![]() |
#4711 | |
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
macham znad kubka po kawie
![]() a no to to rzeczywiście ![]() ale to to nie 300 funtów a raczej 600 ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.wszystkie wnętrza pokazywane w katalogach nie służą do zamieszkania , więc nie ma w nich śladu życia ![]() Ale jak wstałaś , to on już nie leży a chyba wisi ![]() ![]() mnie kiedyś nieboszczka Gruba uwaliła sie na plecach i zaczęłam się dusić , a śniło mi się , że zasznurowali mnie w gorset tak ciasny , że nie mogłam tchu złapać . Budzę się ledwie dysząc , a tu na plecach mam 4 kilo kota rozanielonego ![]() W nocy musiałam choinkę do drugiego pokoju wynieść i zamknąć , bo te dwa futrzaste potfory z dużym sukcesem zaczęły polować na bombki , ozdóbki i łańcuchy ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
czy da się schudzić same ouda? ew z kawałkiem tyłka? i jak to zrobić żeby się za bardzo nie napracować?
![]() wkokufia mnie że nie mogę na się kupić spodniuf, 36 wchodzi na ouda a na górze mogłabym dorzucić ze dwie cionsze najlepiej pasują mi biodrówki dzwony z nogawką rozszerzaną od samej góry tylko oczywiście ich nigdzie nie ma mogłabym oczywiście próbować zgrubnąć w bioderach ale obawiam sie że to se ne da albo zwężać spodnie tylko nie wiem jak ![]() Cytat:
![]() może nie na raz, ale jak piszesz na biało to zawsze fajnie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() i znowu cudne zestawienie kolorystyczne ![]() Cytat:
przynajmniej dla mnie, jak już po cokolwiek klepnę to po fakcie mam doła że mogłoby byc lepeij Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() żartuję ![]() Ponoć się nie da schudnąć tylko z jednej części ciała Szukałam sporo na ten temat i jak się chudnie, to tłuszcz spada z całego ciała, albo wcale. Można najwyżej popracować nad mięśniami w danej partii ciała ![]() A te spodnie w sklepach po prostu kijowo szyte Ja też nigdy nie mogę dokupić dopasowanych ![]() Zwykle jak wcisnę nogi i dupsko, a długość w sam raz. to na brzuchu się nie zapną ![]() ![]()
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Odbyłem niesamowitą przyjemność dzisiaj siedząc u dentysty na fotelu ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
łeee
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie wiem czy to mi sie figura zmieniła czy jakoś inaczej teraz szyją, 5 i więcej lat temu każde spodnie na mnie pasowały, teraz żadne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wpisz tu zomzing
|
raczej inaczej szyją :/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie załapałam co chcesz zwężać, nogawki czy talię? Talii nie umiem bo kieszenie i szwy przeszkadzają ale nogawki zwężam normalnie od środka, od samej karoli lecę ściegiem robiąc takie półkole jakby przez co trochę skraca się stan ale inaczej nie umim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() chyba trzebaby odpruć ten pasek u góry, zwęzić spodnie na szwach, zrobić zaszewki z tyłu i doszyć ten pasek z powrotem wcześniej go skracając nie wiem jaki byłby tego efekt plus jednak przydałaby się maszyna
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Nindżopesz
|
A no tak, a mniejszy rozmiar po prostu? Uda się wszak łatwo dają upychać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ten najwyraźniej tak. To ten sam, który kiedyś zostawił awizo, chociaż byliśmy w domu, bo on nie ma obowiązku dzwonić ![]() ![]() Żeby było fajniej, to chwilę przed jego przyjazdem wyłączyli prąd i musiałam popylać 5 pięter ciemną klatką schodową w te i wewte, bo domofon nie działał i nie mógł wejść (czytaj-nie chciało mu się leźć schodami, bo jak zeszłam na dół, to drzwi były otwarte i wyjęte z zawiasów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2012-01-04 o 11:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
#4728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
![]() Sodomia i gomoria ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z gumy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||||||
BAN stały
|
Znad kawy i activii (nie, nie, Parabelko, nie mam obstrukcji
![]() ![]() Jak to mawiają: "Chcesz, znajdziesz sposób, nie chcesz - znajdziesz powód" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To nie moja produkcja, ale wygląda mi to na smażone kulki z mielonego, w zalewie jak do ryby w occie (w smaku takie se) ![]() Oj taaak... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | ||||||
BAN stały
|
![]() ![]() Wszystko i wszyscy sprzysięgli się chyba, by stanąć na drodze naszemu szczęściu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jest nasze Brołkbekmontejn ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ma się to oko ![]() Cytat:
![]() --- U mnie marzec, a jeszcze na dodatek przed chwila świeciło słońce, i fogle ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tusipecty choć smaczne to powodują u mnie herzklekoty ![]() pono zielona herba otwiera oczy ale nie pamiętam czy długoo czy krótko zaparzana - nie pomogiem przykro mi Cytat:
w skrócie ekspozycyjna kufnia spodobła się wszystkim jest zaiebiaszcza ale okazało się było ze odcień frontu to jakiś orzech ![]() ![]() powiedziałam ze chcę tą co tu widzę i przy niej stoję i żadną inną - piękna była - a tu taka niespodziewanka z z frontem ![]() no fiesz? pfff, ja tak kocham mielone że jestem gotowa oddać sie każdemu ![]() paputki ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-01-04 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() o, pacz ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-01-04 o 12:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pani na zdjęciu prezentuje: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.