|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
dlaczego?
![]() |
![]() |
#422 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
niby spodziewałam się tego po zachowaniu Tż ale i tak łzy szczęścia mi poleciały ![]() No ja tez teraz w życiu nie zdecydowałabym się na dziecko bo to wielka odpowiedzialność ale za pare lat chciałabym mieć takiego łobuza ![]() Słodka ta Twoja malutka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a gdzie znajde te wasze zdjęcia? Gdzie są te albumy?
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
a chciałam się pochwalic kolejnym dobrym dniem
![]() Suma dobowa: 1546 kcal 129 g białka 60 g tłuszczu 124 g węglowodanówodmówiłam piwka znów ![]() pyzatym był trening maega wyczerpujący, pilnowałam posiłków przed i po treningowych, na kolację: migdały całe, z otrębami granulowanymi, z żurawiną + jogurt nat(200g) pychotaaaa moja nowa miłośc na kolację zjadłam
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam tylko powiedzieć przy świadkach, że od jutra zaczynam się uczyć na zerówkę z logiki i na koło z łaciny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
|
Jeeej dziewczyny, aż nie mogę uwierzyć że Was tu znalazłam (trochę się naszukałam
![]() ![]() Jak tam u Was? Jak efekty, walczycie dalej??? ![]() Pozdrowionka!
![]() |
![]() |
#428 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale fajnie! przy Oliwce znajdujesz czas i sily, jeeej, podziwiam mlode mamy! wstyd, ze ja sie nie moge zebrac ![]() Ty jestes rocznik 90?! ![]() Córcia przeprzesliczna! jaka z niej pyza ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie chce nikogo urazic, ale ostatnio czesto tak bywa w moim otoczeniu. a dziecko przeciez nie jest lekiem na problemy ![]() w ogole piszecie o mlodych mamach, a taka mama o jakiej pisze Giovi, czyli ok. 25/26 to dla mnie ciagle mloda mama ![]() Moniaaaaaaaa! ale mi sie milo zrobilo, jak napisalas, ze widzisz mnie jako szalona dwudziestokilkulatke, ktora sobie bryka w klubach i pije drineczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas dobrze, ciągle tyjemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Teraz masz taaakie szczuplutkie łapki, twarz zdecydowanie mniej.. pełną ![]() i kolor sukienki na tym zdjeciu jest zaje*isty ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-04 o 21:04 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zeszły rok faktycznie był taki sobie - nie ukrywam! Dziekuje, dziekuję ![]() No właśnie tutaj ujęto dokładny kolor kiecki!! Wystarczyło mieć dobry aparat ![]() Lecę się kąpać, bo przed chwilą miałam mega seks ![]() ![]() ![]() http://i.pinger.pl/pgr75/1fc6f4d6001..._FORMAT5_PHOTO[0]_580x0.jpg o ten! ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-04 o 22:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
zrobiłam dzisiaj 25minut turbo fire. padłam. nie jestem jeszcze na to gotowa. za szybkie tempo i nie nadążam. muszę najpierw zrobić turbo jam i dopiero ruszę z turbo fire. inaczej nie dam rady
![]() dzisiaj grzecznie. na obiad chlebek w jajku, usmażony na łyżeczce masła. do tego plaster sera żółtego. podwieczorek: 5 kostek czekolady. ( kocham tę dietę za to! ) kolacja:pełnoziarnista bułka z sałatą i sopocką. do tego 8min legs, 8min buns. nie mam za bardzo czasu Was cytować, bo wrócił Tż z pracy, a Oliwka w końcu zasnęła... idę się trochę potulić ![]()
![]() |
#431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze przy okazji zgarnelam komplement ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() samoopalacz z rossmana?! matkoo! a jak zobaczylam to zdjecie, to tak sobie pomyslalam, czy masz tak ciemna karnacje, czy spedzilas w solarium ostatnie dwa tygodnie? ![]() ![]() reasumujac, swietnie, ze jestes szczesliwa, doceniasz sama siebie, czujesz sie piekna, kochana i podziwiana przez swojego faceta. z takim samopoczuciem bedziesz krolowa studniowki, zdasz mature z matmy i zgnieciesz intelektem komisje na wszystkich ustnych egzaminach, o! Cytat:
![]() hm, ale w mysl zasady "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" chyba i ja dolacze do waszej sekty dziewczyn wykonujacych cwiczenia z turbo w nazwie ![]() ale pysznie dzis jadlas! wlasnie zdalam sobie sprawe z tego, jak dawno nie jadlam pieczywa ![]() (czekolady, czipsow i pepsi nie wymieniam zeby zachowywac pozory kobiety na diecie ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Dziś znowu przysnęłam po 20, przez co teraz jestem pełna energii
![]() Dieta:
Ćwiczenia
![]() |
#433 | ||||
Zadomowienie
|
heh a on jest ze mna 5 lat i dopiero teraz dostał to na papierze
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. nie jestem drobna, to aparat tak uchwycił - naprawdę. Jestem tam zgięta w pasie, a ta niby koszula to tunika i w zgięciu został mój cały brzuch z boczkami ![]() Cytat:
![]() traicionera jak Ty to robisz że dajesz ze wszystkim radę??? ![]() ![]() Umieram! Mam zapchane zatoki, gardło mnie boli, kości łamią - witaj grypo! ![]() ![]() Pada śnieg, w końcu ![]() Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Hej Laski.
Agnes i MP super macie fotki. A córcie jakie słodziutkie. Gratuluje takich pociech ![]() U mnie jak na razie z dietą bardzo dobrze, wczoraj ani jednego grzeszku. A TŻ sączył piwko wieczorem- nie dałam się ![]() Agnes Ty masz piękny ten na boku tułowia ![]() Dzisiaj ćwiczenia: 100 brzuszki 25min rowerek stacjonarny(TŻ powiedział że kupi mi orbiterek ![]() 12 min skakanka wieczorem zrobie 8 min jeszcze Dieta: śniadanie: 2 kromki chlebka graham z odrobina masła, szynka z indyka i ogórkiem II śn: koktajl owocowy: jog nat, troche mleka, pół banana, szkalanka truskawek mrożonych pycha Obiad: kieszonki z piersi z kurczaka z nadzieniem pieczarkowym plus mizeria dla mnie z koperkiem i jog maturalnym dla tż z cebulka i smietana podwieczorek: zjem grapefruita choć nie lubię ale kupiłam to zjem kolacja: nie wiem, może coś podpowiecie, choć nie wiem czy zjem bo z reguły nie jestem już głodna wieczorem
![]() |
#435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loriette łał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Loriette doczytałam gdzieś że jeździsz BMW a mogę wiedzieć jakim? Mam bzika na punkcie tego auta sama jeżdżę BMW seria 3 choć mega podoba mi się 1 jest taka kobieca no ale cóż tym autem jeździ również mój TŻ i tak poszliśmy na kompromis bo on chciał serię 5 ale dla mnie za duży więc jest 3
![]()
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
czuję sie dietetycznie grzeczna- plusy choroby-brak apetytu...
I: kanapka z kiełbaską, ogórek kiszony, kawa z mlekiem (garsć tabletek ![]() II: małe jabłko, mandarynka III: jeszcze nie wiem ale coś lekkiego IV: obiadokolacja : ryż, gulasz, surówka. potem ewentualnie jakiś owoc Amen! koniec dnia ![]() na ćwiczenia nie ma sily bo ledwo siedze z lapkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
AAAAAAAAAAAAA!!! Posiadanie czegokolwiek w lodówce w trakcie choroby powinno byc zakazane. Nie znam czegoś takiego, jak brak apetytu przy grypie. Jem z nudów, zawsze tak było.
Od dzisiaj postanowiłam, że mówie stop - to mi nagle na facebooku pod nos podjeżdza przepis 'Smażone banany z brązowym cukrem i cynamone' Bleee. Musze sie jakos zmotywowac...
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Posty Wizazowych kolezanek wzbudziły we mnie motywacje
![]() Postanowiłam, że nie dam sie chorobie!!! ![]() - 8 min legs (pierwszy raz w życiu, OMG ale jestem sztywna ![]() - 30 brzuszków - 10 serii po 5 skłonów/noga lewa, prawa, środek - 20 przysiadów - 5 min "rowerek w powietrzu" teraz kubeł zielonej herbatki i ekonomio witaj!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Wy się dziewczyny wszystkie pochorowałyście? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do samoopalacza - aż tak ciemna nie jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle dziołszki - do TŻ zadzwonili z BMW, że w Gliwicach otwierają nowy salon i zapraszają Go na rozmowę kwalifikacyjną ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Loriette niech odklada, pewnie
![]() ![]() ![]() zmieniłam trochę plan dnia: zamiast do ekonomii usiadłam z Małą do zabawek bo nie dawala mi spokoju - kupiliśmy jej na świeta kuchenkę i ciągle gotuje mi obiadki ![]() obiad też zjadłam szybciej bo o 15 : ryż, 4 kawałki miesa z gulaszu, wielka kupa buraków. Jestem z siebie dumna bo od jakiegoś czasu jem mniejsze porcje i jestem najedzona, a nie zdarzało mi się żebym zostawiałą coś na talerzu. I mam już TZ w domu, tzn jest ale poszedł się zdrzemnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#444 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam, witam
![]() właśnie ściągam zestaw TURBO JAM i jak Oliwkę pójdzie spać biorę się za ćwiczenia ![]() dzisiaj grzecznie. śniadanie: jogurt waniliowy z garstką musli + szklanka wody. II śniadanie : kromka ciemnego chlebka z masłem i pomidorem. obiad: kurczak z marchewką i cukinią. - polecam! i tylko 350kcal + kubek zielonej herbaty. podwieczorek : 2 jabłka. kolacja:sałatka z tuńczyka,ryżu, kukurydzy i papryki. ćwiczenia: 8min legs 8min buns 30min Fat Blaster + AB jam. Cytat:
![]() ![]() ![]() wskakuj pod kołderkę i się kuruj ![]() brawo! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja niedługo zamierzam zrobić następny ![]() ![]() ![]() ładnie jadłaś i ćwiczyłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kochana wpisz sobie na youtubie turbo fire i turbo jam ![]() podobno super efekty to przynosi ![]() kiedyś ćwiczyłam aerobik sportowy, nawet jeżdziłam na zawody, ale jak zmieniłam szkołe, to przestała. i teraz baaardzo żałuje... boże!! nie wymieniaj słowa PEPSI, bo zaraz zaślinię laptopa!! ![]() ![]() Loriette - ojjjj można się wkurzyć!! ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-05 o 15:46 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Boze co za idioci!! Brak słów, naprawdę skandal! o czym oni myślą? I tak debile podchodzą do młodych osób a wtedy się dziwią że jest brak szacunku do starszych - przykład skądś jest! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahahaha, ale ja mam dzisiaj głupawkę dziewczyny! ![]() Ja ćwiczę sobie brzuch z tymi fimikami (różne levele są ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Drugiego poziomu nie dałam rady całego zrobić, bo mnie mięśnie paliły jak nie wiem ![]() Aniabania, lachonarium jesteś nie z tej ziemi Głupku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra spadam do tej mojej nieszczesnej ekonomii, bo zostanie mi to na wieczór a wtedy wole się z TZ tulać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to co? JAJCO. Jesteśmy gówniarami z fagasami i tyle. Niczego nie zdziałamy. Najgorsze jest to, że w negocjacjach pomagał ojciec jednej z dziewczyn - dość wpływowy. Na nic się to zdało.
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=og3joJPdD34 ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- OMG!!!! ![]() Loriette dopiero co doczytałam! Co za bezczelny facet! ![]() Ja bym już szukała sali gdzie indziej, skzoda tylko, że jest tak mało czasu! To jest nie do pomyślenia!!! A i tak bym nagadała na mieście, że chyba przez najbliższy rok nie mieliby chętnych osób do wynajęcia sali! ![]() Jakieś kpiny!!!
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.