|
|
#6631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odzież = Allegro
Przyszło mi do głowy, że może solidarnie nawet na poczcie nie wydają paczek przez określony czas
Czyli nie ma rady, sabcia-myszka, trzeba namówić panią z okienka na przeszukanie czy nie ma twojego nazwiska na liście "paczkowej".
|
|
|
|
#6632 |
|
Zakorzenienie
|
Brrr... U mnie paczki są rozwożone-samochodem. nie dochodzą przesyłki nadane jako list-roznoszone przez listonosza-"butowo" lub "rowerowo"
Przesyłki docierają na pocztę i tam sobie leżą. Listonosze nie chodzą, wieć nie przynoszą ani przesyłek, ani awiza. O przesyłki trzeba pytać w okienku.
|
|
|
|
#6633 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje zaraz sie zbiram i wyruszam na poczte:/
|
|
|
|
#6634 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was miala taka koszulke, mozecie cos o niej powiedziec, dla mnie troszke za droga, ale nic mi sie nie podoba, a ta jest nawet nawet (przynajmniej na zdjeciu)...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=143623485 |
|
|
|
#6635 |
|
Zadomowienie
|
A do mnie nareszcie przesyłka dotarła, a tyle się unarzekałam stronę wcześniej
Flofferek niestety nie miałam i nie doradzę |
|
|
|
#6636 |
|
Zakorzenienie
|
Mój najnowszy allegrowy zakup - 36 zł
|
|
|
|
#6637 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona, swietna torebka
|
#6638 |
|
BAN stały
|
A czy możecie mi wytłumaczyć co ozn AUKCJA GRZECZNOŚCIOWA ???
|
|
|
|
#6639 | |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedający wystawia nie swój przedmiot, tylko np. kolegi/koleżanki/znajomego.
Cytat:
. Jak tylko będę miałą kase to 2 takie kupie-czarną i białą
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#6640 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje ze aukcja grzecznosciowa to aukcja dla wybranego nicku, cos jak aukcja prywatna, albo 2 pomysl, to aukcja ktora ma na celu np rekleme
np ktos wystawia dana rzecz za 1 zl , a tak naprawde ona jest sporo drozsza wiele razy widzialam takie cos na allegro, ale teraz nie moge dokladnie sobie przypomniec jakich przedmitow ale z tego co wiem to np wynajecie mieszkania, byly fotki calego mieszkania a cena na kup teraz 1 zl w opisie aukcji napisane ze co do kwoty za wynajem trzeba sie dogadac
|
#6641 |
|
BAN stały
|
Aha czyli wystawiam jak wystawiam rzezc koleżanki.
Paulinka aukcja dla wybranego nicku odpada gdyż jest to aukcja prywatna |
|
|
|
#6642 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Sprzedający jest tylko pośrednikiem, do niego rzecz nie należy.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#6643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ładna jest iwona200, torebka bardzo ładna
|
|
|
|
|
#6646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6647 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zastanawiam się nad zakupem tego koronkowego topu od daaawna i jakoś nie mogę się zdecydować
Czekam, aż cena a ta ani drgnie
|
|
|
|
#6648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ta cena trochę przygnębiająca jest
|
|
|
|
#6649 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#6650 |
|
Zakorzenienie
|
Cena faktycznie nie zachęca do zakupu.
|
|
|
|
#6651 |
|
BAN stały
|
moj ostatni zakup. bluza - 28zł (kup teraz
miałam farta)http://www.allegro.pl/item142313891_...firmy_g_c.html identyczna tylko ze brazowa u innego allegrowicza poszła za ponad 60 |
|
|
|
#6652 |
|
Rozeznanie
|
A ja dokładnie 17 dni temu kupiłam buty i do tej pory nie przyszły
Sprzedawca wysłał maila z informacją, że buty zostały nadane... Raczej nie ma to żadnego związku ze strajkiem, ponieważ u mnie poczta roznoszona jest jak zwykle... Myślę, że paczka zginęła. Plus jest taki, że buty zostały wysłane za pobraniem. A, że były mi potrzebne na gwałt i nie mogłam się ich doczekać to zakupiłam inne w zwyczajnym sklepie... Jak na razie sprzedawca nie kontaktuje się ze mną i nie dopomina się o komentarz. Ja tak samo nie chciałam zbyt pochopnie wystawiać negatywa. I teraz nie wiem Już mi niepotrzebna druga para butów. Jak to będzie wyglądało? Sprzedawca wyśle dla mnie kolejną parę, czy mogę zrezygnować z ich kupna?
|
|
|
|
#6653 |
|
BAN stały
|
Mam problem związany z zakupem na Allegro, a że nigdy takiego nie miała, zwracam się do was z prośbą o pomoc
Zakupiłam buty u Pani CzerwonaSukienka Miałby być w stanie bardzo dobrym, bez zadnych uszkodzn - tak było w opisie A sa po prostu ZNOSZONE i to strasznie. W lumpeksach sprzedają buty w porządniejszym stanie Wprawdze to 20 zł + 7 przesyłka ale zostałam wprowadzona w błąd nieprawdziwym opisem i tym samym okradziona. NAPISAŁAM do niej stanowczym tonem, ze ma mi zworcic dokladnie 27 zł Czyli łącznie z kosdztami przesyłki. Gdybym bowiem przeczytała prawidziwy opis butów i zobaczyła zdjęcia uszkodzen NIGDY bym ich nie kupiła nawet za 1 pln, bo nie nadają się do niczego. Jak sie nie zgodzi to chyba pojde na policje, ktos juz kiedys zglaszał kradziez na ALLEGRO? |
|
|
|
#6654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Winia, wydaje mi się, że i tak trzeba czekać na rozpatrzenie reklamacji przez pocztę (jeśli sprzedawca twierdzi, że wysłał to musi sam ją zgłosić).Pewnie i tak nie chciałby wysłać drugiej pary. Więc jeśli paczka zaginęła to i tak dostaniesz pieniążki, co lepsze skoro dokupiłaś drugą parę butków . Tylko to niestety potrwa (zgłoszenie rekalmacji conajmniej 2 tygodnie od nadania przesyłki, rozpatrzenie miesiąc )
|
|
|
|
|
#6655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wyslal mi na maila rozowa koszulke i powiem ci ze wyglada, przynajmniej jak dla mnie, calkiem inaczej niz te biale wiec teraz sie boje co robic...
|
|
|
|
|
#6656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6657 |
|
Raczkowanie
|
Flofferek ja mam ten top, o który pytasz
Niestety linku jakoś nie mogę dołączyć.Siostra sobie zamówiła i na nia okazał się zamały w biuście bo ona drobna jest ale biust ma spory więc mały rozmiar wzięła. I dostałam go w prezencie A cena -faktycznie troszkę drogaśny. Mimo wszystko fajny jest,sexownie się w nim wygląda! Mój TŻ go lubi
|
#6658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6659 |
|
Zakorzenienie
|
wkleje fotke rozowej bluzeczki ktora wg mnie jest inna, a moze tak wyglada na zywca..
![]() ps. to cosik takiego jest? bo jesali tak to wg mnie na allegro fajniejsza fotka
|
|
|
|
#6660 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Być może też miało wpływ robienie zdjęcia bez lampy błyskowej...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Czyli nie ma rady, sabcia-myszka, trzeba namówić panią z okienka na przeszukanie czy nie ma twojego nazwiska na liście "paczkowej".

. Jak tylko będę miałą kase to 2 takie kupie-czarną i białą 

Już mi niepotrzebna druga para butów. Jak to będzie wyglądało? Sprzedawca wyśle dla mnie kolejną parę, czy mogę zrezygnować z ich kupna?