|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Hej!
Nie nadrobiłam do końca, ale czasu brak jutro na pewno doczytam Cytat:
Cytat:
Ja oczywiście kupuję dalej bez opamiętania... dzisiaj byłam w SP - kupiłam żel aloesowy (pachnie chyba prawdziwym aloesem, nie tak jak Gor Vita, który... nie wiem czym pachnie ) i pomadkę aloesową i kolejny Seboradin, bo była promocja, a na pewno jeszcze jedną kurację trzytygodniową zrobię. Dobranoc, Kochane Kobietki! |
||
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle o tej porze roku nie tylko cerę ale i włosy i skórę mam tragiczną, nie wiem czemu ale staram się to zmienić ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Idę zrobić szybkie podstawy i spać, bo zasiedziałam sie a jutro mam mszę za babcię o 6:30. Dobrej nocy
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś też uważałam, że nie jestem ładna i nie lubiłam siebie. Kilka lat temu zaakceptowałam siebie taką, jaką jestem i zauważyłam, że faceci co chwile się za mną oglądają.
|
|
|
#1774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też muszę sobie kupić, ale to po 10![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Ja się obudziłam i czuję, że czeka mnie ciężki dzień... Po wczorajszych ćwiczeniach nie mam sił kompletnie... |
||
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. nie możesz tak mysleć, na pewno jestes super zadbana, ładną kobietką tylko masz problem z dostrzeżeniem tego
ja np wiem, ze nie jestem w typie facetow i ciagle sie dziwie, czemu spodobałam się mojemu TŻ'owi i czemu mi ciągle mówi, że jestem piękna jak tak nie jest ![]() do dzisiejszego makijażu użyłam jedynie 6 kosmetyków i jestem z siebie dumna, bo wyglądam względnie dobrze ehhh dzisiaj ciężki dzień już na pierwszych zajęciach kolos </3
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-01-04 o 08:41 |
|
|
|
#1776 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
stoi przy oliwie z oliwek, sosach do sałatek itd ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
#1777 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
każda z nas ma czasami gorsze dni i czuje się jak potwór...
|
|
|
#1778 | ||||||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A najgorsze, że przeciągnęłam tżta na ciemną stronę mocy ![]() W ogóle to przejął wszystkie złe moje nawyki jak ostatnio zauważyłam ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
ale meble do kuchni, agd czy całość? co kupujecie? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() może ślepa jestem, bo ogólnie firmy mają w szufladkach i zauważałam Będę dziś/ jutro w naturze to zobaczę. dzięki za info ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Ja jem nieduże porcje naraz (szkoda, że nieduże ale 500 ich dziennie, ale przemilczmy) i nie umiałabym tyle w siebie wlać, chyba by mi żołądek pękł ![]() Ja najbardziej lubię goldwasser i campari ostatnio. Z lekkich fiore z sokiem pomarańczowo-brzoskwiniowym, dziwne, że mój żołądek je toleruje, bo ogólnie tanie alkohole gazowane u mnie powodują rewolucję w żołądku, jedynie mogę pić prawdziwe szampany(jak dla mnie sprawa przereklamowana, smak taki sobie, spodziewałam się czegoś więcej) i fiore brzoskwiniowe właśnie. Jeśli chodzi o rum to supoer smakuje w ponczach Właśnie biały rum, likier z granatów, owoce, soki owocowe i nie wiem czy coś jeszcze.---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
A właśnie mam do wymianki art deco, bo jedno myślałam, że zgubiłam a się znalazło Jakby któraś była zainteresowana proszę pisać na pw. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
A jaką to już sama nie wiem, na początku możesz joko spróbować, na kwc opinie dobro, cena przyjazna. Ja z art deco jestem zadowolona, a w przyszłości kupię urban decay. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- --- jeśli chodzi o pęsete to mam skośną z donegal ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
polecała go nieanimowakosmetoholiczka , ale ona chyba ogólnie ma długie rzęsy Chciałabym rzęsy mojego brata takie ma ładne i długie, też chcę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Poranna kawa i zabieram sie do ćwiczeń
może jakiś taniec brzucha ![]() muszę dziś jeszcze zrobić w końcu pedicure co poradzicie na szarą, ziemistą cerę???
|
|
#1780 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
e.j: Nie jest to takie proste, moja koleżanka jest b.ładna a problemy ma z facetami niemałe, nie można na żadnego normalnego pod czachą trafić ![]() Kumpela mojego brata też ma takie myślenie, że skoro chodzi zawsze wystrojona i wymalowana i głodzi się, żeby być chudą to znaczy, że powinna mieć wielkie szczęście w miłości. I czuję lekką zazdrość z jej strony, że jak może mi się układać skoro mnie widzi w nie wiem welurowym dresie, bez makijażu i w koczku (no jak przychodzi do mojego brata o 23 jak jestem w domu rodzinnym to ciężko, żebym specjalnie po spa się malowała z tej okazji ) Można się ładnie malować itd, nawet sobie zrobić operację nosa czy czego tam, ale nie ma tak magicznie, że zaraz problemy z facetami znikną z tych powodów. Może się będą oglądać bardziej na ulicy, ale to jeszcze nic nie znaczy. No i też bym Ci nie dała 26 lat po zdjęciach.
|
|
#1781 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz pisalam kilka stron wczesniej ale wklejam jeszcze raz "ta ksiazka jest bardzo fajna i czesto z niej korzystam http://www.ksiegmed.pl/ksiazka/medyc...rska/14288034/ oprocz tego http://www.ksiegmed.pl/ksiazka/medyc...rcin/15820017/ http://www.ksiegmed.pl/ksiazka/medyc...gata/12100593/ http://www.ksiegmed.pl/ksiazka/medyc...aude/10718830/ nie wiem co cie dokladnie interesuje. ja z tych ksiazek korzystam przy pisaniu prac do szkoly czy nauce. mam tez takie typowo z dermatologii ale to raczej nie sa lekkie lektury "dzien dobry nie mialam pradu rano i dopiero zaczne sie zbieram do miasta. musze znowu z tym cv jechac a tak mi sie nie chce pada, wieje i jest okropnie i jeszcze musze kupic siostrze prezent, a nie wiem co ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- serum z witamina C, kremy z kwasami AHA a poza tym regularne peelingi, duzo snu, picie wody |
|||
|
|
|
#1782 |
|
zawsze mam racje
|
mala_czarna: widziałam już, po prostu tak to jest jak się czyta z opóźnieniem
http://www.beautyblogs.pl/ - lista polskich blogów urodowych, może kogoś zainteresuje ![]() Nadrobiłam, to mogę wracać do pracy. Miłego dnia.
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W końcu staramy się pięknie wyglądać i miło, że nasi TŻ to doceniają Ja miałam okropnie niską samoocenę do gimnazjum, w 3klasie poznałam mojego ex - pierwszy raz mi ktoś powiedział, że jestem ładna. I tak sobie słuchałam tego aż pewnego dnia wstałam rano, popatrzyłam w lustro i stwierdziłam'kurde, on chyba ma rację, naprawdę mogę się podobać' I mimo, że wiem, że nie jestem miss to uważam, że jestem ładna i od tej pory zauważam, że czasem ktoś się za mną obejrzy![]() Zmyłam olej odżywką z Issany z olejek Bobassu (?) i włosy są tak swierze jak po zwykłym szamponie z slsami
|
|
|
|
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: o nie to nie dla mnie ![]() Cytat:
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2012-01-04 o 11:18 |
||
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale u mnie dzis deszczowo
|
#1786 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a fiore brzoskwiniowe uwielbiam wprost... mój eks prawie w ogóle nie pił, może ze 3 razy do roku i przez ponad 5 lat przy moim boku to się nie zmieniło... a trochę mnie to denerwowało bo on nie pił i na mnie też krzywo patrzył jak piłam... :/ za to teraz mam hulaj dusza, piekła nie ma- facet z którym się spotykam lubi alko , ja też więc spożycie dośc często bywa ![]() a to muszę się za tą bazą rozejrzeć- gdzie można ją dostać??? i też zgadzam się z tym że uroda nijak się ma do szczęscia w miłości.. własnie częsciej widzę to że moje śliczne koleżanki mają problemy z facetami- co rusz to inny itd albo nie mają TŻ wcale... żeby zodbyć wartościowego faceta i to na dłużej liczy się to co w głowie ![]() wróciłam z lumpów - w końcu wyprawa zakończona sukcesem... kupiłam 9 rzeczy- dwa swetry- każdy po 2 zł ; koszulkę za 1 zł; turkusową tunikę za 1 zł; bluzę z koronkowymi wstawkami za 2 zł; czerwoną tunikę za 5 zł; koszulke w kwiatki za 2 zł; i dwie tuniki wzorzyste po 5 zł każda... ok 14 pójdę do jeszcze jednego lumpa , który też należydo tej samej sieci- może też mieli mega dostawę
|
|
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
Kitka pokaż łowy
![]() ja chyba jednak nie jade do miasta. tego faceta znowu nie ma, a pogoda taka ze z domu sie nie chce wychodzic. przynajmniej nadgonie troche pisanie pracy ( a raczej prac-1 do siebie do szkoly i 5 maturalnych |
|
|
|
#1788 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1789 |
|
CABIN CREW
|
do d... się ladują fotki... strasznie długo musiałam czekac.. rezztę dodam potem bo mega wygniecione sa :/
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2012-01-04 o 12:16 |
|
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
super łowy
szczególnie balerinki mi sie podobaja. kurcze narobilas mi ochoty zeby tez wyskoczyc do lumpa, szczegolnie ze dzisiaj 20zl/kg. ostatnio jak bylo za 10 zł to kupilam sobie sporo fajnych ciuszkow na lato.
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka ładny sweterek i ta czerwona tunika
Cześć! ja niedawno wstałam , korzystałam bo jutro już idę na zajęcia ![]() Umyłam włosy, zaraz idę spłukać odżywkę.. Mam pytanko bo chce kupić sobie na all : Glorię, Kallosa, Bingo no i nie wiem na którą maskę się zdecydować Co polecacie na początek ?
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
pięknością nie jestem, a na brak powodzenia nie narzekam Cytat:
![]() dokładnie ![]() u mnie dzisiaj znowu piękna pogoda, a ja matmy się muszę uczyć... |
||
|
|
|
#1793 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mówicie o niepijących u mnie w rodzinie to brat nigdy nie napił się alkoholu. Tylko przeszkadza mu, jak inni dużo piją przy nim. ![]() kobietasukcesu ja też się dziwie, jak ludzie mogą wypić 3/4 piwa. Ja ledwo jedno wypije i do tego małe.
|
|
|
#1795 |
|
CABIN CREW
|
To ja mam jakiś dziwny żołądek bo spokojnie wypije 5-7 piw na dłuższej imprezie
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak czuje zapach piwa to az mnie mdli :/ jedynie redsa moge wypic ale to nie zawsze
|
#1797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wspominajac o wodce. łeeeeeeeniech mi ktos internet wylaczy bo musze pisac te prace a siedze i glupa pale przed komputerem. oczywiscie wszytsko teraz jest wazniejsze, a potem bede noce zarywac zeby zdazyc na czas... |
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zepsułam dzisiaj telefon
no bez kitu, że to już drugi wprzeciągu 6 miesiecy ;/
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
musze cos z paznokciami zrobic bo juz nie wygladaja wyjsciowo
|
#1800 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja pomalowałam 3 dni temu paznokcie lakierem z eveline z tych co w biedronce były i nie ma śladu uzytkowania na nich Będę musiała kupić kilka kolorów jeszcze
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

jutro na pewno doczytam 
Muszę zapanować nad wypadaniem włosów, bardziej je nawilżyć i trochę rozjaśnić po ostatnim farbowaniu. Poza tym cera - regularnie peelingować i używać maseczek, bo teraz to tak raz na jakiś czas mi się o tym przypomni. Chciałabym też pozbyć się przebarwień po trądziku i zmniejszyć jej świecenie się. No i zacząć ćwiczyć, żeby ujędrnić ciało (przytyć też by się przydało
).
Ja praktycznie w ogóle nie piję alkoholu.
) i pomadkę aloesową i kolejny Seboradin, bo była promocja, a na pewno jeszcze jedną kurację trzytygodniową zrobię. 

chyba jestem ślepa bo nigdy nie mogę znaleźć innego niz olej słonecznikowy i rzepakowy 

trudno mi okreslic jaki ma kolor- raz wydaje sie rozowawy, raz bardziej czerwony, chodzi o lipstain z limitki VL Essence 02 true love 
pada, wieje i jest okropnie i jeszcze musze kupic siostrze prezent, a nie wiem co 

szczególnie balerinki mi sie podobaja. kurcze narobilas mi ochoty zeby tez wyskoczyc do lumpa, szczegolnie ze dzisiaj 20zl/kg. ostatnio jak bylo za 10 zł to kupilam sobie sporo fajnych ciuszkow na lato.