Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 17:33   #421
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

dlaczego?

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 18:18   #422
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ooooo MOJ BOZE ! az mnie przeszły ciarki :|
super! ale to muszą być emocje. Popłakałaś się?! faaajnie!

hm, wiesz, może i on chce, ale ja wcale nie jestem pewna czy w najblizszej przyszlosci chce miec z nim dzieci teraz na pewno nie nie wiem kto by byl gorszym rodzicem, ja czy on
wzruszyly mnie jego zyczenia, ale w kwestii dzieci daje pierwszenstwo rozsadkowi, a on wyraznie mowi : NIEEEEEE NIE NIE NIE!
ale czemu ciarki?
niby spodziewałam się tego po zachowaniu Tż ale i tak łzy szczęścia mi poleciały
No ja tez teraz w życiu nie zdecydowałabym się na dziecko bo to wielka odpowiedzialność ale za pare lat chciałabym mieć takiego łobuza
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych zdjęcia Małej w albumie
Słodka ta Twoja malutka taka mała księżniczka no a Ty pięknie wyglądasz na prawdę!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dodałam do albumu zdjęcie - zeszłoroczny sylwester i ten. Proszę powiedzcie, że coś się zmieniło
Dużo ładniej wyglądasz Na pierwszym zdj miałaś strasznie pućkowatą twarz a na 2 masz ładny zarys twarzy
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 18:36   #423
adusia1554
Rozeznanie

Dziewczyny a gdzie znajde te wasze zdjęcia? Gdzie są te albumy?

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 19:35   #424
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

w Naszych profilach

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 20:03   #425
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

a chciałam się pochwalic kolejnym dobrym dniem
Suma dobowa: 1546 kcal 129 g białka 60 g tłuszczu 124 g węglowodanówodmówiłam piwka znów

pyzatym był trening maega wyczerpujący, pilnowałam posiłków przed i po treningowych, na kolację: migdały całe, z otrębami granulowanymi, z żurawiną + jogurt nat(200g) pychotaaaa moja nowa miłośc
na kolację zjadłam

Stary 2012-01-04, 20:14   #426
psyhe666
Zakorzenienie

Przyszłam tylko powiedzieć przy świadkach, że od jutra zaczynam się uczyć na zerówkę z logiki i na koło z łaciny
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 20:34   #427
karola_plm
Rozeznanie

Jeeej dziewczyny, aż nie mogę uwierzyć że Was tu znalazłam (trochę się naszukałam ). Część z Was pewnie mnie pamięta. Leżę w domu chora i stwierdziłam, że do Was zajrzę. Z regularnością może być gorzej bo wciąż jestem od świtu do nocy poza domem

Jak tam u Was? Jak efekty, walczycie dalej???

Pozdrowionka!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 21:02   #428
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mizaruu Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z pizzerii a tam było dziś karaoke i CO? wypiłam piwo a nawet dwa nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie nauczcie mnie
ja tez nie umiem sobie niczego odmawiac karaoke, aaaaa uwielbiam! a śpiewasz? bo ja spiewam jak sie upije, a kompletnie nie mam glosu
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość

Ćwiczenia
  • 30 min hula-hoop
  • 10 minute trainer dzień 9.-Total Body, Lower Body, Yoga Flex-3x10 minut
  • 100 wymachów na każdą nogę
  • 100 przysiadów
dziewczyno! jak Ty to robisz. nie umiem wyjsc z podziwu!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
za tydzien idę na trening siatkówki
ale fajnie! przy Oliwce znajdujesz czas i sily, jeeej, podziwiam mlode mamy! wstyd, ze ja sie nie moge zebrac
Cytat:
aaaaaa!!! rocznik 90!!!! To tak jak ja tyle że ja z kwietnia
Ty jestes rocznik 90?! jej, dziewczyno, byłabym pewna ze jestes starsza! strasznie duzo przeszlas! teraz musi byc tylko lepiej, zycie za bardzo Cie doswiadczylo!

Córcia przeprzesliczna! jaka z niej pyza a jaką ma kieckę! i jaką bluzeczkę! Ty tez swietnie wygladasz, aparat Cie uchwycil wydaje mi sie, ze masz drobna budowe ciala
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A jak ja patrzę na moją współpracownicę, lat 23, w kwietniu rodzi drugie dziecko to wcale jej nie zazdroszczę
no raczej tez mam takie znajome ;/ nie wiem, po co im te dzieci? same są nieszczęśliwe, znudzone życiem, wszystkim! ewidentnie im sie nie uklada i co robia? zachodza w ciaze, yeeah
nie chce nikogo urazic, ale ostatnio czesto tak bywa w moim otoczeniu. a dziecko przeciez nie jest lekiem na problemy

w ogole piszecie o mlodych mamach, a taka mama o jakiej pisze Giovi, czyli ok. 25/26 to dla mnie ciagle mloda mama

Moniaaaaaaaa! ale mi sie milo zrobilo, jak napisalas, ze widzisz mnie jako szalona dwudziestokilkulatke, ktora sobie bryka w klubach i pije drineczki chcialabym byc tak postrzegana! rowniez przez tz ktory ostatnio niepotrzebnie ma jakies insynkty;/;/;p
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
ale czemu ciarki?
niby spodziewałam się tego po zachowaniu Tż ale i tak łzy szczęścia mi poleciały
No ja tez teraz w życiu nie zdecydowałabym się na dziecko bo to wielka odpowiedzialność ale za pare lat chciałabym mieć takiego łobuza
przeszly mnie ciarki, chyba ze wzruszenia! fajnie sie to czytalo nadal Cie pewnie trzymaja emocje, co? D
Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
pyzatym był trening maega wyczerpujący, pilnowałam posiłków przed i po treningowych, na kolację: migdały całe, z otrębami granulowanymi, z żurawiną + jogurt nat(200g) pychotaaaa moja nowa miłośc
na kolację zjadłam
tez to uwielbiam
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Jeeej dziewczyny, aż nie mogę uwierzyć że Was tu znalazłam (trochę się naszukałam ). Część z Was pewnie mnie pamięta. Leżę w domu chora i stwierdziłam, że do Was zajrzę. Z regularnością może być gorzej bo wciąż jestem od świtu do nocy poza domem

Jak tam u Was? Jak efekty, walczycie dalej???

Pozdrowionka!
ja pamiętam!
u nas dobrze, ciągle tyjemy

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Dodałam do albumu zdjęcie - zeszłoroczny sylwester i ten. Proszę powiedzcie, że coś się zmieniło
LORIETTE! Kociaku! stanowczo zabraniam Ci mówienia o dniach paszteta! nie , nie, nie! Widzialam zdjecia. na tym z zeszłego roku widzę zakompleksioną dziewczynę, miałaś jakieś smutne oczy, przygaszone spojrzenie.
Teraz masz taaakie szczuplutkie łapki, twarz zdecydowanie mniej.. pełną masz bardziej zapadniete policzki ;p wyglądasz swietnie! sliczna z Ciebie dziewczyna. usmiechaj sie jak najwiecej, bo przepieknie wtedy wygladasz!
i kolor sukienki na tym zdjeciu jest zaje*isty pieknie Ci w rozu i z taka opalenizna (ps, jaki to byl samoopalacz, bo plam o ktorych pisalas - nie widze, a efekt uzyskalas zniewalajacy!)

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-04 o 21:04
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 22:04   #429
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Dużo ładniej wyglądasz Na pierwszym zdj miałaś strasznie pućkowatą twarz a na 2 masz ładny zarys twarzy
Jak byłam dzieckiem to mówili na mnie Pucia Dziękuję
Cytat:

LORIETTE! Kociaku! stanowczo zabraniam Ci mówienia o dniach paszteta! nie , nie, nie! Widzialam zdjecia. na tym z zeszłego roku widzę zakompleksioną dziewczynę, miałaś jakieś smutne oczy, przygaszone spojrzenie.
Teraz masz taaakie szczuplutkie łapki, twarz zdecydowanie mniej.. pełną masz bardziej zapadniete policzki ;p wyglądasz swietnie! sliczna z Ciebie dziewczyna. usmiechaj sie jak najwiecej, bo przepieknie wtedy wygladasz!
i kolor sukienki na tym zdjeciu jest zaje*isty pieknie Ci w rozu i z taka opalenizna (ps, jaki to byl samoopalacz, bo plam o ktorych pisalas - nie widze, a efekt uzyskalas zniewalajacy!)
Łaaaaaaaaaa przeczytać coś takiego od takiej turbolaski jest dla mnie mega przyjemnością!
Zeszły rok faktycznie był taki sobie - nie ukrywam! Dziekuje, dziekuję
No właśnie tutaj ujęto dokładny kolor kiecki!! Wystarczyło mieć dobry aparat A nazwę samoopalacza podam Ci za chwilkę, bo to było jakieś niemieckie cudo za grosze z Rossmana!
Lecę się kąpać, bo przed chwilą miałam mega seks A że byliśmy sami to w końcu mogliśmy się POOBNAŻAĆ [] i nie czułam się skrępowana! Idę coś zjeść, bo jestem dzisiaj na dwóch posiłkach

http://i.pinger.pl/pgr75/1fc6f4d6001..._FORMAT5_PHOTO[0]_580x0.jpg o ten! ) tyle, że nie w sprayu

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-04 o 22:35
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-04, 22:20   #430
agnesuk
Wtajemniczenie

zrobiłam dzisiaj 25minut turbo fire. padłam. nie jestem jeszcze na to gotowa. za szybkie tempo i nie nadążam. muszę najpierw zrobić turbo jam i dopiero ruszę z turbo fire. inaczej nie dam rady

dzisiaj grzecznie. na obiad chlebek w jajku, usmażony na łyżeczce masła. do tego plaster sera żółtego.
podwieczorek: 5 kostek czekolady. ( kocham tę dietę za to! )
kolacja:pełnoziarnista bułka z sałatą i sopocką.
do tego 8min legs, 8min buns.

nie mam za bardzo czasu Was cytować, bo wrócił Tż z pracy, a Oliwka w końcu zasnęła... idę się trochę potulić

Stary 2012-01-04, 23:36   #431
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Łaaaaaaaaaa przeczytać coś takiego od takiej turbolaski jest dla mnie mega przyjemnością!
PROSZĘ CIĘ! a nawet przed chwila nad tym myslalam. ze na watku sa same slicznoty - co ja tu robie? chce przez to powiedziec ze kazda z nas ma tzw. dni paszteta, ale zdecydowanie nie powinnysmy tak o sobie mowic miliard razy juz to powtarzalam, powtorze i kolejny - jestesmy wobec siebie zbyt krytyczne, siebie same oceniamy najsurowiej .

jeszcze przy okazji zgarnelam komplement
Cytat:
Zeszły rok faktycznie był taki sobie - nie ukrywam! Dziekuje, dziekuję
No właśnie tutaj ujęto dokładny kolor kiecki!! Wystarczyło mieć dobry aparat A nazwę samoopalacza podam Ci za chwilkę, bo to było jakieś niemieckie cudo za grosze z Rossmana!
Lecę się kąpać, bo przed chwilą miałam mega seks A że byliśmy sami to w końcu mogliśmy się POOBNAŻAĆ [] i nie czułam się skrępowana! Idę coś zjeść, bo jestem dzisiaj na dwóch posiłkach

http://i.pinger.pl/pgr75/1fc6f4d6001..._FORMAT5_PHOTO[0]_580x0.jpg o ten! ) tyle, że nie w sprayu
u mnie podobnie to super, ze czulas sie swobodnie, oby tak dalej! jesli jest inaczej, to chwile we dwoje nie ciesza juz tak samo mocno.
samoopalacz z rossmana?! matkoo! a jak zobaczylam to zdjecie, to tak sobie pomyslalam, czy masz tak ciemna karnacje, czy spedzilas w solarium ostatnie dwa tygodnie? ale przypomnialam sobie ze pisalas o tym samoopalaczu, w zyciu nie pomyslalabym, ze to ten z rossmana! kupie !

reasumujac, swietnie, ze jestes szczesliwa, doceniasz sama siebie, czujesz sie piekna, kochana i podziwiana przez swojego faceta. z takim samopoczuciem bedziesz krolowa studniowki, zdasz mature z matmy i zgnieciesz intelektem komisje na wszystkich ustnych egzaminach, o!
Cytat:
zrobiłam dzisiaj 25minut turbo fire. padłam. nie jestem jeszcze na to gotowa. za szybkie tempo i nie nadążam. muszę najpierw zrobić turbo jam i dopiero ruszę z turbo fire. inaczej nie dam rady

dzisiaj grzecznie. na obiad chlebek w jajku, usmażony na łyżeczce masła. do tego plaster sera żółtego.

nie mam za bardzo czasu Was cytować, bo wrócił Tż z pracy, a Oliwka w końcu zasnęła... idę się trochę potulić
jej, ja nawet nie wiem co to sa te turbo cos tam. a byl czas ze mialam ochote to wykonywac
hm, ale w mysl zasady "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" chyba i ja dolacze do waszej sekty dziewczyn wykonujacych cwiczenia z turbo w nazwie

ale pysznie dzis jadlas! wlasnie zdalam sobie sprawe z tego, jak dawno nie jadlam pieczywa ciagle owsianka-wiesniak-owsianka-wiesniak ;p
(czekolady, czipsow i pepsi nie wymieniam zeby zachowywac pozory kobiety na diecie )

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 01:33   #432
traicionera
Zakorzenienie

Dziś znowu przysnęłam po 20, przez co teraz jestem pełna energii

Dieta:
  • I śniadanie-serek homo ze słonecznikiem
  • II śniadanie-wieśniak z pomidorem, mandarynka
  • obiad-pierś faszerowana serem żółtym, surówka z czerwonej kapusty, mandarynka
  • podwieczorek-pierogi z soczewica, surówka z brokuła, kukurydzy, pomidora, ogórka ze słonecznikiem
  • kolacja-2 jajka na twardo z polowa łyżeczki majonezu, sałata, mandarynka

Ćwiczenia
  • 30 minut tańca z grą Just dance
  • 10 minute trainer dzień 10.-Cardio
  • 100 wymachów na każdą nogę z obciążeniem
  • 100 przysiadów
  • 100 spięć brzucha
  • ćwiczenie Kneeling na pupę z High&tight (BBL)-10 minut
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 09:06   #433
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

My wiedziałysmy o tym od dawna
heh a on jest ze mna 5 lat i dopiero teraz dostał to na papierze

Cytat:
Boże jaka urocza i jaką ma słodką kieckę
I Ty jaka szczuplutka!
A ten po prawej to brat czy tż? wygląda na brata,ale chciałam się upewnić :P
brat, to ten terrorysta TZ mam gdzieś na facebook'u jakby co

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Przyszłam tylko powiedzieć przy świadkach, że od jutra zaczynam się uczyć na zerówkę z logiki i na koło z łaciny
ja od dziś biorę się za ekonomię i.... angielski w przyszły weekend mam egzaminy....

Cytat:

Ty jestes rocznik 90?! jej, dziewczyno, byłabym pewna ze jestes starsza! strasznie duzo przeszlas! teraz musi byc tylko lepiej, zycie za bardzo Cie doswiadczylo!

Córcia przeprzesliczna! jaka z niej pyza a jaką ma kieckę! i jaką bluzeczkę! Ty tez swietnie wygladasz, aparat Cie uchwycil wydaje mi sie, ze masz drobna budowe ciala
1. Na to też liczę że teraz pójdzie juz z górki ale nie jest aż tak źle, ważne że do tego nie jestem inwalidą albo coś w tym stylu. Tylko od 2 miesięcy drastycznie siada mi psychika (to chyba efekt burzliwego roku), mam potworne wahania nastrojów i czasem mogłabym przepłakać caly dzień bez powodu
2. nie jestem drobna, to aparat tak uchwycił - naprawdę. Jestem tam zgięta w pasie, a ta niby koszula to tunika i w zgięciu został mój cały brzuch z boczkami
Cytat:

ja zrobiłam wczoraj 10 min turbo fire i mało co nie zemdlałam więc odpuściłam.... Tulaj TZ, tulaj

traicionera jak Ty to robisz że dajesz ze wszystkim radę??? naprawdę, jestem pełna podziwu

Umieram! Mam zapchane zatoki, gardło mnie boli, kości łamią - witaj grypo! inhalacja zrobiona, tabletki wzięte, teraz kawka i na łóżko- żeby tylko Malej nie zarazic
Pada śnieg, w końcu

Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki w ogóle po kolacji nic już nie podjadałam

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 10:07   #434
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski.
Agnes i MP super macie fotki. A córcie jakie słodziutkie. Gratuluje takich pociech

U mnie jak na razie z dietą bardzo dobrze, wczoraj ani jednego grzeszku. A TŻ sączył piwko wieczorem- nie dałam się Odpaliłam kompa i oglądałam tatuaże, bo strasznie mi się marzy, a potem zrobiłam 8 min legs i buns
Agnes Ty masz piękny ten na boku tułowia

Dzisiaj ćwiczenia:
100 brzuszki
25min rowerek stacjonarny(TŻ powiedział że kupi mi orbiterek )
12 min skakanka
wieczorem zrobie 8 min jeszcze

Dieta:
śniadanie: 2 kromki chlebka graham z odrobina masła, szynka z indyka i ogórkiem
II śn: koktajl owocowy: jog nat, troche mleka, pół banana, szkalanka truskawek mrożonych pycha
Obiad: kieszonki z piersi z kurczaka z nadzieniem pieczarkowym plus mizeria dla mnie z koperkiem i jog maturalnym dla tż z cebulka i smietana
podwieczorek: zjem grapefruita choć nie lubię ale kupiłam to zjem
kolacja: nie wiem, może coś podpowiecie, choć nie wiem czy zjem bo z reguły nie jestem już głodna wieczorem

Stary 2012-01-05, 10:33   #435
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:

w ogole piszecie o mlodych mamach, a taka mama o jakiej pisze Giovi, czyli ok. 25/26 to dla mnie ciagle mloda mama

Moniaaaaaaaa! ale mi sie milo zrobilo, jak napisalas, ze widzisz mnie jako szalona dwudziestokilkulatke, ktora sobie bryka w klubach i pije drineczki chcialabym byc tak postrzegana! rowniez przez tz ktory ostatnio niepotrzebnie ma jakies insynkty;/;/;p
Dla mnie tak w sam raz co do klubów mi już ta faza kompletnie przeszła, zanim nie spotkałam Miśka bo teraz pójdę do klubu to co, potańczę, popiję i do domu, nawet nie mam ochoty świrować z nikim innym, poza tym nawet nie kręci mnie wychodzenie samej

Loriette łał

Stary 2012-01-05, 10:41   #436
adusia1554
Rozeznanie

Loriette doczytałam gdzieś że jeździsz BMW a mogę wiedzieć jakim? Mam bzika na punkcie tego auta sama jeżdżę BMW seria 3 choć mega podoba mi się 1 jest taka kobieca no ale cóż tym autem jeździ również mój TŻ i tak poszliśmy na kompromis bo on chciał serię 5 ale dla mnie za duży więc jest 3

Stary 2012-01-05, 11:10   #437
MalaPikanteria
Zadomowienie

czuję sie dietetycznie grzeczna- plusy choroby-brak apetytu...
I: kanapka z kiełbaską, ogórek kiszony, kawa z mlekiem (garsć tabletek )
II: małe jabłko, mandarynka
III: jeszcze nie wiem ale coś lekkiego
IV: obiadokolacja : ryż, gulasz, surówka. potem ewentualnie jakiś owoc
Amen! koniec dnia
na ćwiczenia nie ma sily bo ledwo siedze z lapkiem

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-05, 11:42   #438
karola_plm
Rozeznanie

AAAAAAAAAAAAA!!! Posiadanie czegokolwiek w lodówce w trakcie choroby powinno byc zakazane. Nie znam czegoś takiego, jak brak apetytu przy grypie. Jem z nudów, zawsze tak było.

Od dzisiaj postanowiłam, że mówie stop - to mi nagle na facebooku pod nos podjeżdza przepis 'Smażone banany z brązowym cukrem i cynamone'

Bleee.

Musze sie jakos zmotywowac...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 11:55   #439
MalaPikanteria
Zadomowienie

Posty Wizazowych kolezanek wzbudziły we mnie motywacje
Postanowiłam, że nie dam sie chorobie!!!
- 8 min legs (pierwszy raz w życiu, OMG ale jestem sztywna )
- 30 brzuszków
- 10 serii po 5 skłonów/noga lewa, prawa, środek
- 20 przysiadów
- 5 min "rowerek w powietrzu"

teraz kubeł zielonej herbatki i ekonomio witaj!!

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 12:18   #440
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAA!!! Posiadanie czegokolwiek w lodówce w trakcie choroby powinno byc zakazane. Nie znam czegoś takiego, jak brak apetytu przy grypie. Jem z nudów, zawsze tak było.

Od dzisiaj postanowiłam, że mówie stop - to mi nagle na facebooku pod nos podjeżdza przepis 'Smażone banany z brązowym cukrem i cynamone'

Bleee.

Musze sie jakos zmotywowac...
U mnie termin 'brak apetytu' nie występuje

co Wy się dziewczyny wszystkie pochorowałyście?
so trójka maybe.

Stary 2012-01-05, 13:24   #441
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
PROSZĘ CIĘ! a nawet przed chwila nad tym myslalam. ze na watku sa same slicznoty - co ja tu robie? chce przez to powiedziec ze kazda z nas ma tzw. dni paszteta, ale zdecydowanie nie powinnysmy tak o sobie mowic miliard razy juz to powtarzalam, powtorze i kolejny - jestesmy wobec siebie zbyt krytyczne, siebie same oceniamy najsurowiej .

jeszcze przy okazji zgarnelam komplement

u mnie podobnie to super, ze czulas sie swobodnie, oby tak dalej! jesli jest inaczej, to chwile we dwoje nie ciesza juz tak samo mocno.
samoopalacz z rossmana?! matkoo! a jak zobaczylam to zdjecie, to tak sobie pomyslalam, czy masz tak ciemna karnacje, czy spedzilas w solarium ostatnie dwa tygodnie? ale przypomnialam sobie ze pisalas o tym samoopalaczu, w zyciu nie pomyslalabym, ze to ten z rossmana! kupie !

reasumujac, swietnie, ze jestes szczesliwa, doceniasz sama siebie, czujesz sie piekna, kochana i podziwiana przez swojego faceta. z takim samopoczuciem bedziesz krolowa studniowki, zdasz mature z matmy i zgnieciesz intelektem komisje na wszystkich ustnych egzaminach, o!
Twoje posty mnie mega podnoszą na duchu. Siedzę teraz z takim SMAJLEM

Co do samoopalacza - aż tak ciemna nie jestem I powiem Ci, że efekt na zdjęciu to dwudniowe smarowanie się tym balsamem - nic więcej! Troszkę brzydko schodzi mi na nogach, ale zrobię peeling i danke!

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość

Loriette łał
DZIEKUUUJEEEMY
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Loriette doczytałam gdzieś że jeździsz BMW a mogę wiedzieć jakim? Mam bzika na punkcie tego auta sama jeżdżę BMW seria 3 choć mega podoba mi się 1 jest taka kobieca no ale cóż tym autem jeździ również mój TŻ i tak poszliśmy na kompromis bo on chciał serię 5 ale dla mnie za duży więc jest 3
Ja mam uzależnienie na punkcie BMW przez mojego TŻ. Ojciec był testerem w BMW w Regensburgu i ogólnie wszyscy się tam kręcą. Ja ostatnio jeździłam TŻowym BMW 120d, wcześniej miałam okazję kierować BMW Z4 i BMW M3 *-* Nie ma dla mnie nic przyjemniejszego niż wskoczenie w autko, które pachnie jeszcze fabryką

W ogóle dziołszki - do TŻ zadzwonili z BMW, że w Gliwicach otwierają nowy salon i zapraszają Go na rozmowę kwalifikacyjną Na początku trochę się przejęłam, że jak połączy mnie, studia i pracę, ale w końcu zaczęłam się tym cieszyć.. W lutym ma 22 lata - DO ROBOTY SZPOROWAĆ NA WESELE

Stary 2012-01-05, 15:30   #442
MalaPikanteria
Zadomowienie

Loriette niech odklada, pewnie przecież to facet i musi dbać o rodzinę nie dziw się że ktoś Cię chwali bo jesteś fajną Laską i tyle!

zmieniłam trochę plan dnia: zamiast do ekonomii usiadłam z Małą do zabawek bo nie dawala mi spokoju - kupiliśmy jej na świeta kuchenkę i ciągle gotuje mi obiadki
obiad też zjadłam szybciej bo o 15 : ryż, 4 kawałki miesa z gulaszu, wielka kupa buraków. Jestem z siebie dumna bo od jakiegoś czasu jem mniejsze porcje i jestem najedzona, a nie zdarzało mi się żebym zostawiałą coś na talerzu.

I mam już TZ w domu, tzn jest ale poszedł się zdrzemnąć

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-05, 15:41   #443
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette niech odklada, pewnie przecież to facet i musi dbać o rodzinę nie dziw się że ktoś Cię chwali bo jesteś fajną Laską i tyle!
Za to Ty masz szczuplutkie nóżki

JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!

Stary 2012-01-05, 15:44   #444
agnesuk
Wtajemniczenie

Witam, witam dzisiaj mega dobry humor. o!

właśnie ściągam zestaw TURBO JAM i jak Oliwkę pójdzie spać biorę się za ćwiczenia

dzisiaj grzecznie.
śniadanie: jogurt waniliowy z garstką musli + szklanka wody.
II śniadanie : kromka ciemnego chlebka z masłem i pomidorem.
obiad: kurczak z marchewką i cukinią. - polecam! i tylko 350kcal + kubek zielonej herbaty.
podwieczorek : 2 jabłka.
kolacja:sałatka z tuńczyka,ryżu, kukurydzy i papryki.

ćwiczenia:
8min legs
8min buns
30min Fat Blaster + AB jam.

Cytat:
ja zrobiłam wczoraj 10 min turbo fire i mało co nie zemdlałam więc odpuściłam.... Tulaj TZ, tulaj

Umieram! Mam zapchane zatoki, gardło mnie boli, kości łamią - witaj grypo! inhalacja zrobiona, tabletki wzięte, teraz kawka i na łóżko- żeby tylko Malej nie zarazic

Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki w ogóle po kolacji nic już nie podjadałam
ja zrobiłam 25 minut haha musze się dopiero przygotować do turbo fire. za szybkie tempo. ściągnij sobie turbo jam wolniej i podobne ćwiczenia.
wskakuj pod kołderkę i się kuruj
brawo!

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes i MP super macie fotki. A córcie jakie słodziutkie. Gratuluje takich pociech

U mnie jak na razie z dietą bardzo dobrze, wczoraj ani jednego grzeszku. A TŻ sączył piwko wieczorem- nie dałam się Odpaliłam kompa i oglądałam tatuaże, bo strasznie mi się marzy, a potem zrobiłam 8 min legs i buns
Agnes Ty masz piękny ten na boku tułowia

Dzisiaj ćwiczenia:
100 brzuszki
25min rowerek stacjonarny(TŻ powiedział że kupi mi orbiterek )
12 min skakanka
wieczorem zrobie 8 min jeszcze

Dieta:
śniadanie: 2 kromki chlebka graham z odrobina masła, szynka z indyka i ogórkiem
II śn: koktajl owocowy: jog nat, troche mleka, pół banana, szkalanka truskawek mrożonych pycha
Obiad: kieszonki z piersi z kurczaka z nadzieniem pieczarkowym plus mizeria dla mnie z koperkiem i jog maturalnym dla tż z cebulka i smietana
podwieczorek: zjem grapefruita choć nie lubię ale kupiłam to zjem
kolacja: nie wiem, może coś podpowiecie, choć nie wiem czy zjem bo z reguły nie jestem już głodna wieczorem
dziękuje, dziękuje
ja niedługo zamierzam zrobić następny nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, ale chyba na urodziny zapragnę taki prezent
ładnie jadłaś i ćwiczyłaś
Cytat:
- 8 min legs (pierwszy raz w życiu, OMG ale jestem sztywna )
- 30 brzuszków
- 10 serii po 5 skłonów/noga lewa, prawa, środek
- 20 przysiadów
- 5 min "rowerek w powietrzu"

teraz kubeł zielonej herbatki i ekonomio witaj!!
no, no brawo! ja teraz piję zieloną herbatkę mniam mniam.

Cytat:
W ogóle dziołszki - do TŻ zadzwonili z BMW, że w Gliwicach otwierają nowy salon i zapraszają Go na rozmowę kwalifikacyjną Na początku trochę się przejęłam, że jak połączy mnie, studia i pracę, ale w końcu zaczęłam się tym cieszyć.. W lutym ma 22 lata - DO ROBOTY SZPOROWAĆ NA WESELE
same super wiadomości dzisiaj kiedy ta rozmowa?
Cytat:
a nawet przed chwila nad tym myslalam. ze na watku sa same slicznoty - co ja tu robie?

jej, ja nawet nie wiem co to sa te turbo cos tam. a byl czas ze mialam ochote to wykonywac
hm, ale w mysl zasady "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" chyba i ja dolacze do waszej sekty dziewczyn wykonujacych cwiczenia z turbo w nazwie

ale pysznie dzis jadlas! wlasnie zdalam sobie sprawe z tego, jak dawno nie jadlam pieczywa ciagle owsianka-wiesniak-owsianka-wiesniak ;p
(czekolady, czipsow i pepsi nie wymieniam zeby zachowywac pozory kobiety na diecie )
no nawet mnie nie załamuj! z Ciebie taki lachon,że szok
kochana wpisz sobie na youtubie turbo fire i turbo jam
podobno super efekty to przynosi
kiedyś ćwiczyłam aerobik sportowy, nawet jeżdziłam na zawody, ale jak zmieniłam szkołe, to przestała. i teraz baaardzo żałuje...
boże!! nie wymieniaj słowa PEPSI, bo zaraz zaślinię laptopa!!

Loriette - ojjjj można się wkurzyć!! cholerka i co teraz?

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-01-05 o 15:46
Stary 2012-01-05, 15:49   #445
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Za to Ty masz szczuplutkie nóżki

JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!
1. ale galaretowate

2. Boze co za idioci!! Brak słów, naprawdę skandal! o czym oni myślą? I tak debile podchodzą do młodych osób a wtedy się dziwią że jest brak szacunku do starszych - przykład skądś jest!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-05, 16:08   #446
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ściągam zestaw TURBO JAM i jak Oliwkę pójdzie spać biorę się za ćwiczenia

\. ściągnij sobie turbo jam
A jak zjadłam kanapkę z dżemem to się liczy?

Hahahaha, ale ja mam dzisiaj głupawkę dziewczyny!

Ja ćwiczę sobie brzuch z tymi fimikami (różne levele są )
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Drugiego poziomu nie dałam rady całego zrobić, bo mnie mięśnie paliły jak nie wiem

Aniabania, lachonarium jesteś nie z tej ziemi Głupku
so trójka maybe.

Stary 2012-01-05, 16:12   #447
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
A jak zjadłam kanapkę z dżemem to się liczy?

Hahahaha, ale ja mam dzisiaj głupawkę dziewczyny!

Ja ćwiczę sobie brzuch z tymi fimikami (różne levele są )
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

Drugiego poziomu nie dałam rady całego zrobić, bo mnie mięśnie paliły jak nie wiem

Aniabania, lachonarium jesteś nie z tej ziemi Głupku
no te ćwiczenia nie są takie proste jak sie wydaje.... Ja chcę od jutra robić 8 min legs, buns i abs. A jak juz nie bede tak sztywna to turbo jam zaczne tzn taki jest plan a co z tego wyjdzie zobaczymy

dobra spadam do tej mojej nieszczesnej ekonomii, bo zostanie mi to na wieczór a wtedy wole się z TZ tulać

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-05, 16:31   #448
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
same super wiadomości dzisiaj kiedy ta rozmowa?

Loriette - ojjjj można się wkurzyć!! cholerka i co teraz?
Rozmowa 15. stycznia

Jak to co? JAJCO. Jesteśmy gówniarami z fagasami i tyle. Niczego nie zdziałamy.
Cytat:

2. Boze co za idioci!! Brak słów, naprawdę skandal! o czym oni myślą? I tak debile podchodzą do młodych osób a wtedy się dziwią że jest brak szacunku do starszych - przykład skądś jest!
Najgorsze jest to, że w negocjacjach pomagał ojciec jednej z dziewczyn - dość wpływowy. Na nic się to zdało.

Stary 2012-01-05, 16:36   #449
psyhe666
Zakorzenienie

Oglądałyście filmik jak Krzysiu je zupe?

http://www.youtube.com/watch?v=og3joJPdD34

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

OMG!!!!
Loriette dopiero co doczytałam! Co za bezczelny facet!
Ja bym już szukała sali gdzie indziej, skzoda tylko, że jest tak mało czasu! To jest nie do pomyślenia!!!
A i tak bym nagadała na mieście, że chyba przez najbliższy rok nie mieliby chętnych osób do wynajęcia sali!
Jakieś kpiny!!!
so trójka maybe.

Stary 2012-01-05, 16:40   #450
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
OMG!!!!
Loriette dopiero co doczytałam! Co za bezczelny facet!
Ja bym już szukała sali gdzie indziej, skzoda tylko, że jest tak mało czasu! To jest nie do pomyślenia!!!
A i tak bym nagadała na mieście, że chyba przez najbliższy rok nie mieliby chętnych osób do wynajęcia sali!
Jakieś kpiny!!!
Chcieliśmy się sądzić, ale zanim to się skończy to ja będę miała mgr! Jestem tak zła, że już się poryczałam Bo potraktowali nas jak jakąś szarą nieistotną masę, która ma G do powiedzenia.. Podobno studniówka ma być fajnym przeżyciem.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości