|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
matko a co on mysli,ze jest panem i wladca i bedziesz czekac az jasnie ksiaze sie namysli i zdecydaje na te znajomosc albo tez nie? smieszny jest, naprawde.
a sylwestra- spedzamy w gronieznajomyc wynajelismy wspolnie sale wiec mysle ze bedzie fajnie![]() dzisiaj On w pracy ja w domciu piszemy sobie i nagle taki sms-kotek wiesz co? ![]() ![]() ja- wiem ![]() on- a cio wiesz? ![]() ja- ze mnie uwielbiasz ![]() on- nawet bardziej niz uwielbiam ![]() az mi sie goraco zrobilo
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sms jakie słodkie romantica pełna
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Konto usunięte
|
niech sie wali
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę Wam szampańskiego sylwestra oraz wszystkiego co najlepsze w nowym roku
|
|
|
|
#3335 |
|
Konto usunięte
|
wzajemnie
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, czy ja mogę też dołączyć
?
|
#3337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Póki co nie ma o czym, znamy się właściwie 3 dni, 2 spotkania za nami no i bardzo mi się podoba pod wieloma względami, ja jemu też.. ale muszę się zdystansować i nie nastawiać na nic, bo tak chyba będzie lepiej, prawda?
|
#3339 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A fajni zajęci albo gdzieś dalekoooooooo [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;31297642]Jasne, że szybko zaczęliśmy rozmawiać na te tematy, jeszcze zanim się spotkaliśmy. Przynajmniej oboje wiedzieliśmy od razu, czego możemy spodziewać się po tej znajomości, jakie mamy oczekiwania itd. To dobrze... Kiedyś pisałam z takim chłopakiem ale pewne tematy nie były poruszane....Żałowałąm, bo gdybym od razu wiedziałą jakie ma podejście do pewnych spraw to nawet bym sie nie spotykała...Na szczęście tylko 3 spotkania byly Cytat:
![]() Może ktoś sie odezwie.... Tak, a 3/4 nic niewarte Jak nie można Można!!!!!!! Cytat:
![]() Siedzę w domku przeziębiona Cytat:
Sam nie wie czego chce....Niech sie określi czy mu zależy na Tobie czy nie...a nie taka zabawa w kotka i myszkę... Wzajemnie!!!!
|
|
#3340 |
|
Konto usunięte
|
E tam. Odleglosc da sie przeskoczyc. Jak sie chce
![]() Moj TZ mieszka 65mil ode mnie 3h w taxi'pociagu, metrze z dwoma przesiadkami I autobusie I jak dowiedzial sie ze MI telewizor sie popsul przywiozl MI go Sam, taki hektar bym Moj program ulubiony mogla ogladac po pracy Moj TZ mowi ze odleglosc nie jest problemem bo to nie jest na stale,przeciez jak bedzie wszystko ok to sie razem zamieszka I etc. I ma racje, odleglosc nie jest problemem bo to chwilowe Wiec nie narzekajcie na odleglosci ja do TZ jade 3h w jedna strone nie mowiac juz o kasie, a jest warty kazdego funta wydanego I kazdej minuty drodi ![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny życzę wam szczęśliwego nowego roku i dużo miłości
![]()
|
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
No w pewnym sensie tak...
Choć miałam tu na myśli to, że są daleko dla mnie w sensie "nieosiągalni", nie wiem gdzie Cytat:
To już naprawdę spora odległość i trzeba poświęcenia....Powodzenia !! Dziękuję i wzajemnie!!! A tak w ogóle to śnił mi się ostatnio P. a wczoraj dostałam od niego sms z życzeniami, co prawda podpisanego inaczej ale...Nie wiem co to miało znaczyć....czy pomyłka czy co...Ale widzę że mojego numeru nie skasował...hm...Dziwne, prawda??
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odwiesiłaś juz konto czy nadal sie zastanawiasz? |
|
|
|
|
#3344 |
|
Konto usunięte
|
Jak zyczenia podpisane inaczej to kopiuj+wklej zyczenia
I nie zmienil podpisu lol Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tym roku (chcialam napisac przyszlymm z przyzwyczajenia )W czasie do 6 mies planujemy uskladac kasy I zamieszkac razem, wiec sa sie odleglosc przeskoczyc hah Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
|
#3346 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim
![]() ![]() kochane najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrówka i miłośśści ![]() Moj sylwester udany w 10000%, rezem z Tż u jego siostry i jej męza, w Czestochowie caly weekend ![]() bylo superowowitam wszystkie nowe dziewczyny na forum
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też sylwester bardzo udany a pojechaliśmy na imprezkę już o 16 do mojej siostry
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to super,że wasze sylwestrowe imprezki udane
![]() Ja na swoją też nie mam co narzekać
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odzywał się coś?
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Od czasu wysłanych życzeń nie
![]() tak więc niech spada na szczaw... dla mnie wszystko jest jasne... Koniec znajomości ![]() od piątku zaczynam od nowo poszukiwania bo w tym tygodniu kiepsko z czasem ![]() tylko tak sobie myślę na co zwracałyście uwage jak już ktoś was zainteresował na opis, czy na to jak pisał czy na wygląd też? Bardzo mnie to ciekawi bo pewnie każda z nas na co innego zwraca uwage |
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie spotkaliśmy to wiadome najpierw wygląd bo go nie znałam a potem patrzyłam na dłonie, to takie moje małe zboczenie facet musi miec zadbane dłonie
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-02 o 21:16 |
|
|
|
|
#3352 |
|
Konto usunięte
|
Ja zawsze odwrotnie ;P patrzylam na zdjecie, nie ma szalu, jak nie ma pociagu fizycznego I ktos sie nie podoba lub ty jemu milosci wielkiej nie bedzie, wiec :P tak, na zdjecie, a potem na opis I w jaki sposob jest napisany I czego szuka
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze zwracam uwagę na wzrost bo sama jestem wysoka mam 175 i chciałabym,zeby mój facet był choć trochę wyższy ode mnie
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Konto usunięte
|
ja mam 176, nie raz byl to problem, niekomfortowo sie czulam przy facecie mojego wzrostu tym bardziej ze nosze szpilki, ale mojemu TZ do ucha siegam takze spoko
|
|
|
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie miałam czasu zbytnio ale na dniach to zrobię Cytat:
![]() Tylko po co mi życzenia wysłal??? ![]() Cytat:
Bo ja bardzo odchorowałam oj bardzo A na co ja zwracalam uwage? Wygląd trochę...wolę przecietnego chlopaka, bo po pierwsze sama jestem zwyczajna i nie rzucam sie w oczy, po drugie źle bym sie czula z kimś bardzo przystojnym... Musi być schludny, nie moze odpychac mnie wygladaem... Wazny jest opis dla mnie, kilka słów o sobie, np. co dla niego jest ważne w życiu, czego i kogo szuka itp Potem waznejest jak sie z nim pisze, rozmawia... Ten z wyglądu zupełnie przeciętny, oka bym na nim nie zawiesila na ulicy... Ale bardzo mnie ujął opis, super sie pisalo i rozmawialo na zywo jeszcze lepiej (choć ja gaduła nie jestem!!!) Jeszcze chyba gotowa nie jestem na spotkanie z kimś nowym...Prawie już przebolałam tamto, ale czasem go jeszcze wspomnę... Jakiś lęk mam teraz, że nawet jak kogoś poznam, to będę sie bała, ze znów sie posypie Wiem, ze to głupie A dziś, gdy opowiedzialam kolezance jak sie u mnie sprawa potoczyla to mi powiedziała, ze moglam do niego wtedy zadzwonić, żeby mi to w twarz powiedział a nie pisał maila
|
|
#3356 |
|
Konto usunięte
|
karolina odwieszaj konto i otworz sie na nowosci,nie boj sie odleglosci i zyskasz
![]() a telefonu moglby nie odebrac bo faceci to tchorze pfff mnie czekaja 2 dni z TZ |
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
trafiłam na ciekawy temat, bo niedawno założyłam sobie konto na Sympatii. Jakoś tak nudziłam się, byłam chora, utworzyłam konto...na początku było wielkie WOW, ile sympatycznych, optymistycznych ludzi, wszyscy faceci uwielbiają eksperymentować w kuchni, kochają podróże i studiują z pasją. ale chyba każdy pisze o swoich zaletach, pokazuje się w jak najlepszym świetle ![]() pisałam z paroma chłopakami, ale jakoś kontakt się urwał... teraz piszę z jednym, padła nawet taka malutka opcja spotkania (napisał, że ma do sprzedania djembe, odpisałam że chętnie bym kupiła, wyraził chęć spotkania się na 'hawajskiej na podwójnym cieście i piwie '. a potem nagle napisał, że to jego ostatnia wiadomość na tym portalu, ja mu napisałam o co chodzi, czy kasuje konto, i co z tym djembe... i od kilku godzin cisza............)grrr nie wiem co myśleć.
|
#3358 |
|
Konto usunięte
|
moze tez mu sie nudzilo tylko krecil na dwa fronty
|
|
|
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
w sumie kto komu broni pisać z 2 czy 3 osobami na raz :p
|
#3360 |
|
Konto usunięte
|
mi chodzi ze moze mial dziewczyne wszedl sobie z 'nudy' ;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

wynajelismy wspolnie sale wiec mysle ze bedzie fajnie

?

Można!!!!!!!