Scent Bar XXXVI - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 00:47   #4681
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXVI

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ad1. ale fajnie bo wybierasz i Ci się podoba ja wybieram (nie kuchnię) i mi się nie podoba
czyli kuchnia klasik, znaczy drewnianna?
no właśnie nie - bo nie wiem co będzie z próbki - skąt mam wiedzieć czy se nei szczelę samobuja pan pokazuje próbkie fronta małom a ja nie wiem co z tego powstanie, gotowych ekspozycji w miarę widziałam sztuk jeden - trochi mało na tak odpowiedzialną decyzję -a to już za kilka godzin

w necie i inkszych "projektach" komputrzanych to jest cąłkiem inna inkszość - nie przekłada się więc wiem ze nic nie wiem, boję się źle wybrać i żałować już na dzień drugi

tylko fornir - drewno 2 razy droższe

ale klasik z nutką dekadencji - bohema, Lutrecowe plakaty itp z przymrużeniem oka bez nadęcia

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ale tak a propos... Pandziu, można człowieku wyperswadować takie zboczenie jak moje?
Pando jesli trzeba to skuam że tak - nie względem Redzi bo ja ją o diwo rozumiem, ale względem mej całej wiary w psychiatrów - bo nie wierzę - zbyt wiele widziałam dlatego uparcie móf móf że da się i że nas wszystkich z wszystkiego wyleczycie i basta, bo jak ni to mam łan łej street

Cytat:
Ciekawa jestem efektów, zawsze masz fajne pomysły więc spodziewam się czegoś spektakularnego
kuleznaka musiała mię z kimś pomylić pacz wyżej - nic jeszcze nie wymyśliłam z czego byłabym zadowolona foreva, a tego efektu boję się najbardziej ( za wiele rzeczy i stylów mi się podoba,w zbyt wielu miejscach sie odnajduję)

Łazienkę tez już bym dziś brała amiszową - zbyt zmienna jestem na takie stałości, musze dziób w kubeł i tfierdzić że ładne

end of przynudzanie - ale serio mam duszę na ramieniu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2012-01-04 o 00:49
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 00:53   #4682
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
w necie i inkszych "projektach" komputrzanych to jest cąłkiem inna inkszość - nie przekłada się
To się nigdy nie przekłada (podobnie w katalogach - kto "normalny" ma salon kąpielowy [bo to już nie jakaś tam, pfff, łazienka! ] o powierzchni 60m?) A weź to teraz skumuluj na 4m

Cytat:
bo jak ni to mam łan łej street
A nie ticket aby?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 00:56   #4683
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
uparcie móf móf że da się i że nas wszystkich z wszystkiego wyleczycie i basta

kuleznaka musiała mię z kimś pomylić pacz wyżej - nic jeszcze nie wymyśliłam z czego byłabym zadowolona foreva
1.
2. ale wrzucałaś kawałki tapet wielkości 20 x 20 pikseli, amiszowe łazienki właśnie, była opowieść o przedpokoju w stylu-którego-nazwy-nie-pamiętam - mi się podobały te skrawki Twoich wizji

Zgubiłam się w dialogu Lucia i Gryxa, oni się kłócą czy lofciają?

---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To się nigdy nie przekłada (podobnie w katalogach - kto "normalny" ma salon kąpielowy [bo to już nie jakaś tam, pfff, łazienka! ] o powierzchni 60m?) A weź to teraz skumuluj na 4m
Tia... Plus w tych projektach nigdy przenigdy nie ma czegoś takiego jak dywanik podłogowy, szampon na widoku, kubek na szczotki czy schnący ręcznik. Wszystko zawsze piękne, suche, błyszczące i z widokiem na taras kokufa i morze albo Himalaje. A może coś przeoczyłam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 00:59   #4684
Sabbath
Wiedźma

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31396317]1.
2. Wiem, to był dla Steve'a trudny okres i dlatego cenie to wydawnictwo, nie każdy czai czaczę w tej płycie. Ja uwielbiam I uważam za jedną z leszych płyt, bardziej cenię chyba tylko Fear of the Dark i Powerslave
3. Bruce i Blaze to zupełnie różny typ wokalistów. Obu cenię, ale Bruce jednak deklasuje Bayleya, do tego jest świetnym showmanem
No i wiadomo kto w IM rządzi i podejmuje decyzje, Steve, a nie jak się niektórym wydaje, że wokalista, co w innych kapelach jest powszechne
3. Dementuję
4. Mi tam chujka niepotrzebna, wystarczy Spoorcia
[/QUOTE]

2. Bo ta płyta jest nietypowa dla Ironów.
3. Ja nie przepadam za wysokimi wokalami u facetów. Choć nie mogę nie przyznać, że śpiewać chłop potrafi.
No i po lekturze biografii Ironów, po tym co Brucek wyczyniał przed odejściem uważam go za nadętego buca i do tego świnię po prostu. Wrócił z podkulonym ogonem, kiedy okazało się, że jego solowe płyty są po prostu kiepskie.
Blaze'a wszyscy członkowie IM wspominają jako człowieka nader w porządku. Harris nawet mówił, że żałuje, ze musieli wrócić do Brucea, ale najważniejsza jest kapela - the show must go on. Podobnie smutno wyrażał się o wywaleniu Clive'a Burra, który po prostu nie wyrabiał. Żeby nie było: słyszę, ze Nicko gra jak doabeł i jest technicznie fenomenalny, ale Burr,choć technicznie słabszy, był bardziej oryginalny. Zwróć uwagę, ze bodajże jedyne kawałki IM zaczyające się od perkusji to właśnie Burr.

Anyway - choć Blaze po rozwiązaniu współpracy z Ironami trochę się rozleciał psychicznie, Sillicon Messsiah okazał się naprawdę dobrą płytą.

A Steve to zupełnie inna sprawa. IM jest jego życiem. Jest on przecież jedynym członkiem zespołu, który był w nim zawsze. Ogólnie cholernie szanuję Steve'a.

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397005]Niedawno odbyłem wykład o podróbach ze znajomym, choć kompetentny się nie czuję. Ale jak mi ktoś bredzi, że podróby praktycznie niczym się nie różnią od oryginału, bo mają 92% oryginału w sobie A zaperfumowanie mają gorsze tylko o 2%
Wienc po so wydawać 200 złoty za flaszke, jak możesz mieć za 70
Jacy ludzie sa głupi i naiwni to ja pierdykam. Tłumacz, a oni swoje i jeszcze to słynne zaperfumowanie, kokufa Pytam skąd te brednie wytrzasł, to mówi, że gościu z All mu wszystko wytłumaczył w mejlu
I wuj, że takie podróby nie są warte 30 zł, bo nie są, liczy się, że coś capi, nieważne jak długo i czym
O matulu [/QUOTE]

Ludzie lubią wyobrażać sobie, że sa sprytni. Sprytniejsi, niż cała reszta świata.
Kiedy im tłumaczysz, że Opium z rozlewni ma tyle wspólnego z Opium, co koszulka Chamel kupiona na bazarze za 5 zł z prawdziwymi ciuchami Chanel traktują Cie jak wroga, który własnie czyni zamach na ich poczucie własnej wartości.
A zaraz potem z pogardą dziwią się, jak możesz wyrzucać TAKĄ kasę na perfuny, skoro można ją sprytnie wydać na podróbę Lułisa Witą. I jeszcze za resztę kupić sobie Qpium.

Cytat:
To się nigdy nie skończy
Nigdy.
Podobnie lubię, kiedy ktoś mi tłumaczy, ze nie ma różnicy między MP3 ściągniętym z sieci, a pełnym spektrum dźwięku.
I jeszcze, że "ekologiczna skóra" jest lepsza i zdrowsza od naturalnej, bo dostosowuje się do kształtu stopy nie obciera i fogle jest cut mniut i ożeszki.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 01:01   #4685
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
1. O pisach niczego żem nie pisał

2. O dobry Boże! Trzymta mnie, następny szyfrant w barze! Bo chyba nie chodzi Ci o życzenia sylwestrowo-noworoczne, na które Ci odpowiedziałem drogą sms

3. Widzisz! A jednak czaaaiiisz!

4. Że o Tobie niby. I nawet se tak nie żartuj, bo ja wówczas wątpić zaczynam, że może faktycznie moje żarty nie teges jakieś są, nie na poziomie czy wuj wie jak żenujące, że może daję komuś odczuć coś, co jest kompletną nieprawdą, a jak wszyscy dobrze wiedzą, ja mam zawsze dobre zamiary (bo zaiebisty ziomal ze mnie, joł)

5. Lucho znowu ma napad... biedny chłopak, mówię Ci
1. To ja mówiłem, ja mówiłem piiiiiiiiiiis
2.
Nie oto choziło, na posty nie pisałeś moje
3. Tsza było trochi potpowiedzieć, mam cienszki okres
4. Se żartował, bo wiedziałem, że Ty żartował
ale widział ja, że o coś się wkokufił
pogrubione: no co Ty Grysiaku, co jak co, ale to to ja wiem
I żenujące nie są, bo z reguły żartuje z najbardziej sympatycznych w grupie i mających poczucie humoru
Jakbyśmy mieli tak na siebie obrażać, to dawno Spoorcia czy Visienka by by mnie w ignorowanych miały
Jaśko, Ty wrócił!
5. Pszytulcie biednego Luchutka
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 01:07   #4686
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A nie ticket aby?
ad. 2

tyż tak czy owak nie ma powrotu

Cytat:
1.
2. ale wrzucałaś kawałki tapet wielkości 20 x 20 pikseli, amiszowe łazienki właśnie, była opowieść o przedpokoju w stylu-którego-nazwy-nie-pamiętam - mi się podobały te skrawki Twoich wizji

Tia... Plus w tych projektach nigdy przenigdy nie ma czegoś takiego jak dywanik podłogowy, szampon na widoku, kubek na szczotki czy schnący ręcznik. Wszystko zawsze piękne, suche, błyszczące i z widokiem na taras kokufa i morze albo Himalaje. A może coś przeoczyłam.
1. aaaaa - topsze pedziane - skrawki, to tak, skrawki to ja miewam, żaden z nich nie zagościł na chacie...
szybko się nudzę - niebezpieczny i drogi to stajl
ale wiesz se pomarzyć można co nei?

ludzie - co Wy za katalogi oglądacie
ja z 5 półek niżej - takich z palmom to nawet nie otfieram

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Podobnie lubię, kiedy ktoś mi tłumaczy, ze nie ma różnicy między MP3 ściągniętym z sieci, a pełnym spektrum dźwięku.
a jest???????

Czas edycji: 2012-01-04 o 01:08
Stary 2012-01-04, 01:12   #4687
Sabbath
Wiedźma

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397093]
Chyba masz rację, bo na koniec usłyszałem, że mnie po☠☠☠ało. Że za flaszki tyle płacę, skoro taniej można mieć No ta, bo z pieniędzmi nie mam co robić [/QUOTE]
O to to!
Cytat:
Ale co tam powypalane jest? Rozterka też chyba napisała "barowe nazwy", a mnie się jakoś w piżmie przyjęło "browarowe", no i se myślę, OK, pewnie Lech, Tyskie, Heineken...
Podoba mi się kierunek...
Cytat:
ale klasik z nutką dekadencji - bohema, Lutrecowe plakaty itp z przymrużeniem oka bez nadęcia
Chcę to zobaczyć!

Cytat:
Pando jesli trzeba to skuam że tak - nie względem Redzi bo ja ją o diwo rozumiem, ale względem mej całej wiary w psychiatrów - bo nie wierzę - zbyt wiele widziałam dlatego uparcie móf móf że da się i że nas wszystkich z wszystkiego wyleczycie i basta, bo jak ni to mam łan łej street
Z WSZYSTKIEGO to ja się nie chcę wyleczyć.

Cytat:
Kto się lubi...
Cytat:
a jest???????

Nie. No przecież oczywista oczywistość, że nie ma.

Jestem tylko snobem.

I nie śmiej się Rachell. Ty też.

Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 01:14   #4688
Konto usunięte

Cytat:
2. Bo ta płyta jest nietypowa dla Ironów.
3. Ja nie przepadam za wysokimi wokalami u facetów. Choć nie mogę nie przyznać, że śpiewać chłop potrafi.
No i po lekturze biografii Ironów, po tym co Brucek wyczyniał przed odejściem uważam go za nadętego buca i do tego świnię po prostu. Wrócił z podkulonym ogonem, kiedy okazało się, że jego solowe płyty są po prostu kiepskie.
Blaze'a wszyscy członkowie IM wspominają jako człowieka nader w porządku. Harris nawet mówił, że żałuje, ze musieli wrócić do Brucea, ale najważniejsza jest kapela - the show must go on. Podobnie smutno wyrażał się o wywaleniu Clive'a Burra, który po prostu nie wyrabiał. Żeby nie było: słyszę, ze Nicko gra jak doabeł i jest technicznie fenomenalny, ale Burr,choć technicznie słabszy, był bardziej oryginalny. Zwróć uwagę, ze bodajże jedyne kawałki IM zaczyające się od perkusji to właśnie Burr.

Anyway - choć Blaze po rozwiązaniu współpracy z Ironami trochę się rozleciał psychicznie, Sillicon Messsiah okazał się naprawdę dobrą płytą.

A Steve to zupełnie inna sprawa. IM jest jego życiem. Jest on przecież jedynym członkiem zespołu, który był w nim zawsze. Ogólnie cholernie szanuję Steve'a.

Ludzie lubią wyobrażać sobie, że sa sprytni. Sprytniejsi, niż cała reszta świata.
Kiedy im tłumaczysz, że Opium z rozlewni ma tyle wspólnego z Opium, co koszulka Chamel kupiona na bazarze za 5 zł z prawdziwymi ciuchami Chanel traktują Cie jak wroga, który własnie czyni zamach na ich poczucie własnej wartości.
A zaraz potem z pogardą dziwią się, jak możesz wyrzucać TAKĄ kasę na perfuny, skoro można ją sprytnie wydać na podróbę Lułisa Witą. I jeszcze za resztę kupić sobie Qpium.

Nigdy.
I jeszcze, że "ekologiczna skóra" jest lepsza i zdrowsza od naturalnej, bo dostosowuje się do kształtu stopy nie obciera i fogle jest cut mniut i ożeszki.
Oj Sabb, mieli by my o czym gadać
Fakt, że Bruce jest bucowaty, ale że płyty słabe nagrał solo się nie zgodzę.
Po jego powrocie do IM zgłębiłem jego solową twórczość i bardzo mi się spodobała. No, ale ja można powiedzieć jestem fanatykiem, więc wiesz...
A odejście Bruce strasznie mnie wkurzyło, byłem na niego wściekły, dlatego solowy materiał ruszyłem jak wrócił
I gdyby nie Blaze to kapela najpewniej przestałaby istnieć.
Burr bardziej żywiołowy był, bębnów za niego było więcej niż za Nicko.
Steve to fenomenalny gość i basista.
O temacie podróbek chyba nie ma co dyskutować, bo wszyscy mamy podobny pogląd na sytuację
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 01:16   #4689
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę to zobaczyć!
cóż myślę że znając mnie - te ramki dalej u mnie wiszą puste - przypomnij się gdzięs w lipcu może wrzesień będzie pewniejszy

Cytat:
Z WSZYSTKIEGO to ja się nie chcę wyleczyć.
dokładnie, dobrze to ujęłaś, nie dodałam z wszystkiego strasznego najogólniej rzecz ujmując

Cytat:
Nie. No przecież oczywista oczywistość, że nie ma.
Jestem tylko snobem.
I nie śmiej się Rachell. Ty też.
śmieję się w sensie żartuję - wiem wiem i podzielam

a teraz to spać iść nie mogę - bo ponoć nie je się przed snem i to nie zdrowe zatem znóf muszę odczekać - porobieu coś pożytecznego

cya

Czas edycji: 2012-01-04 o 01:18
Stary 2012-01-04, 01:18   #4690
Konto usunięte

Cytat:
Widzisz Gryxu, my są intelektualną elytą barową, nikt nie jest na tyle mondry coby nadążyć
Stary 2012-01-04, 01:20   #4691
rachell111
Zakorzenienie

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397185]Widzisz Gryxu, my są intelektualną elytą barową, nikt nie jest na tyle mondry coby nadążyć [/QUOTE]

to bonwłajaż
Stary 2012-01-04, 01:24   #4692
Konto usunięte

Cytat:

Ty mnie nie prowokuj!!!
Jusz dopsze
Łyknij se to Ci sie poprawi

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:

to bonwłajaż
si ju lejder aligejder
Stary 2012-01-04, 01:29   #4693
gryx82
BAN stały

Cytat:
Lucio mnie lofcia, ale nieświadom jest, o biedny, że kolejka do mego serca długa jak zapisy na sztuczne szczęki refundowane z NFZ

Cytat:
Dokładnie

Cytat:
...
Bo wydawanie na buty 300zł to głupota, skoro "takie same" dostaniesz w CCC za 49,99

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397143]1. To ja mówiłem, ja mówiłem piiiiiiiiiiis [/quote]

A ja odpisałem "piiiiis my bro, love end samtajms sex", teraz pamiętam!

Cytat:
2.
Nie oto choziło, na posty nie pisałeś moje
Bo miałem focha, gdyż albowiem ponieważ byłeś dla mnie zły, niesprawiedliwy i niedobry

Cytat:
3. Tsza było trochi potpowiedzieć, mam cienszki okres
To weź dwie nospy i termoforek na brzucholek

Cytat:
4. Se żartował, bo wiedziałem, że Ty żartował
Nie mogłeś tego wiedzieć, bo nawet ja nie wiedziałem wtedy, czy żartuję, czy nie

Cytat:
ale widział ja, że o coś się wkokufił
To nie jest jeszcze najgorzej z Tobą

Cytat:
pogrubione: no co Ty Grysiaku, co jak co, ale to to ja wiem
I żenujące nie są, bo z reguły żartuje z najbardziej sympatycznych w grupie i mających poczucie humoru
Jakbyśmy mieli tak na siebie obrażać, to dawno Spoorcia czy Visienka by by mnie w ignorowanych miały
Jaśko, Ty wrócił!

Cytat:
5. Pszytulcie biednego Luchutka
Oć (tylko dresiwa mi nie pognieć )

Cytat:
1. aaaaa - topsze pedziane - skrawki, to tak, skrawki to ja miewam, żaden z nich nie zagościł na chacie...
szybko się nudzę - niebezpieczny i drogi to stajl
ale wiesz se pomarzyć można co nei?

ludzie - co Wy za katalogi oglądacie
ja z 5 półek niżej - takich z palmom to nawet nie otfieram

Cytat:
Kto się lubi...
Też prawda
Stary 2012-01-04, 01:33   #4694
Redhaired Witch
Nindżopesz

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397185]Widzisz Gryxu, my są intelektualną elytą barową, nikt nie jest na tyle mondry coby nadążyć [/QUOTE]

Ach tak

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 01:42   #4695
Konto usunięte

Cytat:
1. Lucio mnie lofcia, ale nieświadom jest, o biedny, że kolejka do mego serca długa jak zapisy na sztuczne szczęki refundowane z NFZ

2. A ja odpisałem "piiiiis my bro, love end samtajms sex", teraz pamiętam!

3. Bo miałem focha, gdyż albowiem ponieważ byłeś dla mnie zły, niesprawiedliwy i niedobry

4.To weź dwie nospy i termoforek na brzucholek

5. Nie mogłeś tego wiedzieć, bo nawet ja nie wiedziałem wtedy, czy żartuję, czy nie

6. To nie jest jeszcze najgorzej z Tobą

7. Oć (tylko dresiwa mi nie pognieć )
1. Ty chyba brałeś coś mocniejszego niż moja witamina C
2. Amnezyja minęła
3. ja? a w życiu, pomyliłeś mnie z kimś innym
4. nie pomaga
5.
6. Nie gorzej niż z Tobą
7.

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Cytat:
Ach tak
Niestety, ale na to wychodzi.
Nie nasza wina, że my intelektualnie wyprzedzamy nasze czasy o pińcet lat

---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ----------

Idzie kto na faje
Stary 2012-01-04, 01:53   #4696
gryx82
BAN stały

Cytat:
a teraz to spać iść nie mogę - bo ponoć nie je się przed snem i to nie zdrowe zatem znóf muszę odczekać

Cush... na to wychodzi

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397199]Jusz dopsze
Łyknij se to Ci sie poprawi[/QUOTE]
Weź nic nie mów... napiłbym się, oj taaak

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397213]1. Ty chyba brałeś coś mocniejszego niż moja witamina C [/quote]

Dilują nowymi tabsami u mnie na dzielni, towar prosto z Kirgistanu podobno

Cytat:
2. Amnezyja minęła

Cytat:
3. ja? a w życiu, pomyliłeś mnie z kimś innym
Ze Spo na pewno

Cytat:
4. nie pomaga
Hmmm... to może weź porządny rozbieg i iebnij z baranka prosto w ścianę?

Cytat:
6. Nie gorzej niż z Tobą
Od nowa zaczynasz?!

Cytat:
Niestety, ale na to wychodzi.
Nie nasza wina, że my intelektualnie wyprzedzamy nasze czasy o pińcet lat

Powiedziałbym nawet, że o pińcet czydzieści

Cytat:
Idzie kto na faje
Joł, madafaka

---

Jutro piekę ten chleb, mój zakwas ma prawie 2 tygodnie, więc powinno się udać
Stary 2012-01-04, 02:05   #4697
Konto usunięte

Cytat:
1. Cush... na to wychodzi

2. Weź nic nie mów... napiłbym się, oj taaak

3. Dilują nowymi tabsami u mnie na dzielni, towar prosto z Kirgistanu podobno

4. Ze Spo na pewno

5. Hmmm... to może weź porządny rozbieg i iebnij z baranka prosto w ścianę?

6. Od nowa zaczynasz?!

7. Powiedziałbym nawet, że o pińcet czydzieści

8. Joł, madafaka

9. Jutro piekę ten chleb, mój zakwas ma prawie 2 tygodnie, więc powinno się udać
1.
2. Mam 4 browce
3.
4. O czymś nie fiem
5. Te Tfaoje pomysły A jak ściana się weźnie penknie, co bedzie
6.
7. I pół
8. To teza palimy mojego. Mam dobre malboro przemycone ze Kambodży
9. Ale Ty jest zaradny kulinarnie
Stary 2012-01-04, 02:20   #4698
gryx82
BAN stały

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397235]2. Mam 4 browce [/QUOTE]

No a Ty tak o suchym pysku będziesz siedział?!

Cytat:
4. O czymś nie fiem
Niedobrze jest za dużo wiedzieć

Cytat:
5. Te Tfaoje pomysły A jak ściana się weźnie penknie, co bedzie
Kartonowe ściany tam mata, czy co? Jak pęknie, to... to pęknięta będzie i tyle, też mi wielkie heeeloooł ewentualnie zawołasz kogoś, kto się na tym zna, i naprawi szkodę

Cytat:
6.
To zaproszenie do czegoś?

Cytat:
7. I pół
A nawet 3/4, tak w porywach, już uściślając

Cytat:
8. To teza palimy mojego. Mam dobre malboro przemycone ze Kambodży

To jest typowa, freudowska pomyłka, teraz się wydało, o kim myślisz, mówiąc dooo mnieee...

Cytat:
9. Ale Ty jest zaradny kulinarnie
To tylko cząstka zaprawdę mych cnót, zdolności i zalet

---

To dobranoc

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2012-01-04 o 02:42
Stary 2012-01-04, 07:31   #4699
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Ja dzwonię tylko w nocy, i zawsze pod wpływem
A zadzwoń chociaż raz bez wpływu
Cytat:

Bo wydawanie na buty 300zł to głupota, skoro "takie same" dostaniesz w CCC za 49,99
Ja tam kupuję buty b.często Może nie za 49.99, ewent dla dziecka, no ale... < foch >

Wstałam z bólem głowy i kotem leżącym mi na plecach

Macham znad kawy i włączonej zmywarki

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 07:51   #4700
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyślności wszelkiej w Nowym Roku Baru temu życzę

z całusami

Flo
Flo no nareszcie
Cytat:

bosz bosz wyrobiłam się z jednym blokiem zadań co oznacza że może nawet będę dziś spać ale w sumie to misie nie kce ale i tak czas spędzony z dala od xer różnej maści ( niestety nie ang , dlatego wujnia) jest bezcenny

jutro powtórka z rozrywki - i tak byle do końca stycznia ( sesyjnie)

zajadam stres - nietopsz

z każdym dniem bliżej jest końca stycznia

Pogoda wujowa jak barszcz leje deszcz, a ja akurat znów dziś muszeu wychodzić, bu

znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:08   #4701
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Jeee, szczyt przez ą ę.

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Aż tyle na diecie no co Ty

No ale zara przecie miała być chujka z Tobą i so? Ba, nawet gryx miał być i so? Nie będzie Was? No bez jaj
no weź, czasem trzeba zafundować sobie trochę przyjemności

monochujki mu się zachciało

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31396317]

4. Mi tam chujka niepotrzebna, wystarczy Spoorcia
[/QUOTE]

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31396445]
3. Ja chciał, bo Ty chciała
Ale ja chcę tylko Cię, nikt wiencej mi nie trzeba
[/QUOTE]

a nie mówiłam,że mnie w końcu pominą Nie gadam s tobom :Foch:

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31396678]
2. No dopra, chujinka trwa, ale z Ves
[/QUOTE]

nie no, doprawdy, nie musisz się aż tak poświęcać Nie lubię wtykać się między wódkę, a zakąskę i nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą

Kurier mnie obudził o 5.30 z pytaniem czy o 9 ktoś będzie w domu Chyba go bardzo serdecznie przywitam

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2012-01-04 o 08:34
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:38   #4702
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
i wstrzelić też się nie mogłam
To zacznij Ty, a my się będziemy wstrzeliwać

Cytat:
ad2. nooo, do mnie dzwoniłeś w sylwestra coś kole czeciej rano ale spałam
ino ja nie spałam, ale już gadać nie miałam jak

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31396678]1. To zdacyduj za nas
2. No dopra, chujinka trwa, ale z Ves [/QUOTE]

To ja decyduję - ves powraca i jeszcze gryxa z powrotem bym chciała tak wiesz dla równowagi

Cytat:
jutro powtórka z rozrywki - i tak byle do końca stycznia ( sesyjnie)
Dasz radę, jeszcze tylko pół roku

Cytat:

ad2. no raczej
A może właśnie byście się dogadali?

Cytat:

bosz oddałabym się teraz za mielonego
Aleś znalazła pretekst, by oddać się gryxowi, no no

Cytat:

i jeszcze śpiewałam
Ja też Od 2 w nocy Ino ja na trzeźwo

Cytat:
Ale co tam powypalane jest? Rozterka też chyba napisała "barowe nazwy", a mnie się jakoś w piżmie przyjęło "browarowe", no i se myślę, OK, pewnie Lech, Tyskie, Heineken...
A nie?

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:43   #4703
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

To ja decyduję - ves powraca i jeszcze gryxa z powrotem bym chciała tak wiesz dla równowagi
No a ja to z kim i czemu jestem pomijana? Bo Gryx to i tak twierdzi, że jest zbyt nieśmiały na osobiste kontakty

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2012-01-04, 08:43   #4704
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ja czekoladową polewę do deserów zagryzłem przed chwilą marynowanym mielonym
dawaj szczegóły

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:56   #4705
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Kłócą się z miłości

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397143]
3. Tsza było trochi potpowiedzieć, mam cienszki okres [/QUOTE]

A mówiłeś, że we ciąży jesteś?

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397143]pogrubione: no co Ty Grysiaku, co jak co, ale to to ja wiem
Jakbyśmy mieli tak na siebie obrażać, to dawno Spoorcia czy Visienka by by mnie w ignorowanych miały [/QUOTE]

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397143]
5. Pszytulcie biednego Luchutka [/QUOTE]

Ja też mogę czy tylko gryx? Bo wąt zgubiłam, przeczytawszy powyższe o tej sympatyczności

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;31397235]

8. To teza palimy mojego. Mam dobre malboro przemycone ze Kambodży [/QUOTE]

Cytat:

To jest typowa, freudowska pomyłka, teraz się wydało, o kim myślisz, mówiąc dooo mnieee...

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A zadzwoń chociaż raz bez wpływu
Ale w Sylwka do mnie dzwonił bez wpływu, trzeźwiutki (tzn pierwszy raz jak dzwonił był trzeźwiutki, bo drugi to to nie sądzę )

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

monochujki mu się zachciało
Ja protestuję! Chujka bez Ciebie i gryxa to... to po prostu nie chujka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Kurier mnie obudził o 5.30 z pytaniem czy o 9 ktoś będzie w domu Chyba go bardzo serdecznie przywitam
Czy kurierzy są nienormalni??

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2012-01-04 o 08:57
Stary 2012-01-04, 08:59   #4706
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Ale w Sylwka do mnie dzwonił bez wpływu, trzeźwiutki (tzn pierwszy raz jak dzwonił był trzeźwiutki, bo drugi to to nie sądzę )
Ja nie wiem, bo nie odebrałam, to jakieś pechowe się robi No ale myśle, że jakąś próbę kontaktu podejmiemy Dobrze, że chociaz smsy pisze na trzeźwo.

Stary 2012-01-04, 09:00   #4707
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
No a ja to z kim i czemu jestem pomijana? Bo Gryx to i tak twierdzi, że jest zbyt nieśmiały na osobiste kontakty
Ty też kcesz do chujki? No to jeszcze teziaka bierzemy dla równowagi Mówiłam chodźmy wszyscy, zrobimy Call on me albo super wypasioną chujkę To nie chceta wszyscy

Luszek chujka się powiększa, nie masz wyboru

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Ja nie wiem, bo nie odebrałam, to jakieś pechowe się robi No ale myśle, że jakąś próbę kontaktu podejmiemy
Tzn?

Stary 2012-01-04, 09:02   #4708
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Tzn?
Jak dzwoni to albo nie mogę gadać, albo nie mam tel przy sobie. No chyba, że On to robi specjalnie I wtedy może strzelic focha, jaka ja zła jestem Nic to, wychodzi na to, że teraz to ja powinnam zadzwonić

Stary 2012-01-04, 09:28   #4709
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Surowy, to prawda. Nawet wypluszaczkowany przez moją skórę jest kanciasty i tępy. jak to Montale. Ale podoba mi się ten tłusty agar, te wielkie kloce mroku i to, że wali się na człowieka jak trzystufuntowy kochanek... Yyyy... Ale tego akurat możesz nie docenić.
kloce mroku

kurka, a na mnie dominuje miękki, słodkawy sandałowiec
Stary 2012-01-04, 09:40   #4710
Spoora
Zakorzenienie

Co radzicie łykać/brać/wstrzykiwać se na ogólne wzmocninie organizmu, jak się chce spać (bo się nie wyspało bo się np nie ma czasu ) jakiś magnez z czymś, jakieś centrum witamin jakieś inne coś? Rejcz Tyś w temacie obecnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości