mnie dziwi to ze niektore sa tylko miesiac starsze ciaza ode mnie a juz sa po badaniach genetycznych (to to samo co prenatalne?) i np znaja juz plec dziecka... ja myslalam ze badania prenatalne robi sie w polowie ciazy i to odlegla perspektywa? w ogole to one juz wozki wybieraja a do mnie jeszcze nie dociera ze bede mama - jestem opozniona ![]() Martucha tez chce do teatru!!! U nas w pracy ostatnio dali nam bilety na Sztuke kochania czyli Sceny dla dorosłych bo Katowicka strefa ekonomiczna organizowala spektakl swiateczny i firma dostala kilka zaproszen. Fajnie bylo
|
||||
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie dobrze, że psina została z wami.I też jestem zdania, że dziecko wcale nie czyni życia gorszym, jest inaczej na pewno, ale wszystko można poukładać. 80 zł to masakrycznie drogie bilety U nas są w okolicach 40 zł chyba
|
||
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my idziemy na "Lewe interesy" z Liszowską i Zielińską i na Bożyszcze kobiet z Dereszowską i Gąsowskim
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie, ze w pracy Cie docenili, no ale trzymam kciuki zebys znalazł dla siebie cos odpowiedniejszego. A jak studia?? fajnie jest? polecasz? |
||
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
atomka to mięliście przygody nie fajne... ale gratuluję awansu!
bo w naszym teatrze nie ma aktorów na etacie i wystawiają sztuki tylko przyjezdnych teatrów i jeden jest z teatru komedia z warszawy a drugi z kapitolu z warszawy.. wiec drogie..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-01-03 o 20:28 |
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
chyab jeszcze wam nie wpsominałam, ale dzis po 22 szwagier przyjedzie z moim chrzesniakim
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Hills bardzo smaczny, mój kot chetnie go zajda. Ale najbardziej smakuje mu sklepowy perfect fit, daje jej w nagrode, po zabiegach (terazpo kąpaniu i zeby ją zająć jak ją psikam, zeby nie lizała, bo to na spirytusie, jak sie liznie to dostaje slinotoku
)zreszta u nas ma dobre zycie, Agata na mleku bezlaktozowym, to ma Niutuluta co wypijać ![]() A propo cudownych noworocznych info Nutramigen zdrożał z 26 zł na 32 bodajże Rosi sexi fryzurka ![]() Martucha pisałam na gg, ze zwróce Ci chociaz koszty przesyłki
|
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z tymi wozkami to znam takie przypadki ledwo w ciaze zachodza a juz maja wozki i wszystko wybrane
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-01-03 o 20:32 |
||
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co rozwazasz budowe??? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale staram sie odpedzac te mysli bo bym zwariowala...pochwal sie na kogo awansowalas? ![]() Zabcia a jak tam twoj mezul po upadku z dachu? juz wszystko ok? |
||
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozwazam
tak pytam zapomnialam jeszcze spytac o metraz![]() india moze byc kwota jak Ci wygodniej podac
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
tu nic nie słychać
![]() a na gg musiałam przeoczyć
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co, jakieś plany? ![]() Cytat:
I na koniec cieszę się, że jednak przetrwałaś kryzys związany ze szkołą, w końcu już maleńko zostało.Cytat:
U nas są nasi rodzimi aktorzy, ale wcale im niczego nie brakuje
|
|||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
no włąśnie cenią się, ja ci zazdroszcze że macie swoją ekipę u nas nie stać ich na trzymanie aktorów na stanie bo teatr w dzisiejszych czasach to mało popularne miejsce... niestety.... więc stara ekipa sie pozwalniała kasy nie było poszli gdzie indziej.. i jest sobie budynek z dusza, z cudną galeria a w tatrze tylko sztuki przyjezdnych..
|
|
#3777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o to na pewno spektakle super beda... mi to sie marzy na Metro jechac... ale moje marzenie jest raczej nie do zrealizowania bo ja bym chciala w starej obsadzie jak gral jeszcze Janowski itd ![]() Cytat:
) wiec one moga byc juz w 12-13... pewnie o te badania chodzilo ale ja niedoedukowana jestem ![]() ja tez na razie o tym nie mysle zeby cokolwiek wybierac, nawet nie zaczelam odkladac jeszcze w tym roku mamy mase wydatkow bo po pierwsze dzidzia, po drugie trzeba kupic mebelki do mieszkania w niemczech, a po trzecie chcielibysmy tez cos podzialac dalej przy domku... a niestety w tym roku musimy wziac robotnikow wiec i koszty beda wieksze
|
|||
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz teatr prosperuje całkiem dobrze, z tego co wiem. No ale co się dziwić, jak "szalone nożyczki" nie mogą z afisza zejść od 4 czy 5 lat, bo ludzie się ciągle domagają, żeby nadal wystawiali. Sama byłam 2 razy i chętnie bym poszła znów
|
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie pachwina go jeszcze boli jak wczoraj biegal na silowni Cytat:
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
roznie to mierzyli, inaczej w projekcie, inaczej koles adoptujacy projekt ale ogolnie ok. 110 m2.tu masz efekty prac o ile jeszcze nie widzialas, bo moj blog jest nieaktualizowany bo mam slomiany zapal ![]() https://picasaweb.google.com/1057544...pheKyKkeKaxZLg Ana a na jakim etapie jest obecnie wasza budowa? bo dawno nic nie mowilas? tzn pewnie w "zimie" nie robia ale ile zrobili przed "zima"? ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
wkrotce pachwina tez mu przejdzie i zapomnicie o zdarzeniu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

A zakopywanie waszego jedzenia 

Największy porządek w salonie mieliśmy zaraz po urodzeniu małej, bo wtedy prawie cały tydzień nie wychodziliśmy z sypialni, to nie miał kto nabałaganić
... no i trafię w jeden z dwóch możliwych cykli... jakiś cud by się musiał stać... ale nawet nie wiadomo czy owulacja występuje. Ginekolog mi ostatnio powiedział, że przy dwoch cyklach do roku to niemalże, niemożliwe aby była. Nawet, żeby zrobić monitoring to muszę duphaston na wywołanie miesiączki wziąć, a potem clo na wywołanie owulacji... 

hehe padłam

ale staram sie odpedzac te mysli bo bym zwariowala...