|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
atomufka taka masakre mialas i nic nie napisalas. na dupe dostaniesz!!
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na metro też bym poszła ale jeszcze bardziej na koty ale to marzenie niedoścignione... Cytat:
no chyba że jest kabaret...
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domek 115m2 uzytkowej135 tys =budowa + tynki wew i zew +instalacje+dach 11 tys drzwi zew+okna ok. 6 tys poczatkowa papierologia
Edytowane przez india83 Czas edycji: 2012-01-03 o 21:17 |
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi bardzo fajnie.
Samba spokojnie masz czas na wszystko, ja też jeszcze nic nie kupuję. Miałam zacząć od 20 tyg a już 22 i ja nadal nie zaczęłam. Miałam sie przejśc, pooglądać ale jakoś nie ma kiedy. Co prawda mam pewne rzeczy wybrane ale jak zaczę szukać na prawdę to zobaczymy czy to kupię. Atomufka współczuję. |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia chcecie się budować?
![]() kliwuś Nie pisałam o problemach ,bo byłam tak tym wszystkim pochłonięta, że nie wiedziałam jak się nazywam a potem jakoś nie było okazji więc proszę o wybaczenie Samba w którym jesteś tygodniu ? gratulacje Oglądałam fotki ,piękny dom będziecie mieli A w szkole jest ok,choć nie jestem do końca zadowolona,no ale ja już taka jestem mamy dwóch nauczycieli faceta i babkę i to jest trochę bez sensu,ponieważ ich techniki totalnie się wykluczają.Więc jak jest on na każe nam malować w sposób ,który on praktykuje a jak ona to wg swoich zasad. W ogóle ta dziewczyna jest dosyć specyficzna ,no ale cóż jakoś ją trzeba strawić Taka trochę wszystko wiedząca, a jak się dowiedziałam ,że ma 24 lata to padłam,bo wygląda na dobre 30 pare latek
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7 tydzien leci
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
india - fajne ciuszki-spodniczka mi sie najbardziej podoba
kliwia - oj bidoku ale mialas poranek My na biegunke-nifuroksazyd. a z domowych sposobow rozgazowana cola i slone paluszki. ana - sliczna spodniczka. nie zazdroszcze tych kobiecych problemow, mam nadzieje z tego monitoringu cos wyjdzie i dowiesz sie co tam sie dzieje ze masz takie dziwne @. a na razie na zapas sie nie martw-na dzidziola masz jeszcze czas i chyba jeszcze nie chcecie? wiec na pewnoe bedziesz jeszcze sie nam chwalic kiedys dwoma kreseczkami A ja rozumiem Twoja wachania-tez mialam taki czas ze jeszcze bylo za wczesnie na dzidziola bo to bo tamto a tu wokol kolezanki zachodzily w ciaze i bylo mi czasem az zal i smutno. Ale mysle ze w Waszym przypadku warto jeszcze troche poczekac. Chocby do skonczenia przez Ciebie szkoly i jakiegos etapu ukonczenia budowy. Bo chyba lepiej mieszkac z dzidziolem chocby w czesci urzadzonego domu niz gniezdzix sie z rodzicami. Bedzie dobrze glowa do gory sliwenka - napisalabym ci przyjezdaj na ciacho ale od 1stycznia zlikwidowali wszystkie polaczenia pkp ode mnie do ciebie!! normalnie porazka. a sporo osob dojezdza do opola na studia a teraz znok!mona - z tego bloga co pokazalas robilam chilli na sylwestra i pyszne wyszlo, co prawa bylo baaaardzo ostre. ale fajne tam sa przepisy. A drążąc po necie w poszukiwaniu przepisu na ptasie mleczko przeanalizowalam ich sporo i wyciegnelam jakis swoj przepis i bede chyba kombinowac bo mam ochote na jakies lekkie ciasto. Jak bedzie ta fontanna czekoladowa to mi sie zaslodza czekolada ![]() Marta - super z tymi biletami do teatru-tez bym sie wybrala na jakas fajna sztuke. W Tychach macie teatr tak? bo doczytalam ze to sztuki przyjezdne Rosi - slicznie wygladasz-nie ma to jak nowy fryz-od razu kobieta czuje sie bardziej kobieca ![]() atomufka - to sie faktycznie nazbieralo troche nieszczesc-ale teraz musi byc tylko lepiec. gratulacje awansu w pracy. anika - wspolczuje nocy! ale moge zyczyc tylko wytrwalosci. Ja mam takie noce od 14mcy! moje dziecie nie przespalo jeszcze ani jednej nocy w calosci! no moze jedna, ale co z tego jak ja sie wtedy budzilam z przyzwyczajenia gryyy Ja dzis caly dzien bylam w pracy wiec teraz tylko relaks. Jutro maz ma urodziny wiec dzis caly dzien sie z niego smieje i mowie "moj ty jeszcze mlody mezu" hiii Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-01-03 o 21:41 |
|
|
|
#3789 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i takim sposem było goło, ale nieweseło ![]() Cytat:
Rodzice mają na dole: sypialnie, salon, jadalnie, kuchnie, łazienke. My u góry wspólnie z bratem (który aktualnie jest na studiach): pokój nasz, lazienkę (no i wiadomo, że rodzice też korzystają bo tu wanna, a na dole prysznic my z dołu też korzystamy) teraz zajmujemy też drugi pokój bo był wolny, ale w nim jest pokój studencki: komputer, laptop i tu się uczymy![]() Choć nie powiem, że boje się też o to, że rodzice będą się wtryniać... w weekendy może i ktoś by z dzieckiem został, ale w tygodniu nie, bo obje pracują zresztą moi rodzice są dość młodzi 46 i 47 lat ![]() Cytat:
no i na działke przywiezione sporooo ziemi, co by woda nie stała- jakieś 20-30 wywrotek bo dosyć nisko było na przyszły rok chcemy pociągnąć kanalizację, zalać chudziak, położyć prąd i tynki... na więcej chyba nie kasy nie będzie
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-03 o 21:44 |
|||||
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze jutro zaczynaja budowac dach znowu ale staram sie o tym nie myslec.
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej chodzi o fakt, że mama może chcieć "za dobrze"... no i szkoła + dom... no i chciałabym mieć wszystko naraz: skończyć szkołe i mieć czas na pracę, na wciągnięcie się... ale z drugiej strony skończyć szkołe i mieć dziecko i cholerka boję się o te moje @, bo nie czekam już na cud. Nikt nie potrafił mnie wyleczyć przez 8 lat to nie wierzę, że teraz się to komuś uda... i boję się, bo niby najlepszy czas na dziecko to do 25 r ż. a tu już 23 na karku... i obawiam się, że te 2 lata czy 1,5roku mogą trwać starania i to nie wiem czy się uda... a tyle par nie może mieć teraz dzieci... albo ma problemy... -- Powiem Wam coś co mnie wzruszyło... bratowa męża są 12 lat po ślubie, a od chyba 6 lat się starają bezskutecznie. W święta składała mi życzenia i powiedziała, że życzy mi dziudziusia, bo to już najwyższy czas... niemalże się poryczałam, bo wiem, że odnosiła to do siebie, że tyle zwlekali
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
Atomufka przykro mi, że miałaś tak ciężkie przeżycia
Ja też uwielbiam teatr, ja też! ![]() Ale u mnie to rodzinne Jeden wujek rzeźbi, drugi ma swój teatr, tata też ma artystyczną duszę. Swego czasu jak tata pracował u wujka w teatrze w Niemczech to miałam ogromną przyjemność tam zawitać i podpatrzeć teatr od kulis. Powiem jedno: teatr jest miejscem magicznym, nieziemskim. Uwielbiam atmosferę tam panującą! A że tata robił scenerie do sztuk to się napatrzyłam na rzeczy dziwne i dziwniejsze Największe wrażenie zrobił na mnie ptak wylatujący powoli z komina, kracząc i machając skrzydłami oraz... największy siusiak jakiego w życiu widziałam Miał uprząż i był na kółkach - aktor wjeżdżał na nim na scenę
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Iiiiiiiiii tam
Wszystko zależy od podejścia rodziców i od samego dziecka. Marcelina ma 7 m-cy (no bez 1 dnia ) i tak naprawdę na palcach jednej ręki mogłabym policzyć ciężkie noce, czy dni kiedy miałam ochotę wyskoczyć przez okno![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie wiem kiedy ja się w końcu ogarnę i będę miała więcej czasu na wizaz. Z ostatnich newsów: - klucze do mieszkania odebrane, w czwartek podpisujemy akt notarialny - w nowej pracy nawet nieźle, zobaczymy jak będzie szło dalej - w poniedziałek zmarła moja babcia, jutro pogrzeb ![]() - w najbliższy poniedziałek jadę do Sądu Metropolitalnego na przesłuchanie - będzie jazda ! Czyli ogólnie dużo się dzieje w tym nowym roku !
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2012-01-03 o 22:22 |
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzmam kciuki za sprawe w sadzie i przytulam z powodu smierci babci
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za przesłuchanie w SM, koniecznie daj później znać jak poszło ![]() A z pozostałych dwóch spraw bardzo, ale to bardzo się cieszę Dzień dobry! ![]() Jest mi smutno i źle - wczoraj był ostatni odcinek Magdy M. Czuję się skrzywdzona
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-01-04 o 09:01 |
|
|
|
|
#3797 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi cięcie boskie! A ja wiedziałam, ze masz krótki włosy
![]() Kurde, mnie też mąż namawia na krótkie, ale coś nie mogę się zdecydować... A Ty wyglądasz super![]() Martucha nie zakodowałam, że Ty te bilety do teatru masz... weź mnie ze sobą! Uwielbiam teatr. Zresztą to zasługa mojego polonisty z liceum i profilu teatrologicznego. Nie dość, że grałam w teatrze to jeszcze zabierał nas do teatru raz na 2-3m-ce.Kitosa ale musisz mieć ciekawego wujka ![]() Atomufka cieszę się, że problemy już za Wami! No i najważniejsze, że mężowi nic się nie stało Oby ten rok był lepszy! ![]() AgatkaL ale się u Was dzieje!! Przede wszystkim gratuluję kluczy! ![]() no i trzymam kciuki za pracę jak i spotkanie w sądzie ![]() Kochana, przytulam z powodu babci Ana ja uważam, że jesteś jeszcze bardzo młoda i nawet jakbyś miała poczekać 2 lata na podjęcie decyzji o dziecku to to będzie dobry czas. Myślę, że warto teraz pochodzić na ten monitoring, wszystko sprawdzić. Także nie rób sobie ciśnienia. Wiem, że Twój stan zdrowia pod tym względem może CIe martwić, ale ja uważam, że żeby zdecydować sie na dziecko to trzeba go chcieć od pierwszego momentu, a nie zastanawiać się nad tym, że możemy się starać jakiś czas... Ale zrób jak uważasz, pamiętaj, że to musi być tylko i jedynie Wasza decyzja i musi w tym wszytskim być pragnienie maleństwa, a nie tylko "a co jeśli trzeba będzie się leczyć" Kliwia jak się dzisiaj czujesz? Witajcie ![]() Wiecie, że jeszcze tylko jutro do pracy i wolne ![]() ![]() Z tej okazji dzisiaj upiekę ciasteczka z ciasta francuskiego ![]()
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia
![]() ![]() tam chyba magda m jeszcze dostepna![]() ![]() ![]() guciadzieki, dobrze, w nocy mi sie cos przelewalo ale jeszcze w wc nie bylam. napije sie zaraz cieplego to mnie moze pogoni
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktosia zapomniałam napisać, że mnie też powaliłaś! Ale też polecam Ci tvn player![]() My ostatnio oglądamy Kasię i Tomka. Strasznie to lubię
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
u nas noc kiepska Lilka dostała po południu temperatury ponad 38, dałam jej paracetamol, spadła. Przed kąpielą mierzyłam to miała 37,3 ale to w pupie więc ok. O północy mierzyłam 39.6, znowu paracetamol. Spała do 5,30 wzięłam ją do łóżka ale bidulka najadła się i spać nie mogła, co chwilę płakała, pchała rączki do buzi. Jak ją masowałam po nóżce albo pleckach to zasypiała. teraz też próbuje zasnąć, est taka lejąca się, w pół śpiąca. Ząbki pewnie idą kolejne, pierwsze które aż tak przechodzi. Ktosiu teraz będzie 39,5
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia ale jak fajnie, bez reklam w necie!!
marudzisz wiesZ? gucia no cos Ty herbatkle sobie trzasne mango i cos tam liptona![]() do nas w piatem przychodza znajomi, chyba zorbie super ciasto mozna zjesc z blachy kruche ciasto z platkami migdalowymi i kremem z masla i masy krowkoej, a dotego pomazane z wierzchu rozpuszczona nutella. tylko nie mam blachy do tarty przepis wam dam jak mi wyjdzie
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Po wczorajszym buszowaniu po necie napisałam mejl o ministerstwa zdrowia.Będziecie mi paczki wysyłać jak mnie zamkną za zniewage ministra
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
scio hahahah co zs napisala pokaz w k
![]() kupowalyscie moze dywan na allegro? bo nie wiem na co sie zdecydowac. atomufka przeboje to Ty mialas. ja mysle ze w koncu musi sie ulozyc a w skzole, beznadzieja jakas,
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do nas znajomi jutro przychodzą ![]() Cytat:
![]() A powiedz mi w czym jest problem? To mleko już w ogóle nie będzie dostępne, czy jest dostępne ale bez dofinansowania? Bzyczko mam nadzieje, że Lili przejdą wszystkie dolegliwości, wymęczy się bidula.
|
|
#3807 | ||
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Rosette super fryzura Cytat:
Cytat:
Atomufka mam nadzieję, że nowy roku będzie lepszy Samba super domek - nie wiedziałam że tyle już zrobiliście India oglądałam wczoraj reportaż o Paróweczce ![]() ![]() ![]() Anika jak moje wizytówki? ![]() my wczoraj malowaliśmy nowe biuro bo tz się przenosi do większego dzisiaj pewnie czeka nas druga warstwa
|
|
#3808 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
|
|
|
|
#3810 |
|
Rozeznanie
|
witaj
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Nasz teatr prosperuje całkiem dobrze, z tego co wiem. No ale co się dziwić, jak "szalone nożyczki" nie mogą z afisza zejść od 4 czy 5 lat, bo ludzie się ciągle domagają, żeby nadal wystawiali. Sama byłam 2 razy i chętnie bym poszła znów 
domek 115m2 uzytkowej
a potem jakoś nie było okazji

normalnie porazka. a sporo osob dojezdza do opola na studia a teraz znok!
i takim sposem było goło, ale nieweseło
ale staram sie o tym nie myslec.