|
|
#2551 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
|
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz otworzę
|
|
#2553 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam dokłądnie tę - http://www.krakvet.pl/trixie-miekka-...59-p-1242.html i sprawuje się świetnie już od roku. Radzi sobie nawet z kłakami Nali. Nota bene Nala tę szczotkę uwielbia i wystarczy wziąć ją do ręki i automatycznie robisz się człowiekiem numer 1! Ineso - a próbowałaś może tej odzywki do paznokci - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-strong.html Podobno jest świetna. Ja dostałam ją niedawno do testów i właśnie rozpoczynam kurację. Recenzje na KWC i ogólna ocena są bardzo zachęcające. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Chyba, że chcecie, żebym jak zamówila to nie ma problemu, ale nie chce się wtrącać blair między wódkę a zakąskę
|
||
|
|
|
#2554 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - dzięki
to co, będzie zamówienie?
|
|
#2555 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31392405] Ineso - a próbowałaś może tej odzywki do paznokci - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-strong.html Podobno jest świetna. Ja dostałam ją niedawno do testów i właśnie rozpoczynam kurację. Recenzje na KWC i ogólna ocena są bardzo zachęcające.[/QUOTE] ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- A w ogóle ostatnio kupiłam to: http://allegro.pl/sally-hansen-nozyc...991527057.html i to wcale nie tnie, bo jest tępe na końcach
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Konto usunięte
|
Tak, zaraz otworzę w klubie
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
A ogólnie marka Sally Hansen dobrą marką nie jest i na zachodzie to jest tańsze niż u nas Essence, a my się tak tym zachwycamy. U nas stosuje się markę w salonach kosmetycznych, a w USA jest to marka dla nastolatek... |
|
|
|
|
#2557 |
|
Matka Smoka
|
Nie zmywam nigdy acetonowymi. Nawet przy miesięcznym stosowaniu nail teka muszę warstwy zmyć zmywaczem, więc znów koło się zamyka
|
|
|
|
#2558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To w takim razie Twoją ostatnią nadzieją jest to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wa-wersja.html |
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście o tym?
http://niebezpiecznik.pl/post/bialor...internetu/?zfb Cytat:
Jak dla mnie makabra jakaś, kompletnie nie do wiary w XXI wieku, odciąć obywateli od świata i indoktrynować aż tak, i to w Europie a nie w dzikiej głuszy
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wykop.pl/link/995391/na-b...omment-8149059
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2563 |
|
Nie depcze krokusów
|
Znajoma bardzo sobie chwali odżywki Peggy Sage
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31393094]A ogólnie marka Sally Hansen dobrą marką nie jest i na zachodzie to jest tańsze niż u nas Essence, a my się tak tym zachwycamy. U nas stosuje się markę w salonach kosmetycznych, a w USA jest to marka dla nastolatek...[/QUOTE] Fenomen, nie?
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Tak jak Zara, na zachodzie marka śmieciowa jak u nas CA czy HM, a u nas wielki prestiż i lans
|
|
#2565 |
|
Nie depcze krokusów
|
W Emiratach Zara jest lubiana.
|
|
#2566 |
|
Pani Buka
|
ja ze swoimi paznokciami nie mam siły walczyć... w ciągu ostatnich 2 tygodni 2 razy pomalowałam paznokcie (czyli wyrobiłam z połowę rocznego limitu) i teraz mam oczywiście porozdwajane końcówki i przesuszone skorki, których niczym nie umiem się pozbyć
a ceny w Zarze bywają takie, że można ją traktować jako 'prestiż' głównie z tego względu zresztą i tak uważam, że u nas ubrania, nawet w sieciówkach, są strasznie drogie.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-03 o 23:12 |
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Ale najpierw napiszę wam, że byłam w Atlanticu wyczaić te majciochy, no i to są jakieś zwyklaste strongi w kfiotki Cytat:
Cytat:
![]() Btw, mam jeszcze jedne u MLH - z kokardkami, przeca teraz to go rozniesie ![]() Kupiłam rozcieńczalnik do lakierów z Inglota, zobaczymy co to warte ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- A, Soline ! Widziałam Cię na Krupniczej, ale dopiero jak mnie mijałaś i jeszcze nie mogłam sobie imienia przypomnieć. Jak zwykle zamyślona nie patrzyłam przed siebie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, ale wyboru nie ma :P Kawałek szmatki pt. " Nici w żici "
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
musiałam sprawdzić, co się dzieje
w życiu nie nadrobię, ale wiecie, że ostatnio się w VI chyba wątku udzielałam?
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Mam do Was przeogromną prośbę. Moim włosom zdarzył się niespodziewany wypadek
. Do domu niestety póki co się nie wybieram więc potrzebuje odwiedzić fryzjera w Krakowie. Mozecie kogoś polecić. Ewentualnie namiary poproszę na priv. Chodzi o dobre cięcie z włosów długich na półdługie. Błagam Was pomózcie
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
No dosyć ciekawie to wygląda, nie powiem.
Nie wiem, czy już ktos to pisał, ale w Galerii Kazimierz jest wszystko z tej najnowszej, zimowej limitki z Essence. Byłam wczoraj i mieli wszystkie produkty wystawione! ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Co do Zary, to wczoraj mierzylam tam chyba z 10 rzeczy i nie kupiłam NIC! Bylam troche zła... Bo ubrania niby przecenione, a i tak mimo tego są dosyć drogie. No i rozmiarówka do kitu. |
|
|
|
#2575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po jednej bluzce w Mohito i Bershce, Stradiego i Promod celowo pominęłam bo tam zawsze na coś choruję ![]() Natomiast Stradi na stronie www ma naprawdę fajne przeceny.. Zwlaszcza skupilam się na dżinsach i biżuterii
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-01-04 o 10:59 |
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę Pull&Bear'a odwiedzić, bo uwielbiam ich t-shirty
Ale to w sobotę
|
#2578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
--- Co do księdza - u mnie był w Sylwestra, przyjęliśmy go z TŻ, bo współlokatorek nie było, ale żadnych sensacji, poza tym, że wycieram zakatarzony nos, a tu nagle ksiądz jak do siebie wchodzi Fakt, wcześniej byli ministranci, ale niezła akcja. No chyba, że pukał, a ja nie usłyszałam W Douglasie widziałam w szafie Essence limitkę Circus Circus Macałam tę wodę toaletową z pompką - fajna ![]() Odnośnie wyprzedaży - ja powiedziałam, że w tym roku w ogóle nie idę za bardzo gdzieś już poległam z kasą, wolę nie stwarzać sobie okazji
|
|
#2580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę Ci że zasmakowałaś jazdy,eh. już gdzieś widziałam ofertę tego biura i to jest b. fajna opcja tylko mnie samej nigdy nie chciało się jechać więc jak coś chętnie dołączę poza tym pamiętasz że przed świętami chyba to ja wrzuciłam link z gumtree że ktoś wybiera się na narty. to też jest jakaś opcja![]() ja odkąd używam Nail Teków widzę dużą poprawę Cytat:
generalnie mnie to nie dziwi. Łukaszenko zawsze miał w d**** poprawność polityczną, UE i cały zakichany zachód. i to się potwierdza. podoba mi się ten komentarz: To kwestia sformułowania komunikatu "Na Białorusi zakazano obcych stron internetowych" nie wywoła w ludziach żadnej reakcji ale "Białoruś odcięta of fejsa" może wywołać strajki solidarnościowe na całym świecie. święta i przykra prawda dla mnie przecena 20-30 zł to żadna przecena i w ogóle nie cieszą mnie wtedy zakupy dlatego zazwyczaj chodzę na koniec wyprzedaży. fakt że z rozmiarówką jest krucho i ciuchy są przebrane, ale wolę upolować mniej, a za naprawdę fajne ceny, bo jak np. kupię spodnie przecenione np. o 100zł no to mam z tego radochę ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
szkoda tylko że w sklepach jest połowa tego co na stronie ![]() http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivariussales/152205/160386/T-shirt%2Bz%2Bnadrukiem%2Bw %2Bjapo%C5%84skie%2Bkwiat y
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-01-04 o 11:28 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

. Do domu niestety póki co się nie wybieram więc potrzebuje odwiedzić fryzjera w Krakowie. Mozecie kogoś polecić. Ewentualnie namiary poproszę na priv. Chodzi o dobre cięcie z włosów długich na półdługie. Błagam Was pomózcie
za bardzo gdzieś już poległam z kasą, wolę nie stwarzać sobie okazji