Nasze blogi kosmetyczne - cz. III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 22:49   #1741
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Kociary i nie tylko... pomóżmy Strzelcowi http://www.facebook.com/media/set/?s...5558496&type=3
biedny kot
No to w tym miesiącu oprócz standardowej wpłaty na kocią fundację, zrobię przelew i na tego biedaka Ludzie są okrutni.

U mnie na blogu dziś moje ostatnie nabytki z MACa
Macie jakieś doświadczenia z granatową odżywką Alterry? Ja właśnie trzymam ją na włosach i upajam się zapachem, bo jest cudowny - mogłabym go zjeść. Ciekawa jestem jak się na dłuższą metę będzie odżywka spisywałą
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:53   #1742
kobietasukcesu
zawsze mam racje

agabil: zrobiłam wpłatę.

Zdjęć nawet dokładnie nie oglądam, bo się poryczę.
Jak dla ludzi mam kamienne serce często, tak poszkodowane zwierzęta zawsze powodują u mnie ryk

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:55   #1743
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj u mnie świeciło słoneczko ciepło jak na styczeń hehe, 10 stopni :P

A coś zakupiła?
u mnei też dziś było ładnie- a ze słonkiem to różnie. A w ostatnich dniach stycznia kupiłąm zestaw the balm. I miałam nic nie kupować a tu klops, pognałam do Marionnaud i zbankrutowałam.. Dosłownie, pora przejść na dietę i przestać jeść :P -> 4 tusze do rzęs (sprezentuję też mamie, nie będę taka zła), dwa podkłady i eyeliner... Chyba muszę odciąć się od internetu i przestać wychodzić z domu..) Ale teraz już autentycznie wszystko mam :P

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
a właśnie w temacie eco tools- wylicytowałam na ebayu zestaw za dolara (niecałego chyba) haaa
super!
Ja jakoś nie byłam do nich nastawiona super pozytywnie, a od końca listopada przybyło mi ich kilka.. I jestem zadowolona, chociaż jeszcze brakuje mi tych do cieni (no dobra, czyli jednak mi jeszcze czegoś brakuje )
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:57   #1744
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
agabil: zrobiłam wpłatę.

Zdjęć nawet dokładnie nie oglądam, bo się poryczę.
Jak dla ludzi mam kamienne serce często, tak poszkodowane zwierzęta zawsze powodują u mnie ryk
Mam tak samo i nawet się z tym nie kryję.
Stary 2012-01-03, 23:02   #1745
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
No to w tym miesiącu oprócz standardowej wpłaty na kocią fundację, zrobię przelew i na tego biedaka Ludzie są okrutni.

Macie jakieś doświadczenia z granatową odżywką Alterry? Ja właśnie trzymam ją na włosach i upajam się zapachem, bo jest cudowny - mogłabym go zjeść. Ciekawa jestem jak się na dłuższą metę będzie odżywka spisywałą
a ja niedługo będę się pozbywała parę maczków, chyba zrobię to na blogu a nie allegro..jakoś nie pokochałam się z nimi..mimo, że do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń.

Odżywki Alterry uwielbiam, granatową chyba najbardziej, ale warto traktować je jak maski- pod czepek i na pół godzinki, naprawdę mocno odżywia
Stary 2012-01-03, 23:05   #1746
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
a ja niedługo będę się pozbywała parę maczków, chyba zrobię to na blogu a nie allegro..jakoś nie pokochałam się z nimi..mimo, że do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń.

Odżywki Alterry uwielbiam, granatową chyba najbardziej, ale warto traktować je jak maski- pod czepek i na pół godzinki, naprawdę mocno odżywia
Ja kocham moje maczki - najlepsze cienie jakie do tej pory miałam. Plus bardzo podchodzi mi ich kolorystyka
A odżywkę właśnie tak stosuję, rzadko nakładam na krócej niż 5 minut, bo mam wrażenie, że one przez taki czas nic nie zdziałają...
Stary 2012-01-03, 23:10   #1747
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
u mnei też dziś było ładnie- a ze słonkiem to różnie. A w ostatnich dniach stycznia kupiłąm zestaw the balm. I miałam nic nie kupować a tu klops, pognałam do Marionnaud i zbankrutowałam.. Dosłownie, pora przejść na dietę i przestać jeść :P -> 4 tusze do rzęs (sprezentuję też mamie, nie będę taka zła), dwa podkłady i eyeliner... Chyba muszę odciąć się od internetu i przestać wychodzić z domu..) Ale teraz już autentycznie wszystko mam :P

super!
Ja jakoś nie byłam do nich nastawiona super pozytywnie, a od końca listopada przybyło mi ich kilka.. I jestem zadowolona, chociaż jeszcze brakuje mi tych do cieni (no dobra, czyli jednak mi jeszcze czegoś brakuje )
Ja też przestaję jeść
Uwierzycie, że ja, maniaczka, od ponad miesiąca (prawie dwóch) nie kupiłam lakieru do paznokci? Chyba w tej kwestii jestem pełna :P
Jedyne, czego mi na teraz brakuje do szczęścia, to żelowy eyeliner w słoiczku essence bondi beach chlip....

TYLKO TO.

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 23:58   #1748
lele
Zakorzenienie

Cytat:
no ja planuję w weekend ogarnąć moje sterty- bo mam kosmetyki od dawna nie używane i po co mają mi zalegać? A z czym się nie polubiłaś?

Cytat:
Napisane przez dzolls Pokaż wiadomość
Ja też przestaję jeść
Uwierzycie, że ja, maniaczka, od ponad miesiąca (prawie dwóch) nie kupiłam lakieru do paznokci? Chyba w tej kwestii jestem pełna :P
Jedyne, czego mi na teraz brakuje do szczęścia, to żelowy eyeliner w słoiczku essence bondi beach chlip....
Gratulację. Ja też muszę ograniczać lakiery i po cichu mam nadzieję, że limitka lotnicza essence nie pojawi się u nas, bo z niej chciałabym prawie wszystkie lakiery..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 00:27   #1749
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Ja kocham moje maczki - najlepsze cienie jakie do tej pory miałam. Plus bardzo podchodzi mi ich kolorystyka
A odżywkę właśnie tak stosuję, rzadko nakładam na krócej niż 5 minut, bo mam wrażenie, że one przez taki czas nic nie zdziałają...
Ogólnie gdzieś czytałam, że takie "naturalniejsze" kosmetyki, trzeba trzymać długo- nawet szampony zostawiać na parę minut, żeby zadziałały. I w sumie dopiero od posłuchania tej rady zaczęłam być bardzooo zadowolona z Alterry

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
no ja planuję w weekend ogarnąć moje sterty- bo mam kosmetyki od dawna nie używane i po co mają mi zalegać? A z czym się nie polubiłaś?

A ja właśnie zaczęłam nowy rok z totalnymi pustkami w szufladach z kolorówką, to znaczy od jakiegoś czasu stosuję tzw męskie decyzje - nie zostawiam nic na zasadzie "a może kiedyś się przyda". Albo jestem zachwycona albo wypad Zostały mi właściwie 3 bolące mnie rzeczy- ze 3 razy użyty maczkowy róż w kolorze Dame, w którym wyglądam jak PROSIĘ , również maczkowy puder preep+prime, pewnie połówka, bo używałam w kwietniu dopóki niemal z dnia na dzień zaczęłam mieć cerę suchą jak wiór, i najgorsze- derma roller, dałam za niego chyba 300 zł? , przejechałam po ręku i na zawsze zakopałam w czeluściach kosmetyczki w sumie mogłabym oddać, ale chciałabym w ich miejsce coś nowego zakupić..
Stary 2012-01-04, 01:02   #1750
Sondrina
BAN stały

Cytat:

Jest świetna, mam ją i jestem z niej bardzo zadowolona. Nawilża włosy i sprawia, że są miękkie, błyszczące. Nadaje im objętość
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 09:28   #1751
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Jest świetna, mam ją i jestem z niej bardzo zadowolona. Nawilża włosy i sprawia, że są miękkie, błyszczące. Nadaje im objętość
Mowa o tej rossmanowej odżywce?
Myślałam, że piszecie o jakimś cud specyfiku nie wiadomo skąd, a tak to chyba sama jutro po drodze ją kupię.
Stary 2012-01-04, 10:08   #1752
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Mowa o tej rossmanowej odżywce?
Myślałam, że piszecie o jakimś cud specyfiku nie wiadomo skąd, a tak to chyba sama jutro po drodze ją kupię.
Tak, tak o tej Skusiłam się w końcu na nią i po wczorajszym użyciu jestem zachwycona - mam takie mięciutkie włosy dzisiaj, że dawno takich nie miałam a i zapach się długo na nich utrzymywał - rano go nie było czuć, ale dopóki miałam mokre włosy to szaleństwo. Aż siedziałam z włosem pod nosem, żeby wąchać cały czas
Stary 2012-01-04, 10:25   #1753
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dzięki dziewczyny okrucieństwo ludzi nie zna granic. Do dzisiaj pamiętam młodego pieska Baksa którego nie udało się uratować... płakałam chyba tydzień .
Oby Strzelec się wylizał

Cytat:
mam to samo tez wkrótce wystawię kilka kosmetyków MAC- cienie, tusz, błyszczyk...jakoś nie umiem się przekonać, nie wiem czemu

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 11:43   #1754
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny
u mnie na blogu nowy nabytek- błyszczyk L'ambre, niesamowicie napigmentowany

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:09   #1755
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A inne odżywki Alterry też są takie dobre?
Mnie właśnie zapach granatu nie pasuje, więc...

Na blogu moja nowa miłość, czyli paletka Monaco
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:10   #1756
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny okrucieństwo ludzi nie zna granic. Do dzisiaj pamiętam młodego pieska Baksa którego nie udało się uratować... płakałam chyba tydzień .
Oby Strzelec się wylizał

mam to samo tez wkrótce wystawię kilka kosmetyków MAC- cienie, tusz, błyszczyk...jakoś nie umiem się przekonać, nie wiem czemu
moj TZ sie ze mnie smieje bo ostatnio jak zaczelismy ogladac Gre o Tron to ja juz plakalam na 2 odcinku bodajze, nie dlatego, ze cos czlowiekowi sie stalo, ale dlatego, ze psa zabili.

Ostatnio wplacalam kase na konie, ale potrzebujacych jest mnostwo

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31401312]A inne odżywki Alterry też są takie dobre?

Na blogu moja nowa miłość, czyli paletka Monaco [/QUOTE]

nie cierpie zapachu granatu!
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:10   #1757
yolcia1
Rozeznanie

U mnie trochę odskok od kosmetyków, a mianowicie to co znalazłam sobie na 100dniówkę.
yolcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:15   #1758
Wena90
BAN stały

[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;31389725]Ja też zaczęłam kurs w okolicach października i mam nadzieję załapać się na stare zasady... póki co nie wierzę, że zdam za 1 razem, bo robią wszystko, żeby oblać i zarobić na kolejnych egzaminach, tym bardziej, że nie mieszkam w mieście, w którym będę zdawać, a byłoby wtedy dużo łatwiej, bo swoje miasto się zna i nawet bez znajomości przepisów wie jak jeździć...ale aby tą teorię na starych zaliczyć Tylko teraz jest jakaś masakra, tyle ludzi się pcha :/ [/QUOTE]

O tak, naciągają na maxa, trzepią kasę aż miło ;/ Tylko czekają żeby nacisnąć hamulec człowiekowi, taka prawda. U mnie L za L, egzamin za egzaminem, rzucili się jak na mięso, będzie jeszcze trudniej. Na testy się ponoć czeka 3 tygodnie. Na styczeń nie ma już miejsc na praktyczny. Ciekawe kiedy będę miała termin, też w październiku zaczęłam i już skończyłam kurs. Mam 2 h w zapasie i Yarisa TŻ żebym nie zapomniała jak się jeździ. W swoim mieście lepiej, ale nie jedź z pamięci nigdzie, bo ja tam oblałam na wewnętrznym :P

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Mam tak samo i nawet się z tym nie kryję.
I ja!

Cytat:
Dzisiaj zapoluję na Alterrę

Dziewczyny, coś Wam opowiem Czuję się poirytowana hehe. Wczoraj wrzuciłam recenzję lakieru UV z LNC, i jak tylko im wysłałam maila to za jakiś czas ktoś, kto ma tylko profil na Bloggerze zaczął się udzielać, ogólnie to wyszło, tyle, że napisane delikatniej, że napisałam stek bzdur, na niczym się nie znam, a tamta osoba wie lepiej, bo ona przeczytała gdzieś w necie, bo ktoś jej powiedział... No tak, ja od 2008 robię paznokcie, od 2009 odbywałam szkolenia i czynnie w tym siedzę, czytam, robię, uczę się na błędach, zdobywam doświadczenie, ale głupoty gadam, a ta osóbka wie lepiej Nie twierdzę, że jestem alfą i omegą, ale ta osoba chyba mnie doczytała co napisałam w poście, ale mi zarzuca, że ja coś źle zrobiłam i że krzywdzę firmę moją opinią, Chyba jest podstawiona, coś mam takie przeczucia, ale jak nie to masakra, jak ja "uwielbiam" ludzi, którzy pozjadali wszystkie rozumy Napisałam tylko, że lakierożel mimo zrobienia wszystko jak należy tak samo u mnie jak i u mamy, u niej na bruzdach się nie trzymał a u mnie na normalnej płytce bez zarzutu, więc skąd mam wiedzieć czy u innych z tego typu płytką będzie się trzymać, ale nie napisałam, że bubel... kogo niby krzywdzę swoim zdaniem? Eee, ale ja się nie znam przecież na bank zrobiłam błąd, albo moje produkty są marki krzak z Allegro, a ja sama nic nie wiem, a do tego nie czytam zaleceń producenta śmiech na sali

Edytowane przez Wena90
Czas edycji: 2012-01-04 o 12:17
Wena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:19   #1759
pierniczkowa
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31401312]A inne odżywki Alterry też są takie dobre?

Na blogu moja nowa miłość, czyli paletka Monaco [/QUOTE]

o cholerka, a myslalam ze do mnie ta paletka nie przemawia a chyba jednak. ciekawe czy mi sie uda teraz ja sobie wybic z glowy
Stary 2012-01-04, 12:26   #1760
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Tylko pamiętaj, że nie możesz ich sprzedawać.
Stary 2012-01-04, 12:38   #1761
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wena90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, coś Wam opowiem
Na Twoim miejscu - lałabym na to.

Ostatnio mi trafił się anonimkowa dziewczyna która stwierdziła, że bezpodstawnie zachwalam maskę do włosów która miała jakiś tam jeden składnik której JEJ się nie podobał.

Maska za 2,90 - dobrze się sprawowała miałam prawo napisać, że była dobra.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 12:59   #1762
One_LoVe
Zakorzenienie

Jeśli macie chęć to u mnie pojawiła się notka o eyelinerze w żelu Essence Natventurista.
Link w podpisie.

Swoją drogą - ta limitka dotarła w końcu do PL?

yolcia1 Twoja sukienka ma super kolory, pokażesz się w niej ?

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016

Edytowane przez One_LoVe
Czas edycji: 2012-01-04 o 13:01
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:00   #1763
yolcia1
Rozeznanie

Ja już nawet nie przejmuje się wrednymi nieraz anonimami.
Stary 2012-01-04, 13:02   #1764
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość

Swoją drogą - ta limitka dotarła w końcu do PL?

777
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 777 cz.jpg (15,7 KB, 13 załadowań)
Stary 2012-01-04, 13:08   #1765
yolcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

777
Ja mam 773 ;D
Stary 2012-01-04, 13:10   #1766
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
moj TZ sie ze mnie smieje bo ostatnio jak zaczelismy ogladac Gre o Tron to ja juz plakalam na 2 odcinku bodajze, nie dlatego, ze cos czlowiekowi sie stalo, ale dlatego, ze psa zabili.

Ostatnio wplacalam kase na konie, ale potrzebujacych jest mnostwo

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

nie cierpie zapachu granatu!
Też płakałam przy tym psie!
W ogóle obejrzałam ostatnio cały sezon Gry o Tron i mam meeega niedosyt... W kółko słucham utworu, który ktoś nagrał, inspirowane właśnie tym serialem...:

9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:39   #1767
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31402545]Też płakałam przy tym psie!
W ogóle obejrzałam ostatnio cały sezon Gry o Tron i mam meeega niedosyt... W kółko słucham utworu, który ktoś nagrał, inspirowane właśnie tym serialem...:

[/QUOTE]

Wow super jest ten utwór. ja jeszcze gry o tron nie oglądałam, ale chyba musze to zmienić. Fantasy za bardzo nie lubię, ale z seriali HBO jestem bardzo zadowolona ("kompania braci" i "pacyfik" ) i coś czuję że w wolnej chwili będę nadrabiać wszystko. zakazane imperium tez mnie zainteresowało, jak kiedyś widziałam zwiastun.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:40   #1768
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

U mnie notka o odżywce L'OREAL ELSEVE COLOR-VIVE

A teraz spadam obiad gotować
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 13:47   #1769
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Wow super jest ten utwór. ja jeszcze gry o tron nie oglądałam, ale chyba musze to zmienić. Fantasy za bardzo nie lubię, ale z seriali HBO jestem bardzo zadowolona ("kompania braci" i "pacyfik" ) i coś czuję że w wolnej chwili będę nadrabiać wszystko. zakazane imperium tez mnie zainteresowało, jak kiedyś widziałam zwiastun.
Tu jest w sumie mało elementów fantasy
Ja z HBO uwielbiam True Blood
Stary 2012-01-04, 13:51   #1770
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31403374]
Ja z HBO uwielbiam True Blood [/QUOTE]

Ooooo tak oglądam każdy sezon na bieżąco jak wychodzi w stanach - w niedzielę premiera, w poniedziałek po pracy zawsze oglądam z moim TŻ
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości