|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
To tak można? To może ja też zadzwonię? :P
|
|
#16682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i nie ma przymusu do składania zamówień... |
|
|
|
|
#16683 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje bardzo za zainteresowanie moja sprawa i za wysłanie maila do avonu
co do bycia konsultantka to nie mam chwilowo pytań,bo miałam z tymi kosmetykami do czynienia od kilku lat,wiec wiem co i jak.Zalezy mi włsnie,zeby być zarejestrowanym na siebie a nie na mame,własnie po to czekam do osiemnastki:P jeszcze raz dzieki bede zagladac,jakby ktos mial jeszcze jakies rady dla mnie
|
|
|
|
#16684 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#16685 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3139050]ale nr personalny dostaje sie od razu przy podpisywaniu umowy
![]() i nie ma przymusu do składania zamówień...[/quote] dokładnie na umowie masz nadany numer |
|
|
|
#16686 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak nie było...
Było wysyłane do Warszawy i dopiero tam mi nadali numer... I nr personalny dopiero poznałam jak przyszło pierwsze zamówienie... Parę dni trwało zanim mnie zarejestrowali... Co do mgiełek to mi się b.krótko utrzymują zarówno na ubraniach jak i na ciele... |
|
|
|
#16687 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#16688 |
|
Zadomowienie
|
Może teraz z innej beczki. Mam wrażenie, że Celebre inaczej pachnie na świeżo, a zupełnie inaczej powiedzmy po 4 godzinach?
Np. Perceive pachnie zawsze tak samo. Czy ktoś ma podobne odczucia?
|
|
|
|
#16689 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, tyle mam roboty, że nawet nie nadążam z czytaniem waszych postów
Wracam padnięta z pracy i nie wiem co tu się dzieje ![]() Do środy muszę zamówić coś z kat. 13, ale kurcze nie wiem już sama co Nie mam nawet czasu, żeby spokojnie się zastanowić nad zamówieniem
|
#16690 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16691 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi dzisiaj strasznie wolno chodzi wizaż...
Mi Celebre po 4 godzinach w ogóle nie pachnie ![]() Dzisiaj usłyszałam od jednej dziewczyny, że ona kupuje rzeczy z Avonu, ale tylko przez internet, bo np w styczniu może kupić rzeczy ze świątecznej oferty za 1zł, które w katalogu są po 10zł... Na to jej odpowiedziałam, że pewnie kradzione, to mi powiedziała, że ze strony Avonu zamawia...
|
|
|
|
#16692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#16693 | |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez majula
Dopeiro teraz jak sie przygladnelam Misiowi uwazniej to zauwarzyklam ze brak mu jednego oczka ale to tym bardziej go bede przytulac ale to przegiecie szokdaCytat:
Pozatym z zamówionego kompletu bizuterii Stationed Rhinestone jestem bardzo zadowolona- wsumie dzięki Vanilli , która zamieściła fotkki tej biżuteri się na nią skusiłam i nie żałuje.Tusz "pełnia rzęs" trafił wreszcie w moje łapki, ale wypróbuje go jutro, bo aktualnie umalowana jestem innym. Wreszcie dorwałam papierową wersje kat 01 i szczerze zabardzo mnie nie zachwyca skusze się chyba jedynie na promocję z PS tylko jeszcze nie wiem dokładnie na co czy na krem śródziemnomorski z oliwką czy scrub śródziemnomorski z oliwką czy na maseczke błotną do twarzy z morza martwego. Napewno na dwie rzczy z tych trzech wymienionych
|
|
|
|
|
#16694 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe fajnie ze sa juz wyniki konkursu podroze male i duze
chcoiaz ja i tak nie brałam w nim udziału
|
#16695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A potem się zastanawia po co się to kupiło, a często takie zakupy ląduja na wysypisku (mówie tu o kosmetykach). Pozdrawiam |
|||
|
|
|
#16696 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale potem jakie wyrzuty sumienia są straszne
Myślę, że zamówię chyba sobie perfumki Extraordinary i może błyszczyk Glazewear i dla TŻ zestaw BST i już
|
#16697 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj przyszła moja paczuszka a w niej:
-percive w promocji (dla siostry)- zapach pewnie znacie, więc nie będę opisywać. Flakonik bardzo ładny mimo, że bez atomizera ![]() -miś- całkiem sympatyczny, ale nie trzyma ciepła mimo wylegiwania się cały dzień na kaloryferze -niebieski tonik solution- zamówiłam go tylko dlatego, że zielony był w zestawie, który mi się nie podobał. Tonik niebieski jest bardzo fajny, ma delikatny zapach, nie zawiera alkoholu a ponieważ w zimie mam przesuszoną skórę (mimo, że jest tłusta) dla mnie jest w sam raz. -krem pod oczy szary solution- zastanawiałam się czy nie jestem za młoda na taki produkt, ale inne kremy pod oczy były jak dla mnie takie sobie. Ten jest fajny, po pierwszym użyciu ładnie rozświetla okolice oka, a o działaniu będę mogła napisać gdzieś za 2 tygodnie. Konsystencję ma bardzo gęstą i jest wydajny -świetlisty cień w starej wersji kolorystycznej...- dostałam w nowym, dziwnym opakowaniu i to w dodatku o połowę mniejszym. Napisałam maila i pan z obsługi mailowej napisał, że one wszystkie teraz będą w takich opakowaniach i żeby objętościowo się zgadzało wyślą mi drugie opakowanie gratis w następnej paczce. Cień taki sobie, w sumie na początku wygląda ładnie, ale po jakiejś godzinie wyglądał dziwnie Był niejednolity.Zamówiłam sobie też balsam dodający włosom objętości i spray unoszący włosy u nasady, ale jeszcze ich nie testowałam Ramki na zdjęcia są z cienkiego kartonu, taka tandetka Notesiki są maleńkie ale całkiem sympatyczne. A co do konkursu, to nic nie wygrałam, a wysłałam 13 kartek
|
|
|
|
#16698 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#16699 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#16700 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziś odebrałam swoje kosmetyki
od mojej ex-konsultantki: * tusz Super Full - jest boski, szczoteczka bardzo mi się podoba od Vardy: * krem zimowy - właśnie się nim posmarowałam i wchłonął się praktycznie cały, w ogóle się nie świecę, jedynie na czole minimalnie * glicerynowy krem do rąk w świątecznym opakowaniu - fajny, gęsty, będzie idealny na mrozy i chłody Jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#16701 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam w końcu paczke
troche późno, bo po 17,a zazwyczaj przywozili o 13-14 ale i tak dobrze, że nie o 23 dla siebie brałam Treselle. a dla mamy misia (uroczy jest), cień w kulce Green z CT, tusz Pełnia Rzęs, szminke z netto Party Pink i naszyjnik Treasures
|
#16702 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3139050]ale nr personalny dostaje sie od razu przy podpisywaniu umowy
![]() i nie ma przymusu do składania zamówień...[/quote] Numer personalny nie otrzymuje się przy podpisaniu umowy!!! tylko jest on podany na fakturze 1 paczki... |
|
|
|
#16703 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
klika minut i juz jesteś konsultantką |
|
|
|
|
#16705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez numer personalny dostałam dopiero przy pierwszym zamówieniu.
Asia_z mam prośbę do ciebie - mogłabyś opisac ten cień w kulce z CT? bo bardzo jestem ciekawa niego
|
#16706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za jakiś czas bede mieć Fioletowy, bo mama tez zamawia ![]() edit: chciałam zrobić zdjęcie, ale niestety nie wyszło ..
|
|
#16707 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16708 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie tych nr personalnych to nie wiem odkąd jesteście konsultantkami, ale u mnie jak byk widnieje moj numer na umowie
![]() możliwe, że teraz jest inaczej...ja już długo jestem konsultantką i może wcześniej tak było fagnes - na głownej stronie avonu |
|
|
|
#16709 |
|
Zakorzenienie
|
fagnes - na stronie oficjalnej avonu w strefie konsultantki
|
#16710 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem konultantką od maja br
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

wow
To tak można? To może ja też zadzwonię? :P

) i przyjechała do mnie następnego dnia. Podpisałam umowę i na zebranie pierwszego zamówienia miałam 2 dni
co do bycia konsultantka to nie mam chwilowo pytań,bo miałam z tymi kosmetykami do czynienia od kilku lat,wiec wiem co i jak.Zalezy mi włsnie,zeby być zarejestrowanym na siebie a nie na mame,własnie po to czekam do osiemnastki:P jeszcze raz dzieki

Wracam padnięta z pracy i nie wiem co tu się dzieje

ale to tym bardziej go bede przytulac